Günlük Yemek Burç Yorumları 21 Şubat 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 21 Şubat Salı gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

21 Şubat 2023 Salı Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Son alışverişinizi bugün bitirin. Kalabalığın koşuşturması size enerji verecek ve çok şey yapacaksınız. Ama alışveriş yaparken yemek için zaman ayırın. Salata, jambon ve mantarlı kiş için bir Fransız bistrosunda mola verin. Bu sana tekrar kalabalıklara dalman için enerji vermeli.


Boğa Burcu

21 Şubat 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün son dakika hediyesi satın alırken aşırıya kaçmayın. Alışveriş stresli olabilir, bu yüzden rahatlamak için birkaç dakikanızı ayırın. Güzel bir fincan organik yeşil çayın ve çöreklerin tadını çıkarabileceğiniz bir çay salonu arayın. Çılgınlığa geri dönmeden önce ihtiyaç duyacağın akıl sağlığı dokunuşu olacak.


İkizler Burcu

21 Şubat 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Evinizi dekore etmenize yardımcı olması için arkadaşlarınızı davet edin. Tüm favori parmak yiyeceklerinizi servis edin ve müzik çalın. Daha sonra herkes pizza ve bira içmek için dışarı çıkabilir. Umarız pizzacının müzik kutusunda o eski klasikler bulunur.


Yengeç Burcu

21 Şubat 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Ev içi anlaşmazlıklar gününüzü mahvedebilir, asla iyi bir şey değil! Ancak diplomasi ve biraz TLC kullanırsanız, işleri yumuşatmanız gerekir. Barış teklifi olarak güzel bir akşam yemeği yapın. Baharatlı kırmızı istiridye soslu linguine’inizi yedikten sonra kimse kızgın kalamaz.


Aslan Burcu

21 Şubat 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Çok beklenen bir tarih bugün iptal olabilir. Geçerli bir mazeret sunacaklar ama bu depresyona girmenizi engellemeyecek. O yüzden akşam yemeği rezervasyonlarını iptal et, çünkü tek başına yemek acınası. Bunun yerine peynirli tavuk ve pirinç güveci yapın. Alabildiğin kadar rahatlığa ihtiyacın olacak.


Başak Burcu

21 Şubat 2023 Salı Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yakınlarınıza hediye alma planlarınız kendinize harcadıkça boşa gidebilir. Bu sizi finansal olarak zor durumda bırakabilir, bu yüzden yaratıcı olun. Marinara sosları, muz ekmeği veya tavuk çorbası gibi ev yapımı yiyecekler yapın. Aileniz, yiyecekleri asla giymeyecekleri veya kullanmayacakları bir şeyden daha çok takdir edebilir.


Terazi Burcu

21 Şubat 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu akşamki partide dikkatleri üzerinize çekeceksiniz, kıyafetiniz yüzünden değil. Açıkça flört etme şeklin yüzünden olabilir. Belki de kanınızı kaynatan baharatlı fasulye sosu ya da Buffalo kanatlarıydı. Ama orada dudakların büzülü dururken yaramaz olacaksın.


Akrep Burcu

21 Şubat 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün heyecana kapılan çocuklara karşı sabırlı olun. Aslında, şarkı söyleyerek ve birlikte oynayarak onların neşesine katılın. Daha fazla eğlence için akşamları hepsini pizza yemek için dışarı çıkarın. Eve birkaç dilim getir. Çocuklar yattıktan sonra gönül rahatlığıyla yiyebilirsiniz.


Yay Burcu

21 Şubat 2023 Salı Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İşlerinizi halletmek için kendinize yeterince zaman ayırmadınız, o yüzden bugün çabalıyor olacaksınız. Mağazalara erken gidin ve ne istediğinizi sıfırlayın. İşiniz beklenenden daha erken bitebilir, bu yüzden kendinize öğle yemeği ısmarlayın. Fransız baget üzerinde ton balığı salatası ve bir fincan kabak çorbası, iyi yapılmış bir iş için ödülünüz olacak.


Oğlak Burcu

21 Şubat 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Tüm alışverişlerinizi bir günde yapmak zor olabilir. Bu nedenle, mağazalara erken gidin ve pervasızca terk ederek alışveriş yapın. Alacağın şeyde sağduyulu olmayacaksın ama kendine yeni bir ızgara tavası al. Böylece çok sevdiğiniz ızgara mozzarellalı ve domatesli panini sandviçlerini yapabilirsiniz.


Kova Burcu

21 Şubat 2023 Salı Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu gece bir partide insanları güldüreceksin, espri anlayışın yüzünden değil. Bunun yerine, yüzünüzü acılı yumurtalar, çıtır mantı ve üç katlı taco sosuyla doldururken sizi eğlendirecekler. Dilimlenmiş rosto bifteğine geldiğinizde gerçek şaka ortaya çıkacaktır.


Balık Burcu

21 Şubat 2023 Salı Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Partnerinizle romantik sorunlar yaşamanız, mutlu bir gün için iyiye işaret olmayacaktır. Barışı yeniden sağlamak için elinizden geleni yapın. Temalı bir akşam yemeği işe yarayabilir. Güzel ve rahat bir yemek için bazı mevsimlik ürünleri ve tercih ettiğiniz proteini kavurun.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.