Günlük Aşk Burç Yorumları 14 Mart 2023

14 Mart Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 14 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

14 Mart 2023 Salı Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün ve yarın, her şeyi ve daha fazlasını vaat eden bir dolandırıcı gibi sana gizlice yaklaşacak Koç. Aslında, tüm yılın en kasvetli günlerinden biri! Kudretli güneş, kendisi gibi görkemli bir deniz feneri gibi gökyüzünde süzülürken, mükemmel bir birliktelikte birleşirken, ruhani Neptün’ün sulu denizlerinin altına batacak. Bu, her köşe başında kafa karışıklığının, aldatmacanın, güvensizliğin ve cesaretsizliğin yatacağını garanti eder. Duygularınızın arasında kaybolmuş hissediyorsanız, sizi ele geçirmelerine izin vermeyin ve kesinlikle pişman olacağınız için alkole, uyuşturucuya veya bağımlılıklara kaçmayın.


Boğa Burcu

14 Mart 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, sizi bugün ve yarın oldukça büyüleyici bir dönem bekliyor, ancak bu dönem güzellik veya sihir dönemi olmayacak. Zihninizi, ruhunuzu ve kalbinizi ele geçirmeye gelen bir büyünün altında lanetlenmiş gibi olacaksınız. Görkemli güneş göklerde cızırdarken, sinsi bir Neptün’ün dalgalarını hissedecek, şimdi güneş enerjisinin on birinci evinizdeki topluluklar ve çevrimiçi buluşma evinizin yörüngesinde dönüyor. Mükemmel bir birliktelikte birleşirken, aşk hayatınızda ve arkadaşlıklarınızda bir şeyler ters gidiyor. Bu nedenle, antenlerinizi yukarıda tutun ve zor durumlara düşmeyin.


İkizler Burcu

14 Mart 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bugün ve yarın kişisel ve romantik hayatınız için oldukça zorlu bir dönem sizi bekliyor. Bunun nedeni, kudretli güneşin gökyüzünde ezici bir Neptün ile mükemmel bir kavuşumda birleşirken çarpışması. Aniden aşırı duygusal, paranoyak ve paniğe kapılmış hissedebilirsiniz, bu yüzden en iyisi bağımlılıklara veya içki içmeye kapılmamak ve sinirlerinizi yatıştırmak olacaktır. Bazı kafa karıştırıcı veya rahatsız edici duygusal haberler büyük olasılıkla ortaya çıkacak, sizi bir döngüye sokacak ve yoğun bir endişeyi tetikleyecektir. Zehirli enerjinin sizi ele geçirmesine izin vermeyin. Meditasyon yapmaya, topraklanmış kalmaya ve kendinizi dengede tutmaya çalışın.


Yengeç Burcu

14 Mart 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yengeçler, bugün ve yarın, acımasız gürleyen dalgaların size çarptığı bir sahilde duruyormuş gibi hissedebilirsiniz. Hatta denizin içinde dönmeye başladığınızda gerçeklikten uzaklaşıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Güçlü güneş, bugün herkesi endişeli, güvensiz ve paranoyak yapacak mükemmel bir kavuşumda birleşirken, sinsi Neptün ile şiddetli bir çatışmaya girecek. Kişisel veya romantik hayatınıza gelince, iletişimin raydan çıktığını hissedebilirsiniz. Önemli anlaşmalar yapmayın ve sevgilinizle duygularınızı veya fikirlerinizi tartışmaya çalışmayın. Herkes tehlike konusunda yarı sarhoş.


Aslan Burcu

14 Mart 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün ve yarın gökyüzüne baktığınızda, karanlık, şiddetli bir huni bulutunun oluştuğunu görebilirsiniz Aslan. Sanki gün birdenbire gece olmuş gibi olacak. Bunun nedeni, kudretli güneşin sinsi Neptün ile mükemmel bir kavuşumda birleşerek ışığını zehirli atık ve gazla zehirlemesidir. Sanki nefes alamıyor veya net düşünemiyormuşsunuz gibi hava kirli hissedilecek. Drama, düzenbazlar ve kötü insanlar gölgelerde gizleniyor, bu yüzden sizi bulmalarına izin vermeyin. En iyisi evde kalıp biraz film ve patlamış mısır keyfi yapmak ve yaramazların başka kurbanlar bulmasına izin vermek.


Başak Burcu

14 Mart 2023 Salı Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün ve yarın sis sizi ve ilişkilerinizi boğacak Başak. Bunun nedeni, kudretli güneşin, güneş yedinci ortaklık evinizde gökyüzünde sinsi bir Neptün ile mükemmel bir kavuşumda birleşecek olmasıdır. Bu, önemli bir bağlantıda bir yap ya da kopar anını deneyimleyebilmenizi veya sizi basitçe manipüle eden ya da sizi kullanmaya ve kötüye kullanmaya çalışan birinin kurbanı olabilmenizi sağlar. Bekarsanız, aklınızı başınıza alın çünkü tanıştığınız bir sevgili aslında sizi körü körüne soymaya çalışan bir dolandırıcı olabilir. Hiçbir şey tam olarak göründüğü gibi değildir.


Terazi Burcu

14 Mart 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün ve yarın sizi özellikle zorlu bir dönem bekliyor. Etrafınıza baktığınızda kendinizi bir kasırganın ortasındaymış gibi hapsedilmiş hissedebilirsiniz. Bunun nedeni, kudretli güneşin ileriye doğru sürünerek gökyüzündeki kötü Neptün ile mükemmel bir kavuşumda birleşecek olmasıdır. Bu, gece karanlığın iblisler gibi etrafınızda yükselmesine neden olacaktır. Endişeniz artacak ve kişisel veya romantik yaşamınızda herhangi bir alçakça taktik uyguladıysanız, kabusların sizi ele geçirmesini bekleyin. Kaderi cezbedenler için kötü bir şey geliyor.


Akrep Burcu

14 Mart 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, bugün ve yarın sizler için son derece sıkıntılı bir dönem geldi. Ne yazık ki, sevgiliniz ve arkadaşlarınız arasındaki savaş alanının merkezinde olduğunuzu hissedebilirsiniz. Güçlü güneş ileri doğru dans ederken, gerçek aşk ve flörtle ilgili güneş beşinci evinizde kuduz bir kurt gibi uluyan değersiz bir Neptün ile mükemmel bir birliktelik içinde birleşecek. Sırlar, yalanlar, aldatma ve oyunlar gittiğiniz her yerde olacak. Dürüst olmak gerekirse, sizi bekleyen dramaya kapılmaktansa telefonunuzu kapatıp kitap okumak ve erkenden yatmak daha iyi olur.


Yay Burcu

14 Mart 2023 Salı Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün ve yarın zincirlere vurulmuş ve okyanusun uçurumuna, Yay burcuna atılmış gibi hissedeceksiniz. Yukarı bakıp gökyüzünün titreyen ışığının söndüğünü gördüğünüzde, su ciğerlerinizi tıkıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bunun nedeni, kudretli güneşin derinlerin hükümdarı Neptün ile mükemmel bir kavuşumda birleşecek olmasıdır. Ateş ve suyun bu buluşması galip getirmeyecek. Döndüğünüz her yerde kafa karışıklığına, aldatmaya, güvensizliğe ve çatışmaya karşı dikkatli olun. Meditasyon yaparak ve başkalarıyla meşgul olmaktansa kalbinizin derinliklerine inerek biraz zaman geçirin. Yakında karanlıktan kurtulacaksın.


Oğlak Burcu

14 Mart 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün ve yarın, ileri atılırken metal bir tuzağa düşmüş bir hayvan gibi olacaksınız, Oğlak. Kırık, kanlı bacağınızı çıkarmak için özgürlük mücadelesi verirken, bunu yapmanın tek yolunun onu kesmek olduğunu anlayacaksınız. Güçlü güneş, Neptün’ün kötü fırtınaları tarafından tüketilecek, mükemmel bir birliktelikte birleşirken tüm ışığı ve umudu boğacak. Yine de, bu panik ve korku anında, evren sizi alt ediyor olabilir. Paniğinizi sizi seven birinin üzerine salmadan önce gözlerinizi kapatın ve stresin içinden nefes alın. Onlar da artık bir kabusun içindedirler.


Kova Burcu

14 Mart 2023 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün ve yarın çıkışı olmayan bir labirent olacak Kova. Kazananın olmadığı bir oyunda kapana kısılmış, kaybolmuş hissedeceksiniz. Bunun nedeni, kudretli güneşin, dünyanın gördüğü en büyük tayfun gibi öfkeli olan kötü Neptün ile tam bir kavuşum yapmasıdır. Bugün tüm zodyak işaretleri cezalandırılmış hissedecek, ancak sizin için kaygınız oldukça belirgin olacak. Bugün dramaya, entrikalara veya manipülasyona kapılmayın. Şimdi yaratılan tüm olumsuz karma, damarlarınızda zehir gibi olacak. Travmadan kurtulmak, dinlenmek ve yeniden şarj olmak için zaman ayırın. Yakında, ışık tekrar geri dönecek.


Balık Burcu

14 Mart 2023 Salı Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün ve yarın güzel günler olmayacak Balıklar. Çoğu zaman en büyük umut duygusuna sahip olsanız da, hiç bitmeyen umutsuzluğun derinliklerini de bilirsiniz. Kudretli güneş burcunuzda dans ederken, güneşteki ilk kimlik evinizde yörüngede dönen trajik bir Neptün’ün dalgaları altında boğulacak. Ve mükemmel bir birliktelikte birleşecekler. İlişkilerdeki çatışmalar pratik olarak garanti altına alınmıştır ve bekarlar bugün kiminle konuştukları ve bağlantı kurdukları konusunda çok dikkatli olmalıdır. Dürüst olmak gerekirse, şimdi etkileşimden ziyade derin düşünme anı olarak belirlemek en iyisi olabilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.