Günlük Yemek Burç Yorumları 26 Şubat 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 26 Şubat Pazar gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

26 Şubat 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Koyun çorbası denemek ister misiniz? Tatlı için yulaf lapası ekleyin. Neyse ki, içinde koyun eti yok. Birdenbire sıkıcı sırlı jambon ve taraklı patatesler o kadar da kötü görünmüyorlar, değil mi?


Boğa Burcu

26 Şubat 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Başka kültürlerden insanları cezbedeceksin ama bu senin yapmak istediğin bir şey olmayacak. Ama o kızarmış ördek fırından kütük gibi çıktıktan sonra, yerel Çin lokantasındaki garsonlar sizi görmekten mutlu olacak.


İkizler Burcu

26 Şubat 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün için pişirdiğiniz büyük yemekten günlerce arta kalanlarınız olacak. Öyleyse al bir tabak hazırla ve her gün gördüğün evsiz kişiye ver. Umutsuzca ihtiyacı olan birine beslenme ve belki de yaşam armağanı vermiş olacaksınız.


Yengeç Burcu

26 Şubat 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Herkes karnını doyurduktan sonra bu gece evinde sessiz bir gece olacak. Tabii ki, o kutu kırmızı şarap yardımcı olmayacak. Öyleyse herkes yemekten sonra kırk kez göz kırpsın. Biraz kendin yakala. Hala halletmen gereken o pasta var.


Aslan Burcu

26 Şubat 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu gece İtalyan yemeği servis etmeyi unut. Elbette herkes gabagol, capons, erişte ve makarnayı sevecek. Ancak ailenizin değişkenliği ile Sopranos’u sevebilir. Geleneksel favorilerle devam edin, yoksa birisi vurulabilir.


Başak Burcu

26 Şubat 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Tamamen farklı bir şeye hizmet ederek bu gün risk alın. Sol alana çok fazla gitmenize gerek yok ama kuzu kaburga, ahi bifteği veya dana döş ilginç alternatifler sunacak. Meksika tatlıları, işleri bitirmenin canlı bir yolu olacak. Misafirleriniz etkilenecek.


Terazi Burcu

26 Şubat 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Evinizi eski Viktorya dönemi İngiltere geleneğine göre dekore etmiş olabilirsiniz, ancak akşam yemeği menüsünün kökleri modern zamanlara dayansın. Yaban domuzu kafasını ya da kızarmış kuğuyu nereden bulacaksın zaten? Erik lapası sizi eski günlere götürebilse de, kaburga veya hindi uygun bir alternatif olacaktır.


Akrep Burcu

26 Şubat 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu akşam yemek yerken riske girme. Grönland’daki insanlar geleneksel mattaklarını sevebilir, ancak misafirleriniz balina yağıyla doldurulmuş balina derisini görünce nefesleri kesilebilir. Tüm süslemelere sahip sırlı bir jambon onlar için iyi olacaktır.


Yay Burcu

26 Şubat 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İşte size ve sizin için mutlu bir gün! Ailenin akşam yemeği için bir araya gelmesinin tadını çıkarın. Patates, sos ve yer elması ile geleneksel bir hindi yemeği ne kadar eğlenceli? O yüzden bugünü yaşa ama doğru ruhun içtiğin şey olmadığını unutma.


Oğlak Burcu

26 Şubat 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugünkü yemeğiniz için kızarmış ördek kadar karmaşık bir şey hazırlarken gergin hissedebilirsiniz. Ancak kaygının süper bir yemek olabilecek bir şeyin önüne geçmesine izin vermeyin. Tarifi takip edin ve sabırlı olun, o ördek hiç de aptal olmayacak.


Kova Burcu

26 Şubat 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Asla geleneksel olanı seçemezsin, o yüzden ızgarayı ateşle. Biftekler, tavuk göğsü veya somon filetolar açık ızgarada daha lezzetli olur ve misafirleriniz bu değişikliğe bayılır. Bondi Sahili’nde kadeh kaldırmak gibi olmayacak ama yakın olacak dostum!


Balık Burcu

26 Şubat 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Kendinize bir bardak sıcak sıcak elma şarabı koyun, en sevdiğiniz koltuğa yaslanın ve günün neşesi için şükredin. Tüm bu zengin yiyecekler uykunuzu getirebilir, bu yüzden direnmeyin. Birkaç dakika içinde kafanızda dolaşan tek şey tatlı rüyalar olacak.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.