Günlük Annelik Burç Yorumları 22 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 22 Mart Çarşamba gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çocuklarınız yemek için yaygara koparmaya başladığında, siz de onların isteklerine boyun eğmek istersiniz. Ancak dikkatli olun, yanlış yiyecekleri çok fazla yemek küçük karınları alt üst edebilir. Sağlıklı yiyecekler ve küçük ikramlardan oluşan dengeli bir diyeti hedefleyin.


Boğa Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Pilates’te veya Annem ve Ben grubunda yeni tanıştığınız hoş bir anneyi akşam yemeğine davet edin. Aşçılık becerilerinizi gösterme havasındasınız ve küçük çocuğunuz, erkek arkadaşıyla tanışmaktan heyecan duyacak. Ve potluck herkes için iyi olacak.


İkizler Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün yer bırakmanız istenebilir, ancak yerinizi koruyun. Ortağınızın dolap alanınıza veya bir iş arkadaşınızın ofisinize girmesi için hiçbir neden yok. Senin olana tutunmayı istemekte sorun yok.


Yengeç Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün kesinlikle sorumlusunuz. İşleri hemen hemen seçtiğiniz herhangi bir yöne yönlendirebilirsiniz. Yeni bir iş bul? O seçkin okula giren çocuk? Harekete geçin ve olumlu trendin sizi nereye götürdüğünü görün.


Aslan Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Enerji rezervlerinizi oluşturmanız gerekiyor ve bu çocuk da biraz aksama süresi kullanabilir. Sakinleşmek ve birbirinizin arkadaşlığının tadını çıkarmak için elinizden geldiğince çok zaman ayırın. Bugün bazı derin düşünceleri paylaştığınızı görebilirsiniz.


Başak Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Dünyada böyle hisseden tek anne sen misin? Büyük olasılıkla hayır ve benzer düşünen kadınlarla bir araya gelmek bugün size çok iyi gelecek. Dışarı çıkın ve ait olduğunuz bir gruba katılın veya katılmak için birini arayın.


Terazi Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün arkadaşlarınız ve ailenizle iletişim kurma dürtüsüne teslim olun. Bebeğinizin, sevdikleriyle etkileşime geçtiğinde ortaya çıkan birçok harika anı deneyimlemeye ihtiyacı var. Çevirmeye başlayın veya web kamerasını hızlandırın – gösteri zamanı!


Akrep Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Son gelen çürük yumurta! Bebekle su aktiviteleri bugün tercih ediliyor, bu yüzden bir yüzme dersine veya lastik ördekle ekstra uzun bir seansa katılın. Kendinizi bırakıp çocuğunuzla su sıçratarak eğlenmek güzel.


Yay Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Esnek kaldığınız sürece süper bir gün geçirebilirsiniz. Ufaklığınız evde sizinle kalmaktansa ayak işlerini babasıyla yapmayı tercih ederse, bu konuda iyi bir spor yapın. Yine de kendine biraz zaman ayırabilirsin.


Oğlak Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün enerjide bazı uç noktalara hazırlıklı olun. Bir dakika içinde işe gidip masanızı boşaltmak için can atacaksınız. Sonra uykulu ve bir sonraki şekerleme için can atıyor. Partnerinizin sırtını sıvazlamasını sağlayabilirseniz, kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz.


Kova Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu kendin yap türünde bir gün — ama yalnızca bir şeyler hakkında düşünmeyi bırakıp işe koyulursan. Bugün evde ve çocuk odasında başarabileceğiniz çok şey var. Sadece bir şeyi düzeltin ve devam edin — ve devam edin.


Balık Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Aşk, havadadır! Bu, siz ve eşinizin kasabada bir gece geçirmek için komplo kurmanız için iyi bir gün. Minik bebeğinizin seveceği bir bebek bakıcısı bulmak gibi biraz planlama gerektirecek ama sonunda buna değer.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.