Günlük Aşk Burç Yorumları 8 Mart 2023

8 Mart Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 8 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

8 Mart 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Koçlar, sizin için uzun vadeli yeni bir trend daha yeni başlıyor. Bunun nedeni, Büyük Taskmaster gezegeni ve karmanın, yaşam derslerinin ve zorlukların yöneticisi olan kudretli Satürn’ün mahremiyet, inziva ve bilinçsizlikle ilgili solar on ikinci evinize inmeye karar vermiş olmasıdır. Bu trend Şubat 2026’ya kadar devam ediyor! Bu size gezinmek için oldukça benzersiz bir enerji getirebilse de, belki de mahremiyete ve yalnızlığa daha fazla odaklanmanıza neden olabilir, aynı zamanda bu süre zarfında pozitif karmanın “ödenmesine” yardımcı olabilir. Bununla birlikte, romantik düzeyde, bu geçiş, bekarsanız ilişki kurmayı çok daha zorlaştıracaktır. Bu dönem ilerledikçe, sevginin önümüzdeki yıllarda oynamasını istediğiniz rolü de derinden çözüyor olabilirsiniz.


Boğa Burcu

8 Mart 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Karma gezegeni kudretli Satürn, göklerde, Boğa’da yeni planlara ve görevlere katılmaya karar verdi. Great Taskmaster’ımız şimdi arkadaşlıklar, topluluklar ve gruplardan oluşan solar on birinci evinize doğru ilerleyecek. Bu trend Şubat 2026’ya kadar devam ediyor! Bu, kişisel ve romantik yaşamınızı birkaç farklı şekilde etkileyebilir. İlk olarak, arkadaşlarla tanışmanın veya bekarsanız çevrimiçi buluşmanın daha zor olduğunu fark edebilirsiniz. Bu size gerçek bağlantılarınızda en çok neye değer verdiğinizi öğretiyor, bu yüzden bunun bilincinde olun ve ilerleyin. Yine de, başkalarıyla tanışmak için ne kadar çok enerji harcarsanız, Satürn sizi o kadar çok ödüllendirecektir. Tüm bunları aklınızda bulundurun.


İkizler Burcu

8 Mart 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hayat derslerini, sorumluluğu ve karmayı yöneten Taskmaster gezegeni Kudretli Satürn, evren tarafından yeni keşfedilen bir yolculuğa, İkizler burcuna çıkmak için çağrıldı. Gökyüzünün tacına uzandığında, dikkatinizin büyük çoğunluğunu profesyonel ilerlemeyle ilgili solar onuncu evinize zorlayacaktır. Bu trend Şubat 2026’ya kadar devam ediyor! Büyük miktarlarda iş, büyüme ve yeni keşfedilen kilometre taşları arasında hokkabazlık yapacağınız için, bu muhtemelen odağınızı kişisel ve romantik yaşamınızdan uzaklaştıracaktır. Bununla birlikte, Satürn’ün anahtarı, hayatın her alanında denge ve istikrar bulmaktır – bu nedenle, aşk için çalışırsanız, onun da mevcut olabileceğini bilin. Bunu hak ediyorsun ve bunu gösterebilirsin.


Yengeç Burcu

8 Mart 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yengeçler, yolunuza çıkacak yepyeni bir yaşam döngüsü dersi için hazırlanın. Bunun nedeni, Büyük Taskmaster gezegeni, kudretli Satürn’ün artık su burcunuz için göklerde çok daha tatlı bir şekilde konumlandırılacak olmasıdır. Bu, güneşle ilgili dokuzuncu genişleme evinizin göklerinde yörüngede dönene kadar Şubat 2026’ya kadar devam edecek. Satürn, bize en önemli hayat derslerimizi öğreten gezegendir ve şu anda size kalıpların dışında düşünmeyi ve hayallerinizdeki hayatı inşa etmeyi öğretmeye başlayacak. Kişisel ve romantik hayatınıza gelince, bu, sizin ve önemli bir başkasının veya yeni bir sevgilinin maneviyata adanma konusunda aynı fikirde olabileceği bir dönemdir. Yeni yolculuklara çıkarken yakınlaşmak için bunu bir bileşen olarak kullanın.


Aslan Burcu

8 Mart 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Son birkaç yıl – özellikle 2020’den beri – genel olarak senin için son derece zorlu geçti Leo. Bunun nedeni, Great Taskmaster gezegeni Satürn’ün size büyük bir golyat gibi gökyüzünün karşısından bakmasıydı. Bununla birlikte, şimdi bir köşeyi döndü ve size hayatınızın bu alanları hakkında doğası gereği karmik olan çok önemli hayat dersleri öğretecek olan güneş sekizinci samimiyet ve cinsellik evinize geçti. Ayrıca, ortak varlıklarınızın ve yatırımlarınızın yanı sıra, eşinizin gelirine biraz daha fazla odaklandığınızı fark edebilirsiniz. Bununla birlikte, güven ve savunmasızlık hakkında daha fazla şey öğreniyorsanız, Şubat 2026’ya kadar olan bu dönem size travmatik yaraları iyileştirmeyi öğretecektir. Senden geçip gitmelerine izin ver. Vakit geldi.


Başak Burcu

8 Mart 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hayatınızın en önemli ve karmik döngülerinden biri olan Başak’a hazırlanın. Size büyük bir yeni ders seti sunulacak. Bunun nedeni, Büyük Taskmaster gezegenimiz Satürn’ün, güneş yedinci ilişkiler evinizde gökyüzünün karşısından size dik dik bakıyor olacak olmasıdır. Bu, sizi Şubat 2026’ya kadar onun gölgesinin altına atacak. Herhangi bir zayıf veya zorlu ortaklık içindeyseniz, muhtemelen üzerinde çok fazla ağırlık olan çürüyen bir köprü gibi paramparça olacaklar. Ancak bunun en iyi yanı, birisiyle birleştiğinizde size gerçekten neyi hak ettiğinizi öğretecek olmasıdır. Şimdi oluşturduğunuz herhangi bir taahhüt, zamanın testine dayanabilir. Evrene güvenerek ilerleyin.


Terazi Burcu

8 Mart 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yeni keşfedilen bir döngü sizi ileriye çağırıyor Terazi. Büyük Taskmaster gezegenimiz Kudretli Satürn, üretkenlikle ilgili altıncı güneş evinize girmek için bir köşeyi döndü. Sizi işvereninizin hiç bitmeyen ödevlerine, görevlerine ve projelerine boğmaya başlayacak ve aynı zamanda çok yoğun rutininizi idare etmekten başka bir şey yapmanızı zorlaştıracaktır. Bu karmik döngü Şubat 2026’ya kadar devam ediyor. Ancak, bunun nihai olarak sizi incitmek için burada olmadığını bilin – bu, size hayatınızda gerçekten önemli olan şeylerin önemini göstermek için. Romantizm, aşk ve tutkunun keyifli bir iş ve yaşam dengesine sahip olmak için çok önemli olduğunu unutmayın.


Akrep Burcu

8 Mart 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, kişisel ve romantik hayatınızda meydana gelen en önemli karmik dönemlerden biri için kemerlerinizi bağlayın. Büyük Taskmaster gezegenimiz Kudretli Satürn, buz gibi soğuğu gerçek aşk, tutku ve bereketle ilgili beşinci güneş evinize getirecek. Bu döngü Şubat 2026’ya kadar devam edecek ve size birkaç farklı şey öğretecek. İlk olarak, eğer bekarsanız, kalbinizi ateşleyen talipleri sıralamayı zorlaştıracaktır – elbette sizden daha olgun birini takip etmeyi seçmediğiniz sürece. Kararlıysanız ve ebeveynseniz, çocuklarınızla hokkabazlık yapıyor olabilirsiniz. Tutkunun ve hazzın peşinden gitmek için şimdi çok çalışmanız gerekeceğinin farkına varın.


Yay Burcu

8 Mart 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Cesur ve aktif bir ateş burcu olarak, evrenin sana fırlattığı her şeyi üstlenmeye hazırsın Yay. Büyük Taskmaster gezegeni olan Kudretli Satürn, şimdi güneş dördüncü ev, aile ve evcil evinizin derinliklerine inecek. Bu, Şubat 2026’ya kadar devam ediyor. Bir yandan, evliyseniz ve birlikte yaşıyorsanız bu size daha fazla istikrar getirebilir, örneğin size kök salmak ve bir ev satın almak veya tadilat yapmak için ivme kazandırmak gibi. Yine de, ruhunuzun derinliklerini anlayan birini ne zaman bulabileceğinizi merak ettiğiniz için, bekarsanız sizi derinden duygusallaştırabilir. Önümüzdeki yıllarda hafif ve dikkatli bir şekilde ilerleyin.


Oğlak Burcu

8 Mart 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Satürn sizin gezegen yöneticiniz olduğu için, size ne atarsa ​​atsın, içinizde güç var Oğlak. Great Taskmaster gezegenimiz şimdi gökyüzünün yeni köşelerine çağrılıyor. Şu andan Şubat 2026’ya kadar, size sonsuza kadar yanınızda taşıyacağınız yeni keşfedilen önemli hayat derslerini öğretecek olan üçüncü güneş evinizde dönecek. İlk olarak, söylemek istediğiniz şeyin bu olduğunu gerçekten anlayana kadar partnerinizle veya sevgilinizle fikrinizi konuşmanızı zorlaştırabilir. Daha sonra, özellikle hızlı geziler ve seyahatler söz konusu olduğunda, seyahat etmenizi zorlaştırabilir. Bunun geçeceğini ve engellerin üstesinden gelebileceğini bilin.


Kova Burcu

8 Mart 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Uranüs, modern gezegen yöneticiniz olsa da, eski zamanlarda, geleneksel olarak Satürn, Kova tarafından yönetilirdiniz. Bu nedenle, enerjilerini diğerlerinden daha kolay yönlendirebilirsiniz. Son üç yıldır, Satürn tepenizde oturuyordu, ancak şimdi sizi yeni keşfedilen bölgeye girmek için geride bırakacak. Gelir ve mülklerle ilgili ikinci güneş evinize dönecek, bu da sizin ve bir partnerin muhtemelen servetinizi nasıl inşa edeceğinize odaklanacağınız anlamına gelir. Bu, ikiniz için işleri finansal olarak biraz daha sıkılaştırsa da, büyük bir yuva yumurtası yarattığınızı da görebilirsiniz. Bu geçiş Şubat 2026’ya kadar devam ediyor!


Balık Burcu

8 Mart 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, sizi şimdi buraya getirmek için hayatınızda olan her şeyi değerlendirirken, son birkaç yıl muhtemelen sizi muazzam bir iç gözlem yaptı. Bunun nedeni, Satürn’ün haritanızın yansıma ve “geri alma” ile ilgili bir alanında olmasıydı. Ancak, hayatınızın en önemli dönemlerinden biri artık üzerinizde. Güçlü Satürn burcunuza döndü ve Şubat 2026’ya kadar kararlı bir şekilde içinizde kalacak. Bu muhtemelen üzerinize bir ton ağırlık katacak ama yaptığınız her şey hakkında, özellikle kişisel ve romantik yaşamınızda daha da kasıtlı olmayı öğretecek. Neyse ki, şimdi başladığınız ve geliştirmeye devam ettiğiniz modeller önümüzdeki otuz yılda büyüyecek.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.