Günlük Annelik Burç Yorumları 2 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 2 Mart Perşembe gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

2 Mart 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Yeni projeler başlatmak için mükemmel bir zaman. Yeni bir göreve hazır olduğunuzu patrona bildirin. Ve çocuğun ödev yapmasına yardım etmek için daha fazla zaman ayırın. İyileştirilmiş sonuçlara şaşıracaksınız.


Boğa Burcu

2 Mart 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün aşırıya kaçmadığınızdan emin olun. Tüm bu işleri yapmak ve temizliğe atlamak iyi hissettiriyor. Ama hepsini bugün yapmak zorunda değilsiniz ve beklerseniz eşinizin yardım etmesini sağlayabilirsiniz. Kendinizi hızlandırın.


İkizler Burcu

2 Mart 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çok popüler olmak hem bir nimet hem de bir lanet olabilir. Bu kadar çok insan tarafından bu kadar sevildiğini bilmek harika. Ancak bazı günler tüm telefon görüşmeleri ve e-postalar biraz fazla geliyor. Bu o günlerden biri.


Yengeç Burcu

2 Mart 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün yeni projelere başlarken dikkatli olun. İş yerinde veya kreşte yeni bir proje hakkında büyük fikirleriniz olabilir. Ancak daha sonra takip edemeyeceğiniz bir şeye kendinizi adamadığınızdan emin olun.


Aslan Burcu

2 Mart 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Arkadaşlık, bugün işte ve evde sizin için tema olacak. Çok uzun süre hayatınızın bir parçası olacak çok özel bir arkadaş edinebilirsiniz. Ufaklığınızın bu kişiye sizin kadar ısınmasını umuyoruz.


Başak Burcu

2 Mart 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Güzelliğe olan sevginiz bugün en emin rehberiniz. Çocuğunuzu bir çocuk konserine veya sanat sergisine götürmeniz gerektiğini düşünüyorsanız, dürtüyü takip edin. Yol boyunca gördüklerinizden ve duyduklarınızdan ikiniz de ilham alacaksınız.


Terazi Burcu

2 Mart 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Genellikle istediğine veya ihtiyacın olana sahip olabilirsin ama her ikisine aynı anda sahip olamazsın. Bu, yalnızca çekiciliği kullanarak herhangi birinden hemen hemen her şeyi aldığınız süper bir gün olma potansiyeline sahiptir. Gücünü akıllıca kullan.


Akrep Burcu

2 Mart 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün biraz daha içine kapanık hissediyorsun ve bununla savaşmanın bir anlamı yok. Aslında, biraz geri çekilmek iyi bir stratejidir. Mümkünse spaya veya salona gidin ya da iyi bir kitap okurken güzel, uzun bir köpük banyosu yapın.


Yay Burcu

2 Mart 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Tüm arkadaşlarınız ve ortaklarınız ve ayrıca küçük olanın büyüyen arkadaş listesi ile sosyal takvim biraz kontrolden çıkıyor. Siz ve çocuğunuz için, birlikte bire bir zaman geçirmek için özel bir oyun tarihi planlayın.


Oğlak Burcu

2 Mart 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çocuğunuz bugün bir senfonik orkestradan etkilenebilir. Belki çocuğunuz bir enstrüman çalmak isteyecektir ya da belki radyoda bir müzik dinlemek ona ilham verecektir. Bu beslemek için iyi bir ilgi.


Kova Burcu

2 Mart 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, normalde ilişki kurmayacağınız biriyle bağlantı kurmak için harika bir gün. Belki de kreşteki veya oyun parkındaki çok farklı görünen anne. Tek yapmanız gereken, ortak yönlerinizi keşfetmek için hızlı bir sohbet.


Balık Burcu

2 Mart 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Emin olmadığınız işlere bulaşmadığınızdan emin olun. Bu deneysel disiplin tekniği etkili olabilir ve sonra olmayabilir. Şüpheye düştüğünüzde çocuğunuzun öğretmeninden veya okul danışmanından profesyonel bir görüş alın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.