Günlük Burç Yorumları 31 Mart 2023

31 Mart Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 31 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

31 Mart 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, ay Aslan’da ve güneş enerjisinin beşinci evinde yolculuğuna devam ederken, ortam gün boyunca eğlenceli ama rahat olacak. Öğleden sonra dönerken ve güneş ve ay tatlı bir alışverişi paylaşırken, güveninizi ve kendinizi ifade etme arzunuzu artırırken, saçınızı salmaktan ve ilgi odağı haline gelmekten korkmayın. Geceyi geçirmeden önce en iyi arkadaşınızla biraz zaman planlamaya çalışın ve Luna, Chiron ile aynı hizaya gelir, bu da sizi kendinize ve son zamanlarda kurcaladığınız tüm tutkulu projelere veya hobilere odaklanmaya teşvik eder.


Boğa Burcu

31 Mart 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, günün çoğunu evde geçirmeye karar verirseniz kendinizi suçlu hissetmeyin, çünkü Aslan ayı haritanızın ev içi mutluluğu yöneten bölümüne sıcaklık getirir. Bu titreşimler, kendinizi ve alanınızı beslemek, aşırı uyarıcı çalışma ortamlarından, trafikten ve kalabalıktan bir adım geri çekilmek için mükemmeldir. Öğleden sonra dönerken ve güneş ve ay aynı hizaya gelerek meditasyon ve iç gözlem için mükemmel anı işaret ederken bilinçaltınız yeni gerçekleri aydınlatabilir. Gün sona ererken ve Chiron solar on ikinci evinizde aktif hale gelirken sessizliği ve yalnızlığı tamamen kucaklamak için fişten çekmeyi planlayın.


İkizler Burcu

31 Mart 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler burcu ayı, içinizdeki meraklı doğayı ateşlerken, bugün zihninizi beslemenin yollarını arayın. Bu titreşimler soru sormak, yeni bilgiler edinmek ve fikirleri paylaşmak için mükemmeldir. Bu öğleden sonra güneş ve ay hizaya geldiğinde, sizi topluluk ve kişisel ağ duygunuzu oluşturmaya ittiğinde, çok iyi tanımadığınız biriyle bir konuşma başlatmayı düşünün. Chiron bu akşam aktif hale geldiğinde diğer insanların bilgisinden korkmamaya çalışın, bunun yerine o güzel beyninizde depolanan benzersiz bilgi dizisini takdir etmeyi ve üzerine inşa etmeyi seçin.


Yengeç Burcu

31 Mart 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, ay ateşli Aslan’da yolculuğuna devam ederken, neşeli mizacınızın bugün parlamasına izin verin. Ruh halinizin yakın çevreniz üzerinde doğrudan bir etkisi olacak ve bu da yüksek zihniyetinizde güçlü kalmanızı önemli kılacaktır. Bu öğleden sonra güneş ve ay aynı hizaya geldiğinde, zaman zaman kendine iyi bakmanın önemli olduğunu anlayarak, başarının ödüllerini toplamak için kendine izin ver. Gün sona ererken işinizi kolaylaştırmayı planlayın ve bu gecenin ilerleyen saatlerinde Chiron başınızın üzerinde aktif hale geldiğinde, özellikle de yalnızlığa ihtiyacınız varsa, sınır koymak konusunda kendinizi suçlu hissetmeyin.


Aslan Burcu

31 Mart 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, ay burcunuzdaki yolculuğuna devam ederken, evren bugün size biraz daha fazla parlaklık katacak. Öğleden sonra dönerken ve güneş ve ay tatlı bir alışverişi paylaşarak size bu evrende yalnız olmadığınızı hissettirirken, atmosfer özellikle yükselecek. Bu süre zarfında yıldızlar, biraz tezahür veya kehanet çalışması için mükemmel bir fırsat olarak köşenizden toplanacak. Bu gece daha sonra Luna, hepimizi ruhsal alemlere bağlayan gizemli enerjiye erişmenize yardım etmek için Chiron’a bir öpücük yolladığında sizi iyileştirmeye davet edin.


Başak Burcu

31 Mart 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bugün gizlice hareket etmek istiyorsan sorun yok, çünkü Aslan ayı haritanızın mahremiyeti yöneten bölümünü aktive ediyor. Cildinizi değiştirme fırsatları, bu öğleden sonra güneş ve ay hizalandığında meyve verecek ve tuz banyosu yapmak veya en sevdiğiniz aura spreyine ulaşmak için mükemmel bir bahane olacak. Yalnızlık, saatler geçtikçe aydınlanma anlarına yol açabilir, bu nedenle takip etmek istemediğiniz planları yeniden planladığınız için kendinizi suçlu hissetmeyin. Chiron bu akşam aktif hale geldiğinde duygularınızın salıverilmesini kolaylaştırmaya yardımcı olduğunda duygularınızla yüzleşmekten korkmayın.


Terazi Burcu

31 Mart 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün topluluğunuzda yükselen bir yıldız olarak hareket edeceksiniz, ancak dirsek ovuşturma ve el sıkışma ile gelen işi kucaklamanız gerekecek. Bu duygular, özellikle bu öğleden sonra güneş ve Ay Aslan el sıkıştığında, karizmanızı ve çekicilik yeteneğinizi yükselttiğinde doğru olacaktır. Şu anda ciddi bir ilişki içindeyseniz, bu göksel değiş tokuş, sosyal ağları bir ekip olarak fethetmenize yardımcı olan bazı ciddi çift titreşimlerini açığa çıkarabilir. Sadece zarafet, kişisel bakım ve belki de bu gece daha sonra Chiron başınızın üzerinde aktif hale geldiğinde biraz romantizm dokunuşu için biraz zaman ayırmayı unutmayın.


Akrep Burcu

31 Mart 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Aslan ayı güneş enerjisinin onuncu evinizden geçerken bugün kendinize bir isim bulmak için hırslı ve istekli hissedeceksiniz. Bu parlak yerleşim, egonuzun ve başarı arzunuzun iç içe geçmesine neden olabilir, ancak kendiniz için makul beklentileri sürdürmeniz önemli olacaktır, özellikle bu öğleden sonra güneş ve ay el sıkışırken. Neyse ki, bu göksel değiş tokuş, böyle bir hırs içinde organize olmanıza yardımcı olacak ve eğer uygunsa, yardım istemeyi veya görevler devretmeyi düşünebilirsiniz. Bu gece daha sonra Chiron tepenizde aktif hale geldiğinde sağlığınızı beslemek için biraz zaman harcayın.


Yay Burcu

31 Mart 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Aslan ayı sizi kendi dışınızda düşünmeye iterken, bugün kendinize maneviyatı ve kişisel felsefeleri tamamen kucaklama izni verin sevgili Archer. Ruhunuz yeni deneyimler ve belirsiz düşünme biçimleri için can atacağından, bu titreşimler yeni kavramları keşfetmek için idealdir. İlahi ilham, öğleden sonra dönerken ve güneş Luna ile hizalanırken yaratıcı dehayı bulmanıza yardımcı olabilir, bu yüzden içinizde yaşayan sanatçıyı kabul ettiğinizden emin olun. Olumlu mantralarla meditasyon yapmayı veya bu gece ay şifalı asteroit Chiron’a bir öpücük üflediğinde, dini görüşlerinizi paylaşan insanlarla bağlantı kurmayı düşünün.


Oğlak Burcu

31 Mart 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak burcu, bugün uzlaşma havasında olmayacaksınız, çünkü Aslan ayı güneş sekizinci evinizden geçmeye devam ediyor. Bu parlak yerleşim, özellikle güvenle ve güçle ilerlediğinizde, müzakerelerde ve iş anlaşmalarında size avantaj sağlayacaktır. Bu öğleden sonra güneş ve ay el sıkışıp size kısa bir dinlenme izni verirken, check-in yapmak ve kendinizi beslemek için bir dakikanızı ayırın. Gün sona erdiğinde evinizin rahatlığında dinlenmeyi planlayın ve Chiron başınızın üzerinde aktifleşerek mekanınıza iyileştirici bir enerji getirin.


Kova Burcu

31 Mart 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Aslan ayı haritanızın kalp meselelerini yöneten sektöründe hareket etmeye devam ederken, sevgili su taşıyıcısı bugün aşk sizin için havada oyalanacak. Bu öğleden sonra güneş ve ay aynı hizaya geldiğinde sözleriniz yükselecek ve kişisel ve entelektüel hedeflerinizde ilerleme kaydetmenizi sağlayabilecek şekilde sohbet ederek oyununuzu hızlandırmanıza yardımcı olacak. Denge duygunuz bulaşıcı bir etkiye sahip olacağından, saatler gelişmeye devam ederken uyum için çabalayın. Chiron aktif hale gelip sizi ruhunuzu temizlemeye ve rahatlamaya ittiğinde, bu akşam zihninizi biraz dinlendirmeyi planlayın.


Balık Burcu

31 Mart 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, Aslan ve güneş altıncı eviniz, sevgili Balık burcundaki yolculuğuna devam ediyor ve sizden güne güçlü bir iş ahlakı ve verimli bir organizasyonla yaklaşmanızı istiyor. Bu titreşimler sağlığınızı beslemek için de mükemmeldir, bu nedenle enerji seviyenizi yükseltmeye yardımcı olabilecek yiyecekleri, alışkanlıkları ve etkinlikleri benimsemeye özen gösterin. Bu öğleden sonra güneş ve ay aynı hizaya geldiğinde etrafınızdaki güzelliği takdir etmek için bir dakikanızı ayırın ve birkaç ışın için dışarı çıkmayı düşünün. Bu gece Chiron başınızın üzerinde aktif hale geldiğinde lüksü kucaklamayı düşünün, ancak mücadele ettiğiniz herhangi bir duygu için yara bandı olarak kullanılmamalıdır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.