Haftalık Burç Yorumları (20 Şubat – 26 Şubat Haftası)

Bu hafta Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların 20 Şubat – 26 Şubat Haftasında aşk hayatında neler olacak? Burçların 20 Şubat – 26 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Burçların 20 Şubat – 26 Şubat haftasında ilişki hayatı nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza cevap oluyoruz.

Koç Burcu

Koç Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, doğru kapıları çalıyorsunuz.

Hafta, 19 Şubat Pazar günü Venüs’ün Balık burcunda olması ve sezgi evinizin Oğlak burcundaki Plüton ve kariyer eviniz ile 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Bu hafta işte neler olacağına dair çok iyi bir fikriniz olabilir. Departmanınızda veya şirketin kendisinde neler olacağı konusunda iyi bir duyguya sahip olabilirsiniz. Şimdi buna göre plan yapabilirsiniz. Koç, Evren sana mesajlar gönderiyor. Durmak ve bu fikirlerin yerleşmesine izin vermek iyi bir fikirdir.

Ayrıca 19 Şubat Pazar günü Balık burcunda yeniay meydana geliyor. Önümüzdeki dört hafta boyunca kendinize daha fazla zaman ayırmanız gerekiyor. Başkalarına karşı sabırsız olabilirsiniz, ancak Balık burcunun yeni ayının dikkatli gözleri altında zamanın bir anlamı yoktur. İşler bittiğinde yapılır. İnsanlar istedikleri zaman ortaya çıkarlar. Ayrıca, kendiniz için belirlediğiniz son teslim tarihlerinden bazılarını serbest bırakabileceğiniz anlamına da gelir. Koç, bu kendine bir mola vermek için iyi bir zaman.


Boğa Burcu

Boğa Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta popülariteniz artıyor.

Hafta, 19 Şubat Pazar günü Venüs’ün Balık burcunda olması ve arkadaşlık evinizin Oğlak burcundaki Plüton’la 60’lık açı yapması ve eğitim eviniz ile başlıyor. Boğa, eski okulunuz sizinle iletişime geçebilir. Belki bir buluşma planlıyorlar ya da sadece mezun olduğunuz için sizden para istiyorlar. Ya da üniversitede aynı odada kaldığınız ya da lisede tanıdığınız biri sizinle sosyal medya aracılığıyla iletişime geçebilir. Ve şimdi yetişmek için bir fırsatın var. Eski bir dostluk yeniden yeşerebilir.

Ayrıca 19 Şubat Pazar günü Balık burcunda yeniay meydana geliyor. Önümüzdeki dört hafta boyunca, hayırsever eylemlere ve topluluğu canlandırmaya odaklanabilirsiniz. Boğa, bir hayır kurumu bağış toplama etkinliğine katılmış veya kilisenize veya sinagogunuza yardım etmiş olabilirsiniz. Kendi mahallenizde bir proje yapmak için evler inşa eden kar amacı gütmeyen bir kuruluşla çalışabilirsiniz. Veya belki de evsizler barınağı için bir giyim mağazasına bağışta bulunuyorsunuz.


İkizler Burcu

İkizler Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta ilahi bir şekilde ilham alabilirsiniz.

Hafta, 19 Şubat Pazar günü Venüs’ün Balık burcunda olması ve kariyer evinizin Oğlak burcundaki Plüton’a ve kaynaklar evinize 60 açı yapmasıyla başlıyor. İkizler, bu, henüz erişmediğiniz ne tür ikramiye ve avantajlar görmek için şirket web sitesinde, özellikle de çalışan portalında gezinmek için harika bir gün. Kendi işinize sahip olmanız da mümkündür ve bu, işletme vergi indirimleri gibi kendi faydalarını da beraberinde getirir.

Ayrıca 19 Şubat Pazar günü Balık burcunda yeniay meydana geliyor. Önümüzdeki dört hafta boyunca halk tarafından çok daha görünür hale geleceksiniz. Bu, sosyal medyanızın daha fazla göze ulaşabileceği anlamına gelir. İkizler, abone sayınız daha önce gördüğünüzden daha hızlı artabilir. Sosyal medya algoritmaları, mesajlarınızı dünyanın her yerine gönderebilir. Veya sosyal medyayla ilgilenmiyorsanız, yeni bir iş için özgeçmişinizi göndermek veya işletmeniz için biraz pazarlama yapmak için iyi bir gün.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, Evren ile birlikte yaratıyorsunuz.

Hafta, 19 Şubat Pazar günü Venüs’ün Balık burcunda olması ve eğitim evinizin Oğlak burcundaki Plüton’a ve ilişkiler evinize 60 açı yapmasıyla başlıyor. Yengeç, okuldan tanıdığın biri sana ulaşabilir. Bunu sosyal medya aracılığıyla yapabilirler veya etrafa bakıp e-postanızı bulmuş olabilirler. Bu kişi seni her zaman kalbinde tutmuş olabilir. Bugün, özel biriyle yeniden bağlantı kurabilirsiniz.

Ayrıca 19 Şubat Pazar günü Balık burcunda yeniay meydana geliyor. Önümüzdeki dört hafta boyunca seyahat planları yapmak iyi olur. Yapmanız gereken bazı iş gezileriniz olabilir veya belki de akrabalarınızı ziyaret etmek için eve dönüyorsunuz. Bu aynı zamanda hayalinizdeki geziye bakmak için iyi bir zamandır. Bu konuda ciddi ol, Yengeç. Maliyetini çıkarın ve bunu gerçekleştirmek için ne kadar tasarruf etmeniz gerektiğini görün. Resimlerini vizyon panonuza koyun. Evrenle birlikte yaratmaya başlamanın zamanı geldi.


Aslan Burcu

Aslan Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, birçok çeyrekten temettü alabilirsiniz.

Hafta, 19 Şubat Pazar günü Venüs’ün Balık burcunda olması ve yatırım evinizin Oğlak burcundaki Plüton’la 60’lık açı yapması ve rutinler eviniz ile başlıyor. Leo, yatırımlarını otomatikleştirmek için bir şeyler yapıyor olabilirsin. Otomatik mevduatlara veya dolar maliyeti ortalaması için bazı stratejilere bakıyor olabilirsiniz. Kaynaklarınızı potansiyel yatırımlara odaklamak için iyi bir zaman. Gelecekte size temettü getirebilir.

Ayrıca 19 Şubat Pazar günü Balık burcunda yeniay meydana geliyor. Önümüzdeki dört hafta boyunca, birinin arzusunun nesnesi olabilirsiniz. Leo, romantik bir ilişki çiçek açabilir. Çıkıyorsanız, birlikte yaşamak veya nişanlanmak için bu adımı atabilirsiniz. Zaten yerleşik bir aşk ilişkisi içindeyseniz, akşamlarınıza biraz oyun katarak işleri bir adım öteye taşımak isteyebilirsiniz. Bu çok keyifli bir zaman olabilir.


Başak Burcu

Başak Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta harika bir şey gelişebilir.

Hafta, 19 Şubat Pazar günü Venüs’ün Balık burcunda olması ve ilişkiler evinizin Oğlak burcundaki Plüton’la 60’lık açı yapması ve zevk ve risk alma eviniz ile başlıyor. Bu, birine çıkma teklif etmek için harika bir gün. Başak, birinin kollarına atlamaya hazır olabilirsin ama her şey senin harekete geçmenle başlar. Ya da zaten bir aşk ilişkiniz varsa, sevgilinizin elinden tutup onu yatak odasına götürmek isteyebilirsiniz. Biraz havai fişek patlatabilirsin.

Ayrıca 19 Şubat Pazar günü Balık burcunda yeniay meydana geliyor. Önümüzdeki dört hafta boyunca pek çok yeni insanla tanışabilirsiniz. Başak, yeni bir gruba dahil olabilir veya yeni bir ofiste çalışıyor olabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınız bir parti veriyor olabilir ve siz onların arkadaşlarıyla tanışabilirsiniz (sizden çok sık ve parlak terimlerle bahseden kişiler).


Terazi Burcu

Terazi Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, doğru yolda ilerliyorsunuz.

Hafta, 19 Şubat Pazar günü, Venüs’ün Balık burcunda olması ve günlük rutinler evinizin Oğlak burcundaki Plüton’a ve mesken evinize 60 açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, bahar temizliğinizi erken yapıyor olabilirsiniz. Dağınıklıktan kurtuluyor, bir şeyler topluyor ve evden çıkarıyor olabilirsiniz. Terazi, ziyarete gelecek birine yer açmak için mobilyaları hareket ettiriyor olabilirsiniz.

Ayrıca 19 Şubat Pazar günü Balık burcunda yeniay meydana geliyor. Önümüzdeki dört hafta boyunca, günlük olarak yaptığınız şeylere bakmak ve hedeflerinize giden yolda size nasıl yardımcı olup olmadıklarını anlamak çok iyi bir fikir olacaktır. Bunlar günlük meditasyon, egzersiz ve sebze yeme gibi şeyleri içerebilir. Terazi, ruhsal yolculuğunuz önemlidir. Her gün dua etmek, mum yakmak veya manevi metinler okumak için zaman ayırabilirsiniz.


Akrep Burcu

Akrep Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta tutku olabilir.

Hafta, 19 Şubat Pazar günü Venüs’ün Balık burcunda olması ve zevk ve romantizm evinizin Oğlak burcundaki Plüton ve iletişim eviniz ile 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Siz ve partneriniz çok hararetli bir sohbete sahip olabilirsiniz. Akrep, bu metin (anlamlı emoji ile) veya çok samimi bir görüntülü sohbet yoluyla olabilir. Aynı odadaysanız, bu aşk ilişkisinde ikinizin de neye ihtiyacı olduğu hakkında bir konuşma olabilir. Fanteziler ve arzular bugün açığa çıkabilir.

Ayrıca 19 Şubat Pazar günü Balık burcunda yeniay meydana geliyor. Önümüzdeki dört hafta boyunca, hayatta neyi sevdiğinizi keşfetmek iyi bir fikir olacaktır. Zevkler değişir ve son iki yılda kesinlikle çok şey yetiştirdiniz. Daha önce beğendiğiniz şeyler şimdi ilginizi çekmeyebilir. Akrep, bu, neye çekildiğiniz konusunda dikkatli olmaya başlamanın ve bundan daha fazlasını hayatınıza nasıl koyabileceğinizi görmenin zamanıdır.


Yay Burcu

Yay Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta eviniz toparlanıyor.

Hafta, 19 Şubat Pazar günü, Balık burcundaki Venüs ve akraba evinizin Oğlak burcundaki Plüton ve para eviniz ile 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Yay, çocuklarla veya oda arkadaşlarıyla para tartışması yapma fırsatı olabilir. Paranın nasıl bölündüğü hakkında konuşmanız gerekebilir. Ancak bazı heyecan verici yatırımlar yapmak için parayı bir araya getiriyor olmanız da mümkündür. Bu, refah yaratmak için güçlerinizi birleştirmek için iyi bir gün.

Ayrıca 19 Şubat Pazar günü Balık burcunda yeniay meydana geliyor. Önümüzdeki dört hafta boyunca, aileniz ve atalarınızın soyu etrafında çok fazla enerji olacak. Yay, soy ağacınıza bakıyor veya albümlere koymak için resimler çekiyor olabilirsiniz. Bir aile birleşimi veya önemli bir aile olayı olabilir. Ailede yeni bir bebek doğabilir veya birisi evleniyor olabilir, bu nedenle aileniz büyüyor. Bu aynı zamanda büyüdüğünüz evi ziyaret etmek için iyi bir zamandır.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta sınırları kaldırıyorsunuz.

Hafta, 19 Şubat Pazar günü Venüs’ün Balık burcunda olması ve iletişim evinizin Oğlak burcundaki Plüton’la 60 açı yapmasıyla başlıyor. Şu anda gerçekten duyulabilirsin. Söylediğiniz kelimeler, üslubunuz ve kullandığınız benzetmelerin tümü hedef kitlenize ulaşabilir. Oğlak, bir tebrik kartı yazman, bir podcast kaydetmen veya bir roman yazman fark etmez. Bugün kendinizi güzel bir şekilde ifade edebilirsiniz.

Ayrıca 19 Şubat Pazar günü Balık burcunda yeniay meydana geliyor. Önümüzdeki dört hafta boyunca ufkunuzu genişletmek isteyeceksiniz. Her zaman içinde seyahat ettiğin küçük dairenin dışına çıkarak başlayabilirsin. Oğlak, yeni bir bakkal, yeni restoran veya şehrin ötesindeki bir spor salonunu deneyebilirsin. Mahallelerden geçebilir ve çevrenizde başka neler olduğunu görebilirsiniz. Ve bu sadece ilham vermekle kalmaz, aynı zamanda kendinize koyduğunuz sınırları ortadan kaldırmanıza da yardımcı olur.


Kova Burcu

Kova Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta işler iyiye gidiyor.

Hafta, 19 Şubat Pazar günü Venüs’ün Balık burcunda olması ve para evinizin Oğlak burcundaki Plüton’la 60’lık açı yapması ve sezgi eviniz ile başlıyor. Örümcek hisleriniz karıncalanıyor olabilir. Bunun bir yatırımla veya satın almak istediğiniz bir şeyle ilgisi olabilir. Kova, harekete geçmek için en iyi zaman olabilir, ancak aldığınız mesajları gerçekten anlamak için bir an duraklamak isteyebilirsiniz. Bunun için satıcının sözüne güvenmeyin. İçeriden rehberlik edin.

Ayrıca 19 Şubat Pazar günü Balık burcunda yeniay meydana geliyor. Önümüzdeki dört hafta boyunca öz-değer duygunuza bakmanız çok önemli olacak. Kova, değerli olduğunu hissettiğinde fırsatlar gelir. Ve bu, kendinize nasıl davrandığınız, kendinizle nasıl konuştuğunuz veya takıldığınız insanlarla ilgili olabilir. Güvenerek hareket ettiğinizde çok güzel şeyler olabilir. Bu, rotanızı değiştirmek için iyi bir gün.


Balık Burcu

Balık Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, eylem harika sonuçlar getiriyor.

Hafta, 19 Şubat Pazar günü kendi Balık burcunuzdaki Venüs’ün Oğlak burcundaki Plüton’la ve arkadaşlıklar evinizle 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Balık, tanıdığınız biri (belki bir tanıdık) size harika bir fikir verebilir. Bu, seyahati veya yaratıcı bir projeyi içerebilir. Ve artık ilham aldığınıza göre kenarda beklemeniz için bir neden yok. Bugün harekete geçmek için iyi bir gün.

Ayrıca 19 Şubat Pazar günü Balık burcunuzda yeniay meydana geliyor. Şimdi yeni on iki aylık ay döngünüze başlıyorsunuz. Önümüzdeki dört hafta boyunca mümkün olduğu kadar çok yeni şey yapmak isteyeceksiniz. Balıklar, bunlar ektiğiniz tohumlardır ve önümüzdeki altı ay içinde harika bir hasada dönüşebilirler. Yeni şeyler yapmak, yeni bir iş aramayı, bir ilişkide değişiklik yapmayı veya yeni bir saç modeli almayı içerebilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.