Günlük Ev Burç Yorumları 16 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 16 Mart Perşembe gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Elma rengi yanaklar ve kahkahalar günün kuralı. Tüm aile katılırsa yaprakları tırmıklamak eğlenceli bir proje olabilir. Bunu kompost yapmak için bile kullanabilirsiniz.


Boğa Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Arkadaşlar, sizi karamsar bir ruh halinden çıkaran ve devam etmekten daha fazlasını yapmanızı sağlayan şefkatli dinleyicilerdir. Mızıkanızın tozunu alın, dudaklarınıza götürün ve güzel bir sesle evinizin tınılarını üfleyin.


İkizler Burcu

16 Mart 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

En basit şeyler bile ruhsal bir deneyim olacak şekilde yapılabilir. Kendi yaptığınız çayı yudumlarken çayın aromasına, dilinizdeki tada ve omuzlarınızın gevşemesine dikkat edin.


Yengeç Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Geniş toz bezi ve süpürge darbeleriyle evinizdeki örümcek ağlarını süpürün. Rahatlayın ve yemek ayrıntılarını başkalarına bırakın, yoksa gezgin zihniniz yanık tavuk yemeği kokusuyla yeryüzüne geri döner.


Aslan Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün evren size alçakgönüllülük dersleri veriyor. Burada örümcekleri bir kapta yakalayıp dışarıya salmanın yeterli olduğunu düşündünüz. Keskin bir dille birini kesmemek için beynini çalıştır. Özellikle ev arkadaşlarınız sizden tavsiye istemediklerinden, acımasız olmadan eleştirel olma bilgeliğine ve gücüne sahipsiniz.


Başak Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ay bu gece büyüleyici. Aynada kendinize bakın ve yılın bu zamanında güzelliğinizi görün. Yakın bir arkadaşınızla bir kadeh şarap veya köpüklü meyve suyu içerken nasıl hissettiğinizi paylaşın.


Terazi Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Buz tepsilerini yeniden doldurmak, kapıyı açık tutmak, afganı kanepede düzgünce katlamak gibi, insanların sizin için doğal olarak yaptıkları küçük nezaket eylemlerini takdir edin. Bu davranışları kabul edin ve başkalarına nazik davranma şekliniz için kendinize güvenin.


Akrep Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Mümkün olduğu kadar çok şey bilme arayışınızda, gizem ve beklenti için yer bırakın. Garajda sakladıkları doğum günü hediyelerinde zirveye çıkarken yakalanırsanız, partnerinizin mutluluğunun bir kısmını çalıyor olabilirsiniz.


Yay Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yeni bir eve taşındığımızda, değerli eşyalarımızın etrafımızda olması güvenlik duygularını harekete geçirir. Yeni bir şehre taşınmak için eşyalarınızı toplarken kendinizi uçuruma doğru uçan bir ok gibi hissedebilirsiniz. Kutuları işaretleyerek endişe duygularınızı artırın ve içindeki öğelerin bir listesini tutun.


Oğlak Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kendi ruhani yolunuzu geliştirmek için onların konuştuğu şekilde yürüyen bir rahip veya rahibe ile bağlantı kurun. Ardından, inancınızı güçlendirmek için evin etrafındaki göze çarpan yerlere maneviyatınızı hatırlatan şeyler yerleştirin.


Kova Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kazlar kışın veya baharın gelişini müjdeler. Diğer mesajlar daha incelikli olabilir. Bir arkadaşın söylemedikleri kadar söylediklerine de dikkat edin. Onları evinizde, bahçenizin ve meyve bahçenizin meyveleriyle hazırlanmış özel bir akşam yemeğine davet edin.


Balık Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Dolabınızın kapılarını açıp kıyafet seçiminizi yapmadan önce kendinizi cömert hissettiren bir koku ile süsleyin. Ardından, cildinizin hayata bakışınız kadar taze ve nemli olması için bugün bol su için.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.