Günlük Burç Yorumları 18 Mart 2023

18 Mart Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 18 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, Kova ayı Chiron ve Jüpiter ile tatlı bağlantılar kurarken, bu sabah topluluğunuz içinde sevildiğinizi ve kabul edildiğinizi hissetmelisiniz. Bu arkadaş canlısı hisler, yeni ittifaklar kurmak için de mükemmeldir, bu nedenle, birlikte bir dinamik oluşturmayı umduğunuz herkese ulaştığınızdan emin olun. Uranüs sabahın ortasında aktif hale geldiğinde, özellikle de yeterince ekran süresi kaydettiyseniz, topraklamak ve dışarıyla bağlantı kurmak için bir dakikanızı ayırın. Merkür, iletişim gezegeni burcunuza girmeden önce konuşmalarınıza derinlik katarak Plüton’a bir öpücük üflerken bir başkasına güvenmekten korkmayın.


Boğa Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Kova burcunun ayı, Jüpiter ve Chiron arasındaki yararlı ittifak sayesinde sınırlar belirlemek size bu sabah ruhunuzu çözme ve iyileştirme fırsatı sağlayacak. Bununla birlikte, bu çizgileri nazik bir tavırla çizmek en iyisi olabilir, aksi takdirde Ay ve Uranüs arasındaki sürtüşme, çevrenizdeki insanlardan geri itme ile sonuçlanabilir. Bu akşam Merkür, haritanızın felsefi bölümünü harekete geçirerek Plüton ile hizalanırken, ruhani topluluğunuzla bağlantı kurmanın yollarını arayın. İletişim gezegeni Koç’a girdiğinde, sizi daha özel ve içe dönük bir ruh haline sokan bir değişim hissedeceksiniz.


İkizler Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Kova ayı Kayron ve Jüpiter ile hizalanırken, sevgili İkizler, güne bir yoga dersi, meditasyon çemberi veya felsefi tartışmalarla başlamayı düşünün. Bu kozmik iklim, kendinizi akraba ruhlarla hizaladığınızda ruhunuza şifa getirebilir, ancak bir şans unsuru da devreye girecek. Bu akşam Merkür Plüton ile aynı hizaya geldiğinde sınırlarınızı kontrol edin ve alanınıza saygı duymayan hiç kimseyle ara vermekten korkmayın. İletişim gezegeni Koç burcuna geçtiğinde, önümüzdeki haftalarda yeni arkadaşlar edinmenize yardımcı olacak bir değişim hissedeceksiniz.


Yengeç Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, Kova burcunun ayı Kayron ve Jüpiter ile birleşirken, sınırlar bu sabah sizin için ana tema olacak. Bu kozmik iklim size, özellikle yakınlık ve savunmasız hissetme söz konusu olduğunda, uygun gördüğünüz gibi çizgiler çizmenin ve silmenin sorun olmadığını hatırlatacaktır. Ne yazık ki, Uranüs aktif hale geldiğinde, özellikle tam olarak yakın olmadığınız tanıdıklardan veya meslektaşlarınızdan bir miktar geri tepme alabilirsiniz. Bu akşam Merkür Koç’ta çıkışını yapmadan önce Plüton’a bir öpücük üflediğinde iyi hisler akacak ve zihninizin değişmesine izin verirseniz ilişkilere bakış açınızı değiştirecek.


Aslan Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, Kova ayı Chiron ve Jüpiter ile hizalanırken, sevgi ve maneviyat bugün sizin için el ele gidecek. Kişisel bakım uygulayarak veya o özel kişiyle uzun süreli yastık konuşması yaparak bu destekleyici titreşimlere yaslanın. Uranüs başınızın üzerinde aktif hale gelirken beklenmedik engellere karşı tetikte olun ve herhangi bir otorite figürüyle dalga geçmemeye çalışın. Merkür, nefes çalışması, arındırıcı bir tuz banyosu ve meditasyon için mükemmel bir mazeret olarak Pluto ile aynı hizaya gelirken zihninizdeki dağınıklığı gidermek için ilham alacaksınız. İletişim gezegeni Koç burcuna girerken sezgileriniz, önümüzdeki haftalarda içgüdülerinizi takip etmenizi isteyen bir artıştan faydalanacak.


Başak Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, Kova burcunun ayı Kayron ve Jüpiter ile aynı hizaya geldiği için bu sabah canınız fedakarlık yapmak istemeyecek. Bu kozmik iklim, hayatın dizginlerini elinize almanız için sizi cesaretlendirecek, kendinizi düzenli ve durumunuzun kontrolünde hissetmenizi sağlayacaktır. Bu arada, Uranüs, haritanızın ruhsal sektöründe aktif olacak ve fiziksel sağlığı toparlarken ve kucaklarken terapötik bir unsur getirecek. Vahşi aydınlanmalar da meyvelerini verebilir, ancak bunların yazılmaması, geldikleri anda yok olmalarına neden olabilir. Bu gece Merkür Koç burcuna girdiğinde, önümüzdeki haftalarda sesinizi güçlendirecek bir değişim hissedeceksiniz.


Terazi Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bu sabah Luna, Chiron ve Jüpiter arasındaki tatlı değiş tokuş sayesinde insanlar senin tuhaf ve eğlenceli doğana çekilecek. Şu anda kendinize sevmenize ve sevildiğinizi hissetmenize izin verin ve doğaçlama bir brunch için yoldaşlarınızı bir araya getirmeyi düşünün. Bununla birlikte, yanlış kişileri dahil etmemeye veya dışarıda bırakmamaya özen göstererek kime davet ettiğinize dikkat edin. Bu akşam Merkür Plüton ile aynı hizaya gelip sizi organizasyon yoluyla dönüşüm aramaya teşvik ettiğinde, alanınızın düzenliliğine yatırım yapmayı planlayın. Merkür Koç burcuna geçtiğinde düşünceleriniz aşk ve romantizm temalarına kayacak ve önümüzdeki haftalarda bağlantılarınızı kızıştıracak.


Akrep Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bu sabah Kova burcundaki ay Chiron ve Jüpiter’e öpücük gönderirken duygusal ve fiziksel ihtiyaçlarınızı kontrol edin. Bu titreşimler, hafta sonu yapılacaklar listenizi değerlendirmek için de mükemmeldir, bu görevlerden kaçınmanın ruhunuza herhangi bir iyilik yapmayacağını anlayın. Akşamın ilerleyen saatlerinde Merkür Pluto’ya öpücük attığında kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etme gücünü hissedeceksiniz, bu yüzden en sevdiğiniz sanat ve el işi aktivitelerine katıldığınızdan emin olun. İletişim gezegeni ateşli Koç burcuna girdiğinde hava değişecek ve sizi önümüzdeki haftalarda sağlığınızı daha ciddiye almaya motive edecek.


Yay Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Kova ayı Chiron ve Jüpiter ile hizalanırken, sevgili Archer, yıldızlar sizden gerçeği söylemenizi isteyecek. İster sesinizi kullanmaya, ister kendinizi sanat yoluyla ifade etmeye karar verin, fikirleriniz ve bakış açınız sizi seven insanlar tarafından iyi karşılanacak. Uranüs aktif hale geldiğinde kuruluşunuza danışın. Aynı zamanda sağlık ve zindelik de önceliklerinizin başına geçmelidir. Bu akşam Merkür Plüton ile hizalanırken, evinizin rahatlığında alçakta uzanmak, yere inmenizi ve netliği bulmanızı sağlayacak, ancak iletişim gezegeni Koç’a sürüklendiğinde bir kez daha sosyalleşmek isteyeceksiniz.


Oğlak Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, Kova ayı Chiron ve Jüpiter ile tatlı bağlantılar paylaştığından, bu sabah kendinizi güvende, topraklanmış ve rahatlamış hissetmelisiniz sevgili Oğlak. Bununla birlikte, Uranüs’ten gelen gerginlik, özellikle başka biri egonuzu incitirse, kürenize gerginlik getirebilir. Dünyamızı inşa eden unsurları takdir etmek için bir dakikanızı ayırarak kendinize bir dakikaya ihtiyacınız varsa biraz temiz hava almayı düşünün. Bu akşam Merkür Plüton ile aynı hizaya geldiğinde, sözleriniz güçle ve zihinleri dönüştürme yeteneğiyle seyahat edecek. İletişim gezegeni Koç’a girdiğinde, sizi duygularınızla temasa geçirecek bir değişim hissedeceksiniz.


Kova Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Ay Chiron ve Jüpiter ile tatlı bağlantılar paylaştığından, bu sabah sesiniz başkaları üzerinde canlandırıcı ve iyileştirici bir etkiye sahip olacak. Bu enerjiyi, mücadele eden, en çok ihtiyacı olanlara sevgi ve destek sunan arkadaşlarınızı kontrol etmek için bir bahane olarak kullanın. Sadece bu süreçte kendi duygusal ihtiyaçlarınızı terk etmemeye çalışın, aksi takdirde mizaç tarafınız yüzeye çıkabilir. Bu akşam Merkür Plüton’la bağlantı kurarak ruhunuzdaki kapıları kapatmanıza yardımcı olduğunda, yalnızlık ve iç gözlem için bir dakikanızı ayırın. İletişim gezegeni Koç’a girdiğinde, sizi meraklı ve sosyal bir ruh haline sokan bir değişim hissedeceksiniz.


Balık Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, Kova ayı Kayron ve Jüpiter ile birleşirken, bu sabah zihninizin psişenizde asılı kalan tüm yaratıcı ipleri çekmesine izin verirken yavaş hareket edin. Bu kozmik iklim, özellikle içinizde yaşayan tuhaflığı kucakladığınızda, zihninize, bedeninize ve ruhunuza şifa getirebilir. Ancak, vizyonlarınızı açıkça ifade etmekte zorlanabileceğiniz için şimdilik bu fikirleri kendinize saklamanız en iyisi olabilir. Merkür Koç burcuna girmeden önce Plüton ile aynı hizaya geldiğinde, kendinizi güvende hissettiren insanlarla sosyalleşmek için mükemmel bir fırsat olarak, topluluğunuz tarafından güçlendiğini hissedeceksiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.