Günlük Aşk Burç Yorumları 29 Mart 2023

29 Mart Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 29 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İlişkiler için yılın en önemli dönemlerinden biri geldi, Koç. Bunun nedeni, seks ve dürtü gezegeni ve gezegensel yöneticiniz olan güçlü Mars’ın, bugün ve yarın görev yöneticisi gezegeni olan güç merkezi Satürn’e üçgen şeklinde bağlanacak olmasıdır. Bu, şehvetli arzuları ve dayanıklılığı yatak odasına getirmeye hazır olduğunuz için libidonuzun ateşleneceği anlamına gelir. Bu, çıktığınız veya tek kişiyle uzun vadeli planları, umutları ve hayalleri tartışmak için harika bir an. Bekarsanız, daha olgun ve istikrarlı birini aramayı düşünün. Size oldukça aşık olacaklar ve sizi her zaman istediğiniz hayata yönlendirmeye açık olacaklar.


Boğa Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, bugün ve yarın kozmosta cızırtılı bir enerji akıyor. Bunun nedeni, seks, dürtü ve tutku gezegeni olan kudretli Mars’ın görev yöneticisi gezegeni Satürn ile üçgen açıyla bağlanmasıdır. Kızıl gezegen, güneş enerjisiyle ilgili kısa mesafeli üçüncü evinizde yörüngede dönerken, Satürn arkadaşlıkla ilgili güneşle ilgili on birinci evinizde dönüyor. İlişki durumunuz ne olursa olsun, ani bir uçuş rezervasyonu yapma veya bir arkadaşınızla bir yolculuğa çıkma dürtüsü duyabilirsiniz. Havalanıp anın tadını çıkarabilirseniz, heyecan verici maceralar ve seksi anılar hemen köşede olabilir.


İkizler Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bugün ve yarın seks hayatınız için büyük bir an üzerinizde. Bunun nedeni, tutku ve şehvet gezegeni olan kudretli Mars’ın görev yöneticisi gezegenimiz Satürn ile üçgen açıda bağlanmasıdır. Aşk hayatınız kesinlikle enerjiyi hissedecek ve size daha fazla bağlılık ve sadakat fırsatı sunacak. Artan cinsel dürtünüz ve çekiciliğiniz, içinde bulunduğunuz tüm ilişkileri iyileştirecektir. Bekarsanız, biraz daha yaşlı, daha akıllı veya size finansal olarak yardımcı olabilecek birini çekebilirsiniz. Kimyayı hissediyorsanız, ona açık olun çünkü hayatınızı muazzam bir şekilde geliştirebilir.


Yengeç Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yengeçler, tutku, seks ve macera için en iyi dönemlerden biri bugün ve yarın sizi bekliyor. Bunun nedeni, dürtü ve şehvet gezegeni olan kudretli Mars’ın, güneşteki ilk kimlik ve burç evinizi ateşlemeye devam etmesidir. Derin ve güçlü bir şekilde görev yöneticisi gezegeni Satürn’e üçgen açıyla bakacak. Bu size, ilişkilerinizde ilerlemeye hazır bir cinsel çekicilik ve arzu dalgası getirecektir. Kararlıysanız, şimdi ikinizin inşa etmesi için büyük uzun vadeli çabaları planlamak için zamanı kullanın. Bekarsanız, omuzlarında kare bir kafa olan ve ne istediğini bilen birine açılmayı düşünün.


Aslan Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Seksi çekiciliğine hazır ol ve bugün ve yarın tamamen yeni zirvelere ulaşmaya çalış Leo. Güdü ve şehvetin kızıl gezegeni kudretli Mars, güneşteki on ikinci mahremiyet ve bilinçsizlik evinizin derinliklerinde cızırdarken, güneşteki yakınlık ve cinsellik ile ilgili sekizinci evinizde yörüngede bulunan görev yöneticisi gezegeni Satürn’e parıldayan ayartmalar fısıldayacak. Bu, uzun sevişme seansları için tek deneyiminizi denemeye istekli iseniz, libidonuzda ve zevkinizde tamamen yeni zirvelere ulaşabileceğiniz anlamına gelir. Aşağı in ve kirlen ve anı acele etme. Sadece nefes al.


Başak Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Başak, bugün ve yarın inanılmaz derecede önemli bir an üzerinizde. Tutkunun ve dürtünün kızıl gezegeni kudretli Mars, güneşin on birinci arkadaşlık ve çevrimiçi flört evinizde cızırdarken, görev yöneticisi gezegeni Satürn’e üçgen şeklinde bağlanacak ve şu anda güneş enerjisinin yedinci ortaklık evinizde dönüyor. Bir yandan, bu, bekarları ağları veya bir uygulama aracılığıyla uzun vadeli potansiyele sahip birine bağlayabilir. Bununla birlikte, kendinizi mutlu bir şekilde adadıysanız, bunun yerine eşinizle yan yana yaşam boyu sürecek bir özlem inşa etmek için anlaşabilirsiniz. Gökyüzündeki hayalinize doğru ilerlerken size yardımcı olan istikrarlı ve sadık ellerine bayılacaksınız.


Terazi Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Teraziler, bugün ve yarın yıldızlar göklerde yüzerken, ateşli enerji akışını damarlarınızda hissedeceksiniz. Seksin ve tutkunun kızıl gezegeni Mighty Mars, görev yöneticisi gezegeni Satürn’e gülümseyecek. Bu, cinsel çekiciliğinizi ve arzunuzu muazzam seviyelere çıkaracak. Bekar ya da bağlı olmanız fark etmeksizin, bu enerjiyi kişisel ya da romantik yaşamınızı seçtiğiniz yönde ilerletmek için kullanın. Ekip olarak uzun vadeli planlar oluşturmak için coşkunuzu kullanmayı düşünün. Bir partner arıyorsanız, daha istikrarlı ve güçlü biriyle çıkmayı deneyin.


Akrep Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, bugün ve yarın hareketli bir dönem sizi bekliyor. Tutkunun ve dürtünün kırmızı gezegeni ve gezegen eş yöneticiniz kudretli Mars göklerde cızırdarken, görev yöneticisi gezegenimiz Satürn’ün gözlerini bulmak için gökyüzüne bakacak. Bu, libidonuzu çatıdan gönderecek! Kendinizi adarsanız, bu enerjiyi şimdi veya gelecek yılki tek arkadaşınızla uzun mesafeli bir macera planlamak için kullanın. Bekarsanız, normal türünüzün dışında çıkmak için bu ateş gücünü kullanın. Geçmişinizin, menşe yerinizin, maneviyatınızın veya ırkınızın dışında biriyle bağlantı kurarsanız, gözlerinizi açtıklarını görebilirsiniz.


Yay Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, bugün ve yarın hareketli bir dönem sizi bekliyor – tam istediğiniz gibi! Seksin ve tutkunun gezegeni kudretli Mars gökyüzünde kükrerken, onu görev yöneticisi gezegen Satürn duyacak. Bu, cinsel dürtünüzü ve libidonuzu tavana kadar artıracak! Yaramazlık zamanı, bu yüzden tutkuyu körüklemek için mükemmel bir ortak bulun. Ancak, zaten taahhüt edilmişse, bu enerji sizi farklı bir şekilde etkileyebilir. Artık sizin ve hayat arkadaşınızın gayrimenkul satın almak veya tadilata başlamak için bir ipotek veya kredi için onaylandığına dair haberler alabilirsiniz.


Oğlak Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak burcu, bugün ve yarın sinirlenmeye hazırlanın. Kozmik enerjiniz özellikle canlı olacak ve bir sıcak hava balonu gibi gökyüzüne uçmaya hazır olabilirsiniz! Güdü ve enerjinin kızıl gezegeni olan Mighty Mars, gökyüzünün karşısında, güneşin yedinci ortaklık evinizde ve gezegen yöneticiniz görev yöneticisi gezegeni Satürn ile bağlantı kurmak için kolunu uzatacak. Bu, biricik sevgilinizle ani bir seyahate çıkarsanız veya önümüzdeki yıl için bir seyahat planlarsanız, önemli vaatler oluşturabilmenizi ve her zamankinden daha yakınlaşabilmenizi sağlar. Arzularınızı, düşüncelerinizi ve planlarınızı iletin ve sevgiliniz şimdi sizi duyacaktır.


Kova Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Kovalar, libidonuz bugün ve yarın çok yüksek olacak. Seks tanrısı kudretli Mars, görev yöneticisi gezegeni ve gezegen yardımcı yöneticiniz Satürn ile dans ederken, sıcaklığı hissedeceksiniz. Aşk hayatınız, bu zamanda önemli yeni bağlılık ve sadakat seviyelerinden faydalanacaktır. Adanmışlık ve tutku şu anda eşit derecede önemli olacak. Bekarsanız, biraz olgunluk ve bilgelik taşıyan ama yine de çok seksi olan birinin peşinden gitmeyi düşünün! Bu aslında sizin için bir ruh eşi olabilir – hayatınızı sonsuza dek değiştirecek biri.


Balık Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, kişisel ve romantik hayatınız için yılın en önemli dönemlerinden biri bugün ve yarın sizinle. Tutkunun kızıl gezegeni kudretli Mars, güneşteki gerçek aşk, romantizm ve eğlenceyle ilgili beşinci evinizde cızırdarken, o, şu anda güneşteki kimlik ve burçla ilgili birinci evinizde yörüngede dönen görev yöneticisi gezegen Satürn’e bakacak. Bu, bekarların sonsuza dek alevleri olabilecek bir ruh eşiyle tanıştığı gün olabilir. Rastlantısal olarak çıkıyorsanız, bunun yerine, hayatın fırtınalarını birlikte atlatmak için birine önemli bir söz verebilirsiniz. Bu aşk olabilir!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.