Günlük Yemek Burç Yorumları 22 Şubat 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 22 Şubat Çarşamba gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

22 Şubat 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün hayatın gerçek anlamını düşünürken alışılmadık bir şekilde içe dönük hissedeceksiniz. Belki ışıklar ya da belki müzik ama garip bir huzur üzerinize çökecek. Uzaya bakarken bir fincan çayın ve ev yapımı tereyağlı kurabiyelerin tadını çıkarın.


Boğa Burcu

22 Şubat 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bir ilişki içinde olmamak bazı şeyleri engelleyebilir. Ama bunun seni rahatsız etmesine izin verme; en azından bütün gün televizyon izleme özgürlüğüne sahip olursun. Akşam yemeği için bol peynir ve sosis ile kendi pizzanızı yapın. İstediğinizi yeme özgürlüğüne de sahip olacaksınız.


İkizler Burcu

22 Şubat 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Sağlığınızı koruyun. Aşırı hoşgörü tuzağına düşmek çok kolaydır. Bu yüzden bugün bir antrenman yapın ve onu ızgara tavuk ve sebzeli dürüm ve bir fincan mercimek çorbası ile takip edin. Sağlıklı bir şey, bu akşamki partide yiyeceğiniz saçmalıkları tamponlayabilir.


Yengeç Burcu

22 Şubat 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bekar olmak gerçek bir engeldir. Ancak duygularınızın sizi ele geçirmesine izin vermeyin. Bu akşamki partiye katılırken mutlu bir surat takın. Seksi biri seninle ilgilenebilir. Yarım kabuklu istiridyeleri emecek olmanız sadece bir tesadüf olabilir.


Aslan Burcu

22 Şubat 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Hiçbir şey yemek ve aileden daha iyi olamaz. O halde bugün her ikisinden de zevk alın. Çocukları bir İtalyan restoranında akşam yemeğine çıkarın. Çocuklar kızarmış yılan balığını iğrenç bulsa da, baccala ve kavrulmuş kapon gibi geleneksel tatil yemekleri sipariş edin.


Başak Burcu

22 Şubat 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Gerçekçi olmayan hedefler belirleyerek bugün kendinizi başarısızlığa hazırlayabilirsiniz. Sadece gerekli gördüğünüz şeyleri yapın ve gerisini daha sonra halledin. Yemek yapacak vaktiniz olmayabilir, bu yüzden akşam yemeğini dışarıda yiyin. Tay mutfağı iyi bir seçimdir ve baharatlı körili tavuk, günü canlı bir şekilde bitirmenin bir yolu olacaktır.


Terazi Burcu

22 Şubat 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu yıl hediye olarak işe yaramaz maddi eşyalar vermekten kaçınmak isteyebilirsiniz. Bunun yerine pratik bir şeyler yapın ve sağlıklı yiyecekler hediye edin. Ev yapımı salsalar, humus ve ekmeklerin hepsi pratik kullanımlara sahip olacak ve bel için kurabiye ve kek kadar kötü olmayacaklar.


Akrep Burcu

22 Şubat 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu sağlık hedefine bugün başlayın. Daha pek çok ağırlık azaltıcı egzersiz yapmayı umduğunuz şeyin ilkine girin. Bunu ızgara somon, pirinç ve buharda pişirilmiş sebzelerden oluşan sağlıklı bir yemekle takip edin. Zaten daha zayıf hissediyor olabilirsiniz!


Yay Burcu

22 Şubat 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün arkadaşlarına yalnız kalmak istediğini söyleyeceksin. Ama karamsar veya dalgın hissettiğin için olmayacak. Bunun yerine, televizyonunuzla bağ kurmak isteyeceksiniz. Bu yüzden telefonu kapatın, biraz patlamış mısır atın ve kendinize bir içki koyun.


Oğlak Burcu

22 Şubat 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Herkes buluşamayacak kadar meşgul olmadan son brunch için arkadaşlarınıza katılın. Onları ve son haberlerinizi eğlenceli bir yemekle kutlamak iyi gelecek. Közlenmiş kırmızı biber çorbası ve yeşil salata, gelecek günlerin rengarenk hatırlatıcısı olacak.


Kova Burcu

22 Şubat 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendinizi açıkta hissedeceksiniz ve bu, bu akşamki partide pantolonunuzu indirmeden önce olacak. Aksine, yeni bir ayrılık, kendinizi ham ve savunmasız hissetmenize neden olur. O yüzden kendin için güzel bir şey yap, bir bardak fıstıklı dondurma yemek gibi. Size geçici bir rahatlama sağlayabilir.


Balık Burcu

22 Şubat 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün odaklanmakta zorlanacaksınız. Dün geceki partinin kalıntıları olabilir. O yüzden bugün sakin ol; en sevdiğiniz programı izlemek iyi olabilir. Yemek yapma zahmetine bile girme. Büyük bir pesto ve kırmızı biberli pizzanın renkleri sizi tekrar havaya sokabilir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.