Günlük Annelik Burç Yorumları 29 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 29 Mart Çarşamba gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

İş ile kreş ve aile arasında yapmanız gereken onca şey varken, bugünlerde kendinizi biraz bunalmış hissetmenize şaşmamak gerek. Patronla geçirebileceksen neden bir öğleden sonra izin almıyorsun? Hemen canlanacaksın.


Boğa Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bebeğinizle kaliteli zaman geçirirken kendinizi şımartmak için harika bir gün. Belki seninle salona ya da spaya gelmek isterler. Mani-pedi spesiyalini yerken birlikte birkaç kahkahanın tadını çıkarabilirsiniz.


İkizler Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Sizin için entelektüel ilham ve romantizm el ele gider. Bugün, hayat arkadaşınızı sizinle bir konferansa veya performansa katılmaya davet etmek için iyi bir gün olabilir. Oradan nereye götüreceğiniz size kalmış ve ikiniz de aynı sayfadasınız.


Yengeç Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

İşler planladığınız kadar sorunsuz gitmeyebilir, bu da bebeğinizi üzeceğini düşünürsünüz. Düşündüğünüzden daha uyumlu ve daha az huysuz oldukları ortaya çıktı. Sen de rahatlamalı ve onunla yuvarlanmalısın.


Aslan Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Arkadaşlık bugün sizin için büyük bir tema olacak. Kreşte, ofiste veya spor salonunda zamanla çok özel bir arkadaş olabilecek özel bir anne ile tanışabilirsiniz. Ya da bağını kaybettiğin bir kız arkadaşınla yeniden bağlantı kurarsın.


Başak Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Şüpheye düştüğünüzde, onsuz gidin. Bebeğinizin pek çok ihtiyacı var ve elbette siz bunları karşılamak istiyorsunuz. Ancak düşündüğünüz büyük bir fiyat etiketi ile bir satın alma biraz fazla gelebilir. Parayı yatırmadan önce dikkatlice düşünün.


Terazi Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün sosyalleşmeden, diğer annelerle kreşte ve oyun parkında bir veya iki sohbete katılmadan edemezsiniz. Herkes iyi vakit geçirecek ve siz ve çocuğunuz için birçok yeni arkadaşlık ortaya çıkabilir.


Akrep Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün biraz içe dönük hissediyor olabilirsiniz. Dışarı çıkmak istemiyorsan, başka bir anneden araba paylaşımı görevini üstlenmesini istemekte utanılacak bir şey yok. Herkesin ara sıra biraz ‘ben’ zamanına ihtiyacı vardır, o da bunu anlayacaktır.


Yay Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Diğerleri, özellikle küçük çocuğunuz, bugün cevaplar için size bakıyor, bu yüzden hazırlıklı olun. Çocuğunuz bugün parkta karşılaştığınız her bir çiçeğin ve her küçük yaprağın adını bilmek isteyebilir. Botaniğinizle ilgili en iyi kemik.


Oğlak Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, hem sizin hem de erkek arkadaşınız için yeni bir mücadeleye girişmeniz için harika bir gün. İş yerinde büyük bir şey başarmak isteyeceksiniz ve onlar da kreşte bir şeyin üstesinden gelecekler. Daha sonra notları karşılaştırırken harika bir ilerleme hissi yaşayacaksınız.


Kova Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Erkek arkadaşının blues söylediğini fark edersen, küçük bir stand-up komedisi dene. En eski tak tak şakalarına bayıldıkları için yeni bir malzeme bulmaya da gerek yok. Ne de olsa, onlar için hepsi yeni, taze ve eğlenceli şeyler!


Balık Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Başka bir anne bugün bir yol seçmeniz için size baskı yapmaya çalışabilir. Diren, çünkü bu, tüm seçeneklerinizi gerçekten dikkatlice gözden geçirmeniz gereken bir zamandır. Olabildiğince çok bilgi toplayın, sonra harekete geçmeden önce üzerinde uyuyun.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.