Günlük Burç Yorumları 21 Mart 2023

21 Mart Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 21 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

21 Mart 2023 Salı Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, Balık burcunun ayı Mars’la kare açı yaptığından, bu sabah uyandığında aklın biraz gecikebilir. Odaklanmakta güçlük çekiyorsanız vücudunuzu hareket ettirmeyi deneyin, ancak Plüton siz çalışmaya ayarlanana kadar gün içinde bir yapı bulmanıza yardımcı olmak için devreye girecek. dayanıklılık ve yüksek enerji seviyeleri. Yeni ay, diğer tarafla sessiz bir an geçirmek için mükemmel bir bahane olarak, Koç mevsimi başlarken tezahür ettirmeyi umduğunuz herhangi bir özel doğum günü dileklerini yerine getirerek, sabahın ortasına kadar gökyüzünü süsleyecek.


Boğa Burcu

21 Mart 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bu sabah Balık burcunun ayı Mars’la kare açı yaparken başkalarına ayak uydurmak zorunda olduğunu düşünme. Geride kaldığınızı hissettiğinizde hayal kırıklıkları su yüzüne çıksa da, kendi hızınızda hareket etmek eninde sonunda sizi öne geçirecektir. Pluto başınızın üzerinde aktif hale gelirken, sizi öteden gelen mesajlara açarken, ruhsal tarafınıza dokunmayı düşünün. Ay Koç burcuna geçtiğinde, yeni ay tepenizde yükselirken sizi daha özel ve sessiz bir ruh haline sokan bir değişim hissedeceksiniz. Evrenin bu tür çabalarda yardımcı olacağına güvenerek, kırılması gereken herhangi bir döngü etrafında niyet belirlemek için bu enerjiyi kullanın.


İkizler Burcu

21 Mart 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, sorumluluklarınızın baskısı, Balık burcundaki ay ile Mars arasındaki sert kare nedeniyle bu sabah şimdiki zamanda güzellik bulmanızı zorlaştırabilir. Neyse ki, Pluto tepenizde aktif hale geldiğinde bu garip titreşimlerden kurtulma şansınız olacak, ancak kendinizle daha iyi sınırlar belirlemeniz gerekebilir. Ay, sosyal hayatınızı hareketlendirmeye hazırlanan bugünkü yeniaya hazırlanırken Koç burcuna geçerken bir değişim hissedeceksiniz. Bu akşam ay ve Merkür hizaya girerek sizi bir topluluk duygusunu benimsemeye iterken, benzer düşünen kişilerle bağlantı kurmayı planlayın.


Yengeç Burcu

21 Mart 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, bu sabah Balık burcunun ayı Mars’la kare açı yaparken korkunun seni hayallerinin peşinden gitmekten alıkoymasına izin verme. Bu kozmik iklim aynı zamanda asabiyeti ve içsel hayal kırıklıklarını da tetikleyebilir, ancak daha yüksek gücünüzle iletişim kurmak, huzuru geri kazanmanıza izin verecektir. Luna ateşli Koç burcuna geçtiğinde başarı açlığınızı yeniden alevlendirecek bir değişim hissedeceksiniz. Özellikle profesyonel çabalar söz konusu olduğunda, hedeflerinizi yeniden taahhüt ederek bugünün yeni ayının gücünden yararlanın. Ay ve Venüs’ün güneş enerjisinin onuncu evinizde güçlerini birleştirdiği bu akşam, sınırları belirlemekten korkmayın.


Aslan Burcu

21 Mart 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, bu sabah Balık burcunun ayı Mars’la kare açı yaparken, sosyal medya akışlarınızı kıyametin cazibesine kaptırmaktan kaçının. Bu göksel değiş tokuş, değerli saatlerinizi ekranlarınıza feda etmenize ve bu süreçte kişisel motivasyonunuzu düşürmenize neden olabilir. Ay Koç burcuna göç ederek bugünkü yeniaya hazırlanırken zihniniz ve ruhunuz yükselmeye başlayacak. Bu ay, yılın en kutsal ve destekleyici anlarından biri olarak hareket edecek, bu yüzden kristallerinizi doldurduğunuzdan, birkaç mum yaktığınızdan ve ihtiyaç duyulan yerde yardım isterken minnettarlığınızı ifade ederek yüksek gücünüzle iletişim kurduğunuzdan emin olun.


Başak Burcu

21 Mart 2023 Salı Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bu sabah romantik ve profesyonel alanlarda gerilime dikkat et, Balık burcundaki Ay agresif Mars’la karşı karşıya gelirken. Neyse ki, Luna ve Pluto arasındaki tatlı ittifak sayesinde dramadan gülüp geçme ve aşka eğilme şansınız olacak. Koç yeni ayı tezahür ederken enerji değişecek ve sizden ruhunuzun evrimine ve önümüzdeki altı ay boyunca nasıl dönüşebileceğinize odaklanmanızı isteyecek. Bu enerjiyi, kendinizi daha anlamlı şekillerde keşfetmenize yardımcı olabilecek niyetler belirlemek için kullanın, ancak ilişkileriniz de yoğunlaşmaya ve derinleşmeye mahkumdur.


Terazi Burcu

21 Mart 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Balık burcunun ayı ile Mars arasındaki sert kare nedeniyle düzensizlik bu sabah rüyalarınıza olan inancınızı kaybetmenize neden olabilir. Zaman zaman engeller çıksa da, amacınıza inanarak metodik hareket etmek, bu tür engellerin üstesinden gelmenizi sağlayacaktır. Ay, haritanızın kalp meselelerini yöneten bölümüne geçtiğinde havayı aşk dolduracak ve yeni ayın romantik karmaşalarınıza hararet getireceği kesin. Bu gece ay Merkür ile aynı hizaya geldiğinde sözleriniz tatlılık taşıyacak, bu yüzden biraz flört ettiğinizden emin olun.


Akrep Burcu

21 Mart 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, sabah başlarken güç yolculuklarına dikkat edin, Balık burcunun ayı agresif Mars ile meydan okuyor. Rekabetçi bir ilişkiniz olan herkesten kaçının ve tartışmaları tetikleyebilecek hassas konulardan uzak durun. Şans eseri, Pluto netliği geri kazanmanıza yardımcı olmak için devreye girecek, ancak odağınızı daha olumlu konulara yönlendirmeniz gerekecek. Ay, yeni aya hazırlanırken Koç burcuna girerken bir değişim hissedeceksiniz, bu da sizden sağlıklı yaşama ve kişisel organizasyona yeniden başlamanızı isteyecektir. Ay Merkür ile aynı hizaya geldiğinde bu akşam bir akrandan tavsiye almayı düşünün.


Yay Burcu

21 Mart 2023 Salı Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Archer, bu sabah Balık burcundaki Ay Mars’la kare açı yaparken duygularınızı kontrol altında tutmak zor olabilir. Bu kozmik iklim, özellikle kalp meselelerinde yeterince değer görmediğinizi veya hayal kırıklığına uğradığınızı hissediyorsanız, ajitasyonu tetikleyebilir. Neyse ki, Pluto merkezinizi geri kazanmanıza yardımcı olmak için devreye girecek ve doğa özellikle tedavi edici görünecek. Luna, bugünün yeni ayına hazırlanırken Koç burcuna geçerken ortam yükselecek. Oyundaki enerji, özellikle biraz zaman ayırıp yaratıcı ilgi alanlarına ve tutkulu projelere odaklanırsanız, güveninizi ve benlik duygularınızı yükseltmenize yardımcı olabilir.


Oğlak Burcu

21 Mart 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak burcu, siz uyurken mesajlar perdenin ötesinden içeri süzülebilirken, Balık burcundaki ay ruhani Neptün’e yakınlaşır. Rüya görürken, evrenden rehberlik veya destek ararken yaşadığınız derin deneyimlerinizi günlüğe kaydetmek için bir dakikanızı ayırın. Luna, Mars’la karşı karşıya geldiğinde, özellikle de düzenli kalmakta zorlanıyorsanız, görevde kalmak zor gelebilir. Ay Koç burcuna girdiğinde, sizi destekleyici ve yardımcı bir ruh haline sokarken, haritanızın ev içi mutluluğu yöneten bölümünü harekete geçiren bir değişim hissedeceksiniz. Bugünün yeni ayını onurlandırmak için evinizi sevgi, kahkaha ve nefis yiyeceklerle doldurun.


Kova Burcu

21 Mart 2023 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bu sabah kendinize bir moral konuşması yapın veya Balık burcunun ayı ile Mars arasındaki sert bir kare, kendinizi kararsız hissetmenize neden olabilir. Hem iyi hem de kötü günlerin olmasının sorun olmadığını, ancak azim ve güvenin içten geldiğini unutmayın. Meraklı ve sosyal doğanız, ayın bugünün yeni ayına hazırlanmak üzere Koç burcuna geçtiği öğle vakti yeşerecek. Önümüzdeki altı ay boyunca zihninizi beslemek için kendinize meydan okuyarak, yeni bilgiler edinmeye yönelik niyetler belirlemek için bu çılgınlığın enerjisini kullanın. Şans eseri, bu akşam Luna ve Merkür başlarının üzerinde hizalanırken, yeni malzemeyi işlemek kolay olacak.


Balık Burcu

21 Mart 2023 Salı Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, bu sabah uykunuzdan uyanmak zor olabilir, çünkü ay ve Mars tepenizde sert bir kare oluşturur. Harekete geçmek için kendinize rüşvet vermeniz gerekse bile motive kalmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Ay ateşli Koç burcuna geçerken enerji değişecek ve şimdiki anda canlı hissetmenizi sağlayacak. Kendiniz için sağlam temeller oluşturmaya söz vererek, önümüzdeki altı ay için finansal niyetler belirlemek için bugünün yeni ayının enerjisini kullanın. Meraklı ve şehvetli bir hava bu akşam hakim olacak ve duyularınızla keşfetmek için mükemmel bir bahane olacak.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.