Haftalık Burç Yorumları (13 Şubat – 19 Şubat Haftası)

Bu hafta Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların 13 Şubat – 19 Şubat Haftasında aşk hayatında neler olacak? Burçların 13 Şubat – 19 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Burçların 13 Şubat – 19 Şubat haftasında ilişki hayatı nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza cevap oluyoruz.

Yay Burcu

Yay Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta spontane bir kutlama olabilir.

Hafta, 12 Şubat Pazar günü güneşin Kova burcunda olması ve ulaşım ve kısa mesafeli seyahat evinizin Balık burcundaki Neptün’e yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, yollar seyahat etmek kolay olmayabilir. Hava, belirli bir yolu geçilmez hale getirebilir veya fazladan trafik olabilir. Son yağmur veya kar, yolların çok kaygan olduğu anlamına gelebilir. Yay, araba sürerken ekstra dikkatli olmak veya evde kalmak ve tüm ağırlaşmayı atlamak için iyi bir gün.

15 Şubat Çarşamba günü Venüs, Balık burcundaki Neptün ile aile eviniz ile birleşiyor. Şehir dışından gelen kardeşleriniz veya kuzenleriniz ile keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Şu anda güzel bir emeklilik topluluğunda yaşayan anne babanızı ziyaret edebilirsiniz. Yay, akrabalarla bir araya gelmek ve neler olup bittiğini paylaşmak için harika bir gün.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, işleri düzene sokuyorsunuz.

Hafta, 12 Şubat Pazar günü Güneş’in Kova’da olması ve kendi kendine değer veren evinizin Balık burcundaki Neptün’le yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Oğlak, başarının anahtarlarından biri de kendini hak ettiğini hissetmektir. Zaten çok çalışıyorsun. Hedeflere ulaşmaya ve üretken olmaya odaklanırsınız. Artık kendi değerinizi görerek her şeyi bir adım öteye taşıyabilirsiniz. Bunu, geçmiş başarılarınızı gözden geçirerek ve bu başarıların gelecekteki başarıya nasıl dönüştürülebileceğini görselleştirerek yapabilirsiniz.

15 Şubat Çarşamba günü Venüs, Balık burcundaki Neptün ile sözleşmeler eviniz ile birleşiyor. İncelemeniz için bir sözleşme alabilirsiniz. Ancak günümüzün enerjisi biraz bulanık olabilir, bu nedenle sözleşme şartları ve hükümleri net olmayabilir. Oğlak, dansa gitmek veya masaj yaptırmak için daha iyi bir gün. Bir sözleşmeyi gözden geçirmeniz gerekiyorsa, yarına saklamaya çalışın.


Kova Burcu

Kova Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, değerli bir şey elde edebilirsiniz.

Hafta, 12 Şubat Pazar günü güneşin Kova burcunda (doğum günün kutlu olsun!) ve fiziksel mevcudiyet evinizin Balık burcundaki Neptün’le yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, olay yerine konulabilirsin. Kova, birisi senden bir solo söylemeni, sahneye çıkmanı veya podcast’lerinde olmanı isteyebilir. Ve tüm dikkatlerin üzerinizde olması konusunda gergin hissedebilirsiniz, ancak bunun için çok geç kalınmıştır. Cesur olun ve mikrofona geçin.

15 Şubat Çarşamba günü Venüs, Balık burcundaki Neptün ile para evinizi birleştiriyor. Bugün paranın parmaklarınızın arasından kayıp gitmesi oldukça kolay olacaktır. Kova, yeni ve harika bir çift moda bot veya tasarım bir el çantası için alışverişe gidebilirsiniz. Okul için para harcıyor olabilirsiniz (ki bu yazmak için büyük bir çek). Bugün, her zamankinden daha fazla harcama yapabilirsiniz.


Balık Burcu

Balık Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, kasabanın konuşması sensin.

Hafta, 12 Şubat Pazar günü güneşin Kova burcunda olması ve dinlenme ve iyileşme evinizin Balık burcundaki Neptün ile yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Çocuklar yatak odanızı işgal ettiğinde veya kediniz yatak örtüsüne kustuğunda uyumaya karar vermiş olabilirsiniz. Ancak anlık kaostan sonra, harika bir kitap okumak veya sosyal medyada gezinmek için yatağa geri dönebilirsiniz.

15 Şubat Çarşamba günü Venüs, Neptün ile kendi Balık burcunuzda ve ilk izlenimler evinizde kavuşuyor. Balık, kapıdan harika yeni bir kıyafetle çıkabilirsiniz. Övgüler ve hayranlık dolu bakışlar alabilirsiniz. Mükemmel renginizi veya harika bir şapka bulmuş olabilirsiniz. Bugün, tarzınızı sergiliyorsunuz.


Koç Burcu

Koç Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta büyülü, romantik olasılıklar söz konusu olabilir.

Hafta, 12 Şubat Pazar günü güneşin Kova burcunda olması ve arkadaşlık evinizin Balık burcundaki Neptün ile yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Güzel bir gün, aşık olmanızla sona erebilir. Bugün, bir arkadaşınızla birlikteyken ne kadar iyi anlaştığınızı ve bu kişiyle her konuda konuşabileceğinizi fark edebilirsiniz. Koç, bu kişiye, şimdiye kadar çıktığın herkesten daha yakın hissedebilirsin. Bu aşk olabilir ve herhangi bir komplikasyonla uğraşmaya değer olabilir.

15 Şubat Çarşamba günü Venüs, Balık burcundaki Neptün ile rüyalar ve fanteziler eviniz ile birleşiyor. Dokuzuncu bulutun üzerinde yürüyor olabilirsiniz, çünkü şu anda her şey romantik görünüyor. Koç burcu, yatak odanızı gerçek bir aşk yuvasına dönüştürmek için yeniden dekore etmenin tam zamanı. Veya sizi oldukça lezzetli birinin kollarına taşıyan bir aşk romanının sayfalarına dalmış olabilirsiniz.


Boğa Burcu

Boğa Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, derin ve anlamlı bir bağ kurabilirsiniz.

Hafta, 12 Şubat Pazar günü güneşin Kova burcunda olması ve itibar ve sosyal konum evinizin Balık burcundaki Neptün ile yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Boğa, sosyal medyayı anlaşılmaz bulabilirsin. Çok fazla zaman harcadığınız gönderi ilgi görmez, ancak son anda attığınız bir gönderi çok sayıda “beğeni” alır. Bugün, başkalarına neyin hitap edeceğini tahmin etmek zor.

15 Şubat Çarşamba günü Venüs, Balık burcundaki Neptün ile arkadaşlık evinizi birleştiriyor. Bugün, arkadaşlarınızla harika bir gün geçirebilirsiniz. Boğa, sen simpatico ve ruh bağlantılısın. Bunun nedeni, birbirinizi uzun süredir tanımanız olabilir, ancak aranızdaki bağlantının yaşamlara yayılmış olması daha olasıdır. Değer verdiğiniz insanlarla birlikte olmak için harika bir zaman.


İkizler Burcu

İkizler Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta güzel haberler alabilirsiniz.

Hafta, 12 Şubat Pazar günü güneşin Kova burcunda olması ve seyahat evinizin Balık burcundaki Neptün’e yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. İkizler, bugün seyahat ediyorsanız, kendinize biraz daha zaman ayırın. Sırada önünüzdeki kişi çok yavaş hareket ediyor. Trafik durmuş gibi görünüyor. Ve treniniz gecikebilir. Ancak yanınıza iyi bir kitap alırsanız ve telefonunuzda oynayacak bir oyununuz varsa (ve şarj cihazınız da yanınızdaysa), sorun olmaz. Oh, ve bir atıştırmalık getir.

15 Şubat Çarşamba günü Venüs, Balık burcundaki Neptün ile kariyer evinizde kavuşuyor. Bugün, amirinizden veya şirketinizden gerçekten güzel haberler alabilirsiniz. İkizler, sizi yukarı taşıyor olabilirler veya bir satış yarışmasının galibisiniz. Bir iş arıyorsanız, özgeçmişinizi göndermek için harika bir gün.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, sizin için canlandırıcı bir enerji var.

Hafta, 12 Şubat Pazar günü güneşin Kova burcunda olması ve yakınlık evinizin Balık burcundaki Neptün ile yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Yengeç, sen ve sevgilin bir araya gelmeye çalışıyor olabilirsiniz ama bugün biraz zorlayıcı olabilir. Belki bakıcı bulamıyorsunuz ya da arabanız çalışmıyor. Sevdiğinizle aranızda çok kar olabilir. Veya programlarınızın eşleşmesini sağlayamazsınız. Bugün, romantizm kişisel olmaktan çok dijital olabilir.

15 Şubat Çarşamba günü Venüs, Balık burcundaki Neptün ile inanç ve inanç eviniz ile kavuşuyor. Bugün, enerji güzelliği ve inancı bir araya getiriyor. Yengeç, bu, dini sanatlara baktığınız, bir koro dinlediğiniz veya özel bir kilise veya sinagogu ziyaret ettiğiniz anlamına gelebilir. Veya belki de doğadaki mucizeyi görüyorsunuz. Bugün estetik duygunuz çok güçlü.


Aslan Burcu

Aslan Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta keyifle dolu olabilir.

Hafta, 12 Şubat Pazar günü güneşin Kova burcunda olması ve güzellik ve denge evinizin Balık burcundaki Neptün ile yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Leo, bir sanat enstalasyonu, çiçekçi dükkanındaki çiçekler veya karın kasabanın etrafındaki dağları nasıl kapladığı gibi güzel şeylerden çok etkilenmiş olabilirsin. Evcil hayvan dükkanındaki sevimli bir köpek yavrusu ilginizi çekebilir veya bir arkadaşınızın yeni bebeği için kıyafet alışverişi yapabilirsiniz. Bugün, her şey küçük şeylerle ilgili.

15 Şubat Çarşamba günü Venüs, Balık burcundaki Neptün ile yakınlık evinizde kavuşuyor. Leo, sen ve sevgilin biraz yalnız kalabilmek için çocukları büyükannenize göndermek isteyebilirsiniz. Şampanya ve çikolata kaplı çileklerle pikniğin tadını çıkarabileceğiniz şöminenin önüne tüylü bir kilim serebilirsiniz. Bu çok romantik bir gece olabilir.


Başak Burcu

Başak Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta harika bir bağlantı kurabilirsiniz.

Hafta, 12 Şubat Pazar günü güneşin Kova burcunda olması ve sağlık ve esenlik evinizin Balık burcundaki Neptün ile yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, sulu kalmak önemlidir. Belki daha fazla su içmek için bir planın vardır. Belki de çay veya kahve içmenin susuzluğunuzu gidermediğini keşfettiniz. Bir buhar banyosunun veya ılık bir küvete dalmanın tadını çıkarıyor olabilirsiniz. Başak, bugün her şey suyla ilgili.

15 Şubat Çarşamba günü Venüs, Balık burcundaki Neptün ile ilişkiler evinizi birleştiriyor. Aşkı arıyorsanız, bağlantı kurmak için harika bir gün. Başak, ayaklarını yerden kesecek birini bulabilirsin. İkiniz arasında o kadar çok olumlu bağlantı olabilir ki, anında havai fişekler görürsünüz. Zaten bir aşk ilişkiniz varsa, partnerinizle çıkmayı düşünün.


Terazi Burcu

Terazi Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir atılım yaşayabilirsiniz.

Hafta, 12 Şubat Pazar günü güneşin Kova burcunda olması ve zevk ve neşe evinizin Balık burcundaki Neptün ile yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, neyin gerçekten eğlenceli olduğu konusunda kendinizi sorguluyor olabilirsiniz. Bir rutine takılıp kalmış olabilirsiniz. Teraziler, o gün için planladığınız şeye bakıp heyecanlanmayabilirsiniz. Bu, sizi konfor alanınızdan çıkarsa bile farklı bir şeyler yapmak için iyi bir gün.

15 Şubat Çarşamba günü Venüs, Balık burcundaki Neptün ile sağlık ve esenlik eviniz ile birleşiyor. Meditasyon, stresi azaltmanın kanıtlanmış bir yoludur ve günümüzün gezegen kombinasyonu, meditasyon uygulamanız üzerinde çalışmak için mükemmeldir. Terazi, bir uygulamayı kullanarak rehberli bir meditasyon yapabilir veya sadece oturup nefesinize odaklanırken güzel bir şeye bakabilirsiniz.


Akrep Burcu

Akrep Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta kalbinizin heyecanla çarptığını hissedebilirsiniz.

Hafta, 12 Şubat Pazar günü güneşin Kova burcunda ve aile evinizin Balık burcundaki Neptün’le yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Bugün gürültülü ve kaotik bir eviniz olabilir. Çocuklarınızın akrabaları ve arkadaşları evinize inebilir. Bu planlanmış bir parti veya doğaçlama bir ziyaret olabilir. Akrep, evinizin birçok odasında neşeli kahkahalar duyabilirsiniz.

15 Şubat Çarşamba günü Venüs, Balık burcundaki Neptün ile romantizm ve heyecan evinizi birleştiriyor. Akrep, biri kulağına fısıldamak için eğildiğinde kendini her yerin karıncalanırken bulabilirsin. Bu, kalbinizin yüksek sesle atmasına neden olabilir. Aşkı arıyorsanız, yeni biriyle tanışma fırsatınız olabilir. Bir arkadaşınız sizi tanıştırabilir ya da mahallenizdeki kafede bir yabancıyla sohbet başlatabilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.