Günlük Ev Burç Yorumları 14 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 14 Mart Salı gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

14 Mart 2023 Salı Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Nişanlınız, siz ona aylarca sorular sorduktan sonra iki sentiyle check-in yaptığında, evde bir düğün için planlar yolunda gider. Büyülenmiş ve memnun, geleceğiniz parlak görünüyor.


Boğa Burcu

14 Mart 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Aile ve sevgiden daha önemli bir şey yoktur. Sevgi dolu ellerinizle özel olarak hazırlanmış yeni bir yemekle onları karşılayarak ailenizi sevdiğinizi gösterin. Yemeği pişirirken bir nimet deyin.


İkizler Burcu

14 Mart 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Parkta hızlı yürüyüş yaparken temiz havayı derinden içinize çekin, ev arkadaşlarınız olmadan yaşama olasılığına zihninizi açın. Yeni bakış açınız iyi karşılanacak. Dostluklar güçlü kalır.


Yengeç Burcu

14 Mart 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bu yoga matı ve egzersiz topu, onları dolaptan çıkarıp egzersiz DVD’sini oynatıcıya takmadığınız ve kaslarınızı esnetmediğiniz sürece esnek olmanıza yardımcı olmaz. Olumlu ve teşvik edici olmadıkça başkalarının yorumlarına aldırış etmeyin.


Aslan Burcu

14 Mart 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yanal düşün. Yardım bir kol mesafesi uzakta. Sağlığınıza dikkat edin ve başkalarının kanepeyi kaldırmasına ve buzdolabını dışarı ve geri taşımasına izin verin. Fiziksel sınırlamalarınızı bilin ve ruhunuz için sınırsız olasılıkların tadını çıkarın.


Başak Burcu

14 Mart 2023 Salı Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yaptığınız değişiklikler, size yakın olanlar yeniden uyum sağlarken kaos anlarına yol açar. Refahınızı önemseyenlerin temeli sağlam, çünkü art deco paneller yaldızlı melekleri ve sırıtan gargoyleleri ortaya çıkarmak için çıktı.


Terazi Burcu

14 Mart 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sırada biraz dostça bir rekabet var. Bugün ailenizle oyunlar oynayın. Skoru tutun ve genel olarak kazananın akşam yemeğini seçmesine izin verin ve kaybeden en iyi yemekleri pişirip servis etsin. Kahkaha hüküm sürsün.


Akrep Burcu

14 Mart 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yeniden dekore etme dürtünüz sonunda sizi bunaltıyor ve sıra bir alışveriş gezisine çıkıyor. Evinizi kafanızda düzenlediniz ve uygun fiyata uzun bir yemek masası olan bir mobilya mağazası var. Müzakere becerileriniz satış görevlisinin gözlerini kamaştıracak.


Yay Burcu

14 Mart 2023 Salı Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Gelecek sezon için hazırlanma zamanı. Çocuklar/torunlar için planladığınız aktiviteler var mı? Oluşturduğunuz hikayeye uygun parmak kuklaları yapmak için harcanan zaman, bir ömür boyu hatıralar yapacaktır.


Oğlak Burcu

14 Mart 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Tutumlu olmak iyidir, ancak başlangıçta planlanandan daha erken harcanan paranın iyi bir fikir olduğu zamanlar vardır. Kurutma makineniz dönerken duyduğunuz o çıtırdama sesi, bir an önce tamirciye başvurmanızın paradan tasarruf edeceği anlamına gelir.


Kova Burcu

14 Mart 2023 Salı Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Hırsınızın dalgalarıyla, bir cabana çocuğunun her sözünüzü beklediği yumuşak kumlu kıyıya bineceksiniz. Ona iyi bahşiş ver. Başarınızı, potansiyelinize her zaman derinden inanan biriyle kutlayın.


Balık Burcu

14 Mart 2023 Salı Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Her hayatın içine biraz yağmur yağmalı ama bugün hiçbir damlacık dokunamaz geçit törenine. Kız arkadaşların için ortalama bir Cosmopolitan grubunu karıştırıyorsun ve iyi bir catering şirketi tanıdığın için akşam yemeği partisinin divasısın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.