Günlük Yemek Burç Yorumları 9 Şubat 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 9 Şubat Perşembe gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

9 Şubat 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Kurum kültürünün bir parçası olan biri gibi görünmek için çok para harcarsınız. Gardırobunuzdan elektronik aletlerinize kadar herkes merdiveni tırmandığınızı düşünecek. Ancak daha fazlasını karşılayamayacağınız için güçlü öğle yemeğiniz bir salam ve Amerikan peynirli sandviç olabilir.


Boğa Burcu

9 Şubat 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kişisel ve profesyonel yaşamlarınızda huzursuz bir geçiş döneminde olduğunuzu hissedeceksiniz. Değişikliklerin olumlu olup olmayacağını bilmemek endişenizi artıracaktır. Bu yüzden eve gittiğinizde bir köfte ve ezici yapın. Bu hayatta güvenebileceğin en az bir şey var.


İkizler Burcu

9 Şubat 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İletişim eksikliği, bunu zorlu bir gün haline getirecektir. Ama belki de görüşlerinizi ifade etmek için doğru foruma ihtiyacınız var. Bazen en iyi sohbetler yemek üzerine gelir, bu yüzden bugün bir öğle yemeği ayarlayın. Birkaç burrito ve bir sürü cipsten sonra insanlar sizi yüksek sesle ve net bir şekilde duyacak.


Yengeç Burcu

9 Şubat 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Partneriniz bugün bir otorite figürü gibi davranıyor olabilir ve bu size pek uymayacaktır. Ama mutfakta emirleri vererek durumu etkisiz hale getirebilirsiniz. Sebzeler ve bol miktarda Shiraz ile bir tencere lezzetli kuzu yahnisi yapın. Böyle ustaca bir yemek, hakimiyetinizi hızla yeniden kurmanızı sağlayacaktır.


Aslan Burcu

9 Şubat 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İşyeri bugün güçlü liderlik becerilerinize ihtiyaç duyacak. İş arkadaşlarınıza yön ve ilham vereceksiniz ve karşılığında çok fazla şey istemeyeceksiniz. Belki de tüm garnitürler ve bir şişe pahalı cabernet ile birinci sınıf bir kaburga yemeği. Çok mu soru soruyor?


Başak Burcu

9 Şubat 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İş arkadaşlarınızla ilgili sorunlar, bu günü yoğun bir gün haline getirebilir. Görüş farklılıkları herkesi uçurumun eşiğine getirebilir ama geri adım atmayın. Öğle yemeği için getirdiğin ev yapımı soslu spagetti güvecini, sana ne kadar baskı yaparlarsa yapsınlar paylaşmanın hiçbir yolu yok.


Terazi Burcu

9 Şubat 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün başkalarıyla paylaşmazsanız, kendinizi bencil hissetmeyin. Sadece cömert doğanızdan faydalanıyor olabilirler. Tanrı’nın elinden yapılmış gibi görünen bir ton balığı öğütücüyü gerçekten paylaşmak isteyip istemediğinizi kendinize sorun. Onlara kendi yemeklerini yemelerini ve seninle dalga geçmeyi bırakmalarını söyle.


Akrep Burcu

9 Şubat 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün çatışmalı bir durum, cesur yönünüzü ortaya çıkaracak. İçinizde olduğunu düşünmemiş olabilirsiniz, ancak kaslarınızı esnetmeniz iyi olacaktır. Bu yüzden garsondan, size ne kadar dudak bükerse söylesin, aferin dediğinizde açıkça ender bulunan bir porterhouse bifteğini geri almasını talep edin.


Yay Burcu

9 Şubat 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün gücünüzü göstermek isteyeceksiniz. Ama bunu doğru yerde yapın, masum insanlara değil. Güçlü bir egzersiz, saldırganlığı bırakmanıza ve stresi azaltmanıza yardımcı olacaktır. Ama yine de daha sonra maço bir şeyler yaşayabilirsin. Bir raf yedek kaburga ve lahana salatası, kendinizi oldukça zeki hissetmenizi sağlayacaktır.


Oğlak Burcu

9 Şubat 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Sıkı çalışmanız ve azminiz, bugün zarif yeni siz’in ortaya çıkışını izlerken meyvesini verecek. Bu yüzden o salataları, ızgara somon filetolarını ve tavuk göğsünü yemeye devam edin. Egzersizle birleşen mantıklı bir diyet, belli ki o şişkinliği fab’a çeviriyor ve sizi seksi, yanan bir aşk parçasına dönüştürüyor.


Kova Burcu

9 Şubat 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Siz acemiler, bugün yemek pişirmenin elektriği keşfetmek gibi olması gerekmediğini göreceksiniz. Çok karmaşık bir şey denemediğiniz sürece tarifleri takip etmek kolaydır. Ancak ilk ev yapımı Çoban turtanızı servis ettiğinizde güven kazanacaksınız ve yakında ateşle yemek pişiriyor olacaksınız!


Balık Burcu

9 Şubat 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İhtişam sanrıları bugün kendinizi Wolfgang Puck gibi hissetmenize neden olabilir. Ama portakal sırlı kavrulmuş bir ördek cehennemden geçmiş gibi göründüğünde hakkını alacaksın. Profesyonellerle oynamaya çalışmadan önce sosislerinize ve fasulyelerinize bağlı kalın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.