Günlük Yemek Burç Yorumları 27 Şubat 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 27 Şubat Pazartesi gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

27 Şubat 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün nihayet yavaşlamak için iyi bir gün olabilir. Diğerleri AVM’lerde kendilerini öldürsün. Arkanıza yaslanmak, televizyonda film izlemek ve hoşgörülü bir şeyler yemek isteyeceksiniz. Teslimat, belki?


Boğa Burcu

27 Şubat 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün istediğiniz kadar yavaş hareket edin. Hakediyorsun. Buzdolabında tonlarca yemek artığı olabilir ama bunun için bolca zamanınız olacak. Bu akşam yemeğe çık. Thai veya Burma iyi seçimler olabilir. Pad Thai veya sarı köri karidesleri güzel bir alternatif olacaktır.


İkizler Burcu

27 Şubat 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendinizi gergin hissedebilirsiniz ve bunun nedeni dünden kalan tüm o acılı yumurtalar değil. Ancak bugün mağazalara girerken agresif olmak iyi bir şey olabilir. Geri dönüşlerinizde acımasız olacaksınız ama yemek yemeyi unutmayın. Közlenmiş biberli pastırma ve yumurtalı sandviç güzel olabilir.


Yengeç Burcu

27 Şubat 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün canınız evden çıkmak istemeyebilir. Ve bunda yanlış bir şey olmayacak. Ailenizle rahatlamak ve artıkları değerlendirmek için mükemmel bir gün olacak. Ama bir şeyi kolaylaştır. Tüm bu jambon, pirinç, peynir ve kuşkonmazlı bir kişte veya güvecin bir kısmında mükemmel olacaktır.


Aslan Burcu

27 Şubat 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Ne istediğine dair güçlü bir hissin var. Ve yolunda gitmeyen şeyleri iade ettiğiniz için bugün alacaksınız. Kurnaz doğanız, kravatlara veya eşarplara mükemmel alternatifler bulmanızı sağlayacaktır. Daha sonra artıkları sıfırlayın.


Başak Burcu

27 Şubat 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Geçen haftalarda yaptığınız flörtler, bu gece için bir randevu belirlediğiniz için işe yaramış olabilir. Akşam yemeği her zaman güzel bir buz kırıcıdır, bu yüzden rezervasyon yaptırın. Ama aynı eski standartlara hizmet etmeyen İtalyan, Asya veya başka bir yere gidin.


Terazi Burcu

27 Şubat 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Bu doğal, ama gününüzü mahvetmesine izin vermeyin. Komik bir film izleyin veya huzurlu bir yürüyüş yapın; sonrasında daha iyi hissedeceksin. Bu gece akşam yemeği için eve burrito veya hoagies getirin.


Akrep Burcu

27 Şubat 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Tüm bu artıklar bugün adınızı çağırıyor olabilir, ancak biraz özdenetim gösterin. Aksi takdirde tüm günü yemek yiyerek geçirebilirsiniz. Bunun yerine spor salonuna gidin ve dünkü hoşgörüyle çalışın. O zaman bu gece aynı şeyi tekrar yaptığın için kendini o kadar suçlu hissetmeyeceksin.


Yay Burcu

27 Şubat 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün alışverişe gitmek, değerinden çok baş ağrısı olabilir. Bu yüzden eğlenceli ve huzurlu bir şeyler yaparak arkadaşlarınızla rahatlayın. Gürültülü bir Meksika restoranında enchiladas ve nachos huzurlu olmayabilir ama kesinlikle eğlenceli olacak.


Oğlak Burcu

27 Şubat 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu artıklara yeni dönüşler koyarak olumlu sonuçlar elde edeceksiniz. Mülayim hindi sandviçleri, mayonez yerine sarımsaklı aioli kullanılarak yeniden keşfedilebilirken, jambon manicotti için mükemmel bir dolgu maddesidir. Tek gereken biraz hayal gücü ve büyük bir iştah!


Kova Burcu

27 Şubat 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün artıkların adınızı söylediğini duyacaksınız, bu yüzden onunla savaşmaya çalışmayın. Biraz hayal gücü kullanarak sıradan sandviçlerin ötesine geçebilirsiniz. Kalın soslu zengin, lezzetli kroketler o sıkıcı hindiye yeni bir hava katacak ve orijinal ziyafetten bile daha iyi olabilirler!


Balık Burcu

27 Şubat 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün arkadaşlarınıza yardım ederek kendinize yardım edin. Hepsini akşam yemeğine davet etmek onları iyi besler ve artıkların çoğundan kurtulursunuz. Kremalı hindi çorbası harika bir başlangıç ​​olacak, kalın, lezzetli soslu gnocchi ise beklenmedik ama hoş bir sürpriz olacak.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.