Günlük Burç Yorumları 16 Mart 2023

16 Mart Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 16 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, Oğlak ayı Kayron ve Jüpiter ile kare açı yaparken, bu sabah uyandığınızda enerji biraz kısıtlayıcı olabilir. Şans eseri, Uranüs bu korkak titreşimleri üzerinizden atmak için devreye girecek ve sizi cesur ama metodik bir şekilde ilerlemeye teşvik edecek. Merkür güneşe ve Neptün’e yakınlaştığında, derin bir düzeyde ilham bulmanıza yardımcı olduğunda, kendinizi sabahın ortasında rüya gibi bir boşlukta bulacaksınız. Ne yazık ki, Mars’la sert bir bağlantı nedeniyle vizyonunuz için harekete geçmek o kadar basit görünmeyebilir, bu da aceleyle hareket ederseniz zihinsel tellerin kesişmesine neden olabilir.


Boğa Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Oğlak ayı Chiron, Jüpiter ve Uranüs ile birleşirken, ruh haliniz bu sabah son derece çekingen ve patlayıcı bir şekilde dışa dönük arasında gidip gelecek. Kendinize sosyal etkileşimler arasında boşluk bırakın, ancak sabah boyunca ilerlerken derin ve özgün bir şekilde bağlantı kurmaktan korkmayın. Merkür güneşe ve Neptün’e yaklaştığında, bir topluluk duygusu kalbinize nezaket tohumlarını ekecek ve rastgele birkaç nezaket eylemi gerçekleştirmek için mükemmel bir fırsat olacak. Günün ilerleyen saatlerinde Venüs burcunuza girerken sizi bir tatlılık saracak ve önümüzdeki haftalarda yolunuza bolca sevgi getirecek.


İkizler Burcu

16 Mart 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Oğlak ayı Chiron, Jüpiter ve Uranüs ile birleştiğinden, bu sabah uyandığınızda ortam biraz gergin veya sinirli hissedebilirsiniz. İnsanların normalden daha az tahammül edilebilir olduğunu fark ederseniz, sınırları aşmak ve rahat bölgenizde saklanmak konusunda kendinizi suçlu hissetmeyin. Neyse ki, güneş, Merkür ve Neptün üçlü bir ittifak halinde bir araya gelerek sosyal bir kelebek olarak rolünüzü geri kazanmanıza izin verdiğinde, ortam sabah ortasına kadar yumuşayacak. Kendini sevme ve sağlıksız yüklerden kurtulma temaları, Venüs Boğa burcuna ilk adımını atarken önümüzdeki birkaç hafta boyunca semeresini verecek.


Yengeç Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, Oğlak ayı Kayron ve Jüpiter ile kare açı yaparken, güne olumlu olumlamalar ve bolluk mantraları ile başlamayı düşün. Bu kozmik iklim, kendinizi kısıtlanmış veya bloke edilmiş hissetmenize neden olabilir, ancak tünelin sonunda bir ışık olduğuna inanmak, özellikle Uranüs tepenizde aktif hale geldiğinde, ileriye doğru hücum etmenizi sağlayacaktır. Merkür güneşe ve Jüpiter’e yaklaşıp içinizde yaşayan güçlü mistiği ortaya çıkardığında, yüksek benliğinizle temasa geçmek için bir dakikanızı ayırın. Ne yazık ki, Mars’tan yayılan sert bir enerji, gerçekten önemli olan şeyleri gözden kaçırmanıza neden olabilir, ancak meditasyon, netliği geri kazanmanıza yardımcı olabilir.


Aslan Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, Oğlak ayı bu sabah Chiron, Jüpiter ve Uranüs ile bağlantı kuruyor ve atılımlar görmeyi umuyorsanız rüyalarınızda organize olmanızı istiyor. Bakış açınızı değiştirme ve daha parlak bir yarın tasavvur etme fırsatları, güneş, Merkür ve Neptün aynı hizaya geldiğinde sabah ortasında devreye girecek. Ancak, meslektaşlarınızı takip etme veya onlara ayak uydurma baskısı, dönüştürücü fikirleri uygulamanızı engelleyebilir. Bu öğleden sonra Venüs Plüton’la karşı karşıya geldiğinde yapılacaklar listenizi kontrol edin, aksi takdirde önemli taahhütlerde başarısız olabilirsiniz. Şans eseri, aşk gezegeni Boğa burcuna girdiğinde, kendinizi daha ayakları yere basmış ve kontrollü hissedeceksiniz.


Başak Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, Oğlak ayı bu sabah senden kendini toparlamanı isteyecek, ancak Chiron ve Jüpiter ile sert bir bağlantı diğerlerinde kıskançlığı tetikleyebilir. Neyse ki, Uranüs’ten gelen bir yardım eli, sizi yapmaya devam ettiğiniz sürece sizi nefret edenlerin bakışlarından koruyacaktır. Merkür güneşe ve Neptün’e yaklaşıp sevgilinizi aşırı rüya gibi bir karizmayla büyülerken flört etmeye ve romantik bağlantılarınızı beslemeye biraz zaman ve enerji harcayın. Öğleden sonra Venüs Boğa burcuna girdiğinde, önümüzdeki haftalarda maneviyatınızı güçlendiren yükselen bir değişim hissedeceksiniz.


Terazi Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bu sabah Oğlak ayı Kayron, Jüpiter ve Uranüs ile birleşirken, enerji sizin için duygusal olarak yüklenecek. Kalbinizin sevgiye, samimi alışverişe ve derin bağlantılara açılmasına izin vererek, hayatın parlak tarafına eğilmeyi seçin. Merkür güneşe ve Neptün’e yaklaştığında denge duygunuzu ve zihinsel sağlığınızı kontrol edin, vücudunuzda biriken herhangi bir stres veya gerilimi aktif olarak serbest bırakmaya özen gösterin. Günün ilerleyen saatlerinde Venüs Boğa burcuna geçtiğinde, sizi önümüzdeki birkaç hafta boyunca gelişmeye ve dönüşümü kucaklamaya iten bir değişim hissedeceksiniz.


Akrep Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Oğlak ayı Kayron ve Jüpiter ile karşı karşıya gelirken kendinize ve başkalarına mantıksız beklentiler yüklemeyin ve istenmeyen tavsiyeler vermekten kaçının. Bununla birlikte, devrimci Uranüs’ün yardım eli sayesinde tatlı sohbetler, olumlu mantralar ve cesaret verici duygular, sizi bulan tüm korkuları aşmanıza yardımcı olabilir. Güneş, Merkür ve Neptün başınızın üzerinde hizalanırken duygularınızı kontrol etmeye özellikle dikkat ederek, içinizde yaşayan romantizmin yol göstermesine izin verin. Bu öğleden sonra Venüs Boğa burcuna girdiğinde uyumlu bir enerji havaya yayılacak ve sizi önümüzdeki haftalarda romantizm için hazırlayacak.


Yay Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Archer, Oğlak ayı bu sabah Kayron, Jüpiter ve Uranüs ile aynı hizaya geliyor, size fikirleri tezahür ettirirken ve başarıyı çağrıştırırken organizasyonun önemli bir parça olduğunu hatırlatıyor. Görevde kalmak ve hedefleriniz için strateji oluşturmak da güveninizi artıracaktır, bu nedenle sorumlu tarafınızdan yararlandığınızdan emin olun. Merkür güneşe ve Neptün’e yaklaşırken kalbinizi ve zihninizi bir tatlılık dolduracak, ancak partneriniz kendini yıpranmış veya ihmal edilmiş hissediyorsa aşk hayatınızda gerilim doğabilir. Venüs Plüton’la karşı karşıya geldiğinde inatçılığın sizi ele geçirmesine izin vermemeye çalışın ve aşk gezegeni Boğa’ya ilk adımını attığında baskıyı gevşettiğinizden emin olun.


Oğlak Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Deniz Keçisi, bu sabah ay Kayron, Jüpiter ve Uranüs ile hizalanırken çenenizi ve omurganızı dik tutun. Bu kozmik iklim biraz kalbinizi kırabilir, ancak pozitif kalmak ve gücünüzden yararlanmak, güven inşa ederken galip gelmenize yardımcı olacaktır. Merkür güneşe ve Neptün’e yakınlaştığında, ilham verici ve yaratıcı fikirlerle zihniniz canlanacak, ancak bu tür vizyonları gerçekleştirmeyi umuyorsanız düzenli kalmanız gerekecek. Bu öğleden sonra Venüs Plüton’la karşı karşıya geldiğinde ev hayatınızda gerginlik ortaya çıkabilir, ancak aşk gezegeni topraklanmış Boğa burcuna ilk kez girdiğinde ortam hafifleyecektir.


Kova Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Oğlak burcunun ayı Chiron, Jüpiter ve Uranüs ile aynı hizaya geldiğinden, kalbiniz ve zihniniz bu sabah çelişkili görünebilir. Alışkanlıklarınızı ve düşünce kalıplarınızı incelemek için özel bir özen gösterin, en yüksek benliğinizi beslemek için davranışlarınızı aktif olarak geliştirmeyi seçin. Gerçeküstü ve rüya gibi bir enerji, Merkür güneşe ve Neptün’e yaklaştığında maddi alemleri kaplayacak ve sizi güzel manzaraları, sesleri, kokuları ve tatları kucaklayarak duyularınızı şımartmaya teşvik edecek. Öğleden sonra Venüs Boğa burcuna geçtiğinde, önümüzdeki haftalarda ev yaşamınızı yükselttiğinde bir değişim hissedeceksiniz.


Balık Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Oğlak ayı Chiron, Jüpiter ve Uranüs hizalandığından, bu değerin birinin ne kadar popüler olduğuna bağlı olmadığını hatırlamaya çalışın sevgili Balık. Bu kozmik iklim, özellikle kendinizle konuşmak için bir dakikanızı ayırırsanız, sosyal olarak mücadele edebileceğiniz tüm güvensizlik duygularının üstesinden gelmenize yardımcı olabilir. Merkür güneşe ve sabahın ortasında Neptün’e yaklaştığında, düşüncelerinize ve sözlerinize belagat getirdiğinde, dirseklerinizi ovuşturmak gibi hissedeceksiniz. Günün ilerleyen saatlerinde Venüs Boğa burcuna geçtiğinde, romantik bir enerji zihninizi dolduracak ve önümüzdeki birkaç hafta boyunca sevgi dolu bir yerden hareket ederken minnettarlığınızı bulmanızı isteyecek.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.