Günlük Aşk Burç Yorumları 30 Mart 2023

30 Mart Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 30 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Koçlar, bugün kişisel ve romantik hayatınızda bazı şeyleri sarsabilir. Bunun nedeni, sevgiyi, çekiciliği ve güzelliği yöneten daha az faydalı olan tatlı Venüs’ün göklerde bir melek gibi süzülüyor ve gökyüzündeki elektrikli Uranüs ile mükemmel bir birliktelik içinde birleşecek olmasıdır. Bu, kalp meselelerinde ve sosyal ağınızda şoklar ve sürprizler sağlar! Sabit zemindeki çiftler, daha fazla deney yapmak veya dürtüsel bir eğlence için kışkırtılabilir, ancak sağlam temeller üzerindeyseniz, dram ve ani bir özgürlük ihtiyacı ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Çok düşünmeden hareket etmemek için elinizden gelenin en iyisini yapın!


Boğa Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, bugün kişisel ve romantik hayatınızda büyük inişler ve çıkışlar getirecek. Bunun nedeni, gezegensel yöneticiniz, tatlı Venüs’ün daha az faydalı olması, kimliğinizin güneş birinci evinizde yörüngede dönen elektrikli Uranüs ile tam bir kavuşumda birleşecek olmasıdır. Bu sorunlu çünkü ilişkilerinizde istikrarı ne kadar sevseniz de, bu enerji sizi dramatik olmaya ve eşiniz veya aileniz pahasına özgürlüğün peşinde koşmaya teşvik edebilir. Bu, heyecanı ve ani kader değişikliklerini teşvik edebileceği kadar, sizi daha sonra pişman olacağınız bir oyalanmaya bile götürebilir. Denemeye ve kendiliğindenliğe açıksanız, bırakın!


İkizler Burcu

30 Mart 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bugün değişken enerji binasına son derece dikkat edin. Bunun nedeni, bizim daha az faydalı olan tatlı Venüs’ün göklerde zarif bir şekilde dönmesi, ancak güneş enerjisinin mahremiyet ve sırlarla ilgili on ikinci evinizde elektrikli Uranüs ile tam bir kavuşumda birleşecek olmasıdır. Bazılarınız ani bir endişe verici mesaj alabilir veya bir iş gezisinde veya deniz aşırı seyahatte olabilir ve sonunda pişman olacağınız bir ilişki veya oyalanmanın cazibesine kapılabilir. Drama potasını karıştıracağınız için, dürtüsel olarak buna atlamayın. Birisi size karşı plan yapıyor gibi görünüyorsa, diğer yöne kaçmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.


Yengeç Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Grubun en spontane burcu olma eğiliminde değilsin, Yengeç. Sembolünüz yengeç olduğunda, manzarayı değerlendirirken fevri olmak yerine ürkek olma eğilimindesiniz ve işler biraz karışırsa kabuğunuza gömülüyorsunuz. Ne yazık ki, bugün ve yarın tüm ilişkilere, özellikle de romantik ilişkilere sert bir enerji getiriyor. Aslında, arkadaşlarınızdan biri veya ağınızdaki biri biraz kaotik ve çılgınca davranıyor olabilir, bu da kişisel ve mahrem hayatınız hakkında savunmacı hissetmenize neden olur. Durum buysa, komik işlerinden hiçbirini istemediğinizi bilmelerini sağlayın. Venüs ve Uranüs’ün tam kavuşumu ile şok dalgaları hissedilecek!


Aslan Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Leo, bugün hayatın ve ilişkilerin üzerinde ani bir dram yağmuru yağıyor. Bunun nedeni, daha az faydalı olan tatlı Venüs’ün göklerde mutlu bir şekilde gezinmesidir, ancak elektrikli Uranüs tarafından kurulan bir kara mayına basacaktır! Bir yandan, bu sizi ve önemli bir başkasını rutininizi değiştirmeye, risk almaya veya yatak odasında deneylerle renklendirmeye heveslendirebilir. Ancak, zorlu bir zemindeyseniz, ikinizi de kışkırtan beklenmedik hayal kırıklıkları baş gösterebilir. Her şeyden önce, sırf drama olsun diye drama beslemek yerine sabır, bağışlayıcılık ve dürüstlük duygusuyla liderlik etmek için elinizden gelenin en iyisini yapın.


Başak Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün tekneyi sallama, Başak. Perde arkasında gizlenen dram, aniden yüzünüzde patlayabilir. Bunun nedeni, daha az yararlı ilişkiler gezegenimiz olan tatlı Venüs’ün gökyüzünde süzülüyor olması ve elektrik Uranüs ile mükemmel bir birliktelik içinde birleşerek kaderin kıvrımlarının önünüzde belirebilmesini sağlamasıdır. Özellikle akademisyenler, seyahat veya maneviyatla ilgili olarak yeni fikirlere ve bakış açılarına aç olabilirsiniz. Bu büyüleyici düşünceleri ve planları önemli bir başkasıyla tartışmak ve ikinizi de neyin etkilediğini görmek için harika bir an olacaktır.


Terazi Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Teraziler, sabrınız bugün kesinlikle sınanacak. Bunun nedeni, gezegen yöneticiniz tatlı Venüs, bizim daha az faydalımız, bir kasırgayla yüzleşmek üzere! Venüs genellikle sevimlidir ve flört hayatınıza iyi bir enerji getirirken, şu anda güneşin sekizinci yakınlık ve cinsellik evinizde dönen elektrik Uranüs ile mükemmel bir birliktelik içinde birleşecektir. Bir yandan, bu, onu tek ve tek ile renklendirmek için canlandırıcı bir fırsata yol açabilir. Deneysel olun! Bununla birlikte, varlıklarınıza, servetinize ve yatırımlarınıza da değişken bir değişim getirebilir. Şimdi kesinlikle parayla uçarı olmayın!


Akrep Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Parmaklarını çıtlat ve gerin Akrep.​​​​ Kozmik hava sizi test edecek! Bugün, daha az faydalı olan tatlı Venüs, güneş yedinci ortaklık evinizde gökyüzünde elektrik Uranüs ile mükemmel bir birliktelik içinde birleşiyor. Bu, ilişkileriniz söz konusu olduğunda dramanın devam etmesini sağlar. Aslında, hayat arkadaşınızın kendiliğinden, kaotik ve size karşı tamamen saygısız davrandığını hissedebilirsiniz, bu da sizi kanunları koymaya teşvik eder. Bunu onları kaldırıma tekmelemek yerine zarafet ve onurla yapın. Önümüzdeki hafta hayal kırıklığı konularını tartışmak daha iyi olacak. Bununla birlikte, bu enerjiyi kullanmanın iyi bir yolu, asi tarafınızı yatak odasında spontane bir macera veya deneyle kucaklamaktır.


Yay Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, ilişkilerdeki kaos bugün yolunuza çıkabilir. Ancak bu, ilişkinize daha fazla tutku ve macera getirmek için can attığınız ateşi ve baharatı sağlayabilir! Daha az faydalı olan Tatlı Venüs, elektrikli Uranüs ile mükemmel bir birliktelik içinde birleşecek. Bu, zorlu ilişkilerin biraz kargaşa görmesini sağlar. Yine de, işler iyiyse – sadece biraz bayatsa – spontane olma ve biricik olanınızla deneysel olma zamanı. Bu, özellikle seyahat etmek veya yeni egzotik samimi oyuncakları patlatmak istiyorsanız geçerlidir. Anın eğlencesinin sizi ikinizin götürmesini istediğiniz yere götürmesine izin verin.


Oğlak Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, bugün alevlenen oldukça rahatsız edici ve kaotik enerjiye dikkat edin. Bir yandan, kozmik hava, ani neşe ve muhteşem, spontane eğlenceyi deneyimleyebileceğinizi veya doğrudan drama ve çatışmayla karşı karşıya kalabileceğinizi söylüyor. Küçük benefikimiz Tatlı Venüs, elektrikli Uranüs ile mükemmel bir kavuşumda birleşecek ve bu kesinlikle bazı inişler ve çıkışlar getirecektir! Her ikisi de güneş beşinci romantizm evinizde birleşiyor. Yine de, bekarsanız ve yeni biriyle tanışırsanız, ihtiyacınız olan enerjiyi ve adrenalini sağlayan tavada bir flaş gibi hissedebilirsiniz. Sadece birliğin sürmesini beklemeyin – bu muhtemelen baharatlı bir ilişki olacaktır!


Kova Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün sizi heyecan verici ve eksantrik insanlarla tanışmaya teşvik edebilir, Kova. Bunun nedeni, gezegen yöneticiniz elektrik Uranüs’ün, bizim daha az faydalı olan tatlı Venüs ile mükemmel bir kavuşumda birleşmesi. Kişisel ve romantik hayatınız söz konusu olduğunda muhtemelen spontane ve maceracı hissedeceksiniz, bu yüzden bu enerjiyi işleri renklendirmek ve biraz eğlenmek için kullanın. Şimdi yeni bir romantizm kısa ömürlü olabilir, ancak tavada bir buluşma veya flaş arıyorsanız yine de eğlenceli olabilir. Başka ufuklar peşinde koşmak için seni geride bırakırlarsa hayal kırıklığına uğrama. Bunun sizi etkileyebileceği başka bir yol da, evinizde veya ev yaşamınızda ani değişiklikler getirmektir.


Balık Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, bugün oldukça heyecanlı ve düşüncesiz hissedeceksiniz. Bunun nedeni, daha az faydalı olan tatlı Venüs’ün gökyüzündeki Büyük Uyandırıcı elektrik Uranüs ile yakından sohbet etmesidir. Konfor alanınızdan çıkmak ve yeni biriyle veya uzun süredir birlikte olduğunuz biriyle bir eğlence, macera ve romantizm kasırgası yaşamak istiyorsanız, normal rutininizin dışında bir şey yapmak için bu kozmik titreşimi kullanın. Akışa uyun, programı kontrol etmeyin ve evrende neler olduğunu görün. Ancak, biriniz kendini kısıtlanmış hissediyorsa ve özgür olmak istiyorsa, bunu ayrıntılı olarak tartışmaya hazırlanın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.