Günlük Burç Yorumları 28 Mart 2023

28 Mart Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 28 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

28 Mart 2023 Salı Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, bu sabah uyandığınızda duygularınızla özellikle temas halinde hissedeceksiniz, çünkü ay hassas Yengeç burcuna geçerken tutkulu Mars’a yakınlaşıyor. Bu titreşimler, kalbinizi onurlandırırsanız sizi canlandıracak ve günü şefkat ve huzur dolu bir yerden geçirirken güç bulmanıza yardımcı olacaktır. Neyse ki, Satürn bilinçaltınıza yapı getirmek için adım atacak ve duygularınızın sizi nereye götürdüğünü kontrol etmeyi kolaylaştıracak. Bu öğleden sonra Ay kuzey ve güney düğümü ile hizalandığında kader rüzgarları esecek, bu yüzden fırsat için gözlerinizi açık tuttuğunuzdan emin olun.


Boğa Burcu

28 Mart 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa burcu, kalbiniz, zihniniz ve bedeniniz bugün birlikte çalışacak, ay Yengeç burcuna girerken tutkulu Mars’la kozmik bir ittifak kuruyor. Bu titreşimler tamamen fikirlerinizi harekete geçirmekle ilgilidir ve son zamanlarda kendiniz için belirlediğiniz tüm planları takip etmeyi önemli kılar. Neyse ki, Satürn hırslarınızda istikrarlı hissetmenize yardımcı olmak için devreye girecek, ancak ihtiyacınız varsa topluluğunuzdan destek istemekte özgürsünüz. Bu akşam, çeyrek ayın başınızın üzerinde yükselip konuşma gerilimini tetiklemekle tehdit ettiği bir zamanda, kaliteli bir “kendime zaman ayırma”ya yatırım yapmayı düşünün.


İkizler Burcu

28 Mart 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bu sabah uyandığınızda yere koşmaya çalışın, çünkü Yengeç ayı ve tutkulu Mars tepede tatlı bir ittifak oluşturur. Bu kozmik iklim, tamamen istikrarlı temeller oluşturacak tohumları ekmekle ilgilidir ve Satürn’den gelen bir yardım eli, şimdiye kadar yarattığınız başarı düzeyinde kendinizi güvende hissetmenizi sağlayacaktır. Bu öğleden sonra kader düğümleri aktif hale geldiğinde yeni kapılar açılabilir, bu nedenle bu tür yolların sizi nereye götüreceğinden emin olmasanız bile geleceğe adım atmaktan korkmayın. Çeyrek ay, topluluğunuzda gerilimi tetiklemekle tehdit ettiğinden, bu gece fişten çekmeyi ve dikkat çekmeyi planlayın.


Yengeç Burcu

28 Mart 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, ay bu sabah erkenden burcunuza giriyor, tutkulu Mars’la yakınlaşıyor ve sizi harika bir gün için ateşliyor. Tutkularınızın ve yaratıcılığınızın şu anda size rehberlik etmesine izin verin, kendinizi ilk sıraya koymak için dünyevi sorumluluklardan küçük bir mola verin. Neyse ki Satürn, yolunda kalmanıza yardımcı olmak için devreye girecek, ancak Balık burcundaki konumu, her şeyden önce ruhsal yolunuza odaklanmak isteyebileceğinizi gösteriyor. Şans düğümlerinin aktif hale geldiği bu öğleden sonra, özellikle benzer düşünen kişilerle tanıştığınızda, tesadüfi karşılaşmalar yeni arkadaşlıklara yol açabilir.


Aslan Burcu

28 Mart 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, bu sabah mahrem ama motive olmuş bir boşlukta olacaksın, çünkü ay Yengeç burcuna geçerken tutkulu Mars’a yakınlaşıyor. Şu anda sakladığınız sırlar aynı zamanda garip bir heyecan uyandıracak, bu yüzden perde arkasından çalışmaktan kendinizi suçlu hissetmeyin. Satürn sizi güçlendirmek için adım atacak ve siz zaten muhteşem benliğinizin daha başarılı ve rafine bir versiyonuna dönüşürken sizi gücünüzü bulmaya itecek. Bu öğleden sonra, kader düğümleri tepenizde aktif hale geldiğinde ve bu da öngörülemeyen yolların kapılarını açabilecekken, yeni fırsatlar için gözlerinizi dört açın.


Başak Burcu

28 Mart 2023 Salı Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bu sabah ay hassas Yengeç burcuna ve haritanızın toplumu yöneten bölümüne geçerken, şefkatli doğanız yükselecek. Bu arada, Luna ve Mars arasındaki tatlı bir ittifak, özellikle dünyamızın iyileştirilmesi için mücadele söz konusu olduğunda, içeride tutku uyandıracak. Satürn güneş yedinci evinizde aktif hale gelirken, aşk hayatınızı güçlendirme fırsatları devreye girebilir. Ancak, sağlıklı dinamikleri beslemek için sınırları yeniden ele almanız gerekebilir. Bu öğleden sonra ay, evrenle bağlantınızı destekleyerek kader düğümleriyle aynı hizaya geldiğinde yüksek gücünüzle konuşmayı düşünün.


Terazi Burcu

28 Mart 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün ay Yengeç burcuna ve güneşin onuncu evinize göç ederken, şefkatten vazgeçmeden otorite duygunuzda güçlü hissedeceksiniz. Bu arada, Mars aktif hale geldikçe, yeni başarı düzeyleri elde etmek için motive olmalısınız. Şans eseri, Satürn bu hırsları desteklemek için devreye girecek, ancak sıkı çalışma şanstan veya şanstan daha fazlasını ödeyecek. Bu öğleden sonra kader düğümleri aktif hale geldiğinde yeni iş ittifakları ortaya çıkabilir, bu yüzden size ulaşan elleri sıktığınızdan emin olun. Ancak, bu akşam romantizme veya kişisel bakıma odaklanmak için zaman ayırmak isteyeceksiniz, aksi takdirde kendinizi bitkin hissedersiniz.


Akrep Burcu

28 Mart 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Yengeç burcu tutkulu Mars’la yakınlaşırken, yıldızlar bu sabah hayallerinin peşinden gitmen için seni dürtecek. Evrenin ayaklarınızın altına serdiği işaretleri takip ederek sezginizin size rehberlik etmesine ve motive etmesine izin verin. Şans eseri, Satürn’den gelen bir yardım eli size dayanıklılığınızı ve doğal karizmanızı hatırlatarak güveninizi ve kişisel otorite duygunuzu yükseltir. Geçmişten gelen bir patlama, kader düğümlerinin aktif hale geldiği bu öğleden sonra tatlı anıları çağrıştırabilir, bu yüzden nostaljik ve duygusal yönünüzü şımartmaktan korkmayın. Bu gece çeyrek ay masaya gergin bir enerji getirdiğinde stres seviyenizi izleyin.


Yay Burcu

28 Mart 2023 Salı Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Okçu, Yengeç burcu tutkulu Mars ile aynı hizaya girerken, kişisel hesap verebilirlik bu sabah hayatınızı değiştirmenin anahtarı olacak. Bu kozmik iklim, kişisel evriminizde büyük adımlar atmanız için size ilham verebilir, ancak önce neyin işe yaramadığını kabul etmeniz gerekebilir. Kader düğümlerinin harekete geçtiği bu öğleden sonra, kader rüzgarları sizi iyi yaşamaya yönlendirecek, bu yüzden zihniniz, bedeniniz ve ruhunuz için iyi kararlar verdiğinizden emin olun. Bu akşam çeyrek ayın altında hüsranlar artabilir, ancak başkaları sabrınızı sınıyorsa iyi oynamayı deneyin.


Oğlak Burcu

28 Mart 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak burcu, bu sabah uyandığınızda, ay Yengeç burcuna geçerken ateşli Mars’la kozmik bir birlik oluştururken, tatlı ama tutkulu bir enerji havada asılı kalacak. Herhangi bir Deniz Keçisi kendi kendine aşk yaşamayı düşünürken, sevgilinizi daha sıkı sıkarak bu güzel hislere yaslanın. Ay ve Satürn tepelerinde hizalandığında insanlar sözlerinizi duymaya can atacak ve doğal karizmanız kalpleri ve akılları kazanmanıza yardımcı olmak için parlayacak. Bu akşam güneş ve ayın kare açı yaptığı bu akşam evde gerginliğe dikkat edin ve tüyleri diken diken etmemeye özen gösterin.


Kova Burcu

28 Mart 2023 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Yengeç ayı tutkulu Mars ile tatlı bir ittifak paylaştığından, bu sabah hayatınızı en iyi şekilde yaşamak için enerjik ve motive olmuş hissetmelisiniz. Bu titreşimler, verimliliğinizi yükseltirken sağlıklı yaşamı benimsemekle ve sağlıklı alışkanlıkların iyi hissetmenin ve iyi çalışmanın temel taşı olduğunu anlamakla ilgilidir. Bununla birlikte, Satürn devreye girip ilerlemeyi aceleye getirmemenizi hatırlatırken, makul bir hızda ilerlediğinizden emin olmak isteyeceksiniz. Bu akşam Koç burcu Ay’la kare açı yaptığında beyin sisine ve yanlış iletişimlere dikkat edin ve küçük hatalar yüzünden hüsrana uğramamaya çalışın.


Balık Burcu

28 Mart 2023 Salı Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili balıklarım, bu sabah ay Yengeç burcuna ve güneş beşinci evinize geçerken yıldızlar sizden kendinizi cesurca ve özgürce ifade etmenizi isteyecek. Mars’tan gelen bir yardım eli, kişisel hedeflerinize yönelik harekete geçmeniz için sizi harekete geçirecek ve Satürn, kararlılığınızı ve benlik duygunuzu güçlendirmek için devreye girecek. Bu öğleden sonra, kader düğümleri tepenizde aktif hale gelip sizi daha parlak bir geleceğe götürebilecek ilahi rehberliğe açtığında, düşüncelerinize dikkat edin. Bu akşam güneş ve ay karşı karşıya geldiğinde kendinize küçük bir miktar lüksün tadını çıkarmak için izin verin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.