Günlük Ev Burç Yorumları 15 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 15 Mart Çarşamba gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Pişen taze meyveli turtaların kokusu her yerinizi ısıtıyor. Hazır tart kalıplarını kullanmanızda sakınca yoktur. Ailen bilmeyecek ve biz de söylemeyeceğiz.


Boğa Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Mutfak çekmecelerini karıştırırken, neden satın aldığınız veya ne işe yaradıkları hakkında hiçbir fikriniz olmayan mutfak aletleri buldunuz. İnternette gezinin ve bir buruşuk dilimleyici ile eğlenmek için neler yapabileceğinizi öğrenin. Yemeği servis ederken sürekli böyle pişiriyormuş gibi davranın.


İkizler Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün içinizdeki mistik uyanacak ve meditasyon yapmak için ilham alacaksınız. Ev arkadaşları, niyetinizi hissedecek ve evde mahremiyet ve düzen taleplerinizi karşılayarak karşılık verecektir.


Yengeç Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün için neyin doğru olduğunu bilmek ve ailenizin geleceği için neyin doğru olduğunu hissetmek çok kolay. Parkta bir battaniyenin üzerinde hindili sandviç yerken tutkulu hayallerinizi paylaşın. Uçurtmalarınızın ne kadar yükseğe uçacağını görün.


Aslan Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bu, içgüdülerinizi dinlemek için iyi bir gün, ancak kendinize olan güveninizi biraz daha uzun süre koruyun. Gerekli ama istenmeyen kira ve faydayı tartışmaya çalışmanız artarsa, ev arkadaşları rasyonel yerine duygusal olarak tepki verebilir.


Başak Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yetenekli bir psikoterapist, neden yalnız yaşamayı seçtiğinizi anlatırken sizi dinleyecek ve siz konuşurken kararınızda rahatlık bulacaksınız. Evinizi nasıl koruyacağınız konusunda sizden başka kimsenin söz hakkı yoktur ve bu gerçek, size güzel bir özgürlük duygusu aşılar.


Terazi Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Çekirge ve karıncanın hikayesini hatırlıyor musunuz? Kilerinizin stokunu alın ve hazırlayın. Yemek yapamayacak kadar yorgun olduğunuz akşamlar için kolay yemek planları yaptığınızdan emin olun. Rahat yiyecekler ailenizin sıcak hissetmesine yardımcı olacaktır.


Akrep Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Deniz kızlarının ve deniz kabuklarının bol olduğu banyonuzun duvarlarında uçarılık ve fantezi oyunları oynuyor. Bir deniz ejderhası pençe ayaklı küvetinizin derinliklerinde dolaşırken hayal gücünüzün dalgalarında gezinin.


Yay Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bu sabah kendinizi organize etmek için zaman ayırmazsanız, arabanızın anahtarlarını bulmak şöyle dursun, ayaklarınızı yerden kesmekte bile sorun yaşayabilirsiniz. Kahvaltı masasında yumurta, buğday ekmeği ve meyve suyu ile motorunuzu çalıştırın. Eşiniz ve çocuklarınız pistte liderliğinizi takip edecek.


Oğlak Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Diğerleri, yalnızca ön ve arka kapılarınızın üzerine bir at nalı çivilemek için yardım isterseniz yardım etmekten çok memnun olurlar. Yukarı şansı sembolize eder ve aşağı koruma sağlar. Yine de yardımcınız, hindibalı kovboy kahvesi yerine normal bir fincan java için minnettar olacaktır.


Kova Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Şu anda satın alma bir zorunluluk olmadıkça, kredi ve banka kartlarınızı cüzdanınızda tutun. Latte House’dan geçerken sevimli bir barista olmasına rağmen, bir cappuccino makinesine yatırım yapmaya değer.


Balık Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Romantik ilişkinizi canlandırmak için yatak odanıza bir salıncak eklemeli misiniz? Gün, partnerinizin nasıl tepki vereceğine dair derinlemesine bir fikir verir. Kullanılmadığında salıncağın kancasına bir bitki ekleyin ve yaprakları sulamak bir daha asla angarya olmayacak.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.