Günlük Annelik Burç Yorumları 12 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 12 Mart Pazar gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

12 Mart 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugünü önceden planladığınızdan emin olun. Ufaklığınız, büyükannenizden dönüşte o uzun araba yolculuğunda huzursuz olabilir. Yolda olacağınız her saate yetecek kadar film, kitap ve ikram getirdiğinizden emin olun. Günü kurtarabilir.


Boğa Burcu

12 Mart 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Aramızda uzaylılar var, çocuğunuzun arkadaş olduğu biraz dengesiz çocukta olduğu gibi. Her zaman bir güçsüze yardım eden ilk kişi siz olduğunuz için, yabancıyı hoş karşılayın. Onlara ev yemekleriniz hakkında bilgi vermek iyi bir başlangıç ​​olacaktır.


İkizler Burcu

12 Mart 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, derin düşünce alanında dolaşsa bile, fişten çekip zihninizin sürüklenmesine izin vermek için harika bir gün. Ufaklığınız size katılmak ve oyun parkının koşuşturmacasına ara vermek isteyebilir.


Yengeç Burcu

12 Mart 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün görüş ayrılıklarının ortaya çıkması kaçınılmazdır. İster bir aile temizleme projesi ister bir topluluk grubu olsun, herkesin söyleyecek bir şeyi vardır. Duygularınız yerine aklınızı kullanırsanız aklın sesi olabilirsiniz.


Aslan Burcu

12 Mart 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün erkek arkadaşını yanında tutmak istediğini göreceksin. Bu, alışveriş merkezinde veya işlek bir caddede çok iyi bir politikadır. Ancak parka gittiğinizde tutuşunuzu gevşetin ve küçük çocuğunuzun emeklemesine, yürümesine, koşmasına izin verin — nasıl doğru geliyorsa!


Başak Burcu

12 Mart 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Hata! Dolayısıyla çocuk, kendi ayakları üzerinde durmak veya diferansiyel denklemlerde ustalaşmak gibi belirli şeyleri yapamaz. Ancak sadece eleştiri yerine yapıcı geri bildirimde bulunursanız, tekrar denemeleri için cesaretlendirilmeleri daha olası olacaktır.


Terazi Burcu

12 Mart 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün tek yönlü bir zihniniz var ve tüm yollar romantizme çıkıyor! Ufaklıktan kurtulmak istediğinden değil ama bir yatıya kalma ayarlamaya çalış. O zaman siz ve partneriniz bazı heyecan verici olasılıkları keşfetmekte özgür olacaksınız.


Akrep Burcu

12 Mart 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün daha yaşlı bir akrabanıza aşırı tepki gösterebilirsiniz. Doğal olarak çocuğunuzu korumak istiyorsunuz. Ancak çocuk, sandığınızdan daha fazla yanakların çimdiklenmesine veya sataşmaya dayanabilir. Bugün kendi savaşlarını vermelerine izin verin.


Yay Burcu

12 Mart 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Yaratıcılık bugün olduğu yerdedir. Onu besleyen yerlere bir gezi yapın: çocuk müzesi, parkta bir konser, bir dans resitali. Hem siz hem de çocuğunuz, deneyimlenecek ve keyif alınacak her şeyden gerçekten ilham alacaksınız.


Oğlak Burcu

12 Mart 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

İyi yaşlı çocuk ağını duymuş olabilirsiniz, ancak bugün daha çok eski iyi anne ağı hakkında. Birbirinden çok şey öğrenebilen ve sayılardan güç bulan, farklı geçmişlere sahip harika bir kadın grubunun parçasısınız.


Kova Burcu

12 Mart 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün kendinizi bu kadar iyi hissetmenizin bir nedeni var mı? Sürecek mi? Aşırı analiz ederek anı mahvetmeyin. Ufaklığınızla pijama saatine kadar her eğlenceli anın tadını çıkarın ve birlikte eğlenin.


Balık Burcu

12 Mart 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün kendinize bir mola verin. Biraz kaliteli bir salon veya spa zamanı geçirmenin tam zamanı. Yanına gidecek bir arkadaş bulamazsan, kendin git. Küçük bir ödül, önümüzdeki haftayı daha iyi yönetebileceğinizi hissetmenize yardımcı olacaktır.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.