Günlük Ev Burç Yorumları 17 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 17 Mart Cuma gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

17 Mart 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sabahları ellerinize parafin tedavisi uygularken mümkün olduğunca az şey yapın. Bu öğleden sonra geç saatlerde o geri kazanılmış enerjiye ihtiyacınız olacak. İş takıntılı partnerinizle kendiliğinden eğlenmek için bir fırsat kendini gösterecek. Yıldız ışığı gölgesi altında birbirinize olan tutkunuz alevleniyor.


Boğa Burcu

17 Mart 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir kutsama birkaç ay içinde gelecek. Mükemmel sallanan sandalyeyi gerçek bir mağazada satın alın ve sizi kucaklarken koltuğun hareketini ve rahatlığını hissedin. Değerli anların tadını çıkarın.


İkizler Burcu

17 Mart 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yerel kolejdeki seramik sınıfına kaydolmak, size yeni bir grup insanla iletişim kurma ve evinize sanat getirme şansı verir. Kilden kap ve heykelcikler oluşturmak, beyincikinizdeki nöronları ateşler ve sizi gezegenin kadim geçmişine dayandırır.


Yengeç Burcu

17 Mart 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sınırlarını keşfetmekte olan genç oğlunuzla iletişim zorlukları, sabahları gerginliğe neden olur. Bir Bay Anne’nin öğleden sonra iyi bir tavsiyesi var. Arka bahçenin en iyi şekilde kullanılması konusunda oğlunuzun görüşünü de ekleyerek konuyu genişletin.


Aslan Burcu

17 Mart 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Hayatın sıradan işleriyle uğraşırken bir kenara bırakmak zorunda kaldığınız hobileriniz bugün ilgi için haykırıyor. Garajınızda klasik arabanızı kurcalayarak geçirdiğiniz zaman, ruhunuza mutluluk getirecek ve bu da evinize denge kazandıracaktır.


Başak Burcu

17 Mart 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Gömlekler ve deriler, bahçenizdeki basketbol potasının altında karşı karşıya geliyor. Enerjiniz bulaşıcıdır ve oyun coşkuludur. Bunlar hayatın memnuniyet getiren anlarıdır. Tam tabağınıza daha fazlasını eklemenin bir yolunu buluyorsunuz.


Terazi Burcu

17 Mart 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kokular bizi çocukluğumuza götürür. Biraz ekmek pişirin ve akşam yemeğinde ailenizle çocukluk anılarınızı paylaşın. Çocuklarınızın kendi çocuklarıyla paylaşacağı yazılı bir aile öyküsü başlatın. Her aile üyesinin bir kütüphane kadar bilgisi vardır. Onları besle.


Akrep Burcu

17 Mart 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Gerçekten kutsanmışsın. Bir komşu çocuğu, fırından yeni çıkmış ev yapımı ekmekle zilinizi çaldığında, bunun ihtiyaç duyulduğu anda özverili bir şekilde yaptığınız yardımın sonucu olduğunu bilin. Üzerine gerçek tereyağı sürülmüş, ağızda eriyen her bir lokma ekmeğin tadına varın.


Yay Burcu

17 Mart 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün karşılaştığınız eril enerjinin bolluğunu keşfetmenize izin verirseniz, romantizm kesinlikle çiçek açacaktır. En son video oyun sisteminizi veya o yeni bilgisayarı kurma konusunda kafanızın karışmasını reddedin. Bunu yapabilirsin!


Oğlak Burcu

17 Mart 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Şefkatli yanınız, bir komşunuz kişisel bir sorununu çitin üzerinden anlattığında ortaya çıkar. Akşamın erken saatlerinde bir aile üyesi size şanslı bir haber getiriyor.


Kova Burcu

17 Mart 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bulutlar bir hafta öncesine göre daha aşağıda, eskisi kadar hızlı hareket etmiyor. O kadar hızlı hareket etmemek için kendinize izin vermenizde bir sakınca yoktur. Bazen daha hızlı gitmenin yolu yavaşlamaktır. Yarına bahçede çok iş kalacak.


Balık Burcu

17 Mart 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sabah saatlerinizi dolduran içgörü bu akşam elektriği yaratıyor. Şimşek hızındaki düşüncelerinizi takip etmek başkaları için zor olabilir, ancak onlar, taptığınız şeylere ve insanlara duyduğunuz coşkuyu takdir ederler.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.