Günlük Yemek Burç Yorumları 23 Şubat 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 23 Şubat Perşembe gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

23 Şubat 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün işe odaklanmak zor olacak. Ama bir araya getirin yoksa hatalar yapılabilir. Kafanı boşaltmana yardımcı olması için bir bardak papatya çayı ve birkaç kurabiye al, yine de orada sadece fanteziler dans ediyor olabilir.


Boğa Burcu

23 Şubat 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendinizi karamsar ve huysuz hissedebilirsiniz. Bir köfte değirmeni ve büyük bir kök biranın moralinizi düzelteceğini umarsınız, ancak bu bile işe yaramaz. Bu yüzden mutlu şeyler düşünmeye çalışın ve hayatın her zaman bir parti olmadığı gerçeğini aşın.


İkizler Burcu

23 Şubat 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugüne normalden daha hesaplı bir yaklaşımla yaklaşın. Devam eden bir çalışma projesi için çok önemli olan ayrıntıları fark edebilirsiniz. Bu akşam yemekte bu daha kasıtlı yöntemi kullanın. Makarna puttanesca yerken zaman ayırın ve lezzetli tatların çeşitli çeşitlerini gerçekten ayırt edebilirsiniz.


Yengeç Burcu

23 Şubat 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bilinmeyen bir bölgeye girmeyin. Aksi takdirde kafa derisi yüzebilir. Denenmiş ve doğru olanla kalın ve gününüz sorunsuz geçmelidir. Bu felsefeyi bu akşam bir Çin restoranında uygulayacaksınız. Chicken chow mein’i tercih edin ve telaffuz edemediğiniz isimlerin olduğu her şeyi atlayın.


Aslan Burcu

23 Şubat 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Azgın egonuz, insanların gerçekte ne kadar tatlı olduğunuzu anlamasını engelleyebilir. Bugün kişiliğinizi yumuşatın ve iş arkadaşlarınız sizi gerçekten öğle yemeğine davet edebilir. Ancak yeni arkadaşlarınızla burrito yerken kendinizden bahsetmekten kaçının. Bu, uğrunda çalıştığınız her şeyi baltalayabilir.


Başak Burcu

23 Şubat 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bir süper modele benzediğinizi söylediklerinde başkalarını dinleyin. Tamamen doğru olmasa bile duymak güzel. Başka bir gün istediğiniz kadar yoğurt ve yeşil salata yiyebilirsiniz. Bugün gerçek ol.


Terazi Burcu

23 Şubat 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İş arkadaşlarınızın bugün bencilliğinizle ilgili bir sorunu olacak. Ama bu, kendin için her istediğini almanı engellemez. Bu, insanların çalışmak için getirdikleri çerezlerin çoğunu içerecektir. Yine de onlara kırıntıları bırakacak kadar kibar olacaksın.


Akrep Burcu

23 Şubat 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İnsanlar bugün size akın edecek. Onlar için hoş bir şeyiniz olduğu izlenimine kapılmış olabilirler. Varsayımlarında biraz haklı olacaklar, ancak onlar için sahip olduğunuz tek şeyin bir kutu dolusu kepekli kek olduğunu anladıklarında dehşet içinde irkilecekler.


Yay Burcu

23 Şubat 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün hayal gücünüzü kullanın. Projeleri hızlı ve verimli bir şekilde tamamlamanın anahtarı olabilir. İş arkadaşlarınız sizi bir vejetaryen restoranına sürüklediğinde daha da yaratıcı olmanız gerekecek. Sahte somonun tadının gerçeğine uzaktan bile benzediğine kendinizi ikna etmek için buna ihtiyacınız olabilir.


Oğlak Burcu

23 Şubat 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün tüm doğru kararları vermek, işyerinde avantajlı olacaktır. Daha sonra akşam yemeği için dana eti yerine deniz ürünlerine karar verdiğinizde daha da iyi olacaktır. Dışarıda hala bol miktarda taze yengeç var ve birkaç yengeç keki ve bir bardak bisküvi gerçekten orayı vuracak.


Kova Burcu

23 Şubat 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün, kariyer ilerlemenizin önemli ölçüde yavaşladığını hissedebilirsiniz. Ama hamle yapmadan önce iki kez düşünün. Güvenliği arzuluyorsun ve en azından şu anki konumunda buna sahipsin. Baharatlı bir Meksika tavuk güveci ile akşam yemeğinde bu duyguyu güçlendirin. Hissedeceğiniz rahatlık elle tutulur hale gelecek.


Balık Burcu

23 Şubat 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün her konuda kararsız kalacaksınız ve hangi yöne gideceğinizi bilemeyeceksiniz. Ama bazen bu kararları vermek zorunda değilsin. Bugün öğle yemeği için küçük bardak New England ve Manhattan istiridye çorbası alın ve her iki dünyanın da en iyisini deneyimleyin!


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.