Günlük Aşk Burç Yorumları 31 Mart 2023

31 Mart Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 31 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

31 Mart 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Asteroitler ve birçok gök cismi, yaşamlarımız üzerinde farklı hakimiyetlere sahiptir, Koç. Adını Roma tarım ve hasat tanrıçasından alan bir asteroit olan Ceres, kişisel bakım ve öz sevgi ile nasıl ilişki kurduğumuzu ortaya koyduğu için astrolojide özel bir yere sahiptir. Şu anda gerileme aşamasında, bizi hayatımızdaki bu tür temaları içimize dönmeye ve anlamaya teşvik ediyor. Başak’ın tarlalarına dönerken, kutsal ritüellerimizi ve denge duygumuzu anlamalıyız. Kendimize iyi bakmıyorsak, ileride bunu nasıl yapmaya başlamamız gerektiğine dair acı gerçeklerle yüzleşebiliriz. Unutmayın: ilişkilerimiz bile bizi beslemelidir.


Boğa Burcu

31 Mart 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Pek çok insan yıldızlara ve gezegenlere aşina olsa da, asteroitler bile hayatımıza ve yolculuklarımıza dair büyük içgörüler getirebilir Boğa. Beslenme, bolluk ve kişisel bakımla bağlantılı bir asteroit olan Ceres, bizi her zaman bu ana temalara odaklanmaya teşvik ediyor. Ancak, şimdi gerileme aşamasındadır ve Başak’ın çiçek tarlalarına geri dönecektir. Bu, kişisel yaşamlarımız için de fırsatlar sağlayan bir iş-yaşam dengesini nasıl koruduğumuzun yanı sıra, hayatımızdaki kutsal ritüellerin toplu olarak farkına varmamıza neden olacaktır. Şu anda bu temel fikirleri göz önünde bulundurun. Parlak bilgelik toplayabilirsiniz.


İkizler Burcu

31 Mart 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yukarıdaki göklerde, görülmesi gereken birçok önemli gök cismi ve geçiş var, İkizler. Her biri, diğer insanlara ve yaşamlarımıza yeni anlamlar ve içgörüler getirir. Uzayın derinliklerinde bir asteroit olan Ceres’in beslenmeyi, kendini sevmeyi ve kendine bakmayı yönettiği biliniyor. Bir süredir geri gidiyor, bu da hayatlarımızı nasıl inşa ettiğimizi değerlendirme fırsatı bulacağımızı garanti ediyor. Başak’ın çiçek tarlalarını tekrar ziyaret ederken, kutsal ritüellerimizi ve hapsedilmiş olduğumuz iş-yaşam dengesini anlamak için mikroskop alabiliriz. Bu dönemi ileriye dönük daha iyi bir yol değerlendirmek için kullanabiliriz.


Yengeç Burcu

31 Mart 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Nüansın inceliklerini neredeyse tüm diğer burçlardan daha iyi anlıyorsunuz, Yengeç. Bunun nedeni, duygusal sezgilerinizin ve hayatın gelgitlerinin çok bilincinde olmanızdır. “Hislerinize” nasıl güveneceğiniz konusunda doğuştan gelen bir duygunuz var. Kişisel bakım ve kendini sevme ile bağları olan asteroid Ceres haftalardır geri harekette ve şimdi Başak’ın tarlalarını tekrar ziyaret edecek. Bu, kutsal ritüellerinizi ve ayrıca ilişkilerinizin ve kişisel yaşamınızın büyümesini destekleyen bir iş ve yaşam dengesini nasıl kurduğunuzu gözden geçirme ve yeniden değerlendirme fırsatına sahip olmanızı sağlar.


Aslan Burcu

31 Mart 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hayat inişler, çıkışlar, değişimler ve dönüşlerden ibarettir Leo. Gökler dans ederken biz de hayatlarımız da dans ederiz. Uzayın derinliklerinde dönen bir asteroit olan Ceres, uzun haftalardır geri harekette. Ancak şimdi Başak’ın çiçek tarlalarına geri döner. Bu, özellikle Ceres’in yönettiği her şeyle ilgili olarak yeni temaların ortaya çıkmasını sağlar: bolluk, beslenme, kendini sevme ve öz bakım. Ceres Başak’ta geriye doğru dans ederken, sağlıklı sevgi ve şefkate açılabileceğimiz bir gerçeklik yaratmak için iş ve yaşam dengelerimizi yakında gözden geçirecek ve yeniden düzenleyeceksin.


Başak Burcu

31 Mart 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yakında yeni keşfedilen bir değişim sizi bekliyor Başak. Bunun nedeni, şu anda burcunuzda bir asteroidin, Ceres’in enerjisini barındırıyor olmanızdır. Aydınlatıcıların veya gezegenlerin enerjisini ve gücünü en önemli şekilde hissedebilseniz de, burcunuzda bir asteroit tutmak da etkiler getirir. Şu anda ve önümüzdeki haftalarda, öz bakıma, öz sevgiye ve kim olduğunuzun beslenmesine nasıl yaklaştığınıza odaklandınız. Bununla birlikte, Ceres retrosu ile, kutsal ritüellerinizi anladığınız ve yaşamda sağlıklı bir dengeye nasıl ulaştığınızı anladığınız için derinlemesine düşünmek için harika bir zamandır.


Terazi Burcu

31 Mart 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Armatürler ve gezegenler yaşamlarımız üzerinde en ünlü ve önemli hakimiyeti elinde tutarken, asteroitler de ince ama önemli etkiler sağlar, Terazi. Bunun nedeni, daha incelikli temsillere ve denetledikleri alanlara sahip olmalarıdır. Adını Roma tarım tanrıçasından alan Ceres, bolluğu nasıl artırdığımıza ve kendimize nasıl baktığımıza dair içgörüyü ortaya çıkaran önemli bir asteroittir. Ceres doğrudan olduğunda, günlerimizi yaşarken bu kalıplar hakkında daha az bilinçli olabiliriz. Ancak, Ceres haftalardır burcunuzda geri hareketteydi ve şimdi sizden Başak’a geçecek. Bu, aşk hayatınızda kutsal ritüellere nasıl daha fazla yer ayırabileceğiniz konusunda sezgilerinize güvenmeniz gerektiği anlamına gelir.


Akrep Burcu

31 Mart 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Akrep, ruhsal olarak en uyumlu burçlardan biri olarak, tüm kozmik değişimleri gerçekleşirken anlarsınız. Uzayın uzak noktalarında dönen bir asteroit olan Ceres, geriye dönük bir aşamada dönüyor. Ceres, adını Roma tarım tanrıçasından almıştır ve ayrıca daha dünyevi bir düzeyde, öz sevgiye, öz bakıma ve öz saygıya nasıl yaklaştığımızla ilgilidir. Bu geriye dönüş sırasında, bu temel temalar üzerinde derinlemesine düşünme ve ileriye dönük olarak onlara nasıl daha önemli bir şekilde yaklaşmak istediğinizi anlama fırsatınız var. Tüm bunlar hakkında, özellikle de daha kutsal ritüelleri nasıl bir araya getirebileceğiniz konusunda, şimdi arkadaşlarınızla, sevgilinizle veya eşinizle konuşun.


Yay Burcu

31 Mart 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Evren, gezinmeniz için yeni bir enerji getiriyor Yay. Güneş ve ay gibi ışık kaynakları ve güneş sistemimizdeki pek çok gezegen hayatımızda genellikle en dikkate değer ve önemli değişiklikleri getirirken, uzayın derinliklerindeki asteroitler de bize şaşırtıcı içgörüler sağlayabilir. Öz bakım, öz saygı ve öz sevgi üzerinde egemenlik kuran bir asteroit olan Ceres, uzun haftalardır geri harekette. Bu, bu temaların yaşamınızda ve rutininizde nasıl önemli bir rol oynadığını yansıtmak için büyük bir fırsatınız olmasını sağlar. Gerçekle dürüstçe yüzleş. Ayrıca Başak’taki Ceres ile daha sağlıklı bir iş ve yaşam dengesine nasıl ulaşabileceğinizi anlayabilirsiniz.


Oğlak Burcu

31 Mart 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kozmosta bir ürperti dolaşıyor, Oğlak. Bunun nedeni, çok ince bir değişimin tutunmaya ayarlanmış olmasıdır. Uzayın derinliklerinde bir asteroit olan Ceres, bir süredir geri harekette ve Başak burcunun çiçek tarlalarına geri dönecek. Bu, öz bakım ve öz sevgiyi yaşam tarzınıza ve rutininize nasıl aşıladığınızı gözden geçirmenizi, gözden geçirmenizi ve yeniden değerlendirmenizi sağlar. Gerçeklerden saklanma. Kafa kafaya yüzleşin. Ceres Başak’ta uyurken, ilişkilerinizin sizi geliştirip geliştirmediğini veya sadece bitkin bırakıp bırakmadığını ve güzel bir iş-yaşam dengesi için birlikte nasıl çalışabileceğinizi sorgulamanıza yardımcı olacaktır.


Kova Burcu

31 Mart 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, soğuk, sert gerçekleri seviyorsun. Çoğu zaman, iş armatürlerin veya gezegenlerin hareketine geldiğinde, keskin geçişler ve somut bir şekilde ortaya çıkan durumlar elde ederiz. Bununla birlikte, daha ince kozmik etkiler söz konusu olduğunda, genellikle asteroitlere bakarız. Adını Roma tarım tanrıçasından alan bir asteroit olan Ceres, yukarıdaki göklerde geri hareket etti ve şimdi Başak burcuna dönecek. Bu, yaşamınızda öz bakım ve öz sevgiye nasıl yaklaştığınızı yansıtmak için dikkatinizi vereceğiniz ve bunun ilişkilerinize de aşılanmasına izin vereceğiniz anlamına gelir.


Balık Burcu

31 Mart 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, muhtemelen sizin için çok yumuşak ve yumuşak bir geçiş ortaya çıkıyor. Bunun nedeni, uzayın derinliklerinde çok uzakta bir asteroit olan Ceres’in geri hareket etmesi ve Başak burcuna geri dönmesidir. Anında yüzleşmek için önemli bir faktör getirmeyecek olsa da, asteroitlerin güzelliği genellikle kendimize, diğer insanlara ve içinde yaşadığımız dünyaya dair çok ince, incelikli içgörüleri aydınlatmalarıdır. Ceres, kişisel bakım ve kendini sevme ile bağları tutar ve bize kendimizi beslemeyi öğretir, böylece daima büyürüz, asla ölmeyiz. Başak’ta geri giden Ceres ile, dikkatinizi hem işinize hem de özel yaşamınıza nasıl sağlıklı bir denge getirmeniz gerektiğine çevireceksiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.