Günlük Burç Yorumları 17 Mart 2023

17 Mart Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 17 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

17 Mart 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, uyandığında rüyalarını hatırlamak için bir dakikanı ayır, çünkü yıldızlar sen uyurken seni başarıya doğru yönlendirmek için hizalanır. Sabah kahvenizi hazırlarken ve Oğlak ayı yoğun Pluto ile hizalanırken ton biraz ciddi gelse de, Ay Kova burcuna geçtiğinde kendinizi daha hafif ve belki de biraz tuhaf hissedeceksiniz. Sosyal medya alımınızı izleyin ve öğleden sonra dramaya kapılmamaya çalışın, aksi takdirde gökyüzündeki sert bir t-karesi uyumunuzu bozabilir. Şans eseri, Venüs ve Satürn sizi merkeze almak ve yükseltmek için işbirliği yapacak, ancak sağlıklı sınırlar uygulamanız gerekecek.


Boğa Burcu

17 Mart 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Oğlak burcundaki ay, Merkür ve Neptün arasındaki tatlı değiş tokuş sayesinde, ruhsal zihniniz siz uyurken kolektif bilince dokunacak. Uyandıktan sonra, topluluğunuzu nasıl yükselteceğinize dair ipuçları arayarak, rüyalarınız üzerinde meditasyon yapmak için bir dakikanızı ayırın. Luna, yeni bir soluk gibi davranarak devrim niteliğindeki Kova burcuna ilk çıkışını yapmadan önce dönüştürücü Pluto’ya yakınlaştığında, üzerinize bir rahatlama duygusu çökecek. Öğleden sonra Venüs Satürn’e bir öpücük gönderip karizmanızı yükseltirken popülerlik, statü ve başarı görevinize yardımcı olduğunda doğal çekiciliğinize yaslanın.


İkizler Burcu

17 Mart 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bu sabah dönüşüme giden yolu açarken, Oğlak burcunun ayı Plüton’a yakınlaşırken, yıldızlar büyük bir salınımı ortaya çıkarmak için hizalanacak. Bu enerjiyi, daha yüksek bir yol izledikçe ciddileşerek, olgunlaştığınız herhangi bir davranış veya durumla bağlarınızı nihayet kesmek için kullanın. Şans eseri, Ay Kova burcuna geçtiğinde yıldızlar şans ve iyimserlik getirmek için hizalanacak ve haritanızın ruhsal bölümünü harekete geçirecek. Venüs ve Satürn gökyüzünde kozmik bir ittifak oluştururken, yalnızlık ve kişisel bakıma ihtiyacınız varsa, bu öğleden sonra sınırları belirlemeyi ve saklanmayı düşünün.


Yengeç Burcu

17 Mart 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, bu sabah Oğlak burcunun ayı dönüştürücü Plüton’un üzerinden geçerken, güvendiğin biriyle savunmasız kalmaktan korkma. Bununla birlikte, Luna Kova’ya göç ederken, entelektüel alışverişi teşvik ederken gizem arzunuzu vurgulayarak daha içine kapanık hissedeceksiniz. Öğleden sonra Luna kader düğümleriyle karşı karşıya geldiğinde sosyal baskıların gerçekte kim olduğunuzu gölgelemesine izin vermeyin, aksi takdirde kendinize olan güveniniz sarsılmaya başlayabilir. Neyse ki, Venüs ve Satürn, güvenebileceğinizi ve itimat edebileceğinizi bildiğiniz ilişkilerde manevi tatmin bulmanıza yardımcı olacak bir ittifak oluşturacak.


Aslan Burcu

17 Mart 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, Oğlak burcunun ayı dönüştürücü Plüton’un üzerinden geçerken, alanınızı istenmeyen eşyalardan ve dağınıklıktan arındırma dürtüsü bu sabah gerçek olacak. Organizasyon yoluyla düzeni geri alarak bu destekleyici titreşimlere yaslanın. Ay Kova burcuna geçtiğinde yavaşlama şansınız olacak ve masaya uyumlu ve ilginç bir enerji getirecek, ancak sağlıklı sınırları koruduğunuza dikkat etmek isteyeceksiniz. Ancak, bu öğleden sonra Venüs Satürn’e öpücük gönderip ilişkilerinize daha fazla derinlik kattığında, güvendiğiniz ve sevdiğiniz biriyle gardınızı indirmeyi düşünmelisiniz.


Başak Burcu

17 Mart 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, Oğlak burcunun ayı güçlendirici Plüton ile hizalanırken, bu sabah en özgün ve kendinden emin benliğinizi kucaklayarak günü yakalayın sevgili Başak. Bu kozmik iklim, cevap sizi olmak istediğiniz yere götürdüğü sürece “evet” veya “hayır” demek için mükemmeldir. Luna Kova burcuna girerken, sağlığınıza öncelik verirken stres seviyenizi izlemenizi isteyen bir değişim hissedeceksiniz. Özellikle öğleden sonra Venüs Satürn ile tatlı bir ittifak kurduğunda, kararsız hissetmeye başlarsanız, maneviyatınıza yaslanın. Bu göksel değiş tokuş, felsefi alışveriş, kişisel bakım ve romantizm için de mükemmeldir.


Terazi Burcu

17 Mart 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bu sabah Oğlak burcunun ayı derin Pluto’nun üzerinden geçerken duygularınız biraz çiğ gelebilir. Duygularınızla yüzleşmekten korkmayın, çünkü bunu yapmak size artık taşımak istemediğiniz şeyleri serbest bırakma fırsatı verecektir. Luna Kova burcuna geçtiğinde kendinizi daha neşeli hissetmeye başlayacak ve sizi eğlenmeye, kendinizi ifade etmeye ve arkadaşlarınıza şımartmaya iteceksiniz. Ancak, Luna kader düğümleriyle karşı karşıya geldiğinde hızınızı ayarlamanız önemli olacak, yoksa merkezden düşmeye başlayabilirsiniz. Şans eseri, Venüs ve Satürn yardım etmek için devreye girecek, ancak pratik yönünüzü kullanmanız gerekecek.


Akrep Burcu

17 Mart 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Oğlak’ın ayı güçlendirici Plüton’a yaklaşırken, bu sabah lafı dolandırma havasında olmayacaksın sevgili Akrep. Gerginlik yaratmakla tehdit etse bile, söylenmesi gereken her şeyi ifade etmek için bu enerjiyi kullanın. Ay Kova burcuna geçtiğinde aklınız ve kalbiniz arasında bir denge bulmaya çalışın, aksi takdirde ilişkileriniz geçici olarak zarar görebilir. Şans eseri, Venüs ve Satürn günün ilerleyen saatlerinde barışı sağlamak için güçlerini birleştirecekler, ancak günün erken saatlerinde birisine teklifte bulunduysanız sorumluluğu kabul etmeniz gerekebilir. Akşam çökerken yaratıcı bir proje üzerinde çalışmayı düşünün ve sanatsal ifade yoluyla güveninizi besleyin.


Yay Burcu

17 Mart 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Archer, bu sabah paranı akıllıca kullan, çünkü Oğlak burcunun ayı ve Pluto refah getirmek için işbirliği yapıyor. Luna ilginç Kova burcuna ilk adımını atıp sizi çevrenizdeki insanlarla bağ kurmaya teşvik ettiğinde, odak noktanız bilgi arayışına ve sosyalleşmeye kayacak. Ayrıca, her zamankinden biraz daha meraklı hissedebilirsiniz, ancak bu öğleden sonra kader düğümleri etkinleştirildiğinde ayrıntılar sizi aşırı uyarabilir. Ruhunuzun çok fazla yöne çekildiğini hissetmeye başlarsanız, zihninizi, bedeninizi ve kalbinizi topraklamanın yollarını arayın.


Oğlak Burcu

17 Mart 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bu sabah ay ve Pluto burcunuzda güçlerini birleştirirken, içinizdeki patronun ışıl ışıl parlamasına izin verin. Bu titreşimler, çizgiler çizmek, ölü ağırlığı azaltmak ve hedeflerinize götüren yolu bulmak için mükemmeldir. Ancak, Ay Kova’ya girdiğinde yavaşlamanız gerekebilir, bu sizi çevrenizle ve şimdiki anla yeniden bağlantı kurmaya teşvik eder. Luna ve kader düğümleri tepede sert bir t-kare oluşturduğundan, bu öğleden sonra kendinizi sıkışmış hissederseniz cesaretiniz kırılmasın. Venüs, Satürn ile aynı hizaya geldiğinde, yaratıcı ifade için mükemmel bir fırsat olarak, iyi hisler akacaktır.


Kova Burcu

17 Mart 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Oğlak burcundaki ay ile dönüştürücü Pluto arasındaki kozmik ittifak sayesinde, derin bir rahatlama duygusu bu sabah ruhunuzu yeni derinliklere taşıyacak. Bu titreşimler, Luna burcunuza ilk çıkışını yaparken kapıları kapatmak ve yenilerini açmak için mükemmeldir. Yıldızlar, ilerideki yolu açmak için zekanıza ve çekiciliğinize güvenerek, önümüzdeki günlerde hayalleriniz için daha çok çalışmanızı isteyecek. Öğleden sonra Venüs Satürn’ü öptüğünde yurt içi bütçenizi kontrol edin ve fon varsa alanınızı güncellemeyi düşünün.


Balık Burcu

17 Mart 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, bu sabah barışı bozan herhangi bir insanı veya durumu ortadan kaldırmak için şiddetli bir arzu ile topluluğunuza derinden bağlı hissedeceksiniz. Bununla birlikte, gerçek bir değişiklik elde etmeyi umuyorsanız, Luna Kova burcuna ve güneş on ikinci evinize girdiğinde radarın altından uçmak en iyisi olabilir. Öğleden sonra, başınızın üzerinde sert bir t-karesi oluştuğunda, yoğun dünyamızda sükuneti bulmak için maneviyatınızla bağlantı kurduğunuzda, yalnızlık için bir vuruş yapmayı düşünün. Tatlı ama ciddi konuşmalar, Venüs Satürn’e öpücük gönderirken ortaya çıkabilir, ancak gardınızı indirmeniz gerekecek.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.