Günlük Aşk Burç Yorumları 16 Mart 2023

16 Mart Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 16 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Koçlar, bugün göklerde kara önsezi bulutları toplanıyor. Ölümcül fırtınanın yaklaşmakta olduğunu kesinlikle hissedeceksiniz. Bunun nedeni, tatlı aşk ve güzellik tanrıçamız Venüs’ün, güç merkezi Pluto’nun öldürücü enerjisi tarafından zehirlenmiş olmasıdır. Bu savaş, çevrilmemiş taş bırakmayacak. Şu anda ilişkilerde ortaya çıkan muazzam güç mücadelelerinin ve kontrol sorunlarının farkına varabilirsiniz, özellikle de aşağıdan bir cadı şırası gibi fışkıran bir düşmanlık varsa. Bununla birlikte, ilişkiniz sağlıklıysa, yakınlık, tutku ve yoğunluk için daha güçlü bir arzu fark edebilirsiniz. Hain taktiklere girişmeyin.


Boğa Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün 2023’ün en karanlıklarından biri Boğa burcu. Bunun nedeni, gezegen yöneticiniz, tatlı tanrıçamız Venüs’ün güç merkezi Pluto tarafından boğulup boğulmasıdır. Tehditler, ültimatomlar ve güç mücadeleleri, geceleri vampirler veya kurt adamlar gibi sızabilir. Sağlıksız bir ilişki içindeyseniz, her şeyin çok acı verici veya dramatik şekillerde bozulmasını bekleyin. Ancak, sağlam bir zemindeyseniz ve aranızda sağlam bir iletişim varsa, bu enerji kötü niyetli başka birini avlamak için hızla gelebilir. Kargaşadan kopmak ve sevgi ve şefkatle liderlik etmek için elinizden gelenin en iyisini yapın.


İkizler Burcu

16 Mart 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün karmik aşık biriyle tanışabilirsiniz, İkizler. Ancak, bu muhtemelen mutlu veya sağlıklı bir ilişkiye yol açmaz. Tanrıça gezegenimiz tatlı Venüs gökyüzünde titrerken, acımasız ve ölümcül bir Pluto ile bir meydanda savaş açacak. Bu, şu anda bulunan herhangi bir yeni aşkın, ezici bir tutku ve delice tutkuyla anlık bir çekim gibi hissedilebileceği anlamına gelir. Bununla birlikte, taciz, manipülasyon, kıskançlık ve hatta şiddet gibi çok karanlık bir yola da götürebilir. Şimdi bir aşk oyununa kapılmayın. Sonunda pişman olacaksın ve bunun hayatındaki en yıkıcı durumlardan biri olduğunu görebilirsin.


Yengeç Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gününüze ileriye baktığınızda, dünyadan kurtulmak için radarın altında lav kabarcıkları gibi tıslayan gerilimi hissedebilirsiniz, Yengeç. Bunun nedeni, tatlı tanrıça gezegenimiz Venüs’ün kaotik ve kötü bir Plüton ile bir meydanda savaşmasıdır. Bu, bugün kötü davranışların baş gösterebileceğini garanti eder. Bu dönemde mağdur olabilirsiniz veya o kadar yoğun bir nefretle ateşlenebilirsiniz ki sonunda karanlık işleri yapan siz olursunuz. Bu, uzun süreli duygusal ve mahrem travma yaratabilir. Volkanın içine batmayın ve patlamayın. Güvenliğe giden yolu tırmanmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.


Aslan Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İntikam bugün aklında olabilir Leo. Günün karanlık atmosferi, kendinizi ölümcül bir çekime kapılmış gibi hissedebilirsiniz. Bunun nedeni, tatlı tanrıça gezegenimiz Venüs’ün yukarıdaki göklerde öldürücü bir Plüton ile kare şeklinde çarpışmasıdır. Bu, olabilecek en trajik ve kaderci gezegen dizilişlerinden biridir; korku, güvensizlik ve kötü eylemleri dile getirir. Gerginlik yüzeyin altında kaynayarak manipülasyonu, kıskançlığı ve kinci mizaçları tetikliyor olabilir. Vahşi bir öfkeye sahip olabilirsiniz, bu yüzden hemen sonuca varmamak veya dramaya girmemek akıllıca olacaktır. Hayatının geri kalanında pişman olabilirsin.


Başak Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Başaklar, bugün muhtemelen inanılmaz derecede sahiplenici ve kıskanç hissedeceksiniz. İlişkilerinizde nerede durursanız olun, bugün muhtemelen oldukça sert hissedeceksiniz. Derinlere gömülmüş güvensizlik, travma ve korku, bir polterjist gibi gölgelerden gizlenerek kalbinizde tahribata neden olabilir. Partnerinizi kontrol etmek ve boğmak için ezici bir ihtiyacınız olabilir. Başlangıçta bunu koruma veya aşk için yaptığınızı düşünebilirsiniz, ancak bu bundan çok daha kötü niyetlidir. Ruhunuzun ve ruhunuzun gölgeleri, sevgilinizi sizden uzaklaştırarak son derece zehirli şekillerde tezahür ediyor olabilir.


Terazi Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kötülük kapıda, Terazi. Aslında, bugün ilişkilerde istismara veya şiddete tanık olabilirsiniz. Bunun nedeni, gezegen yöneticiniz, tatlı tanrıçamız Venüs’ün güç merkezi Pluto ile bir ölüm kalım mücadelesi içinde olmasıdır. Bu, son derece yıkıcı ruh hallerinin ve mizaçların gölgelerde pusuya yatmış olmasını ve öfkelerini hiçbir şeyden şüphelenmeyen herhangi bir kurban veya ortaklığın üzerine salmaya hazır olmasını sağlar. Bugün kendinizi tetiklenmiş ve ateşlenmiş hissediyorsanız, bu enerjiyi topraklamak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Rahatlamak. Nefes ver. Bunu belirsiz davranışlar yerine sağlıklı, üretken araçlara kanalize etmeye çalışın.


Akrep Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, fırtınalı bulutlar bugün gök gürültüsü ve şimşeklerle kükrüyor. Tekmeler atarak ve deniz tabanında boğulmak için çığlıklar atarak sürüklenirken, kalbinizin denizlerinde sizi ve başkalarını suçlarınız için cezalandırmaya hazır bir girdap oluşuyor. Bunun nedeni, tanrıça gezegenimiz tatlı Venüs’ün yukarıdaki göklerde gezegen yardımcı yöneticiniz Pluto ile kare şeklinde çarpışmasıdır. Bu, ilişkilerde ölümcül ve şeytani enerjinin yükseldiğini ve muhtemelen herkesin kişiliğindeki gölge tarafları ortaya çıkaracağını önceden bildirir. Bekarsanız yeni bir ilişkiye atlamanın zamanı değil. Taahhüt edilirse, biraz boşluk ayırmaya çalışın.


Yay Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, bugün göklerden çok zehirli bir enerji sızıyor. Bugün alınırsa herhangi bir dürtüsel veya karanlık karardan pişman olacaksınız. Bunun nedeni, aşk ve güzelliğin tanrıça gezegenimiz tatlı Venüs’ün, özellikle intikamcı ve değersiz bir ruh hali içinde olan güç merkezi Pluto’dan baltalar fırlatmasıdır. Bu muhtemelen insanların içindeki en kötü doğayı ortaya çıkaracaktır, bu yüzden dürüstlüğünüzde durmak ve tekneyi sallamamak en iyisi olacaktır. Travmanızın veya korkunuzun sizi tetiklemesine izin vermeyin. Bugün herkes yumurta kabukları üzerinde yürüyor, bu yüzden aklınızı başınıza alın.


Oğlak Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, pis, iğrenç enerji bugün göklerde dolaşıyor. Zehirli dumanın altında boğuluyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bunun nedeni, aşk ve cazibe tanrıçası gezegenimiz tatlı Venüs’ün çok şeytani ve kendinden geçmiş bir Plüton ile kare açı yapacak olmasıdır. Bu, özellikle sevildiğini, saygı duyulduğunu veya değer verildiğini hissetmeyen insanlar için ilişkilerde muazzam bir kargaşa ve kaos yaratır. Dağınık kavgalar tetiklenebilir. Daha da kötüsü, birbirlerinin kalplerinde veya ruhlarında yaralar açan kinci eylemler ve sözler olasılığıdır. Koşmak. Saklamak. Habersiz kalmayın. Bugünün hoş bir gün olduğunu kimse hissetmeyecek.


Kova Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Kova, kişiliğinizin veya partnerinizin en kötü yönlerinin bugün çirkin yüzünü gösterdiğini fark edebilirsiniz. Bunun nedeni, aşk ve zevk tanrıçası gezegenimiz tatlı Venüs’ün, gezegenlerin en karanlıkı olan güç merkezi Pluto tarafından boğulacak, bağlanacak ve kazığa bağlanarak yakılacak olmasıdır. Bu, gölgelerin altında gizlendiği ilişkilerde öfke, intikam ve nefreti ortaya çıkaracaktır. Herhangi bir hain veya gizli drama veya ilişkiye kapılmayın. Bu, nihayetinde karmanızı, ruhunuzun asla iyileşemeyeceği şekillerde zehirler. Bütünlüğünüzün canlılığında durun.


Balık Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, kendinize hakim olursanız ve başınızı aşağıda tutarsanız, bugün sizin için daha iyi olabilir. Bunun nedeni, ilişkiler için özellikle zorlu kozmik havaya sahip olmamızdır. Aşk ve güzelliğin tanrıça gezegeni Tatlı Venüs, jilet gibi keskin pençelerin etini kestiğini ve ölümcül ve acımasız bir Pluto tarafından kalbini söküp çıkaracağını hissedecek. Bu, zorlu durumdaki tüm ilişkilerin bir ültimatom veya bir yap ya da boz anıyla karşı karşıya kalabilmesini sağlar. Ayrılıklar ve boşanmalar şimdilerde özellikle olasıdır. Ancak, eğer bekarsanız, kesinlikle ilk buluşmaya gitmeyin. Pişman olacağınız bir skandala karışabilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.