Günlük Aşk Burç Yorumları 18 Mart 2023

18 Mart Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 18 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Koçlar, kişisel ve romantik hayatınızdaki olumlu gelişmeler bir dönüm noktasına yaklaşıyor olabilir. Aşkın, güzelliğin ve şefkatin gezegeni Venüs, yakın zamanda uzun ömür ve azim gezegeni Satürn ile tatlı bir dansla bağlantılı olduğundan, iş kalp meselelerine geldiğinde çok daha fazla istikrarın tadını çıkarabilirsiniz. Şimdi bir ilişki kurmak için mükemmel bir zaman olabilir. Halihazırda bağlıysanız, şehvetli şefkate odaklanın ve biricik olanınızla yenilenmiş sözler verin. Bu, bağınızı güçlendirecek ve uzun süreli bir ruh eşi birliği geliştirmenize yardımcı olabilir. İlişkinizin gücünü gerçekten nasıl artırabileceğinize odaklanın.


Boğa Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, göklerden akan tatlı enerjiyi hissedin. Özellikle gezegen yöneticiniz Venüs, kalıcılık ve uzun ömür gezegeni Satürn ile sekstil olarak bilinen muhteşem bir hizalamada bağlantılı olduğu için, kozmos size hoş bir enerji getirecek. Bu iki gök cismi sevgi dolu bir şekilde dans ettiğinde, kişisel veya romantik ilişkilerinizde daha fazla istikrarın tezahür ettiğini görebilirsiniz. Bu, sonsuza kadar sürmesini istediğiniz bir aşk sözü vermek için ideal bir zamandır. Bekarsanız, bu enerjiyi kendinizi öne çıkarmak için kullanın, ancak biraz daha yaşlı ve birlikte bir hayatı olan birini arayın. Hayatınıza da çok fazla bilgelik ve güvenlik getirebilirler.


İkizler Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kesinlikle muhteşem bir dönem üzerinizde, İkizler. Göklerdeki temel enerjiler arasındaki çarpıcı uyum ile kendinizi sakin, mutlu ve istikrarlı hissedeceksiniz. Aşkın ve güzelliğin gezegeni Venüs, güç gezegeni usta Satürn’e elini uzatırken beyaz elbisesi içinde dönerek göklerde süzülüyor. Bu, kişisel veya romantik yaşamınıza daha fazla güvenlik ve istikrar getirmek için “an şimdi” enerjisini verir. Sonsuza kadar sürmesini dilediğin bir aşk sözü ver. Bekarsanız, benzersiz, normal tipinizin dışında ve hatta biraz daha yaşlı olabilecek birini aramayı düşünün.


Yengeç Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sadakat ve uzun vadeli ilişkiler sizin MO’nuz olma eğilimindedir, Yengeç. Neyse ki, anın muhteşem enerjisi kişisel ve romantik ilişkilerinize istikrar ve tatlılık getirecek. Aşk ve evlilik gezegeni Venüs, kalıcılık ve güç gezegeni Satürn ile bağlantı kurdu. Bu, şimdi aşk için verdiğiniz herhangi bir sözün, zamanın testine dayanmak için sonsuza kadar sürebilmesini sağlar. Şimdi bulunan yeni aşk, farklı yaş demografisinden biriyle olabilir veya hatta uzun süreli, ruh eşi birliği olabilir. Evrenin yolunuza ne getirdiğini görün! Muhteşem aşkı hak ediyorsun.


Aslan Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kalbinin arzuları için kesinlikle harika bir dönem burada, Leo. Aşkın ve güzelliğin tatlı tanrıça gezegeni Venüs göklerde dans etmeye devam ederken, yakında gözlerini güneş sekizinci evinizde sizden uzakta yörüngede dönen güç ve kalıcılık gezegeni Satürn’e baştan çıkarıcı bir şekilde dikecek. güven ve samimiyet. Bu size birlikte zamanın testine dayanan bir söz verme şansı sunabilir. Servete, hisse senetlerine, varlıklara veya yatırımlara birlikte yatırım yapmayı düşünün. Bekarsanız, biraz daha yaşlı veya daha akıllı birini arayın.


Başak Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sen güçlü ve sağlam bir Dünya burcusun, Başak. Bu doğal olarak kişisel ve romantik ilişkilerinizde istikrar ve güvenliği tercih ettiğinizi gösterir. Güven ve dürüstlük, kalbinizi açmanız ve taahhütte bulunmanız için çok önemlidir. Kozmik hava, kucaklamanız için o kadar çok tatlı güzellikler biriktiriyor ki! Aşkın ve evliliğin gezegeni Venüs, kalıcılık ve karmanın gezegeni olan kudretli Satürn ile altmışlık açıyla bağlantılı olduğundan, yakında sonsuza kadar sürecek bir aşk sözü veya planı yapabilirsiniz. Bekarsanız, kendinizi ayakları yere dikilmiş birine açmayı düşünün.


Terazi Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gezegenler uyumlu elementlerde birbirine bağlandığında, kutsamalar hepimizin üzerine yağar, Terazi. Bu, özellikle gezegen yöneticiniz Venüs söz konusu olduğunda geçerlidir! Aşk ve evliliğin gezegeni olarak, en romantik benliğiniz olmanız için size ilham veriyor. Güç ve kalıcılığın gezegeni olan kudretli Satürn ile zarif bir sekstilde bağlantılıdır. İkisi arasındaki bu sevgi dolu dans, kişisel ve romantik ilişkilerinizde size daha fazla güvenlik ve istikrar sunmalıdır. Gezegenler önemli ölçüde lehinize olduğundan, uzun vadede sürdürmek istediğiniz bir söz verin! Saygı ve sevginin tadını çıkarın.


Akrep Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Güven, senin için ya hep ya hiç diyarıdır, Akrep. Aslında dürüstlük ve dürüstlük son derece önemlidir, öyle ki tam ve eksiksiz bağlılık ve saygı talep edersiniz. Şans eseri, aşk ve evlilik gezegeni Venüs ile, güneş yedinci evinizde karma ve kalıcılık gezegeni Satürn ile sekstil olarak bilinen tatlı bir bağlantıda dönerken, güneş beşinci evinizde inşa etme fırsatı bulacaksınız. romantik ilişkilerinizde daha fazla istikrar ve güç. Aranızda türbülansa neden olan sert enerjiler varsa, şimdi bunu düzeltmek ve kalpten kalbe açık olmak için bir şans sunabilir. Konuşun, sarılın ve yeni sözler verin.


Yay Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, kişisel ve romantik ilişkilerinizde daha sağlam bir zeminde durmanıza yardımcı olabilecek pozitif enerjiye hazır olun. Aslında, aşk ve güzellik gezegeni Venüs, en önemli ilişkinize daha fazla istikrar ve güvenlik getirmenize yardımcı olabilecek kalıcılık gezegeni Satürn’e ilahiler ve aşk şarkıları söyleyerek göklerde neşeyle dönüyor. Takım olarak ele almak istediğiniz bir söz verin veya uzun vadeli planları tartışın. Oraya ulaşmak için odaklanacaksınız. Bekarsanız, şeker ve baharat getiren ama aynı zamanda gerçek bir olgunluk duygusu getiren birini arayın.


Oğlak Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Mükemmel kozmik titreşimleri içinize çekmeye hazırlanın, Oğlak. Bunun nedeni, gezegen yöneticiniz Satürn’ün, şimdi gerçek aşkla ilgili beşinci evinizde dönen sevgili romantizm ve güzellik gezegenimiz Venüs’ten bir ışık huzmesi yakalamak üzere olmasıdır. Bu, en önemli ilişkinizde daha fazla güç ve istikrar deneyimlemenizi sağlar. Tandem üzerinde çalışmak istediğiniz uzun vadeli planları düşünün veya zamana dayanmak istediğiniz bir söz vermeye karar verin. Venüs ve Satürn arasında sekstil olarak bilinen bu muhteşem hizalanma, tüm tarafların büyümesini ve gelişmesini sağlayacaktır.


Kova Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Kova, ilişkilerinize olumlu titreşimler geliyor. Aşk ve güzelliğin gezegeni Venüs, göklere sihir getiriyor ve kalıcılık ve uzun ömür gezegeni olan kudretli Satürn ile sekstilde bağlantılı. Bu, siz ve sevgiliniz için bir ev veya aile inşa etmek ve hatta kredi veya ipotek başvurusu yapmak için çalışmak için beş yıldızlı bir gün olacaktır. Temelini attığınız herhangi bir söz veya plan sonsuza kadar sürebilir. Bekarsanız, biraz daha yaşlı veya daha akıllı birini arayın. İdeal partneriniz söz konusu olduğunda “olmazsa olmazlar” listenizi hazırlayın.


Balık Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sen gerçek bir mavi romantiksin, Balık. Aslında, romantizm sizin için pratikte bir yaşam tarzıdır! Daima ruh eşinizin peşindesiniz ve evrenden size birlikte rehberlik etmesini istiyorsunuz. Halihazırda bağlıysanız, partneriniz için sırılsıklam olma eğilimindesiniz, öyle ki neredeyse her şeyi feda edeceksiniz. Romantizm gezegenimiz Venüs, şu anda kimlik ve burçla ilgili ilk güneş evinizde yörüngede dönen kalıcılık gezegeni Satürn ile keyifli bir altmışlık açıyla bağlantı kuruyor. Bu, her ikinizin de uzun vadede üzerinde çalışmak istediğiniz biricik ve tek kişiyle bir plan yapma fırsatına sahip olmanızı sağlar.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.