Günlük Aşk Burç Yorumları 15 Mart 2023

15 Mart Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 15 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Özellikle yumuşak, hassas ve tatlı bir döneme hazırlanın Koç. Su burcu enerjisi, kalbinize şefkat ve şefkat getirecek olan kozmostan yayılacak. Kendinizi daha duygusal hissedebilseniz de, bu muhtemelen kendinizi veya dünyayı aşağılamaktansa daha olumlu ve hoş bir deneyim olacaktır. Mental Merkür yakında Neptün ile kavuşumda birleşecek, enerji bugün yavaşça içeri sızıyor ama yarın daha belirgin hale gelecek. Bu, kendinizi sanata, yaratıcılığa veya güzelliğe kaptırmak için zaman harcamanızı teşvik edecektir. Bekarsanız, mum ışığında bir akşam yemeği veya yıldızların altında bir şenlik ateşi için biriyle buluşmayı deneyin.


Boğa Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Evren, bazen onu kalın dış görünüşünüzün altında tutsanız bile, hassas ve hassas kalbinize tapıyor, Boğa. Sen doğal bir aşıksın ve şefkatli ve empatik bir yanı olan oldukça romantiksin. Bu enerjiler bugün ve yarın, zihnin ve iletişimin kozmik haberci gezegeni olan zihinsel Merkür’ün, artık arkadaşlıklar, topluluklar ve çevrim içi flörtle ilgili güneş on birinci evinizde bulunan Neptün ile birleşerek yavaş yavaş birleşmesiyle güçlenmeye başlayacak. Bu, aşık olduğunuz kişiyle samimi bir ilişki kurmak veya bir tanıdığınıza onu çok uzun süredir gizlice arzuladığınızı söylemek için büyülü bir an olacaktır.


İkizler Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İkizler, etrafınızda büyüyen sihri hissetmenin zamanı geldi. Gezegen yöneticiniz, kozmik habercimiz Merkür, şefkat ve maneviyat gezegeni gizemli Neptün ile kavuşumda birleşecek. Bu, bugün ve yarın oldukça hassas hissedeceğinizi ve evrenin eterinden vizyonlar indireceğinizi garanti eder. Sanki daha büyük güçlerden nasıl devam etmeniz gerektiğini veya bilmeniz gereken belirli bir şey olup olmadığını açıklamasını ister gibi, romantik hayatınızla ilgili sezginizden yararlanın. Evren, rüyalarda veya mecazlarda cevap verebilir. Şimdi içinden ne geliyorsa onu dinle.


Yengeç Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Su burcunun enerjisi bugün tüm kozmosa akacak, Yengeç, hayatınıza daha da fazla tatlılık getirecek. Mental Mercury, hızla ilerlerken hiç durmadan göklerde yol almaya devam ediyor! Kozmik haberci gezegenimiz, şefkat gezegeni Neptün ile kavuşacak. Bu, sevgiliniz yanınızdayken macera ve yeni ufuklar peşinde koşma dürtüsünü hissetmenizi sağlar. Bununla birlikte, bekarsanız, normal tipinizin dışında olan birini takip etmek veya bir tatile çıkmak için ilham alabilirsiniz. Aşk, bilinmeyen bir bölgeye bakarak bulunabilir.


Aslan Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Leo, bugün ve yarın samimiyet ve şehvet meseleleri söz konusu olduğunda sezgilerine güven. Zihnin ve iletişimin kozmik haberci gezegeni Mental Merkür uzak denizlerde yüzecek. Eterik Neptün ile kavuşumda bağlantı kuracak. Neptün, cinsellikle ilgili güneş sekizinci evinizde yörüngede dönmeye devam ediyor. Rüyalarda veya evrenden gelen güçlü mesajlar, yüzleşmeniz için ortaya çıkıyor olabilir. Bunların karanlık mesajlar yerine olumlu ve tatlı mesajlar olması muhtemeldir ki bu keyiflidir. İlişkilerle ilgili herhangi bir travmayla yüzleşmeniz gerekiyorsa, bugün ve yarın da bunu yapmanıza yardımcı olabilir.


Başak Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Başaklar, önümüzdeki birkaç gün boyunca kesinlikle muhteşem bir titreşime hazırlanın. Gezegensel yöneticiniz ve zihin ve iletişimin kozmik habercisi olan Mental Merkür, göklerde zıplamaya ve dans etmeye devam ediyor ve caz ellerini patlatacak ve bugün ve yarın güneşin yedinci ortaklık evinizde neşeli bir Neptün’ün dikkatini çekecek. Dönecekler ve mükemmel bir birliktelik içinde birleşecekler. Bu, tek ve tek arkadaşınızla harika zaman geçirebileceğiniz anlamına gelir. Bekarsanız, bir tanıdığınızı uzun süreli bir sevgiliye dönüştürün! Tüm pozitif titreşimlere odaklanmak için bu kozmik enerjiyi kullanın.


Terazi Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Teraziler, bugün ve yarın hayal gücünüzü ve kalbinizi canlı bir şekilde açmanın zamanı geldi. Zihnin ve iletişimin kozmik haberci gezegeni olan zihinsel Merkür, Neptün ile mükemmel bir birleşme içinde dans ederken, hayatın her alanında ilham alacaksınız! Eşinizle yumuşak ve şehvetli olmak, kanepede sarılmak, film izlemek veya ikinizin de keyif aldığı müzik dinlemek için biraz zaman harcayın. Şarabı ve mumları söndürün, köpük banyosu yapın ve birbirinizin tenini hissedin. Bunun gibi anlar büyülüdür ve hayatın asıl anlamı budur.


Akrep Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, muhteşem bir kaç gün için hazırlandığınızdan emin olun. Su işareti enerjisi, cennetten gelen aşk şarkıları gibi kozmosa damlıyor! Zihnin ve iletişimin kozmik haberci gezegeni olan zihinsel Merkür göksel eterde dans ederken, şu anda gerçek aşk ve romantizmden oluşan beşinci güneş evinizde yer alan ruh eşleri ve ruh eşlerinin gezegeni Neptün ile mükemmel bir birliktelikte birleşecek. Bu, tek arkadaşınızla bir maceraya atılmayı planlıyorsanız büyüleyici bir zaman geçirmenizi sağlar. Yakınlarda egzotik bir restoran olsa bile büyülenmiş hissedeceksiniz! Bekarlar, ruhlarını büyüleyen birini aramalıdır.


Yay Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yay burcu, daha esprili, baharatlı ve alıngan biri olma eğilimindesiniz. Bununla birlikte, önümüzdeki birkaç gündeki kozmik akış kesinlikle sizi duygularınızın içine sokacak! Duygularınızla iç içe olmak güzel bir şey. Onları hem ruhsal hem de entelektüel açıdan anlamak, size kim olduğunuz, ortaklıklarınızdan ne istediğiniz ve gerçek nihai ihtiyaçlar hakkında çok şey öğretecektir. Zihnin ve iletişimin kozmik habercisi Mental Merkür, Neptün ile mükemmel bir kavuşumda el ele tutuşacak. Bu, hayatınızın ve ilişkilerinizin daha büyük resmine bakmanıza yardımcı olacaktır. İçinde akran.


Oğlak Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, aşkı kutlamak ve kalbinizi açmak için her zaman bir neden vardır ve önümüzdeki birkaç günün kozmik hava durumu size kesinlikle bunu gösterecek! Aklın ve mantığın kozmik haberci gezegeni olan Mental Merkür göklerde süzülmeye devam ederken, güneşin üçüncü iletişim evinizde Neptün ile birleşecek. Bu, tek ve tek kişinizle kesinlikle inanılmaz tartışmalara sahip olmanızı sağlar. İçten içe konuşmak veya bir şey üzerinde pazarlık yapmak istiyorsanız – belki taşınmak, uzun vadeli planlar veya hatta önümüzdeki yıl nerede tatil yapmak istersiniz – bunu bugün veya yarın yapın. Çok tatlı ve şefkatli bir yakınlık bulacaksınız.


Kova Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, önümüzdeki birkaç gün boyunca güzel enerji için kemerinizi bağlayın. Bunun nedeni, yukarıdaki gökyüzümüzün çok daha tatlı bir dansla dönmesidir. Akıl ve iletişimin kozmik haberci gezegenimiz olan Mental Merkür, mükemmel bir birliktelikte birleşirken doğrudan Neptün’ün kalbine doğru dans eder! Bu ikisini de tatlılık, kahkaha ve şefkatle doldurdu, bu da zihninizin de aynı şeylerle dolacağı anlamına geliyor! Bu, şehvetli, samimi olmak ve sevgiliniz veya eşinizle bağlantı kurmak için mükemmel bir dönem. Bekarsanız, derin bir maneviyat duygusuna veya derinlere yerleşmiş empatik bir yapıya sahip birini arayın. Bu o olabilir!


Balık Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, önümüzdeki birkaç gün boyunca rahatlama, eğlenme ve romantik olma zamanı. En şanslı burçlardan biri olacaksınız! Aklın ve iletişimin gezegeni olan Mental Merkür, güneşteki ilk kimlik eviniz – burç burcunuz – boyunca dansına devam ediyor ve zaten orada olan gezegen yöneticiniz Neptün’ün kollarında dans edecek! Mükemmel bir birliktelikte birleştiklerinde, güçleri tek bir güçte birleşecek. Bu, bekarsanız bir ruh eşi bağlantısıyla tanışabilmenizi sağlar, ancak kendinizi oraya koymanız ve sinsi sinsi dolaşmanız sizin için çok önemli olacaktır! Akışına bırak. Çiftler, bu göz kamaştırıcı havayı, biriciklerine yakınlaşmak için kullanabilirler.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.