Günlük Yemek Burç Yorumları 1 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 1 Mart Çarşamba gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

1 Mart 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Arkadaşlar bugün sizi zor durumlardan kurtaracak. Desteklerine şaşırmış olabilirsiniz, ancak yardımlarının bir bedeli olacaktır. Onları yüksek fiyatlı bir deniz ürünleri restoranına götürmenizi istediklerinde ve her biri ıstakoz kuyruğu ve pişmiş istiridye sipariş ettiklerinde, o kadar minnettar olmayabilirsiniz.


Boğa Burcu

1 Mart 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün seyahat planlarını kesin. Ama İzlanda gibi birçok kat kıyafet giymek zorunda kalacağın bir yere git. Bu şekilde kimse koyduğunuz çıkıntıyı göremez. İsterseniz süzme peynir ve yoğurt diyetiyle başlayabilirsiniz ama yirmi kilo geç kalmış olabilirsiniz.


İkizler Burcu

1 Mart 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Güne yenilenmiş bir güçle gireceksiniz. Sonuç olarak çok şey yapacaksınız ve gün uçup gidebilir. Ancak akşam yemeğinde kendinizi hamburger ve soğan halkaları için dışarı çıkarmak zorunda kalabilirsiniz. Bu artıklar sonunda küflenmeye ve ceset gibi kokmaya başlayabilir.


Yengeç Burcu

1 Mart 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün evde beklenmedik sorunlar baş gösterebilir. Ancak bunlarla başa çıkacak enerjiniz ve sabrınız olacak. Bu sağlıklı bir kahvaltının sonucu olabilir. Zihinsel ateşinizi yakmak için yulaf ezmesi, buğday tostu ve meyve gibisi yoktur, özellikle de onu güçlü bir fincan joe ile takip ederseniz.


Aslan Burcu

1 Mart 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yeni sağlık rejiminizi bugün ve önümüzdeki günlerde kendinize saklayın. Ve tavuk salataları ve somon balığı gibi az yağlı, yüksek proteinli öğünlere ayak uydurun. Bu şekilde, sonunda büyük açıklamayı yaptığınızda insanlar hayrete düşecek ve ‘sıcak’ ve ‘va-va-va-voom!’ gibi sözcükleri duymaya başlayacaksınız.


Başak Burcu

1 Mart 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Arkadaşlar bugün onların yardımına geldiğinizde gerçekte ne kadar iyi bir insan olduğunuzu öğrenecekler. Sizin yardımınız olmasaydı, bir ev projesi başarısız olurdu ve yardım eli için minnettar olacaklardır. Bu yüzden akşam yemeği davetlerini teşekkür olarak kabul edin. Hmmm, pişmiş dijon pisi balığı kazanan gibi görünüyor.


Terazi Burcu

1 Mart 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Aynı eski iş yerinde geçen bir gün, daha sonra yeni bir şey deneyimlemek istemenize neden olacak. Bir Yunan restoranında akşam yemeği, olağan etnik mutfağın mükemmel bir varyasyonu olacaktır. Kleftiko kuzuyu deneyin, yavaş yavaş pişirilir, böylece et kemikten düşer. O tanrıların yemeği!


Akrep Burcu

1 Mart 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Aile üyeleri beklenmedik bir şekilde strese girdiğinden, patlamalar bugün evinizi noktalayabilir. Bu yüzden onlardan biri olmamak için adımlar atın. Bir fincan organik nane çayı demleyin, cebinize birkaç su kraker doldurun ve kısa bir yürüyüşe çıkın. Çay ve canlı öğleden sonra havası, chi’nizi hızla geri yükleyecektir.


Yay Burcu

1 Mart 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yarın eziyete geri dönecek, bu yüzden bugün hazırlanmaya başlayın. Kendi öğle yemeğinizi yaparak son kalanlardan yararlanın. Aslında, kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği ve birkaç gece yarısı atıştırması için hindi veya jambonlu sandviç yapmaya yetecek kadarınız olabilir.


Oğlak Burcu

1 Mart 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün arkadaşlarınızın sizi yeni planlar veya ticari girişimler için satmasına izin vermeyin. Muhafazakar kalmak sizi sıkıntılı olabilecek durumlardan uzak tutacaktır. Akşam yemeklerinde de aynı felsefeyle devam edin. Köfte ve kremalı mısır, suşi veya deniz ürünleri gibi riskli bir şeyden daha güvenli olacaktır.


Kova Burcu

1 Mart 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün sağlıklı beslenmek istiyorsanız araştırmanızı yapmanız gerekecek. Her şey MSG, trans yağlar ve fruktoz gibi kötü gizli içeriklerle dolu gibi görünecek. Sebzelerle yanlış gidemezsin, bu yüzden olağan şüphelileri tavuk göğsü ile karıştır. Tam olarak ne aldığınızı bileceksiniz.


Balık Burcu

1 Mart 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Herhangi bir karar alırken bugün gerçekçi olun. Ulaşılabilir olduklarından emin olun, aksi takdirde sadece boş vaatlerdir. Sıkı bir diyet uygulamadığınız sürece yirmi kilo veremezsiniz, bu nedenle o nachos ve enchilada öğle yemekleri geçmişte kalmalı.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.