Günlük Kariyer Burç Yorumları 6 Şubat 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 6 Şubat Pazartesi gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

6 Şubat 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir cephesinde Uranüs ile kariyer cephesinde Merkür arasındaki dostluk açısının zirveye çıkmasından bu yana yedi gün geçmesine rağmen, hala uyum içinde çalışıyorlar. Onları yeniden bir araya getirecek olan şey, Ay’ın yarın iş sektörünüze dönmesi ve o zamana kadar gelir, iş ve kariyer cephelerinde açık fikirli olma şansı.

Bugünün hayatın eğlenceli, yaratıcı ve maceracı yönüne odaklanmasa bile, profesyonel tanrılar yine de bekle ve gör yaklaşımı çağrısında bulunurlardı. O zamana kadar geri çekilmek için bir çağrı getiren sadece Ay’ın yarın iş sektörünüze dönüşü değil, aynı zamanda kariyer sektörünüzde Merkür ve Plüton hizalanırken burada olması. Gelir, iş ve kariyer cephelerinde bazı heyecan verici günler yaklaşıyor.


Boğa Burcu

6 Şubat 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir sektörünüzdeki Mars ile kariyer sektörünüzdeki Güneş arasındaki dostane açı zirveye ulaştığı için köprünün altından çok sular geçti. O zamandan beri, Ay sadece gelir sektörünüze geri dönmekle kalmadı, aynı zamanda Mars’ın doğrudan dönüşünden bu yana ilk ziyareti için size gelgitin döndüğünü ve frenlerin çekildiğini daha iyi hissettiriyor. İş/yaşam dengesi geriliminin olabileceği bir zamanda, Mars’ın paraya odaklanması, daha akıllıca çalışmayı kolaylaştırıyor.

Aynı zamanda bir Dolunay iş/yaşam dengenizi test ederken, Jüpiter ve Ceres arasında bir çatışma, iş şapkanızı ne zaman takacağınızı ve ne zaman zirveye çıkaracağınızı ne kadar iyi bildiğinizi gösteriyor. Her ikisi de yarından itibaren dramatik bir şekilde geri dönerken, bu profesyonel yılın en tanımlayıcı ve önemli haftalarına girerken hızınızı artırmanız için geçici bir hatırlatmadır.


İkizler Burcu

6 Şubat 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın gelir sektörünüzü terk etmesinden bu yana iki gün geçmesine ve finansal cephede Merkür ve Plüton ile olan çatışmasından kaynaklanan herhangi bir finansal gerginlik ortadan kalkmasına rağmen, faydaları hala oradadır. Ay, hem iş hem de kariyer cephelerinde yılın çok önemli bir noktasında sizi para için keskin bir burunla baş başa bırakırken, kısa ve özünüzü anlamanıza yardımcı olacak Merkür ve Plüton arasındaki hizalanmanın önünde sizi tetikte tutar. uzun vadeli finansal seçimler, kararlar ve planlar.

Ay, gelir sektörünüzü iki gün önce terk etti, ancak sadece paraya burnunuz dik değil, aynı zamanda gelir, iş ve kariyer cephelerinden bir bilgi indirme paketini açıyorsunuz. Bu sadece Ay’ın iş cephesinde Güney Düğümü ve kariyer sektörünüzdeki her iki gezegenle dostane bir açıya girmesi değildi, aynı zamanda yıldızlar zaten her iki cephede hizalanmış olduğundan.


Yengeç Burcu

6 Şubat 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bir Dolunay’ın ortasında olmak, bir fırtınanın zirvesinde olmak gibidir, neredeyse çok fazla şey olur ve çoğu zaman gerçekte ne olduğunu görmeyi zorlaştıran çok fazla yutturmaca veya güçlü duygusal tepkiler olur. Gelir sektörünüzde bir Dolunay yarın rotasına girene ve yutturmaca ve herhangi bir finansal gerilim geri dönmeye başlayana kadar, bunun sadece finansal çitin her iki tarafında değil, profesyonel olarak da ne kadar güçlendirici olduğunu takdir edeceksiniz.

Gelir sektörünüzde bir Dolunaydan kaynaklanan herhangi bir mali gerginlik geçici olsa da, kazançlar uzun vadeli olabilir. Finans sektörünüzdeki Güneş’ten gelen baskı, Ay’ı sıkıştırıyor, bu her yıl bu zamanlarda finansal çitin her iki tarafına da her zaman enerji verebilecek bir şey. Ancak, bunu profesyonel bir atılım için de bir fırsata dönüştüren, kariyer sektörünüzdeki dört gezegenden gelen destektir.


Aslan Burcu

6 Şubat 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yarın gelir sektörünüze geri dönmesine giden yolda, odak noktası hala finansal çitin diğer tarafında, son günlerden bir bilgi indirme paketini açmaya devam ediyorsunuz. Para tanrıları, Ay’ın yarın gelir sektörünüze dönmesinden önce bekle ve gör yaklaşımını çağırırken aynı zamanda, para meseleleri söz konusu olduğunda da aynısını yapıyorlar, ancak daha çok size mali durumunuzu dinlemeniz için zaman vermek için içgüdüler ve hayal gücü.

Geçen hafta bu zamanlarda, işteki Merkür ile kariyer cephesindeki Uranüs arasındaki dostluk yönü, sadece altı hafta içinde üçüncü kez, ancak ilk kez her ikisi de doğrudan hareket halindeyken zirveye ulaştı. Bir hafta sonra ikisi de hız kazanıyor ama yarın Ay’ın gelir sektörünüze dönüşü gelir, iş ve kariyer cephelerinde işleri bir araya getirmeye yardımcı olacak.


Başak Burcu

6 Şubat 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bir Dolunay, Güneş ve Ay’ı dikkatiniz için bir halat çekmenin zıt uçlarına koyarken, biri iş şapkanızı çıkarmanızı, diğeri ise şapkanızı çıkarmanızı isterken, bu finansal olarak iyi bir haber. Ay’ın finansal güveninize, içgüdülerinize ve hayal gücünüze ilham vermesi, tıpkı gelirdeki Ceres ile finansal cephedeki zirvelerdeki Jüpiter arasındaki bir çatışma gibi.

Ay, haritanızın nostaljik ve yansıtıcı bir bölümünü terk edene kadar, hem Güneş hem de Satürn üzerindeki baskı kalkacak ve bu, kavgadan ziyade kucaklanması gereken bir şey haline gelecek. Aynı zamanda bu, iş şapkanızı ne zaman üzerinizde tutmanız gerektiğini ve test için ne zaman çıkarmanız gerektiğini ne kadar iyi bildiğinizi gösterirken, bu, sıkışan herhangi bir şeyi zorlamak için bir şanstır. Bu, ister gerçek ister hayali olsun, barikatları ve engelleri aşmak için bir şans.


Terazi Burcu

6 Şubat 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

14 gün önce Uranüs finans sektörünüzde doğrudan döndü ve yedi gün önce Merkür’ün dostça yönü zirveye ulaştı ve birlikte size geleceğe güvenle bakma şansı verdi. On yılı aşkın bir süredir finansal büyüme ve genişleme açısından en büyük yılınız Jüpiter Mayıs’ta geri dönene kadar başlamasa da, bu size geleceğe bakmanız ve seçeneklerinizi keşfetmeye başlamanız için zaman verir.

Ay’ın kariyer sektörünüzü terk etmesinden bu yana iki gün geçmesine rağmen, mesleki içgüdüleriniz hala keskin olmakla kalmıyor, aynı zamanda gelir, iş ve kariyer cephelerinden gelen bir bilgi indirme paketini de açıyorsunuz. Ay’ın geçen ay başladığı şeyi bitirmek için bir Dolunaydan tam bir daire çizmiş olması, tam da yıldızlar gelir ve iş cephelerinde hizalanırken, size bu sefer paketinden çıkarmanız gereken çok daha fazla şey bıraktı.


Akrep Burcu

6 Şubat 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars’ın Güneş’e karşı dostane yönü yedi gün önce zirveye ulaştı, ancak o zamandan beri köprünün altından daha da fazla sular geçti. O zamandan beri Ay, Mars’ın doğrudan dönüşünden bu yana finans sektörünüze ilk ziyaretini yaptı ve kozmosun savaşçı gezegeni hız kazanmaya devam ettikçe, finansal gücünüzü gerçekten geri alabileceğiniz hissi yalnızca arttı.

Bir Dolunay’ın ortasındayken savaş sisi, yalnızca diğer tarafta tam olarak ortaya çıkacak olan tüm sonuçları görmeyi zorlaştırır. Bu, kariyer sektörünüzde bir Dolunay sırasında kemerlerinizi bağlamanızı önemli hale getirir, çünkü bazı güçlü duygusal tepkiler veya hatta bazı profesyonel baskılar veya iş/yaşam dengesi gerilimi olabilirken, bu, iş ve kariyer cephelerindeki şeylere enerji vermenize yardımcı olur.


Yay Burcu

6 Şubat 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın finans sektörünüzden ayrılmasının üzerinden iki gün geçmiş olsa da bu, finansal çitin her iki tarafının da yararlanmaya devam ettiği bir şey. Sizi finansal içgüdüleriniz ve hayal gücünüzle dolu ve para konularında daha iyi okumaya bırakmanın yanı sıra, gelir sektörünüzdeki her iki gezegenle olan bir çatışma sizi gelir, iş ve kariyer cephelerinde bazı çarpıcı günlerin öncesinde tetikte tutuyor.

Ay’ın yarın kariyer sektörünüze dönüşüne giden yolda, bu, bekle ve gör yaklaşımı benimserken antenlerinizi açık tutmak için her ay önemli bir noktadır. Özellikle Ay sadece çalışma haftasının kalbinde burada olmayacak, aynı zamanda Merkür ve Pluto burada bizim gelir sektörünüzde son kez hizalanacakken, gelir, iş ve kariyer cephelerindeki şeyleri bir araya getirecek. ömür.


Oğlak Burcu

6 Şubat 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Yarın Ay finans sektörünüzü terk edene kadar, gelir ve para meseleleri arasında bir miktar gerilim olacak, ancak bir atılım için fırsat yaratan da bu gerilim veya baskıdır. Mali çitin bu tarafında hiçbir gezegensel aktivite olmaması, para konularını artırırken, gelir sektörünüzdeki Güneş ve Satürn üzerindeki baskı, gerekirse dağları yerinden oynatma gücüne sahip olduğunuz bir zamanda gelir.

İşteki Mars ile gelir cephesindeki Güneş arasındaki dostluk yönü zirveye ulaştığından beri köprünün altından çok sular geçti. Tam bu zirveye ulaştığı sırada Ay, Mars’ın doğrudan dönüşünden bu yana ilk ziyareti için geri döndü, bu da bu ortaklığı güçlü tutan bir şeydi. Dolunayın Güneş üzerinde baskı oluşturduğu bir zamanda, Mars, özellikle gelir ve iş cephelerinde herhangi bir finansal gerilimi motivasyona dönüştürme şansı ile iyiliğe karşılık vermeye hazırdır.


Kova Burcu

6 Şubat 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yarın finans sektörünüze dönüşüne giden yolda, bu, açık fikirli olurken antenlerinizi açık tutmak için her ay önemli bir noktadır. Özellikle para meseleleri söz konusu olduğunda. Ay’ın iş sektörünüzden iki gün önce ayrılmasından sonra gelir, iş ve kariyer cephelerinden gelen bilgileri indirmeye devam ettiğiniz finansal çitin diğer tarafında farklı bir hikaye.

Ay’ın iş sektörünüzü terk etmesinden bu yana iki gün geçmesine rağmen, sıradan zamanlarda bile, içgüdülerinize güvenebilirken, hala bir bilgi indirme paketini açıyor olacaksınız. Ancak bu, gelir ve kariyer meseleleri söz konusu olduğunda, kendi başına ve zamanlama açısından o kadar önemli bir ziyaretti ki, bu kez paketinden çıkarılacak çok daha fazla bilgi var.


Balık Burcu

6 Şubat 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün gelir sektörünüzde Jüpiter’le dostane bir görünümden sonra, iş sektörünüzdeki Dolunay buhar oluşturmaya devam ederken, bugün oradaki iki gezegenle daha dostane bir görünüm oluşturuyor. Gelir sektörünüzdeki dört gezegenle, bu çok fazla pozitif enerji yaratıyor ve finans sektörünüzün zirvelerinde Jüpiter ile cüce gezegen Ceres arasındaki bir çatışma olarak, bu herhangi bir finansal gerilimi motivasyona dönüştürmeye yardımcı oluyor.

İş sektörünüzde bir Dolunay, yarın Ay ayrılıncaya kadar rotasını sürdürmeyecek. Sıradan bir aylık ziyaretten çok daha fazla güçle, ancak Ay hem Güneş hem de Satürn ile çatıştığı için çoğu savaş sisi tarafından gizlendiği için, bilinçaltınız o sırada işleyebileceğinizden daha fazla bilgi indiriyor olacak. Ay gittikten sonra her şey anlam kazanmaya başlayacak.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.