Günlük Aşk Burç Yorumları 17 Mart 2023

17 Mart Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 17 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

17 Mart 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Koç, ateşli enerji kozmosun içinde kükreyecek ve günlerdir inşa ediliyor. Bu etkiyi özellikle güçlü bir şekilde fark edeceksiniz. Güneş gökyüzünde cızırdarken, göklerdeki gezegen yöneticiniz kudretli Mars ile patlayıcı bir savaşa girecek. Bu, herkesin – özellikle de sizin – agresif ve kızgın hissetmesini sağlar. Önümüzdeki günlerde başkalarıyla çatışmalar oldukça muhtemeldir, bu nedenle siz ve eşiniz birbirinize karşı çıkmaya başlarsanız, hayal kırıklığını daha sonra tekrar gözden geçirmeyi kabul edin. Bu enerjiyi kullanmanın iyi bir yolu da tutkulu cinsel aktivitedir, bu yüzden bırakın akıp gitsin.


Boğa Burcu

17 Mart 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Son günlerde, muhtemelen bir cehennemin ortasında durduğunuzu hissediyorsunuz, Boğa. Alev alev yanan güneş, güneş enerjisinin on birinci evinizden süzülürken ve çevrimiçi flört, güneş enerjisiyle ilgili ikinci evinizdeki öfkeli bir Mars ile şiddetli bir şekilde çatışacak. Bu, siz ve romantik bir talip harcama, giderler ve kimin kime borçlu olduğu konusunda anlaşmazlığa düşebileceğiniz anlamına gelir. Öfke, dargınlık ve yoğunluk patlayacak. Kendinizi bu savaşın ortasında bulursanız, tutkulu seks yaparak veya kendinizi biraz yalnız zevkle ödüllendirerek biriken gerilimi serbest bırakmayı deneyin.


İkizler Burcu

17 Mart 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili İkizler, son birkaç gündür gerilim daha da kızışıyor. Bunun nedeni, alev alev yanan güneşin, güçlü Mars’ın şu anda burcunuzda ve güneşle ilgili ilk kimlik evinizde yörüngede döndüğü bir meydanda kılıçları çarpışmasıdır. Bu, kariyerinizden veya işinizden kaynaklanan baskıların sizi ve eşinizi veya partnerinizi yatağın farklı taraflarında bırakabileceği anlamına gelir! Evde ateşli ve patlayıcı kavgalar patlak verebilir. Bu, ev sorumlulukları konusunda kimin daha fazla ağırlık taşıdığı konusunda hüsrana uğramak kadar basit olabilir. Öfkenin geçmesine izin ver ve yaptığın için mutlu olacaksın.


Yengeç Burcu

17 Mart 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yengeçler, son günlerde muhtemelen sizin için bir hayal kırıklığı oluşuyor. Bunun nedeni, parlak güneşin, öfke ve savaşın kızıl gezegeni kudretli Mars ile kare olarak bilinen keskin bir çarpışmaya yaklaşmasıdır. Bu, herkesin kendini gergin hissetmesine, dikişlerin altında biriken gerilime karşı savaşa hazır hissetmesine neden oldu. Kişisel ve romantik hayatınız söz konusu olduğunda, dikenli sözlerle ateşe benzin dökmeyin. Bu, sizi hem yaralı hem de ileriye dönük duygularınız ve fikirleriniz hakkında açmak için çekingen bırakan şiddetli bir çatışma yaratabilir. Sevgiyi ve bağlantıyı hak ediyorsun.


Aslan Burcu

17 Mart 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ateşli enerjiyi seviyorsun ve alevlerde dans etmekten zevk alıyorsun Leo. Bununla birlikte, yakıcı güneş yakın zamanda, kudretli Mars ile kare olarak bilinen şiddetli bir savaşa yaklaştı. Bu, çatışmaların her köşede bulunmasını sağlar. Zorlayıcı olaylar, içinizdeki öfkeli aslanın, özellikle önemli partnerinizde gereksiz yere patlamasına neden olabilir. Evrene öfke beslemeyin. Herhangi bir nedenle sevgiliniz saldırgan taraftaysa, savunma pozisyonuna geçmek sadece öfkelerini daha da şiddetlendirecektir. Unutmayın: aşk ve ilişkiler bazen zor olabilir. Birlikteyken aynı taraftasınız, karşıt tarafta değil.


Başak Burcu

17 Mart 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Başaklar, son birkaç gündür zorlu seçimler ve çatışmalar sürünüyor. En güçlü ışık kaynağımız olan büyük güneş, ilişkilerle ilgili yedinci evinizden sizden gökyüzünde bir iz bırakmaya devam ederken, öfke ve savaşın kızıl gezegeni kudretli Mars’la bir meydanda kılıçları çaprazladı. Bu, çevrenizdeki diğer kişiler tarafından muhtemelen kışkırtılmanızı sağlar, bu nedenle bu, siz ve sevgiliniz arasında sürtüşmeye neden oluyorsa, sizi baştan çıkarsalar bile arenaya hücum etmeyin. İş yerindeki baskı ikinizin de kırmızı görmesine neden olabilir, bu yüzden şimdi alçakgönüllülük ve sabırlı olun.


Terazi Burcu

17 Mart 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Terazi, son birkaç gün muhtemelen sabrınızı sınadı ve endişenizin yoğun seviyelere çıkmasına neden oldu. Hatta kişisel veya romantik hayatınızı sabote etmek için düşmanlarla veya eski sevgililerle uğraşıyor olabilirsiniz. Büyük güneş, kudretli ışığımız göklerde cızırdamaya devam ederken, bir tren kazası gibi bir meydanda alıngan bir Mars’ın raylarına çarpacak. Kendinizi gergin ve özellikle gergin hissediyorsanız, bunun sizi en iyi şekilde kullanmasına izin vermeyin. Kendinizi ve bu enerjiyi topraklayın.


Akrep Burcu

17 Mart 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Son birkaç gün, kozmosta kabaran bir gerilim yarattı, Akrep. Aslında, sıcaklığın ısıyı artırdığını ve termometrenin patlamaya hazır olduğunu hissedebilirsiniz! Bunun nedeni, büyük yıldızımız olan güneşin, yukarıdaki göklerde, çatışma ve savaşın kızıl gezegeni olan kızgın bir Mars ile kinci bir kareye yaklaşmasıdır. Herkes gergindi ve ihtiyaçlarınızın, özellikle cinsel veya samimi yaşamınızda, tek ve tek kişi tarafından karşılanmadığını hissedebilirsiniz. Dramı beslemeyin. Bunun yerine, bırakın, meditasyon yapın ve ateşe benzin atmayın.


Yay Burcu

17 Mart 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, evren size gizlenmenizi, sakinleşmenizi ve dramaya kafa kafaya girmemenizi tavsiye ediyor olsa da, şiddetli bir savaşa hücum etmeye hazır olabilirsiniz. Son günlerde, büyük ışık kaynağımız güneş, ateşli kızıl gezegenimiz Mars’a karşı bir meydanda savaş açarken, kendinizi kurumuş, bitkin ve bitkin bırakan bir sıcak hava dalgasının ortasında gibi hissedebilirdiniz. , gökyüzünün içinde. Yüzüğün ortasına atlayıp yumruk atmaya başlamayın çünkü sevgiliniz de aynı derecede dövüşmeye hevesli olabilir. Daha yüksek bir zeminde durun ve gerginliği seks veya atletizm yoluyla serbest bırakın.


Oğlak Burcu

17 Mart 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yukarıdaki kozmos öfkeyle kükrediğinde bile, en sakin, en toplanmış ve en topraklanmış burçlardan biri olma eğilimindesiniz, Oğlak. Ancak, siz bile son günlerde sınanmış hissettiniz. Bunun nedeni, büyük yıldızımız olan güneşin, kızıl gezegen, kudretli Mars ile tanrıların savaşına yaklaşmasıdır. Bu iki güç merkezi saf ateşi temsil ettiğinden, birlikte çalışmadıklarında çatışmalar, drama ve patlayıcı öfke yaratırlar. Kendinizi koltuğunuzun kenarında hissediyor olsanız da, bir adım geri atıp nefes almak için elinizden gelenin en iyisini yapın.


Kova Burcu

17 Mart 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova burcunda son günlerde yıldızlarda büyük çatışmalar yazılıyor. Süründüğünü ve ateşli bir seviyeye ulaştığını hissettiniz. Bunun nedeni, cızırdayan güneşin, şu anda gerçek aşk, romantizm ve tutkuyla ilgili beşinci evinizde yörüngede dönen kızıl gezegen, kudretli Mars ile şiddetli bir şekilde çarpışmasıdır. Görünüşe göre siz ve bir başkası, nasıl şefkat gösterdiğiniz ve aldığınız konusunda aynı fikirde değilsiniz. Rastlantısal olarak çıkan bekarlar için, daha fazlasını nasıl istediğiniz konusunda patlamaya hazır olabilirsiniz, ancak ihtiyaçlarınız karşılanmıyor.


Balık Burcu

17 Mart 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tepelere koş ya da saklan, Balık. Isı ve yoğunluk son günlerde kabarma seviyesine ulaştı. Bunun nedeni, gökyüzünde kozmik bir savaşın ortasında olmamızdır. Büyük yıldızımız güneş, öfke ve savaşın da hükümdarı olan kızıl gezegen Mars’tan tehditler aldı. Birbirleriyle alay ederken herkes savaşa hazır olacak, her fırsatta zorluklarla, kalp kırıklığıyla veya hayal kırıklığıyla karşılaşacak. Başkaları tarafından saldırıya uğradığınızı hissediyorsanız ve patlamaya hazır olan sizseniz, bu enerjiyi serbest bırakmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.