Günlük Aşk Burç Yorumları 24 Mart 2023

24 Mart Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 24 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

24 Mart 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç burcu, yeni ve büyük bir yaşam döngüsüne hazırlanın. Powerhouse Pluto kısaca arkadaşlıklar, topluluklar ve çevrimiçi randevulardan oluşan güneş on birinci evinize giriyor ve size önümüzdeki yirmi yılın neler getireceğine dair bir fikir veriyor. İlerleyen yıllarda hayatınızdan sık sık çıkıp giden benzersiz ve güçlü insanların etrafınızı sardığını fark edeceksiniz. Arkadaşlarınızın birçoğu size rehberlik edebilecek ve en heyecan verici çabalarınız, özlemleriniz ve hedeflerinizden bazılarına kapıları açabilecek. Bugün, sizi en çok etkileyen tüm insanları düşünün ve zaman geçse bile onlarla iletişime geçmek için iletişime geçmeyi düşünün. Bağlantınızı yenileyebilir ve birbirinize yardım edebilirsiniz, hatta ikinizin de büyüdüğünü ve romantik bir bağ kurabileceğinizi fark edebilirsiniz.


Boğa Burcu

24 Mart 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gökler dönerken, yepyeni bir çağ üzerinizde Boğa. Yoğun dönüşümün gezegeni Pluto, yeni göklere açılıyor ve size gelecek yirmi yıl hakkında bir ipucu verecek. Bu süre zarfında güneş onuncu evinizi ziyaret edecek. Bu, profesyonel hayatınızı hayatınızın en önemli alanlarından biri haline getirecek, bazen kişisel ya da romantik hayatınız pahasına. Hırslarınız, hedefleriniz ve planlarınız etrafında birçok yeniden doğuş yaşamaya hazırlanın. Hayat arkadaşınızla nereye gittiğinizin potansiyelini tartışın. Gerçek kaderinizle uyum içinde değilseniz, kendinizi yeniden yaratmak için hala biraz zamanınız var. Sevgilinizden tavsiye isteyin.


İkizler Burcu

24 Mart 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yeni bir trend gelmek üzere – hayatınızın önümüzdeki yirmi yılında yankılanacak bir trend, İkizler burcu. Powerhouse Pluto, hava burcu arkadaşına girmeye cesaret ediyor, bu da yoğun dönüşümlerinin hala derin olmasına rağmen, diğer zodyak işaretleri konusunda size daha kolay yardım edebileceği anlamına geliyor. Bu enerji sizi yeni ufuklar peşinde koşmaya ve konfor alanınızdan radikal bir şekilde çıkmaya teşvik edecek. İster bekar ister bağlı olun, gerçekliğe bakış açınızı değiştirecek ve size daha anlamlı bir bilgelik kazandıracak derin deneyimler için can atacaksınız. Uzun mesafeli seyahatleri kendinizin ve sevdiklerinizin hayatlarının daha büyük bir parçası haline getirmek istiyorsanız, bunu yapmanın yolları üzerine beyin fırtınası yapmaya başlayın. Bununla birlikte, bu aynı zamanda sizi ve sevgilinizi derin, kadim maneviyatı rutininize entegre etme konusunda güçlendirebilir. Sizi çağıran şeye güvenin!


Yengeç Burcu

24 Mart 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Başlamak için tüm hayatınızın en önemli dönemlerinden birine hazırlanın, Yengeç. Yoğunluğun ve yeniden doğuşun gezegeni Powerhouse Pluto köşeyi döndü ve dikkatinizi yakınlık ve cinsel meseleler etrafındaki dönüşümlere daha da fazla çevirmeye başlayacak. O, güneş enerjisiyle ilgili sekizinci evinizi ziyaret ederken, size gelecek yirmi yılınızın temaları hakkında içgörü veriliyor. Güven, kırılganlık ve seksle ilgili travmalar yaşayabiliyor olsanız da, bu geçiş size kalbinizin ve ruhunuzun özüne kadar değerinizi bilmeyi öğretmek içindir. Aynı zamanda bir anka kuşu gibi ortaya çıkmak için gölgelerin derinliklerine inerek bu yaraları iyileştirmeyi de öğretiyor. Bağışlamak, salıvermek ve yeniden yükselmek için bu ateşli enerjiyi kullanmaya devam edin. Bunu yapabilirsin!


Aslan Burcu

24 Mart 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Leo, hayatının en önemli dönemlerinden biri daha yeni başlıyor. Size önümüzdeki yirmi yıl için nelerin saklandığına dair bir tat verecek! Güç merkezi Pluto, solar yedinci evinizde gökyüzünün karşısında durmak için bir köşeyi dönerken, ortaklıklarınız ve ilişkileriniz etrafında derin bir karmik döngüye başlıyorsunuz. Her düzeyde gelişmenize yardımcı olacak birçok farklı bağlantıyı deneyimlemeye hazırlanın. Bu aynı zamanda size negatif kalıpları dönüştürme ve serbest bırakma ve bir anka kuşu gibi yeniden doğma yeteneği verecektir. Ortaklıklarınızın gelişmenize ve yeniden doğmanıza yardımcı olmasına izin verin veya onları arkanızda bırakın. yol bu


Başak Burcu

24 Mart 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tüm gezegenler arasında, güç merkezi Pluto en yoğun olanlardan biridir – iyi ya da kötü, Başak. O, cennetin yeni köşelerine girerken yoğun ve canlı yeni derslere hazırlanın. Verimlilik ve fiziksel sağlıkla ilgili altıncı güneş evinizde yörüngede dönmeye başlarken, size önümüzdeki yirmi yıl boyunca bizi neyin beklediğine dair bir fikir verecektir. İster istihdam, fitness veya diyetle ilgili olsun, hayatınızın gözlerinizin önünde nasıl değiştiğini izleyeceksiniz ve evet, bu kişisel hayatınızı nasıl idare ettiğinize yansıyacak ve gerçekten sağlıklı bir iş-yaşam dengesi yaratacaktır. Kendinizi kötü kalıplardan kurtarabileceğinizden ve dikkatinizi aşka çevirebileceğinizden her zaman emin olmalısınız.


Terazi Burcu

24 Mart 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi, yirmi yıl boyunca yankılanan çok uzun bir bölüm haline gelecek olan önemli bir değişime hazırlanın. Powerhouse Pluto, evriminizi daha fazla desteklemesine yardımcı olacak bir hava burcuna girecek. Bununla birlikte, Pluto’nun hayat dersleri nadiren kolaydır ve dönüştürücü alevlerini gerçek aşk, romantizm, doğurganlık ve flörtle ilgili güneş beşinci evinize getirecektir. Bu temel temalar etrafında radikal inişler ve çıkışlar – hatta belki de travma ve karma – göreceksiniz. Bu, umutlarınızın ve hayallerinizin en büyük aşk hikayesini oluşturmanıza yardımcı olmak içindir. Anka kuşu gibi süzülmek için bagajınızı bırakın. Buna sahipsin!


Akrep Burcu

24 Mart 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hayatının yeni bir dönemine hoş geldin Akrep. Güç Merkezi Tüm gezegenlerin en yoğun olanı ve aynı zamanda gezegen yöneticiniz olan Pluto, ev, aile ve evcillikle ilgili dördüncü güneş evinize kısa bir süreliğine girmek için bir köşeyi dönüyor. Bu, önümüzdeki yirmi yıl boyunca yankılanan bir olaylar zinciri oluşturacaktır. Bu, kaderinizi bu temalar etrafında değiştiren canlandırıcı veya travmatik durumlara sahip olacağınız büyük bir etki yaratacaktır. Ortak olursanız, muhtemelen birlikte emlak işine girecek veya birbirinizin aileleri ve ebeveynleri için devreye girme ihtiyacı hissedeceksiniz. Bunun yerine, yaşam alanınızı sürekli olarak taşıma, yeniden dekore etme veya güncelleme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Bunun sizi cezalandırmak için olmadığını, doğası gereği karmik olduğunu bilin.


Yay Burcu

24 Mart 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Evren, hayatınızda yepyeni bir bölümü tatmanız için sizi hazırlıyor, Yay. Aslında, yaklaşık yirmi yıl sürecek! Powerhouse Pluto, güneşin üçüncü iletişim evinizin içinde yörüngede dönecek. Bu son derece uzun geçiş, size başkalarıyla nasıl bağlantı kuracağınız ve en önemli mesajlarınızı sevdiklerinize nasıl söyleyeceğiniz konusunda yoğun ve dönüştürücü yaşam dersleri verecek. Derin ve yoğun düşünce ve fikirleri ifade etmeye çalışacaksınız, ancak bazen başkaları, sunduğunuz dinamiklerden korkacak veya kafası karışacak. Pluto size iletişim kurma şeklinizi yeniden yaratma gücü veriyor, bu yüzden baştan başlamaktan korkmayın. Sevdiklerinize hükmetmek, onları dönüştürmek ve aydınlatmak için kelimelerinizi kullanın. Akıllıca seçim.


Oğlak Burcu

24 Mart 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak burcu, yirmi yıl boyunca yankılanacak yeni keşfedilen derin bir karmik döngünün başlangıcına hazırlanın. Bunun nedeni, tüm gezegenlerin en yoğunu olan güç merkezi Pluto’nun ikinci güneş evinizde yörüngede dönecek olmasıdır. Bir yandan, imajınız ve ilişkilerinizle ilgili öz-değer duygunuz etrafında radikal dönüşümler ve yeniden doğuşlarla uğraşacaksınız. Bununla birlikte, evliyseniz, servetinizi birlikte büyütmeye ve dönüştürmeye de çok odaklanabilirsiniz. Yoğun derslere hazır olun ama bilin ki evren size ne getirirse getirsin her zaman üstesinden gelebileceksiniz!


Kova Burcu

24 Mart 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, hayatınızın en önemli yeni dönemlerinden biri üzerinizde. Yirmi yıl sürecek ve çevrilmemiş veya dokunulmamış taş bırakmayacak! Bu süre zarfında, sürekli yeniden doğuştan geçeceksiniz. Kendinizi her seferinde küllerinden doğmak için yanan bir anka kuşu gibi hissedeceksiniz. Bu, kişisel ve romantik yaşamınızın yanı sıra tüm önemli ilişkilerinizi kökten etkileyecektir. Powerhouse Pluto, güneşteki ilk kimlik ve burç evinizin yörüngesinde dönerek size güç ve hakimiyet getirecek. Bu enerjiyi, size hizmet etmeyen tüm yükleri veya negatif kalıpları serbest bırakmak için kullanın. Gücünüze sahip çıkın ve bir kez daha uçabileceğinizi bilin. Bu senin zamanın!


Balık Burcu

24 Mart 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Balık burcu, hayatınızın bu yeni keşfedilen döneminde hayat inanılmaz derecede yoğun hissedecek. Aslında, yaklaşık yirmi yıl sürecek ve siz sadece kısaca onun tadına varıyorsunuz! Bunun nedeni, yeniden doğuş ve dönüşümün gezegeni olan güç merkezi Pluto’nun, bu süre zarfında güneşin on ikinci mahremiyet, sırlar ve bilinçdışı evinizden bir ölüm perisi gibi tıslayacak olmasıdır. Muhtemelen, özellikle suçluluk, korkular ve endişeler etrafında – belki de geçmiş yaşamlardan bile – karma salıvermekle uğraşmak için çok zaman harcayacaksınız. Kişisel ve romantik ilişkilerle ilgili bagajlarla da karşılaşacaksınız. Bu evrim için hazırsınız!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.