Günlük Ev Burç Yorumları 11 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 11 Mart Cumartesi gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

11 Mart 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Harika günler kapıda. Uzun zaman önce yapmak istediğiniz projelerin bir listesini yapın: örmek için çoraplar, parçalamak için yorganlar, çizmek için bahçeler. Herhangi bir bakımsızlıktan şüpheleniyorsanız, evinizin teftişini planlayın.


Boğa Burcu

11 Mart 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Zayıflayan ruhunuzu canlandırmak için güneşli yabancı iklimlerde geçen filmleri izleyin. İngiltere’nin bahçelerinin, Toskana’nın asmalarının ve güney Fransa’nın çiçeklerinin ruhunuzu sıcaklık ve renkle doldurmasına izin verin. Tonlarını evinizde nereye ekleyebileceğinizi düşünün.


İkizler Burcu

11 Mart 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sağlık zenginliktir. Bu gece makarnanıza taze otlar ekleyerek kendinize bir destek verin. Taze bitkilerden oluşan bir teraryum başlatın, böylece her gün mineral bakımından zengin yeşillikleri kırpabilir ve yemeklerinize ekleyebilirsiniz. Hazır gelmişken, koşu bandınızı gizleyen kıyafetlerinizi asın ve yürüyüşe çıkın.


Yengeç Burcu

11 Mart 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Güvenli bir eve gelince fincanınız taşar. Duvarlarının sınırlarının dışına çıkın ve refahınız için kime yardım edebileceğinizi görün. Kalbinizi açmak için evinizi bir yabancıya tam anlamıyla açmanıza gerek yok. Hırpalanmış kadın veya evsiz sığınma evlerinde çok sayıda gönüllü fırsat var.


Aslan Burcu

11 Mart 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Coşkuyla kükreyin ve aileniz partiye katılacak – ister güverte partisi olsun, ister orman yeşiline boyamanıza yardım ediyorlar. Boya lekeleriyle çilli güneşli yüzünüz bir fotoğrafa değer. Teşekkürler ama siz ve yardımcılarınız günü karşılıklı omuz ovuşturarak bitirirseniz, projelerde tekrar yardım etmeyi iki kez düşünmezler.


Başak Burcu

11 Mart 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İlk birkaç adımın ne olduğunu bilerek uyanırsınız. Mükemmel listeyi yapabilmek için hepsini öğrenmeyi bekleyip ertelemeyin. Bugün eylem günü. Bir daha asla okumayacağını bildiğin kitapları toplamaya başla ve oradan devam et.


Terazi Burcu

11 Mart 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İyi haber şu ki dolaplarınızda canavarlara yer yok. Öte yandan, gizli olan, son hediye verme tatilinden bu yana öyle kaldı. Güzel olan ama üzerinizde iyi durmayan giysiler söz konusu olduğunda, günü duygusallığın yönetmesine izin verme konusunda dikkatli olun. Bağış yapmak için onları bir kenara koyun.


Akrep Burcu

11 Mart 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İçinizdeki ateş alevlendi ve alev alev yanıyor. Hırslarınızın sorumluluğunu üstlenin ve bugün kardinal kırmızısı giyin. İster sipariş verip sevdiğiniz bir plakla dans edin, ister şehirde bir gece geçirmek için dışarı çıkın, akşam yemeği ve dans geceye hükmediyor. Her iki durumda da, akşam unutulmaz olacak.


Yay Burcu

11 Mart 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Rüzgar esiyor ve yağmur yağıyor. Sizi titreten bir film açın ve bir kış masalı izlerken balınıza sarılın. Şaraplı kraker ve peynir akşamı tamamlayacak.


Oğlak Burcu

11 Mart 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İnsanlarla uğraşma enerjiniz zirvede olmadığında, evde kendi başınıza olmak için iyi bir yer. Avluda çalışmak topraklanır ve vücudunuz tırmığın ileri geri hareketiyle bir ritim bulurken zihninize düşünmesi için zaman verir.


Kova Burcu

11 Mart 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kibir ve her şeyi bilen bir tavır size yakışmıyor. Tavsiyeye açık olun. Tıpkı bir gerçeklik kontrolü olmayan teori araştırmacı bilim insanı için kötü olduğu gibi, banyonuzu profesyonel tavsiye almadan yeniden tasarlamaya başlamak da sizin çıkarınıza değildir.


Balık Burcu

11 Mart 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün göz kamaştıran ve parmaklarınızın ucunda ilginç hissettiren bir şeye ihtiyacınız var. Elyaf sanatı gün boyunca anahtardır. Güneş battığında, kurnazlık yapmak için bir şey veya başka birini seçebilirsiniz.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.