Günlük Ev Burç Yorumları 18 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 18 Mart Cumartesi gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yol seni çağırıyor mu? Kısa bir yolculuk yapın ve evinizin yakınındaki yapraklara bakın. Yapraklardan bazılarını farklı renklerde toplayın ve çelenk yapmak veya peçeteye baskı yapmak için eve götürün.


Boğa Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Siz kahvaltıyı hazırlamaya çalışırken evcil hayvanlarınız ayaklarınıza dolanarak sevgilerini göstermek istiyor gibi göründüğünden ve siz hâlâ tanışma randevusuna hazırlanırken ev arkadaşlarınız banyo kapısını tıklattığından, dar odalar bugün sabırsızlığınızı artırıyor. Fazladan birkaç dakika öyle ya da böyle önemli olmayacak. İstenmeyen evcil hayvan tüylerini temizlemek için kullanışlı bir tiftik rulosu bulundurun.


İkizler Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir, inci, iki ve presto örerken iğneleriniz adeta tutuşuyor: bir çift yün çorap yapılır ve bir arkadaşınızla sohbet ederken bir başkası başlar. Bir ayrılık hediyesi olarak bitirdiğiniz çifti ona verme beklentisinin tadını çıkarın.


Yengeç Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir otorite figürüyle sürtüşmeniz sizi gerginleştiriyorsa, dehşetinizi üzerinizden atın. Kameranı al ve iyi şeyler ara. Yerel botanik bahçesini gezin ve kendi küçük bahçenizde uygulayabileceğiniz fikirleri yakalayın.


Aslan Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sevdiklerimiz için her birimizin kalbimizde özel bir yeri vardır. Sevdiklerinize bu özel yeri bir not veya şiirle ifade edin. Sonbahar temalı bir kağıda yazın ve sıcak çikolata karışımı ile gönderin. Çok sevinecekler!


Başak Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bedeniniz ve zihniniz evinizin bir yansımasıdır. Örümcek ağlarının tozunu almanın ve dağınıklıkla uğraşmanın zamanı geldi. Bir yerlerde, tutunduğun şeye ihtiyacı olan biri var. Eşyaları yeniden dağıtıma hazırlarken, ‘Lütfen beni serbest bırak, bırak beni’ veya bir şeyleri taşımak istemenize neden olan başka bir şarkı söyleyin.


Terazi Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ağaçlar gezegene oksijeni geri verir. Bu, açık havada bir tane dikmek için mükemmel bir zamandır. Bahçeniz yok mu? Bir fichus ağacı içerideki havayı temizleyebilir; odaya yumuşak bir vurgu için bir dizi beyaz Noel ışığı ile sarın.


Akrep Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Önemli olan sadece son değil. Ailenizin tadını çıkarmak ve onu sevmek için gününüzden ve listenizden uzakta zaman ayırın. Birlikte kurabiye pişirin. Akşam yemeğini birlikte hazırlayın. İnan bana, toz ve yapraklar yarın orada olacak.


Yay Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün, evinizin tam olarak nasıl olmasını istediğinizi tanımlayın – sıcak ve sizi çağıran, serin ve canlandırıcı veya dünyadan uzaklaşmak için bir koza. Bunu başarmak için neler yapabileceğinizi öğrenin. Bir renk düzenini değiştirin. Kütüphaneden Feng Shui ile ilgili bir kitaba göz atın. Ardından, planınızı eyleme geçirin.


Oğlak Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Endişeli zihninizi bahçeye götürün. Lale ve nergis gibi çiçek soğanları dikmeyi düşünün. İlkbaharda açılacak muhteşem yaprakları açmak için enerji toplarken kökleri sonbahar ve kış boyunca toprakta yiyecek arayacak. Tüm hayallerin için zamanın var.


Kova Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Mutfak evinizin kalbidir. Mutfağınız sizin hakkınızda ne söylüyor? Tencereleriniz lekeli ve kapakları eksik mi? Tutacaklarınızda yanmış delikler var mı? Çok az masrafla büyük bir değişiklik yapılabilir. Yerel dolar mağazalarınızı kontrol edin. Sonuç, bir fırtına hazırlamak gibi hissettirecek.


Balık Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Labirentinizdeki yabani otları ayıklamak ve yola sapmış kayaları yeniden hizalamak için bir aile projesi yapın. Sağ ve sol beyninizi senkronize etmek ve bütünlük ve bağlantı duyguları uyandırmak için dönen yolda yürüyün.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.