Günlük Aşk Burç Yorumları 23 Mart 2023

23 Mart Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 23 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç, bütün hafta kendini süper güçlü hissediyorsun. Bunun nedeni, son zamanlarda daha da fazla gezegensel gücün içinize aşılanıyor olmasıdır. Aklın ve iletişimin gezegeni olan Mental Merkür, burcunuza ve güneş kimliğinin ilk evine girmeye cesaret etti. Tanıştığınız herkesi baştan çıkarmak veya ikna etmek için kazanan kelimelere ve düşüncelere sahip olacaksınız. Cesur ol. Elektrik ol. Cesur ol. Gurur duymak. Bu, kişisel ve romantik yaşamınızda harikalar yaratacak, çünkü siz fikirlerinizi başkalarının size hayran kalmasına kolayca izin verecek şekilde dikkatlice ifade edip sentezleyeceksiniz. Bekarsanız, herkesin zihninde bir fantezi örebilirsiniz.


Boğa Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa burcunda bu hafta birkaç gezegen geçişi oldu. Zihnin ve iletişimin kozmik habercisi olan Mental Merkür, son zamanlarda arkadaşlıklarla ilgili güneş on birinci evinizin hızlı tempolu titreşimlerini geride bırakarak mahremiyet, inziva ve bilinçsizlikle ilgili güneş on ikinci evinizin derinliklerinde şekerleme yaptı. Sezginiz ateşlenecek ve evrenden birçok mesaj indiriyor olacaksınız. Özellikle kişisel veya romantik hayatınızla ilgili mesajlar söz konusu olduğunda, eşzamanlılıklara ve rüyalara dikkat edin. Bir şeylerin yolunda gitmediğini hissediyorsanız, muhtemelen tamamen mistik bir dalga boyunda çalışan yayınları alan bir şeyin peşindesinizdir.


İkizler Burcu

23 Mart 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Evrensel davul, sizi hareket ettiren ve kıvrandıran bir ritimle gümbürdüyor, İkizler. Bunun nedeni, zihinsel Merkür’ün bu hafta başlarında buraya girmiş olan arkadaşlıklar, topluluklar ve gruplarla ilgili güneş on birinci evinizdeki hipersürücüye dönüşmesidir. Eğlence, oyunlar, etkinlikler ve sosyalleşme hepsi burada. Bekarlar, flört profillerini güncellemek ve yeni seçeneklerle veya taliplerle dijital olarak bağlantı kurmak için bu şenlikli enerjiyi kullanmalıdır, çünkü Merkür teknoloji ve iletişim gezegenidir. Ancak, sadece size gelmelerini beklemeyin. Doğrudan ve üstünde olun. Aşk uyumaz veya beklemez. Aşk bir eylemdir.


Yengeç Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu haftanın başlarında, zihinsel Merkür köşeyi dönerek yeni bir yöne, Yengeç’e doğru ilerledi. O artık profesyonel gelişimle ilgili güneş enerjisinin onuncu evinde dönerken, bu size uzun vadeli kariyer hedeflerinizi tek ve tek kişiyle tartışma fırsatı verecektir. Bu hedefleri gerçekleştirmek için bir ekip olarak çalışabileceğiniz yollar için bir strateji oluşturun. İşle biraz meşgul olmanız muhtemel olsa da, bunun sizi strese sokmasına izin vermeyin. Romantizm olasılıklarını güçlendiren sağlıklı bir iş ve yaşam dengesine her zaman öncelik vermeyi unutmayın. Hayatı dolu dolu yaşamayı hak ediyorsun!


Aslan Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ne zaman bir gök cismi bir ateş burcunda tutuşsa, dünyanın zirvesindesin, Leo. Parladığınızı hissediyorsunuz! Bu, özellikle güneşle ilgili dokuzuncu evinize yolculuk ederken doğrudur, çünkü sınırlarınızı yeni keşfedilen bölgeye doğru itmenize yardımcı olurlar. Bu, yaşam, aşk ve dünyanın sunduğu şeyler hakkında daha fazlasını keşfetmenize yardımcı olur. Zihinsel Merkür artık burada dönerken, artık biricik sevgilinizle uzun mesafeli seyahatler yapmak için can atabilirsiniz. Bekarlar da bunu merak edebilir. Bunu yaparsanız, yolculuğunuzda benzersiz ve büyüleyici insanlarla tanışmaktan heyecan duyun.


Başak Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Mental Merkür kısa süre önce bir köşeyi döndü ve gökyüzünün yeni köşelerine bir sapan gibi fırlatılıyor, Başak. Samimiyet ve cinsellikle ilgili güneş sekizinci evinize fırladı. Bu nedenle, muhtemelen ilişkilerinizde nerede durduğunuzu müzakere etmeye odaklanacaksınız. Hatta bazılarınız önümüzdeki haftalarda serveti, varlıkları veya yatırımları nasıl birleştireceğini planlıyor olabilir. Bununla birlikte, bir partnerle aynı fikirde değilseniz, önümüzdeki dönem size aceleci kararlar vermeden önce şikayetlerinizi dile getirme şansı veriyor.


Terazi Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi, önemli ilişkilerinize doğru giden daha da fazla bir spot ışığı var! Kendinden geçmiş olacaksın! Etkileşim ve iletişim gezegenimiz olan Mental Merkür bir köşeyi döndü ve doğrudan gökyüzünün karşısına, güneş enerjisinin yedinci ortaklık evinize fırlatıldı. Bu, nerede durduğunuzu müzakere etmenizi, uzun vadeli planlar yapmanızı ve hatta her ikinize de fayda sağlayacak bir anlaşma bulmak için ekip olarak çalışmanızı kolaylaştıracaktır. Bu, coşkulu, canlı ve birbirinize ilham vermek için hayırlı bir andır. Geleceği planlarken aynı fikirde olmak için pek çok fırsat bekleyin.


Akrep Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Zihinsel Merkür kısa süre önce ateşlendi ve yeni keşfedilen bölge Akrep’e doğru hızla ilerliyor. Yeni bir yöne doğru savrulduğunuzu hissedeceksiniz! Kozmik habercimiz Koç burcuna yükselirken, konu arzularınız, duygularınız ve düşünceleriniz olduğunda cesur, fevri ve canlı olmak için ateşlenmiş hissedeceksiniz. Kişiliğinizin son derece coşkulu ve teatral yanını kucaklamak ve kişisel ilişkilerinizin yararına kullanmak için bu enerjiyi kullanın. Bekarsanız, doğuştan gelen mizah, zeka ve çekicilik duygunuzun tozunu alın ve cesaretinizle insanların gözlerini kamaştırın. Çenelerin düşmesine neden olacak.


Yay Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu haftanın başlarında sizin için yeni bir trend daha başladı, Yay burcu. Özellikle gaza geleceksiniz! Mental Merkür, Koç dağlarında süper şarj olmak için Balık burcunun derin, canlı resiflerini geride bıraktı. Bu özellikle sizin için hayırlı, çünkü bu, kozmik habercimizin önümüzdeki haftalar boyunca tutku ve romantizmle ilgili güneş beşinci evinizi ateşleyeceği anlamına geliyor. Zihniniz ve iletişiminiz tamamen gerçek aşk, zevk, yaratıcılık ve tutku etrafında dönecek. Çiftler, kıvılcımı yeniden ateşlemek ve sevgililerini baştan çıkarmak için bu titreşimi kullanmalıdır. Bekarlar flört profillerini seksi yeni fotoğraflarla güncellemelidir.


Oğlak Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Zihin ve iletişim gezegenimiz olan Mental Merkür, kısa bir süre önce yeni alanlara, Oğlak burcuna atılmak için bir köşeyi döndü. Kozmik habercimiz ev, aile ve evcillikten oluşan dördüncü güneş evinizden hızla geçerken, bu konuların aklınızdaki temel öncelikler olduğunu göreceksiniz. Bu, özellikle önümüzdeki altı ay içinde olmasını isteyeceğiniz bir şeyse, sevgilinizle gayrimenkul planlarını veya tadilatlarını tartışmak için harika bir zaman. Sözlerinizi ve fikirlerinizi, sanki onları büyük planlarınız ve amacınız için bir araya getiriyormuş gibi, sevgilinize ilham vermek için kullanın. Macera duygunuza kapılacaklar.


Kova Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Mental Merkür kısa bir süre önce köşeyi döndü ve artık adrenalinle dolu, Kova burcu. Rutininiz ve yaşam tarzınız da, zihniniz parlak ve cesur fikirleri harekete geçirirken hız kazanacaktır. Bu yeni keşfedilen enerji, sizi bir sevgiliyle kısa mesafeli seyahatler planlamaya veya hatta daha fazla dışarı çıkıp kasabada sosyalleşmeye itebilir. İletişimsel gücünüz de bu zamanda özellikle güçlü olacak, bu nedenle, biricik olana planlar veya vizyonlar sunmak istiyorsanız, şimdi daha anlayışlı ve açık olabilirler. Sohbet, önümüzdeki haftalarda bir aşk dili olacak.


Balık Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu haftanın başlarında, zihinsel Merkür sizi diğer arazilerin peşinden gitmeniz için geride bıraktı, Balık. Koç burcuna girerken, güneş enerjisindeki ikinci mali evinize dikkat çekecek. Artık sevgilinizle satın alma planlarını tartışıyor veya hatta banka hesaplarınızı bir ekip olarak dengeliyor olabilirsiniz. Para konuşur, bu yüzden ikinizin de her zaman nereye gittiğini bilin. İkinize de yardımcı olması için bir mali danışmana danışmak isterseniz, şimdi hayırlı bir an. Finansal hedefleriniz ne olursa olsun, her şeyi tamamen aynı hizaya getirmek için bu kozmik mikroskobu kullanmak hayati derecede önemlidir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.