Haftalık Burç Yorumları (27 Şubat – 5 Mart Haftası)

Bu hafta Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların 27 Şubat – 5 Mart Haftasında aşk hayatında neler olacak? Burçların 27 Şubat – 5 Mart haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Burçların 27 Şubat – 5 Mart haftasında ilişki hayatı nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza cevap oluyoruz.

Yay Burcu

Yay Burcu 27 Şubat – 5 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir aşk mıknatısısınız.

Hafta, 26 Şubat Pazar günü, güneşin Balık burcunda olması ve aile evinizin Koç burcundaki Venüs’e ve çocuk evinize yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Yay burcu, evinizin şu anda çocuklarla dolu olması mümkün. Belki bir pijama partisine veya bir çocuğun doğum günü partisine ev sahipliği yapıyorsunuzdur. Kardeşlerinizden biri, kuzenlerin bir araya gelebilmesi için çocuklarını getirebilir. Aileden biri hamilelik haberini verebilir. Bugün eviniz hayat dolu.

1 Mart Çarşamba günü aşk ve romantizm evinizdeki Venüs, Koç burcundaki Jüpiter ile kavuşuyor. Yay, şu anda aşkta şanslısın. Aşkı arıyorsanız, oldukça iyi bir eşleşme olan biriyle tanışabilirsiniz. Bu, birinci (veya ikinci) bir randevuya çıkmak için iyi bir zaman. Zaten bir aşk ilişkiniz varsa, birbirinizle biraz zaman geçirin veya hazırlıksız bir şekilde ikinci bir balayına çıkın.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu 27 Şubat – 5 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta başınıza güzel şeyler geliyor.

Hafta, 26 Şubat Pazar günü, güneşin Balık burcunda olması ve iletişim evinizin Koç burcundaki Venüs’e ve aile evinize yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Oğlak, bir yanlış anlama duvarını aşabilirsin. Bugün bir aile üyesiyle yaptığınız bir tartışmada birçok soru sormak önemlidir. Yaptığınız gibi, sorunun gerçekte ne olduğunu duyacaksınız ve oradan çözmeye başlayabilirsiniz.

1 Mart Çarşamba günü, konut evinizdeki Venüs, Koç burcundaki Jüpiter ile kavuşuyor. Konut söz konusu olduğunda artık şansınız var. Bir ev satın almak istiyorsanız, bir teklifte bulunmak için harika bir zaman. Veya evinizi satmak istiyorsanız, listeyi bugün etkinleştirin. Oğlak burcu, evde çalışacak harika bir müteahhit veya marangoz bulabilirsiniz. Ayrıca yeni bir oda arkadaşınız olabilir veya çocuklarınızdan biri bir süre kalmak için eve dönüyor olabilir.


Kova Burcu

Kova Burcu 27 Şubat – 5 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, sözleriniz size istediğinizi getiriyor.

Hafta, 26 Şubat Pazar günü, güneşin Balık burcunda olması ve para evinizin Koç burcundaki Venüs’e yarı sekstil açı yapması ve araç ve ulaşım evinizin başlamasıyla başlıyor. Kova burcu, bugün yeni bir araç almak ilginizi çekebilir. Bir arabayı test ediyor olabilirsiniz. Bu, bir karavana, motosiklete veya tekneye bakmak için iyi bir zamandır.

1 Mart Çarşamba günü, iletişim evinizdeki Venüs, Koç burcundaki Jüpiter ile kavuşuyor. Bugün, insanlara ulaşma yeteneğine sahipsiniz. Kova, bir sınıfa ders verebilir, satış konuşması yapabilir veya güdük bir konuşma yapabilirsin. İnsanlar sözlerinizle büyüleniyor. Bu aynı zamanda yazılı kelime için de geçerlidir. Romanınızı yayınlamayı veya senaryonuzu bir yarışmaya girmeyi düşünün.


Balık Burcu

Balık Burcu 27 Şubat – 5 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta refah için fırsatlar var.

Hafta, 26 Şubat Pazar günü güneşin Balık burcunda (doğum günün kutlu olsun!) ve güven evinizin Koç burcundaki Venüs’e ve para evinize yarı sekstil yapmasıyla başlıyor. Bugün fazladan bir maaş günü alabilirsiniz. Birisi sizden bir mobilya alabilir, sanat eserinizi satın alabilir veya çevrimiçi olarak sattığınız bir şeyi sipariş edebilir. Balık, yan işiniz size fazladan bir maaş çeki getirebilir veya bir akrabanız size parasal değeri olan bir şey verebilir.

1 Mart Çarşamba günü, para evinizdeki Venüs, Koç burcundaki Jüpiter ile kavuşuyor. Şimdi para konusunda daha da şanslısın. Ve almaya odaklanabilirseniz, önümüzdeki aylarda para akışını sağlamak için işleri harekete geçirebilirsiniz. Bugünün havasını ayarlamak için bir meditasyon yapın ve size gelen para ve para fırsatlarını gözünüzde canlandırın. Balık, refah tohumlarını ekebilirsin.


Koç Burcu

Koç Burcu 27 Şubat – 5 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta işler rayına oturuyor.

Hafta, 26 Şubat Pazar günü güneşin Balık burcunda olması ve romantik fanteziler evinizin Koç burcunuzdaki Venüs’le yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Aşk dileyebilirsin, ama o ortaya çıktığında kuyruğunu çevirip kaçmaya hazırsın. Koç, bir randevuya çıkma teklifi alabilir ve evet demeye tamamen hazır hissetmeyebilirsin. Ama bu gerçek bir fırsat olabilir. Potansiyel bir aşk eşleşmesi tam önünüzde duruyor olabilir.

1 Mart Çarşamba günü, fiziksel varlık evinizdeki Venüs, kendi Koç burcunuzdaki Jüpiter ile kavuşuyor. Gözler üzerinizde ama sorun değil. Bir toplantı yönetmek, röportaj yapmak veya bir oyunda rol almak fark etmez, sahneye çıkmaya hazırsınız. Koç, bugün her şey yerine oturuyor, bu yüzden bu enerjiyi gerçekten kullanmak için öne çıkmalı ve liderliği almalısın.


Boğa Burcu

Boğa Burcu 27 Şubat – 5 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta beklenmedik bir kazanç elde edebilirsiniz.

Hafta, 26 Şubat Pazar günü, güneşin Balık burcunda olması ve arkadaşlık evinizin Koç burcundaki Venüs’e ve sezgi evinize yarı sekstil yapmasıyla başlıyor. Boğa, sen ve arkadaşın bugün uyum içindesiniz. Bir süredir konuşmamış olabilirsiniz ama şimdi aynı anda birbirinizi arayın. Bu, bir araya gelmek için iyi bir gün çünkü aklınızda aynı şeyler var. Tek sorun, programlarınızı koordine etmek için biraz çaba gerektirebilir.

1 Mart Çarşamba günü Koç burcundaki Venüs ile sınırları olmayan ev Koç burcundaki Jüpiter kavuşuyor. Bugün, Evren ile oldukça net bir şekilde iletişim kurabilirsiniz. Ve bir süredir aradığınız bir şeyi tezahür ettirmeniz mümkündür. Boğa, dileklerinizi dile getirmek, mumları yakmak ve geleceğinizi görselleştirmek için güzel bir gün. Ve bugün beklenmedik bir şeyin gelmesi oldukça olası.


İkizler Burcu

İkizler Burcu 27 Şubat – 5 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta sosyal takviminiz dolu olabilir.

Hafta, 26 Şubat Pazar günü, güneşin Balık burcunda olması ve kariyer evinizin Koç burcundaki Venüs’e ve topluluk bağlantılarınızın eviyle yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, biraz ağ kurma size bir iş fırsatı getirebilir. İkizler, eski bir iş arkadaşınıza veya eskiden birlikte çalıştığınız birine ulaşmak ve bugünlerde nerede çalıştıklarını öğrenmek isteyebilirsiniz. Ya da birisi profesyonel bir web sitesi aracılığıyla size ulaşabilir ve bu bazı gerçek olasılıkları beraberinde getirebilir.

1 Mart Çarşamba günü arkadaşlık evinizdeki Venüs, Koç burcundaki Jüpiter ile kavuşuyor. Bugün, birçok arkadaşınızın yanında olabilirsiniz. Hafta ortası bir akşam yemeği partisi veya bir gösteri için grup biletleri olabilir. Veya arkadaşlarınızı bir oyun gecesine davet etmek isteyebilirsiniz. İkizler, arkadaş çevreniz artık yeni bir gruba katıldıkça veya bir organizasyona dahil oldukça genişleyebilir.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu 27 Şubat – 5 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yüksek talep görüyorsun.

Hafta, 26 Şubat Pazar günü, güneşin Balık burcunda olması ve eğitim evinizin Koç burcundaki Venüs’e ve itibar evinize yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Kanser, okul için yaklaşan bir son tarihin olabilir, ancak şimdi kendinden şüphe duyabilirsin, bu da “gönder” düğmesine basmakta biraz tereddüt etmene neden olabilir. Ama bunların hepsi senin kafanda olabilir. Gerekirse, size moral verecek bir yakınınız bulun.

1 Mart Çarşamba günü kariyer evinizdeki Venüs, Koç burcundaki Jüpiter ile kavuşuyor. Yengeç, amirinizden çak bir beşlik ve iş arkadaşlarınızdan tebrikler de dahil olmak üzere işinizde biraz takdir alabilirsiniz. Bir müşteri balinasını yakalayabilir veya büyük bir satış rakamına ulaşabilirsiniz. Bu aynı zamanda bir iş görüşmesine gitmek için iyi bir zamandır. Yeni bir pozisyon arıyorsanız, anında bir teklif alabilirsiniz.


Aslan Burcu

Aslan Burcu 27 Şubat – 5 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, ihtiyacınız olanı topluyorsunuz.

Hafta, 26 Şubat Pazar günü güneşin Balık burcunda olması ve yakınlık evinizin Koç burcundaki Venüs’le yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Aklınızda aşk olabilir. Leo, sen ve sevgilin egzotik bir yere seyahat ediyor ve geceyi evden uzakta, değişiklik olsun diye birbirinize odaklanabileceğiniz bir yerde geçiriyor olabilirsiniz. Ya da belki diğer aile üyeleri evin dışındadır ve ikiniz de tüm ev size aittir. Bugün için için için yanan bir ateşi körükleyebilirsiniz.

1 Mart Çarşamba günü eğitim evinizdeki Venüs, Koç burcundaki Jüpiter ile kavuşum yapıyor. Yeni bir çalışma konusuna büyük bir hevesle atlayabilirsiniz. Aslan, muhtemelen izleyeceğin yeni bir video kursun, işin için alacağın dersler var ya da profesyonel bir sınava hazırlanıyorsun. Bu enerji birlikte güzelce akar. Ve bugün öğrendikleriniz geleceğiniz için çok değerli olabilir.


Başak Burcu

Başak Burcu 27 Şubat – 5 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta fırsatlar her yerde.

Hafta, 26 Şubat Pazar günü, Güneş’in Balık burcunda olması ve ilişkiler evinizin Koç burcundaki Venüs’e ve yakınlık evinize yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Biriyle yeni tanıştıysanız, başka bir şey düşünemeyebilirsiniz. Başak, bu kişiyi büyüleyici bulabilirsin. Sürekli olarak ileri geri mesaj atıyor olabilirsiniz. Ve bir akşam yemeği randevusu kahvaltıya kadar sürebilir. Aşkı arıyorsanız, bu ilk buluşmaya gitmek için harika bir gün.

1 Mart Çarşamba günü, kaynaklar evinizdeki Venüs, Koç burcundaki Jüpiter ile kavuşuyor. Başak, ne kadar büyük olursa olsun iyilik istemek için harika bir zaman. Onlara aile üyelerinden, arkadaşlardan veya genel halktan sorabilirsiniz. Bu, işletmeniz veya özel bir proje için para toplamayı içerebilir. Kredi almak için bankacılarla konuşun. İşbirliği yapma konusunda ünlülere veya etkileyicilere ulaşın. Gökyüzü bugün sınırdır.


Terazi Burcu

Terazi Burcu 27 Şubat – 5 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta harika bağlantılar kuruyorsunuz.

Hafta, 26 Şubat Pazar günü, güneşin Balık burcunda ve sağlık ve esenlik evinizin Koç burcundaki Venüs’e ve ilişkiler evinize yarı sekstil yapmasıyla başlıyor. Sen ve sevgilin bugün diyetinizi mahvedebilirsiniz. Terazi, harika tatlılar yiyebilir veya birlikte muhteşem bir yemek pişirebilirsiniz. Birbirinizi baştan çıkardığınızı ve bu süreçte eğlendiğinizi fark edebilirsiniz.

1 Mart Çarşamba günü, ortaklıklar evinizdeki Venüs, Koç burcundaki Jüpiter ile kavuşuyor. Şansınız ve doğru kişiyle tanışma yeteneğiniz şu anda olağanüstü. Sizinle ortak olmak isteyen insanlarla tanışabilirsiniz. Terazi, bu, profesyonel ve kişisel bağlantılar kurmak için iyi bir zaman. Heyecan verici yeni bir arkadaş edinebilirsin.


Akrep Burcu

Akrep Burcu 27 Şubat – 5 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta işler sihirli bir şekilde bir araya geliyor.

Hafta, 26 Şubat Pazar günü güneşin Balık burcunda olması ve romantizm ve macera evinizin Koç burcundaki Venüs’e ve günlük rutinler evinize yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Akrep, oldukça sıradan bir şey yaparken yeni bir romantik partnerle tanışabilirsin. Bu, kahvenizi yapan, market alışverişinizi yapan veya spor salonunda yanınızda egzersiz yapan kişi olabilir. Gününüzü geçirirken etrafınızdaki insanların farkında olun.

1 Mart Çarşamba günü iş evinizdeki Venüs, Koç burcundaki Jüpiter ile kavuşuyor. Şu anda iş söz konusu olduğunda çok şanslısın. Yeni bir iş istiyorsanız, bir pozisyona başvurmak için harika bir zaman. Özgeçmişiniz üst sıralara çıkabilir. Akrep, mevcut işinizde zam veya asistan almak gibi daha iyi çalışma koşulları da isteyebilirsiniz. Şu anda dilekleriniz kabul ediliyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.