Günlük Aşk Burç Yorumları 25 Mart 2023

25 Mart Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 25 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yıldızlar asla hareketsiz değildir, Koç. Her zaman dans ederler. Yukarıdaki gökyüzünün güzel halısı bir kez daha değişiyor ve dikkatinizi hayatınızın yeni bir alanına çeviriyor. Tutku ve dürtü gezegeni ve gezegen yöneticiniz olan Mighty Mars, göklerin etrafında dönerken bir zaman tutucu gibidir. Zodyak çarkını dolaşması iki yılını alıyor ve şimdi aile ve evcillikle ilgili güneş sektörünüze girdi, kuşkusuz bu, aklınızı baharatlı eğlence ve oyunlardan biraz uzaklaştırabilir. Ancak, tesadüfen çıkıyorsanız, evde bir akşam yemeği partisi düzenlemeyi ve sevgilinizi davet etmeyi düşünün. Bağlanırsa, biraz TLC için burnunuzu çekin.


Boğa Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, şimdi yeni bir coşku dalgası sizi heyecanlandırıyor. Şimdi yeni ufuklar zamanı! Tutku ve enerji gezegeni kudretli Mars, kısa mesafeli seyahat güneş sektörünüzde hiper sürüşe geçerken, bu, özellikle 20 Mayıs 2023’e kadar, şehirden çıkıp partnerinizle yakındaki destinasyonları ziyaret etmek için mükemmel bir zaman. suçta. Bekarsanız, seçeneklerinizi biraz daha uzakta yaşayan sıcak seçeneklere açmayı düşünün. Bu, hayatınıza heyecan ve değişiklik getiren bir romantizme başlamanıza yardımcı olabilir ve sürekli olarak keşfedilecek yeni noktalara sahip olmanıza yardımcı olabilir.


İkizler Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bugün kesinlikle ani bir değişim hissedeceksiniz. Enerji gezegeni kudretli Mars yeni bir ülkeye taşınırken, önceki aylarda tutuşturduğunuz ateşin üzerinde oyalanmaya devam edeceksiniz. Geçen yılın Ağustos ayından beri onun enerjisini barındırdın! Umarım, tutku şampiyonu olduğunuz için romantik ve cinsel hayatınızın kontrolünü ele almak için günü değerlendirmişsinizdir. Şimdi, Mars Yengeç burcundan geçerken, kendinizi duygusallığa daha fazla odaklanmış hissedecek ve ilişkilerde, özellikle de finans ve parayla ilgili uzun vadeli planlar inşa edeceksiniz. Aşk hayatınızın ahlakınızı ve değerlerinizi nasıl yansıttığını derinlemesine araştırmak için bu yeni keşfedilen enerjiyi kullanın. Bu, aradığınız şeye daha fazla güvenmenizi sağlayacaktır.


Yengeç Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hayatının yepyeni bir bölümüne hoş geldin Yengeç! Seksin, tutkunun, hakimiyetin ve dürtünün kızıl gezegeni Mighty Mars, iki yıl sonra ilk kez burcunuza geri dönüyor! Mars, 20 Mayıs 2023’e kadar ilerlemeniz için size neredeyse sınırsız enerji ve güç verecek. Bu zamanı kişisel hayatınıza odaklanmak ve önümüzdeki iki yıl boyunca yeni kalıpları nasıl kurmak istediğinize karar vermek için kullanın. Bu aynı zamanda size muazzam bir cinsel çekicilik ve güven verecek, insanları bir mıknatıs gibi size çekecektir. Karşı konulmaz ve şehvetli tarafınızı kucaklayın.


Aslan Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aslan, kozmosta yepyeni bir enerji değişiyor ve bugün bunu kesinlikle fark edeceksiniz. Seksin, tutkunun ve dürtünün savaşçı tanrı gezegeni Mighty Mars, mahremiyet ve yalnızlıkla dolu güneş sektörünüze girmek için karanlık bir köşeden döndü. Dürüst olmak gerekirse, bu enerji, gelecek yıl seks ve romantik yaşamınızı nasıl geliştirmek istediğinizi hayal ederken muhtemelen kendinize daha fazla zaman ayırmayı seçmenize neden olacaktır. Bekar olduğunuzda baharatlı ilişkiler ve hızlı tempolu aşk saldırılarıyla tanındığınız kadar, bu enerji, bunun yerine yalnız kalmaya öncelik verme zamanının geldiğine karar vermenizi sağlayacaktır. Çiftler bu yakıtı samimi olmak ve hayallerini ve korkularını tartışmak için kullanabilirler.


Başak Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Havai fişekleri söndür çünkü senin için eğlence daha yeni başlıyor Başak! Şu andan itibaren, ateşin ve yakıtın gezegeni olan kudretli Mars, 20 Mayıs 2023’e kadar arkadaşlıklar, topluluklar ve çevrimiçi ağlardan oluşan güneş sektörünüzü ateşleyecek. her yönüyle neşe peşinde. Bekarlar için bu, çevrimiçi flört veya arkadaşlıklar aracılığıyla yeni biriyle tanışmak için son iki yılın en iyi dönemlerinden biridir. Çiftler için bu, sevgilinizle arkadaşlarınız arasında dolaşmak ve güzel anılar biriktirmek için destansı bir zamandır.


Terazi Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yüzleşmen için yepyeni bir kozmik titreşim ortaya çıktı Terazi. Tamamen dürüst olmak gerekirse, anın enerjisi – şimdi 20 Mayıs 2023’e kadar – sizi romantik ve kişisel hayatınızdan uzaklaştırabilir ve kariyerinizde değirmen taşına itebilir. Bekarlar ve çiftler, istedikleri kadar sevmeye ve kucaklaşmaya zaman ayıramayacaklarını fark edebilirler. Yine de, taliplerle veya partnerle iletişim kurduğun sürece, iyi olmalısın. Yine de, bu enerji bekarları kudretli ve kudretli olası aşıklarla bağlantıya sokabilir, bu nedenle sosyal bir tırmanış arıyorsanız, bu zamanı akıllıca kullanın.


Akrep Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hayata yepyeni bir adım atmaya hazır ol Akrep! Seksin, tutkunun ve ateşin gezegeni ve gezegen eş-yöneticiniz kudretli Mars güneş genişleme sektörünüze enerji verirken, rüzgarın kanatlarınızın altında kalktığını hissedeceksiniz. Mars, 20 Mayıs 2023’e kadar Yengeç burcunda yörüngede olacak ve bu size birçok düzeyde yardımcı olacaktır. Birincisi, hayatınızda daha fazla kolaylığın yanı sıra çekicilik ve cinsel çekicilikte doğal bir artış fark edeceksiniz. Bununla birlikte, bunu, tek ve tek kişinizle seyahat veya benzersiz, egzotik deneyimler peşinde koşmak için de kanalize edebilirsiniz. Bekarlar normal “tiplerinin” dışında birini aramalıdır.


Yay Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Libidonuzun tavana vurmasına hazırlanın Yay burcu! Tutkunun, yakıtın ve enerjinin gezegeni olan kudretli Mars, samimiyet ve cinsellik güneş sektörünüzü güçlendirirken, birleşme dürtüsü sizi ele geçirecek! Sadece güvendiğiniz biriyle yakın ve kişisel olmaya hevesli olmayacaksınız, aynı zamanda şehvetli yönünüzü serbest bırakmanız için sizi cesaretlendirebilir. Bu trend 20 Mayıs 2023’e kadar sürecek, bu nedenle deney yapmak, eğlenmek ve zevki kucaklamak için bolca zamanınız var. Bu, çiftlerin daha çok işine gelse de, bekarlar bu dönemi bir ilişkideki gerçek ihtiyaçlarını değerlendirmek ve tüm kutuları işaretleyen birini takip etmek için kullanabilirler.


Oğlak Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gök gürültüsünün çağrısını duy, Oğlak. Seksin ve tutkunun tanrısı Mighty Mars göklerde bir dönüş yaptı ve haftalarca en önemli ilişkilerinizi öne çıkaracak. Şu andan itibaren 20 Mayıs 2023’e kadar kızıl gezegen, güneş enerjisi sektörünüze enerji vererek uzun vadeli planlar yapmanıza, sıçrama yapmanıza veya yanınızdaki sevgilinizle bir ekip olarak çalışmanıza yardımcı olacak. Bekarlar, uzun vadeli potansiyele sahip birini çekmek için bu yakıtı kullanabilirler. Tedbirli veya utangaç olmayın. Aşk istiyorsan, evrene hazır olduğunu göstermelisin.


Kova Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ateşli Mars, yepyeni bir takım kıyafetler giyiyor ve kozmik dalga boyunu önemli ölçüde değiştiriyor, Kova. Bu eğilim 20 Mayıs 2023’e kadar sürecek. Kızıl gezegen su burcunda olduğu için aşk, seks ve ilişkilerde istediğiniz uzun vadeli hedefler konusunda daha düşünceli ve duygusal hissedeceksiniz. Bir bakıma bu, kişisel hayatınızla ilgili sezgilerinize dokunmanız ve gerçekten hassas bir düzeyde sizi neyin tatmin ettiğini bulmanız için size kozmik bir yeniden başlatma sağlayabilir. Duygusallık da bu dönemde artacak, bu yüzden yatağa koşmak yerine biraz daha yavaş almayı düşünün.


Balık Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşk Tanrısının okları yukarıdan yağsın, Balık! Yaklaşık iki yıldır romantik hayatınızda gördüğünüz en güzel dönemlerden birine giriyorsunuz. Ve kaybedecek tek bir an bile yok. Seksin, tutkunun ve dürtünün savaşçı gezegeni kudretli Mars, romantizm, gerçek aşk, doğurganlık ve flörtle ilgili güneş sektörünüzü 20 Mayıs 2023’e kadar canlandırırken, neredeyse başka hiçbir şey düşünemeyeceksiniz! Bu, bekarların yeni seçenekler sıralaması ve kendilerini oraya koyması için en önemli dönemdir, çünkü bir ruh eşi hemen köşede olabilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.