Günlük Burç Yorumları 14 Mart 2023

14 Mart Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 14 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

14 Mart 2023 Salı Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, patlayıcı Yay burcunda ve güneş dokuzuncu evinizde yolculuğuna devam ederken, sevgili Koç, bugün kendinizi bol harekete hazırlayın. Bu Ay yerleşimi sizi iyi bir ruh hali içinde tutmanıza yardımcı olsa da, aşırı uyarılma, artan korkular ve acil zorluklar, beyinsel ve aşırı uyarılmış bir kafa boşluğuna girmenize neden olabilir. Saatler içinde ilerlerken yüksek gücünüzle yakından çalışın, kendinizi biraz kaybolmuş veya aşırı yüklenmiş hissettiğinizde destek veya rehberlik isteyin. Pozitif mantralar ayrıca etrafınızdaki herhangi bir ağır enerjinin üzerine çıkmanıza yardımcı olabilir, bu yüzden kendinize güven verici şeyler söylediğinizden emin olun!


Boğa Burcu

14 Mart 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Yay burcunun ayı sizi geçmiş cepheleri görmeye iterken, bugün diğer insanların oynadığı oyunlardan hüsrana uğrayabilirsiniz. Belli bir düzeyde iyimserliğinizi korumanız önemli olsa da, bu öğleden sonra Ay ve Merkür arasındaki sert bir kare, özellikle sahte iş arkadaşlarınızla veya sosyal tanıdıklarınızla mücadele etmek zorunda kalırsanız, alaycı tarafınızı çağrıştırabilir. Saatler geçtikçe ekran sürenizi takip edin ve bu akşam Mars ve Neptün meydan okurken çevrimiçi alışveriş yapmaktan kaçının; bu, bütçenizin lüks lehine gerçekliğini göz ardı etmenize neden olabilir.


İkizler Burcu

14 Mart 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler burcundaki Ay, Uranüs ile dengesiz bir görünüm oluşturduğundan, kişisel sorunların bu sabah aşkı kucaklamanıza engel olmasına izin vermeyin. Kapatmak istiyor olsanız da, sizi takdir eden insanlarla bağlantı kurmak moralinizi yükseltmeye yardımcı olabilir. Öğleden sonra, kendinizi yorgun veya dengesiz hissediyorsanız sınırları belirlemeye ve kişisel bakımı başlatmaya özen göstererek Luna, Merkür’le karşı karşıya geldiğinde netlik duygunuzu kontrol edin. Akşam çökerken ve sert bir t-karesi oluşurken gerginliğe dikkat edin ve çatışmaya inatçı veya otoriter bir tavırla yaklaşmaktan kaçının.


Yengeç Burcu

14 Mart 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, bu sabah kendinize net sağlık hedefleri belirlemek için bir dakikanızı ayırın veya Yay burcundaki ay ile Uranüs arasındaki dengesiz bir bağlantı sizi sağlıksız seçimler yapmaya teşvik edebilir. Bu öğleden sonra Luna, Merkür’le karşı karşıya geldiğinde sezginiz ciddi bir artıştan faydalanacak. Bununla birlikte, bu süreçte ruhunuzu beslemeniz önemli olacaktır, aksi takdirde çok sayıda düşünce ve duygu sizi bunaltabilir. Akşam sona ererken ve başınızın üzerinde sert bir t-kare oluşurken, iyi beslenmek, egzersiz yapmak veya küvete girmek için verdiğiniz sözleri yerine getirmek için yalnızlığa ve kişisel bakıma zaman ayırmayı planlayın.


Aslan Burcu

14 Mart 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, ay ateşli Yay burcunda ve haritanızın ego ve kendini ifade etmeyi yöneten bölümünde yolculuğuna devam ederken, bugün kendinizi utangaç bir ruh halinde bulmayacaksınız. Şu anda kükremenizi kullanmaktan korkmayın, ancak öğleden sonra Ay ve Merkür arasındaki bir kare, gergin konulardan veya rekabetçi akranlardan uzak durmak isteyebileceğinizi gösteriyor. Mars, Neptün’le karşı karşıya geldiğinde sosyal çevrenizde gerilim yükselebilir, bu da kendinize sadık kalmanızı, dedikodudan veya size faydası olmayan davranışlardan kaçınmanızı, arkadaşlarınız karışmış olsa bile önemli hale getirir.


Başak Burcu

14 Mart 2023 Salı Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, Ay genişleyen Yay burcunda yolculuğuna devam ederken, kalbin bugün seni birçok yöne çekecek. Günün ilerleyen saatlerinde Luna, Merkür’le karşı karşıya geldiğinde, flört ederken, anlaşmazlıkları ele alırken veya arzularınızı ifade ederken kelimelerinizi akıllıca seçmeye özen göstererek, kalp meselelerindeki yanlış iletişimlere dikkat edin. Ay, Mars ve Neptün arasında sert bir t-karesi oluştuğunda kariyer yükümlülükleri, akşamınıza bir stres unsuru ekleyebilir, ancak günün önemini anladıktan sonra ofisi eve götürmemeye çalışın. kişisel ve profesyonel yaşamınız arasındaki sınırların


Terazi Burcu

14 Mart 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Yay burcunun ayı üçüncü güneş evinizden yolculuğuna devam ederken, bugün düşüncelerinize ve sohbetinize kapılmak kolay olacaktır. Sosyal ve analitik tarafınızla kesinlikle meşgul olmanız gerekse de, zihninizi ve gündeminizi organize etmek için bir dakikanızı ayırarak bu öğleden sonra Luna Merkür’le karşı karşıya geldiğinde daha çekingen bir konumdan geçmeyi düşünün. Umutlarınız ve gerçeklik arasında uyum bulmanız da önemli olacak ya da ay, Mars ve Neptün arasındaki sert bir t-kare, bu tür hedeflere ulaşma konusunda motivasyonunuzun düşmesine neden olabilir.


Akrep Burcu

14 Mart 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Yay burcunun ayı bu sabah Uranüs ile dengesiz bir bağlantı kuruyor, aşk hayatınızı sarsarken bir uyumsuzluk duygusuyla sizi hazırlıksız yakalamakla tehdit ediyor. Sizi bulan herhangi bir duygusal korkuyu dağıtmak için nezaket ve zarafet kullanarak kalbinizi ve diğer önemli kişinizi kontrol etmek için bir dakikanızı ayırın. Öğleden sonra Luan, Merkür’le karşı karşıya geldiğinde, özellikle de kelimelerinizi derinlemesine düşünmeden konuşursanız, egonuz biraz morarabilir. Başınızın üzerinde bir t-karesi oluşurken, gerilim ve kafa karışıklığı akşamınızı kara bulutlarla tehdit edebilir ve küvetten aşağı uzanmak için mükemmel bir bahane olabilir.


Yay Burcu

14 Mart 2023 Salı Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yay burcunuz, ay gökyüzünde bir dizi zorlu açı oluştururken burcunuzdaki yolculuğuna devam ederken, bugün kozmos tarafından biraz sektirilmiş hissetmeye hazırlanın. Bu öğleden sonra Luna, Merkür’le karşı karşıya geldiğinde, gün bir bütün olarak zorlu geçse bile, duygularınızın sizi ele geçirmesine izin vermemeye çalışın. Aile içi ve romantik ilişkilerinizde kafa karışıklığına veya pasif-agresif davranışlara dikkat edin ve söze dökülmeyen sorunlar olduğunu düşünüyorsanız açık ve nazik bir şekilde iletişim kurmaya özen gösterin. Ancak, uyumu gerçekten kolaylaştırmak istiyorsanız, arkadaşlarınızın duygularını da onurlandırmanız gerekecek.


Oğlak Burcu

14 Mart 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, Yay burcunun ayı güneş enerjisi on ikinci evinizden geçmeye devam ederken, bugün şebboy rolünü oynadığınız için kendinizi suçlu hissetmeyin. Bu öğleden sonra Luna ve Merkür karşı karşıya geldiğinde sözlerinize ekstra dikkat edin. Ayrıca, özellikle henüz tam olarak güvenmediğiniz kişiler söz konusu olduğunda, sırlarınızı yakından koruduğunuzdan emin olun. Akşam ortaya çıkmaya başladığında ve Mars, Neptün ile sert bir bağlantıya girerek beyin sisini ve tükenmiş enerji seviyelerini tetiklemekle tehdit ederken, durgun bir titreşim sizi bulabilir. Besinlerinizi yenilemeye, dinlenmeye ve nemlendirmeye özen göstererek, baygınlık hissetmeye başlarsanız vücudunuza danışın.


Kova Burcu

14 Mart 2023 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Yay burcunun ayı Uranüs ile dengesiz bir bağlantı oluşturduğundan, bu sabah duygularınız veya ev hayatınız biraz dağılmış hissedebilirsiniz. Güne devam ederken, özellikle gündeminiz evden uzaklaşmanızı gerektiriyorsa, topraklanmış kalmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Öğleden sonra, Luna, yanlış anlaşılmaları veya kafa karışıklığını tetiklemekle tehdit eden Merkür’le karşı karşıya geldiğinde, dışarıda birkaç sessiz ana uyum sağlamaya çalışın. Bu gece daha sonra, dikkatli olmazsanız çevrimiçi olarak hoş olmayan değiş tokuşlara yol açabilecek sert bir t-karesi ortaya çıktığında ekranlarınıza ara vermeyi düşünün.


Balık Burcu

14 Mart 2023 Salı Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, Ay Yay burcundaki yolculuğuna devam ederken sınırlar bulanıklaşabilir, bu da gün boyunca kendinizi kontrol etmenizi önemli hale getirir. Ne yazık ki, bu öğleden sonra Luna Merkür’le karşı karşıya geldiğinde sesinizi kullanmakta ve kendinizi savunmakta zorlanabilirsiniz, ancak başkalarının sizi itip kakmasına izin vermemeye çalışın. Özellikle siz veya ev arkadaşlarınız otorite duygusuyla mücadele ediyorsanız, akşam ilerledikçe evde çatışma çıkabilir ve başınızın üzerinde bir dizi sert durum ortaya çıkabilir. Huzur bulmak için dikkat çekmemeniz gerekse bile saygı, pasif saldırganlık veya inatçılık gibi temalara kapılmamaya çalışın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.