Günlük Yemek Burç Yorumları 24 Şubat 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 24 Şubat Cuma gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

24 Şubat 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bir liste yapın ve bugün akşam yemeği için alışverişe çıkmadan önce bugün iki kez kontrol edin. Ancak kalabalığın arasından manevra yaparken saldırganlaşmamaya çalışın. Son kızarmış tavuğu kapmak için yaşlı bir kadını yoldan çekmen senin için pek hoş olmayacak.


Boğa Burcu

24 Şubat 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İnsanlar hediyeler ve kartlar dağıtırken iş günü bir popülerlik yarışmasına dönüşebilir. Masanızda notlar birikirken sahip olmayanlardan biri olmayacaksınız. Ama onları açtığınızda ve her birinin bir iş notu olduğunu keşfettiğinizde, kendinizle o kadar dolu hissetmeyeceksiniz.


İkizler Burcu

24 Şubat 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bilinmeyen alanları araştırmak isteyebilirsiniz, ancak o tabloidlerden uzak durun! Bunun yerine bilmediğiniz bir mutfağı keşfedin. İsveçlilerin julskinka, lutfisk ve domuz ayağı turşusu gibi ilginç yemekleri var. Tamam, belki sonuncusunu atlarsın.


Yengeç Burcu

24 Şubat 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İş belgelerinin imzalanmasıyla uğraşmak için gelecek haftaya kadar bekleyin. Bugün için tek düşüncen, akşam yemeğin için ihtiyacın olanı almak için süpermarkete koşuşturmak olacak. Bir Volkswagen kadar büyük bir hindi seçin. Kaç kişinin içeri girebileceğini asla bilemezsiniz.


Aslan Burcu

24 Şubat 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün süpermarkete meydan okumak cesaret ister. İnsanlar akşam yemeğiniz için ihtiyaç duyduklarını almak için her yere tırmanacaklar. Ama sadece bir somun ekmek ve fıstık ezmesi için orada olacaksın. Dört yıldızlı bir restoranda akşam yemeği rezervasyonu yaparak akıllıca oynadınız.


Başak Burcu

24 Şubat 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Sizi tek boynuzlu at diye bir şey olmadığına ikna etmeye çalışan insanlara karşı sıfır toleransınız olacak. Öyleyse, böyle küfür etmeye kalkarlarsa onları huzurundan uzaklaştır. Sahte tavuğun tadının gerçeği gibi olduğuna yemin edenlerle aynı kişiler.


Terazi Burcu

24 Şubat 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bazı insanlar çok kişisel olmadığını söyleyerek hediye için para almayı sevmezler. Bununla birlikte, nakit hediyesini memnuniyetle kabul edeceksiniz. Bu şekilde kendinizi bir yengeç ve ıstakoz yemeğine götürmeyi karşılayabilirsiniz. Hiçbir şey bir tabak dolusu pençeli kabuklu gibi ilahi olamaz!


Akrep Burcu

24 Şubat 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Çılgınlığın üstesinden gelmek için güce ihtiyacınız olacak, bu yüzden güçlü bir egzersiz için bugün spor salonuna gidin. Özellikle buhar banyosu ile devam ederseniz, kaslarınızı çalıştırmak iyi hissettirecektir. Kaybedeceğiniz besinleri karides tavada kızartılmış pirinç kasesi ile değiştirin. O zaman güç gerçekten seninle olacak.


Yay Burcu

24 Şubat 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yılın bu zamanında hayal gücünüz hep çılgına döner. Tüm olasılıkları hayal edebilirsiniz. Ama şu anda bir şeyi kaçırmak istemediğiniz için başka bir şey düşünün. Ve cips ve kurabiye atıştırmayın. Şeker hücumu beyninizi daha da uyarabilir.


Oğlak Burcu

24 Şubat 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Dışarıda bir gece geçirmek için arkadaşlarını organize etmek isteyeceksin ama alıcı bulamayacaksın. Ama bira ve Buffalo kanatları yemeyi önerirsen farklı bir melodi söyleyecekler. Bu aslında gevşemenin daha iyi bir yolu olabilir. Gerçekten onların dans hareketlerini gördün mü?


Kova Burcu

24 Şubat 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Nihayet bugün yavaşlıyor olabilirsiniz. Kendinize bir fincan kakao hazırlayın ve ayaklarınızı havaya kaldırın. Rahatlamak ve okumaktan zevk almak iyi olacak. Üşürsen ateşe bir kütük daha at.


Balık Burcu

24 Şubat 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Emin olmadığınız kişilerin düzenlediği partilere katılmayın. Bahsedilen partiler eğlenceli gibi görünse bile, bu gece arkadaşlarınızla birlikte kalın. Arkadaşlarınızla bir gece pizza ve birkaç bardak bira içmek, yumruklarınızı patlatabilecek insanların etrafında olmaktan çok daha güvenli olacaktır.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.