Günlük Aşk Burç Yorumları 28 Mart 2023

28 Mart Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 28 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

28 Mart 2023 Salı Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, gece gökyüzünde titreyecek ve şarkı söyleyecek, Koç. Kutsanmış Ay’ımız, evinde olduğu için olmayı en çok sevdiği yer olan Yengeç’in gelgit havuzlarında yüzecek. Güneş dördüncü evinize bu düşüşle birlikte, kıvrılıp evde biraz zaman geçirmek için harika bir zaman. Bekarsanız, belki bazı arkadaşlarınızla küçük bir buluşma düzenleyin veya sevdiğiniz birini şampanya ve çilek içmeye davet edin. Eşleriyle birlikte yaşayan kararlı veya evli çiftler için, sadece ikinizle tatlı bir randevu gecesi planlayın.


Boğa Burcu

28 Mart 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, bugün ilahi olanın büyük uçurumuna bak. Tatlı ayımız sizi duygularınıza sokacak ve kalbinizin nerede olduğunu değerlendirmenize yardımcı olacaktır. Ay Yengeç burcunda olduğunda, huzur ve sessizlik bulmak için harika bir andır. Belki şömine başında ya da kanepeye sarılarak, sevdiğinizle sakin bir gece planlayın. Güvende olmaya, sevdiğiniz birine ait olmaya ve değer verdiğiniz kişileri besleme arzusuna derin bir ihtiyaç duyacaksınız. Sevgi vermek ve almak için bu lirik anı kaçırmayın.


İkizler Burcu

28 Mart 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bugün gökyüzünü öpün ve aya dualar fısıldayın. O kozmosta yankılanacak ve size ruhunuzun özüne ulaşacak. Yengeç burcunun sığ kumsallarında yüzerken, içgüdüsel olarak huzur ve sükunete ihtiyaç duyacaksınız. Genellikle aktif olarak yarışmayı sevseniz de, şimdi iyileşmek veya bir aile toplantısı için daha iyi bir zaman olabilir. Bu dönemde duygularınız derinleşecek, bu nedenle sevgilinizle yaz ışıklarının altında kucaklaşmak sizin için harika bir an olabilir. Anı kucaklayın ve oradaki büyüyü bulun.


Yengeç Burcu

28 Mart 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yengeçler, bugün kendinizi derinden merkezlenmiş ve kendinizle bir olmuş hissedeceksiniz. Yönetici ışığınız, ay, ruhunuzda yüzecek. Kuyruğunu sallayıp güneş ilk evinizden geçtiğinde, ilişkiler genellikle bilincinizin ön saflarına gelir, bu nedenle bu, kişisel olarak onların içinde nerede durduğunuza odaklanmak için iyi bir andır. İçinizden fısıldayan gerçeğin derinliklerine inin. Duygularınız hakkında konuşma zamanının geldiğine karar verebilir veya yeni biriyle planlar yapabilirsiniz. Öncülüğü al. Artık mahkemeniz var.


Aslan Burcu

28 Mart 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Leo, bugün tatlı ve parıldayan bir ay, şişe burunlu bir yunus gibi gökyüzünde dönüyor. Yengeç burcunu ziyaret edecek ve yukarıdan baloncuklar üfleyecek. Herhangi bir Yengeç geçişi genellikle besleyici ve şehvetli yönümüzü ortaya çıkarır, bu yüzden sürüklenmesini yakalarsanız bu titreşimi kucaklayın. Ayrıca, bu an güneş on ikinci evinize denk geldiğinden, oldukça derin düşüncelere dalabilir ve hatta nostaljik olabilirsiniz. Geçen ay boyunca romantizmin hayatınızı nasıl etkilediğini ve önümüzdeki haftalarda büyümesini istediğiniz yeri düşünün. Korkularınızı serbest bırakın ve biraz ev büyüsünün tadını çıkarın.


Başak Burcu

28 Mart 2023 Salı Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Başaklar, ıslık çalan bir ay yüzgeçlerini bugün gökyüzünde bir vatoz gibi dalgalandıracak. Güneş onbirinci evinizden geceyi aydınlatarak Yengeç burcunu ziyaret edecek. Bu nedenle ve öğenizle nasıl bu kadar iyi uyum sağladığından, muhtemelen birçok arkadaşınızdan haber alacaksınız. Bu, şahsen veya ZOOM üzerinden bir etkinliğe katılmak için harika bir zaman olabilir. Birkaç arkadaş toplayın ve geçirdiğiniz güzel zamanları hatırlayın. Partnerinizin şenlik havasına katılmasını sağlayın. Ancak, aynı ay evresi, çevrimiçi aramaya, bir flört web sitesine katılmaya ve hatta bir uygulamayı kontrol etmeye açıksa, bekarların hayallerini gıdıklayan birini bulmasına yardımcı olabilir.


Terazi Burcu

28 Mart 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, dağınık bulutlar arasında dönerken, bugün size yukarıdan bakacak Terazi. Profesyonel başarınızın güneşteki onuncu evi olarak da bilinen Yengeç’i ziyaret ettiğinde, muhtemelen kendinizi işe odaklanırken bulacaksınız. Bununla birlikte, bu su işaretini her ziyaret ettiğinde, Luna aynı zamanda bizi sevimli bir ev içi titreşimi kucaklamaya teşvik eder. Biraz şampanya aç, lezzetli bir yemek hazırla ve tek arkadaşınla mutfağın ışığında dans et. Sevgilinize yakınlaşmak için ne büyülü bir yol! Çoğu zaman mükemmel iş-yaşam dengesini nasıl bulacağınızı tam olarak bilirsiniz, bu yüzden şu anda ünlü zarafetinizi kullanın.


Akrep Burcu

28 Mart 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, bir su burcunun sığlıklarına doğru yüzerken, elini kumsalın kumlarında sürüklerken, üzerinde kalbinizin işlendiği ışıltılı deniz kabukları bulacaktır, Akrep. Ay ne zaman Yengeç burcundan geçse, ruhunuzu açmanız ve biricik sevgilinizle entelektüel maceralar peşinde koşmanız için sizi çok tatlı bir şekilde teşvik ediyor. Eşinizle, yukarıdaki Cennetten ay ışınları yağarken birbirinizin kalplerinin ve bedenlerinin tadını çıkaracağınız basit ve tatlı bir randevu gecesi planlayın. Bunlar, hayatı yaşanmaya değer kılan ve çoğu zaman bir madalyonda sakladığımız mücevherler haline gelen anlardır.


Yay Burcu

28 Mart 2023 Salı Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Göz kamaştırıcı ay, bu gece güneş sekizinci samimiyet ve güven eviniz Yay burcunu ziyaret ederken bilgelik sunacak. Birleşme dürtünüzü ateşleyecek. Kesinlikle hislerinizin derinliklerinde olacak olsanız da, ilişkinizde ihtiyacınız olan desteği alıp almadığınızın farkına varabilirsiniz. Şimdi aranızdaki alışverişi değerlendirin. Kararlı olanlar için, ihtiyaçlarınız karşılanmıyorsa, bunun hakkında konuşmaya karar verebilirsiniz. Duyarlılık ve zarafetle liderlik etmenin sizi artık aşk meselelerinde oldukça ileri götüreceğini bilin. Paylaşmak bir sanattır.


Oğlak Burcu

28 Mart 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay bugün sizden gökyüzünde bir deniz kızı gibi dönerken, güneşin yedinci ortaklık eviniz Oğlak’tan yumuşakça fısıldayacak. Bu, biricik olanınızla nerede durduğunuza derin, duygusal bir bakış atmanızı teşvik edebilir. Tatlı hisler, sizi bu noktada kucaklaşmaya, gülmeye veya paylaşmaya teşvik eden manevi bir sihir gibi gelebilir. Bekarsanız, özel kişiyi bulma dürtüsünü hissedeceksiniz, bu yüzden kalbinizin ilgisini çeken biriyle bir randevu ayarlayın. Onu dinle. Aşka zaman ayırın. Unutma: acele yok.


Kova Burcu

28 Mart 2023 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Fısıldayan ay, en sevdiği beyaz elbisesini giydi ve gecenin içinde dönüyor, Kova burcu. Yönettiği ve ikamet ettiği bilinen burç olan Yengeç burcundan geçecek. Aniden bir huzur, sakinlik ve sessizlik dürtüsüne sahip olacaksınız. Onu kucaklayın ve yaptığınız için çok mutlu olacaksınız. Bu özel etki, sizi güvende hissettiren ve aitmişsiniz gibi hissettiren biriyle zaman geçirmeye teşvik edecektir. Duyguların artık okyanus kadar derine inecek, bu yüzden sana söylediklerinden kaçma. Kalpten kalbe tatlı bir konuşma, tam olarak ikinizin aradığı şey olabilir.


Balık Burcu

28 Mart 2023 Salı Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay gökyüzünde hızla ilerlerken, aşk için baş döndürücü hissedeceksin, Balık. Ay ne zaman Yengeç’i ziyaret etse, sadece bir su burcunun derinliklerinden ışımakla kalmaz, aynı zamanda güneş beşinci romantizm ve tutku evinize enerji verir. Bu, yolunuza mutlu nimetler getirebilir! En büyük hassasiyetinizle temasa geçin ve göz kamaştırıcı derecede romantik bir şey yapmayı düşünün. Bekarsanız, büyüleyici biriyle bir randevu ayarlayabilir veya tam sizin tipinizde biriyle yollarınız kesişebilir. Bağlı ilişkiler içinde olanlar, biraz eğlenme dürtüsünü hissedebilir ve kıvılcımı ilişkilerine geri getirebilir veya bir çocuk sahibi olmaya çalışabilirler. Şimdi kalbini aç ki onun şarkısını duyabilesin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.