Günlük Burç Yorumları 25 Mart 2023

25 Mart Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 25 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, bu sabah uyandığınızda bir değişiklik hissedeceksiniz, çünkü Mars Yengeç burcuna ve dördüncü güneş evinize göç ediyor. Bu gezegen yerleşimi, önümüzdeki haftalarda daha huysuz olmanıza neden olabilir ve kalbiniz hazır olmadığında görevleri yerine getirmek özellikle zor gelebilir. Luna, Neptün’e bir öpücük gönderirken rüya gibi bir enerji size dünyevi olandan kaçma fırsatı verecek, ancak hayal gücünüze güvenmeniz gerekebilir. Bu akşam ay İkizler burcuna girdiğinde kendinizi geveze ve meraklı bir boşlukta bulacaksınız, bu yüzden sosyal becerilerinizi esnettiğinizden emin olun.


Boğa Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Mars Yengeç burcuna ve üçüncü güneş evinize girişini yaparken, önümüzdeki haftalarda parlak fikirlerinizi hayata geçirmek için motive hissedeceksiniz. Ayrıca tutkuyla konuşmanın ve düşünmenin daha kolay olduğunu göreceksiniz, bu yüzden kalbinizdeki ateşi takip etmekten korkmayın. Boğa burcunun ayı Neptün’e öpücük yolladığında size internette geniş bir ağ yayınlama fırsatı sağlayan rüya gibi bir özçekim yayınlamayı düşünün. Ay bu akşam İkizler burcuna girerek sizi nerede olduğunuzu takdir etmeye iterken, duyularınız ve maddi alemlerle yeniden bağlantı kurmanın yollarını arayın.


İkizler Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Mars Yengeç burcuna ve ikinci güneş evinize girerken, para ve güzel şeylerin peşinde koşma motivasyonunuzu hissedeceksiniz. Mali durumunuzu temel düzeyde beslemeye özen gösterdiğiniz sürece, önümüzdeki haftalarda biraz materyalist olmanız sorun değil. Yıldızlar, bu akşam ay burcunuza girdiğinde, adımlarınıza biraz daha moral katmak için hizalanacak ve Plüton ile şansınızı ve felsefi bakış açınızı yükselteceği kesin olan tatlı bir bağlantı oluşturacak. Ancak bu akşam Ay ve Mars karşı karşıya geldiğinde bazı sınırlar koymanız gerekebilir.


Yengeç Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, tutkulu Mars bu sabah burcunuza giriyor ve sizi yeni bir motivasyon, yaratıcılık ve coşku duygusuyla dolduruyor. Önümüzdeki haftalarda sizi canlı hissettiren insanların ve hobilerin peşinden koşarak bu destekleyici hislere yaslanın. Boğa ayı Neptün’e bir öpücük gönderip içinizdeki mistiği ortaya çıkardığında ruhsal bağlantılar tezahür edebilir. Bu akşam Ay, İkizler’e ve haritanızın mahremiyeti yöneten bölümüne geçtiğinde bir değişiklik hissedeceksiniz ve sizi endişelendirme eğilimindeyseler, çevrenizi küçük tutmayı tercih ederek büyük kalabalıklardan kaçınmak isteyebilirsiniz.


Aslan Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, önümüzdeki haftalarda Mars Yengeç’e ve haritanızın mahremiyeti yöneten bölümüne girerken kendinizi biraz daha yalnız hissedebilirsiniz. Bu gezegen yerleşimi, yeni fikirler ve yaratıcı hobilerle oynamak için mükemmeldir ve çalışmanızı sergilenmeye hazır olana kadar gizli tutar. Bu akşam ay İkizler burcuna girdiğinde, hazır olsanız da olmasanız da yolunuza bir sosyal aktivite akışı getirecek bir değişim hissedeceksiniz. Bu arada, Plüton’dan gelen bir yardım eli, özellikle her iki taraftan arkadaşlarınızı bir araya getirdiğinizde aşk hayatınıza daha fazla derinlik katabilir.


Başak Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, önümüzdeki haftalarda sosyal kelebek rolünü üstleneceksiniz, çünkü Mars Yengeç burcuna ve güneş onbirinci evinize giriyor. Bu gezegen yerleşimi, sizi hepimizi birbirine bağlayan görünmez iplerle temasa geçirerek, özlem dolu bir topluluk bırakacak. Boğa ayı Neptün ile aynı hizaya geldiğinde karşı tarafa minnettarlığınızı ifade etmek için bir dakikanızı ayırın, ancak bu titreşimler ruh bağlarını ve romantik bağlantıları beslemenize de yardımcı olabilir. Bu akşam Luna İkizler’e girerken enerji değişecek ve Plüton’a stres atmak, sağlıklı yaşama öncelik vermek ve organize olmak için mükemmel olan destekleyici bir yön oluşturacak.


Terazi Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Mars bu sabah Yengeç burcuna girerken, önümüzdeki haftalarda mesleki başarınıza duygusal olarak bağlı hissedeceksiniz. Hayallerinizi savunarak, ilerlemenize yardımcı olacaksa sınırları zorlayarak bu gezegen yerleşimine yaslanın. Neyse ki, bu akşam ay İkizler burcuna girdiğinde, yıldızlar gündeminizi desteklemek ve ilerletmek için devreye girecek ve güç veren Plüton ile tatlı bir ittifak oluşturacak. Bu kozmik iklim, sizi ruhani alemlerden ayıran perdeyi inceltecek ve biraz mum büyüsü, meditasyon, dua veya tezahür çalışması yapmak için mükemmel bir fırsatı işaret edecek.


Akrep Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Mars Yengeç’te ve haritanızın şansı yöneten bölümünde ilk kez sahneye çıkarken, önümüzdeki haftalarda çok sayıda harekete hazır olun sevgili Akrep. Bu süre boyunca attığınız adımlar büyük ödüller getirecek ve hayallerinize doğru tüm hızıyla ilerlemenizi önemli kılacaktır. Boğa’nın ayı Neptün’e bir öpücük göndererek oyunbazlık ve romantizm için zemin hazırladığında cilveli bir metin göndermeyi düşünün. Bu akşam Luna İkizler burcuna girdiğinde, önümüzdeki iki gün boyunca kendinizi geliştirmeye ve zihninizi dönüştürmeye odaklanmanızı isteyen bir değişiklik hissedeceksiniz.


Yay Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Archer, önümüzdeki haftalarda kendiniz üzerinde çalışmak için motive olacaksınız, çünkü Mars Yengeç’e ve haritanızın dönüşümü yöneten bölümüne giriyor. İlerlemekle ilgili kesinlikle temalar olacak olsa da, büyümek için muhtemelen birkaç fedakarlık yapmanız istenecektir. Bu akşam Ay İkizler burcuna girdiğinde, haritanızın aşkı yöneten bölümünü harekete geçirdiğinde havada bir tatlılık hissedeceksiniz. Bu arada, Pluto’dan gelen bir yardım eli, özel biriyle yapılması gereken önemli veya derin konuşmalara yardımcı olarak, sözlerinize derinlik katacaktır.


Oğlak Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, önümüzdeki haftalarda aşk hayatınızda daha fazla hareket görmeyi bekleyebilirsiniz, çünkü Mars Yengeç’e ve haritanızın romantizmi yöneten sektörüne giriyor. Böyle bir güzelliğin ruhunuzu canlandırmasına izin vererek tutkulu değiş tokuşlar, flörtler ve aşkla harekete geçmeye hazırlanın. Bu akşam ay beyinsel İkizler burcuna girdiğinde bir değişiklik hissedeceksiniz, ancak Plüton’dan gelen bir yardım eli, organizasyonunuzu sürdürdüğünüz sürece düşüncelerinizde topraklanmış kalmanıza izin verecektir. Bir mola vermeyi ve bu gece daha sonra ay ve Satürn açı yaptığında zihninizin gevşemesine izin vermeyi düşünün.


Kova Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Mars bu sabah sulu Yengeç burcunda ve güneşin altıncı evinde ilk kez sahneye çıkıyor ve sizi en iyi hayatınızı yaşamak için harekete geçmeye teşvik ediyor. Bu titreşimlerin tamamı sağlıklı yaşamı kucaklamakla ilgilidir, ancak düzeltilmesi gereken tüm kalıpları gerçekten çözmek için temel alışkanlıklarınızla temele dokunmanız gerekecek. Bu akşam Ay İkizler burcuna geçtiğinde, içinizdeki sosyal kelebeğin kozasından çıkması için ilham veren eğlenceli bir enerji üzerinizden geçecek. Bu arada, Pluto’dan gelecek bir yardım eli, dönüştürücü ve anlamlı konuşmalar yapmanızı sağlayacak ve size başkalarıyla ruh düzeyinde bağ kurma fırsatı verecektir.


Balık Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, eğlence, yaratıcılık ve belki de biraz buhar çağına hazırlanın, çünkü Mars Yengeç’e ve güneş beşinci evinize giriyor. Bu gezegen yerleşimi, tamamen çenenizi yukarı ve saçlarınızı aşağıya bırakmakla ilgilidir, bu nedenle gurur ve eğlence ile ilerlediğinizden emin olun. Boğa burcunun ayı Neptün ile hizalandığında sizi bulan, sanatsal vizyonları ve zekayı ortaya çıkaran ilham verici düşünceleri not edin. Bu akşam Luna İkizler burcuna geçtiğinde hava değişecek ve sizi evinize ve evdeki mutluluğun peşine düşmeye itecek, etrafı toplamanız veya temizlik yapmanız için mükemmel bir fırsat olacak.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.