Haftalık Burç Yorumları (6 Şubat – 12 Şubat Haftası)

Bu hafta Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların 6 Şubat – 12 Şubat Haftasında aşk hayatında neler olacak? Burçların 6 Şubat – 12 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Burçların 6 Şubat – 12 Şubat haftasında ilişki hayatı nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza cevap oluyoruz.

Koç Burcu

Koç Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta popülerliğiniz belli oluyor.

Hafta, 5 Şubat Pazar günü Aslan dolunayının romantizm ve heyecan evinizi aydınlatmasıyla başlıyor. Romantizm için cezbedici bir fırsat olabilir. Yeni biriyle tanışmak istiyorsanız, bir partiye veya sosyal etkinliğe katılmayı düşünün. Zaten bir aşk ilişkisi içindeyseniz, bu akşam için biraz enerji ayırın. Aries, bu gece çok eğlenebilirsin.

6 Şubat Pazartesi günü Merkür Oğlak burcunda ve kariyer eviniz Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yapıyor. Örümcek hisleriniz karıncalanıyor olabilir ve bunun iyi bir nedeni var. Sezginiz iyi çalışıyor. Şirketinizde meydana gelen değişiklikleri tahmin etmeniz gerekmez. Yüksek yerlerde bazı iyi bağlantılarınız olması muhtemeldir ve bu sizin için bir nimet olabilir. Koç, bir süredir takip ettiğiniz bir pozisyonda yeni bir fırsat kapılarını aralayabilir. Bölüm değiştirmek istiyorsanız, şimdi iyi bir tavsiye alabilirsiniz.


Boğa Burcu

Boğa Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta bir sır açığa çıkıyor.

Hafta, 5 Şubat Pazar günü Aslan dolunayının evinizin ve ailenizin evini aydınlatmasıyla başlıyor. Boğa burcu, şu anda daha büyük çocukların gelip gitmesi ve muhtemelen akraba ziyaretleri ile dolu bir eviniz olabilir. Çalışmalarda bir aile birleşimi olabilir veya daha yaşlı bir aile üyesinin dönüm noktası olan bir doğum günü olabilir. Bu çok mutlu bir fırsat olabilir.

6 Şubat Pazartesi günü Merkür Oğlak burcunda ve eğitim eviniz Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yapıyor. Okul için yaklaşan büyük bir sınavın olabilir. Veya belki de profesyonel bir lisans kazanmak için bir sınava girmek üzere çalışıyorsunuzdur. Bazı yeni çalışma teknikleri arayın. Boğa, bilgi kartları veya bir çalışma arkadaşı deneyebilirsin. Hafızaya yardımcı olduğu söylenen sarı rengi giyin. Ya da masanıza bir fil figürü koyun. Filler asla unutmaz.


İkizler Burcu

İkizler Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta harika bağlantılar kuruyorsunuz.

Hafta, 5 Şubat Pazar günü Aslan dolunayının kısa geziler ve ulaşım evinizi aydınlatmasıyla başlıyor. İkizler, bugün hızlı bir seyahate çıkabilirsiniz. Bir uçağa atlayabilir ve birkaç saatlik eğlence için Las Vegas’a gidebilirsiniz. Bu aynı zamanda yeni bir araç satın almayı düşünmek için iyi bir zamandır. En yeni elektrikli arabayı veya hibrit SUV’u test edebilirsiniz.

6 Şubat Pazartesi günü Merkür Oğlak burcunda ve kaynaklar eviniz Balık burcundaki Neptün ile 60 açı yapıyor. Evrenle birlikte yaratıyorsunuz, bu yüzden bir şey için dilek tuttuğunuzda fırsatlar açılıyor. İkizler, son birkaç haftadır tuttuğunuz dilekler şimdi sona erebilir. Bu size bir gayrimenkul veya başka bir varlığa yatırım yapmak için ihtiyaç duyduğunuz kaynakları sağlayabilir. Bugün, tezahür eden bir sihirbazsınız.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta keyifli anlar yaşayabilirsiniz.

Hafta, 5 Şubat Pazar günü Aslan dolunayının para evinizi aydınlatmasıyla başlıyor. Kanser, harcamalarını iyi takip ediyor olabilirsin, ama son zamanlarda programdan düştün. Bu, rutininize geri dönmek için iyi bir zaman. Ve yaptığınız gibi, düşündüğünüz kadar fazla harcamadığınızı fark edebilirsiniz. Bu, daha tutumlu olmanız için size ilham verebilir ve belki de ayın geri kalanını “harcama yapılmayan” bir ay haline getirebilir.

6 Şubat Pazartesi günü Merkür Oğlak burcunda ve ilişkiler eviniz Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yapıyor. Siz ve eşiniz çok romantik zamanlar geçirebilirsiniz. Birlikte dans dersleri alıyor veya çiftlere masaj yaptırıyor olabilirsiniz. Yengeç burcu, kapalı kapılar ardında yapacağınız keyifli bir öğleden sonra için rutininizi bozmanın tam zamanı. Bugün, siz ve partneriniz oldukça hareketli hissediyor olabilirsiniz.


Aslan Burcu

Aslan Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, birkaç mükemmel fırsat var.

Hafta, 5 Şubat Pazar günü kendi burcunuzdaki dolunayın güven evinizi aydınlatmasıyla başlıyor. Bugün kesinlikle çekicisin. Leo, sosyalleşme ve şehirdeki bir partiye ya da etkinliğe gitme vaktin geldi. Nereye giderseniz gidin, insanlar sizi cezbedecek ve çok ilginç kişilerle tanışma olasılığınız var. Sahnede olma fırsatınız varsa, çok daha iyi. Ayakta alkışlanabilirsin.

6 Şubat Pazartesi günü Merkür Oğlak burcunda ve iş eviniz Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yapıyor. Leo, bir projenin başarılı olması için neye ihtiyacı olduğunu biliyor olabilirsin ama amirin bunu eski yöntemle yapmanı isteyebilir. Şimdi yazı tura atmanız gerekiyor. Silahlarınıza sadık kalabilir ve kendi yolunuzu deneyebilir veya yeşil ışık yakmak için patronunuzla görüşebilirsiniz. Bugün, gitmenin yolu içgüdülerine güvenmek.


Başak Burcu

Başak Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, ileri atlıyorsunuz.

Hafta, 5 Şubat Pazar günü Aslan dolunayının maneviyat ve sezgi evinizi aydınlatmasıyla başlıyor. Başak, sezgi araçlarından birine çekilebilirsin. Bu bir sarkaç, Tarot kartları veya kehanet destesi olabilir. Bu, kendinizi yüksek benliğinizle konuşmaya açmak için iyi bir zamandır. Günlüğünüzü çıkarın ve aldığınız cevapları yazın.

6 Şubat Pazartesi günü Merkür Oğlak burcunda ve romantizm ve heyecan eviniz Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yapıyor. Başak, sen ve partnerin bir randevu gecesi ile hayatınıza biraz romantizm katabilirsiniz. Ve aynı restorana gitmek yerine, biraz dans edebileceğiniz veya harika müzik dinleyebileceğiniz bir yere gitmeyi düşünün. Ya da bütçe dostu bir akşam istiyorsanız, ay ve yıldızları görebileceğiniz bir yere gidin.


Terazi Burcu

Terazi Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta harika bağlantılar kurabilirsiniz.

Hafta, 5 Şubat Pazar günü Aslan dolunayının arkadaşlık ve topluluk evinizi aydınlatmasıyla başlıyor. Terazi, katılmanız gereken bir sosyal etkinliğiniz veya bir partiye davetiniz olabilir. Ve belki de gidip gitmemek konusunda ileri geri gidiyorsunuz. Katılmak iyi bir fikir olabilir, çünkü şu anda sosyal olmak size gerçekten fayda sağlayabilir. İlginç insanlarla ve hatta potansiyel bir aşk ilgisiyle tanışabilirsiniz.

6 Şubat Pazartesi günü Merkür Oğlak burcunda ve konut eviniz Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yapıyor. Terazi, evde bazı manevi faaliyetlerle meşgul olabilirsiniz. Bu, kristallerinizi, mumlarınızı ve ruhsal üstatlarınızın resimlerini tutan bir sunak veya ruh ocağı kurmak için iyi bir zamandır. Her gün kolayca pratik yapabilmek için yoga ekipmanınızı oturma odanızın bir köşesine veya boş bir odaya kurmayı düşünün. Bugün, evinizi sığınağınız yapmak için bir adım atıyorsunuz.


Akrep Burcu

Akrep Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, kolayca görülebiliyorsunuz.

Hafta, 5 Şubat Pazar günü Aslan dolunayının haritanızın zirvesinde olmasıyla başlıyor. Şu anda oldukça dikkat çekicisiniz, bazı Akrep yerlileri bunu rahatsız edici buluyor. Ama büyük olasılıkla bunu kendi avantajınıza kullanabileceksiniz. Akrep, yaratıcı çalışmanız topluluğunuzdaki insanlar tarafından görülebilir. Sosyal medyada daha sık gönderi paylaşıyor olabilirsiniz ve takipçileriniz artıyor. Ya da az önce bir istihdam web sitesinde yayınladığınız özgeçmiş ilgili taraflarca birden çok kez görüntüleniyor.

6 Şubat Pazartesi günü Merkür Oğlak burcunda ve kardeşler ve kuzenler eviniz Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yapıyor. Bir aile üyesinin doğum günü olabilir, bu yüzden iyi dilekler ve belki de bir hediye gönderiyorsunuz. Ya da belki kardeşiniz aileye yeni bir çocuk veya evcil hayvan katıyor. Akrep, bir araya gelmek veya görüntülü görüşme yapmak için bir sebep var. Bugün, ailenize daha bağlı hissedebilirsiniz.


Yay Burcu

Yay Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, her geçen gün daha akıllı hale geliyorsun.

Hafta, 5 Şubat Pazar günü Aslan burcundaki dolunay ve eğitim ve bilgelik eviniz ile başlıyor. Yay, şu anda okula çok odaklanmış olabilirsin. Veya belki de çocuklarınızın önemli sınavlara hazırlanmasına veya okul projelerini tamamlamasına yardımcı oluyorsunuz. Önümüzdeki dört hafta boyunca, kariyeriniz için sürekli eğitim kurslarına bakıyor ve bu yıl almak istediğiniz bazılarını seçiyor olabilirsiniz.

6 Şubat Pazartesi günü Merkür Oğlak burcunda ve mülk eviniz Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yapıyor. Yay, bazen hafif seyahat etmeyi seversin, bu yüzden evde minimalist bir görünüm tercih edebilirsin. Bu, bir karton kutu alıp içini yerel hayır kurumu için şeylerle doldurmaya başlamak için iyi bir zaman. Yakında, ev tamamen farklı hissedecek.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta işler lehinize gelişiyor.

Hafta, 5 Şubat Pazar günü Aslan dolunayının kaynaklar ve yatırımlar evinizi aydınlatmasıyla başlıyor. Önümüzdeki dört hafta boyunca yatırım konusunda şansınız bol. Oğlak, komisyoncunuzla bir ders alıyor veya buluşuyor olabilirsiniz. Artık planlarınız hakkında daha derin bir anlayışa ve risk toleransınızın net bir resmine sahip olduğunuza göre, pazarlara dalmaya hazır olabilirsiniz.

6 Şubat Pazartesi günü burcunuzdaki Merkür ve güven eviniz Balık burcundaki Neptün ile 60 açı yapıyor. Oğlak, şu anda varlığınız oldukça belirgin. Diğerleri karizmanıza ve kendinizi nasıl taşıdığınıza iltifat edebilir. Yıldızlar sizin lehinize hizalanmış durumda ve bu, kendinizi öne çıkarmak için iyi bir zaman. Bu, yeni bir iş, bir oyundaki rol veya çevrimiçi bir şeyler yayınlamak ve yeni aboneler ve takipçiler toplamak için olabilir.


Kova Burcu

Kova Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta harika bir bağlantı kurabilirsiniz.

Hafta, 5 Şubat Pazar günü Aslan dolunayının ilişkiler evinizi aydınlatmasıyla başlıyor. Önümüzdeki dört hafta boyunca sizin için çok daha iyi bir ilişki enerjisi var. Zaten bir aşk ilişkisi içindeyseniz, daha iyi anlaşıyorsunuz, iletişiminiz gelişiyor ve daha fazla konuda hemfikir oluyorsunuz. Kova, aşkı arıyorsanız, bu bir flört fırsatına evet demek için harika bir zaman. Bu kişinin uzun süreli bir eş olup olmadığından emin olmasanız bile en azından bir kahve içip onu daha yakından tanımak iyi bir fikir olacaktır.

6 Şubat Pazartesi günü Merkür Oğlak burcunda ve sezgi eviniz Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yapıyor. Kova, bugün oldukça medyumsun. Çevrenizdeki insanlardan ve durumlardan izlenimler alabilirsiniz. Bir bireyin motivasyonlarını anında anlayabilirsiniz. Evrenden aldığınız mesajlara dayalı olarak bir şeyler yaratmak için ilham almış olabilirsiniz.


Balık Burcu

Balık Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, doğru yolda ilerliyorsunuz.

Hafta, 5 Şubat Pazar günü Aslan dolunayının iş evinizi ve rutinlerinizi aydınlatmasıyla başlıyor. Önümüzdeki dört hafta boyunca muhtemelen egzersiz ve sağlıklı beslenme ile ilgili günlük rutinlerinize bakacaksınız. Bugünlerde tembellik benzeri davranışlara kaymak kolaydır, ancak bu, düz ve dar yoldan geri dönmeniz için bir fırsattır. Balık burcu, küçük rota düzeltmeleri hayatınızda büyük gelişmeler getirebilir.

6 Şubat Pazartesi günü Merkür Oğlak burcunda ve arkadaşlıklar eviniz Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yapıyor. Bir arkadaşınız sizi arayabilir ve sizinle ilgili bir rüya gördüğünü söyleyebilir. Veya belki de Tarot kartlarını çekerken sizi düşünüyorlardı. Balık, iyi bir arkadaş sana bazı önemli manevi bilgiler getirebilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.