Günlük Kariyer Burç Yorumları 28 Şubat 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 28 Şubat Salı gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

28 Şubat 2023 Salı Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mali çitin gelir tarafında işler her zamanki gibi devam ederken, dün Ay’ın gelir sektörünüzden ayrılması size para için keskin bir burundan daha fazlasını bıraktı. Ayrılmadan önce iş sektörünüzdeki Pluto’nun dostça bir yönü, size gelir ve iş meseleleri hakkında sezgisel bir okuma bıraktı, ancak daha da önemlisi, her iki cephede de güçlü değişim ipuçları verdi.

Dün gelir sektörünüzden ayrılmadan önce Ay’ın kariyer sektörünüzdeki Plüton’a dost yönü, her iki cephede de açmanız gereken çok şey bıraktı. Bu, Plüton’un 2008’de geri dönmesinden bu yana her dört haftada bir olan bir şey olsa da, bu onun ayrılmadan önceki sonuncusu ve aynı zamanda 2023’ün en kazançlı aylarının başlamasından önceki sonuncusu. Ay, her ikisinin de üstünde kalmak için gereken her şeyi size bıraktı.


Boğa Burcu

28 Şubat 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün iş cephesindeki gezegenlerle dostane bir görünüm arasında ve yarın kariyer cephesinde daha da ileride, Ay’ın Mars ayrılmadan önce gelir sektörünüze son ziyareti bugün daha çok paraya odaklanıyor. Ay, ayrılmadan önce son bir kez kozmosun savaşçı gezegeni Mars ile aynı hizaya geldiğinde, bu size hak ettiğiniz şey için büyüyen bir mücadele dürtüsünü nereye yönlendireceğiniz konusunda daha iyi bir fikir veriyor.

Dün iş cephesinde cüce gezegene dostça bir bakış açısı ile yarın kariyer cephesinde Merkür ve Satürn’e başka bir açı arasında, Ay, gelir sektörünüzden ayrılmadan önce son kez Mars’la hizalandığı için paraya daha fazla odaklanıyor. Bu, dahil olan her gezegen ayrılmadan önce yapabileceklerini başarmak için çalışırken, gelir, iş ve kariyer cephelerindeki tüm farklı konuları bir araya getirmeye yardımcı oluyor.


İkizler Burcu

28 Şubat 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yarın gelir sektörünüze dönmesine giden yolda, bu, bekle ve gör yaklaşımı benimserken antenlerinizi açık tutmak için her ay önemli bir noktadır. Ay’ın Mars’a dönmeden önceki son ziyareti olarak, bazı şeyleri fazla düşündüğünüz için gözden kaçırmayı göze alamayacağınız önemli bilgiler size iletilecek.

Güneş’in kariyer sektörünüzde Neptün ile aynı hizaya gelmesine hâlâ haftalar varken, Merkür hâlâ üç gün uzaktayken ve Satürn önümüzdeki haftaya kadar geri dönmeyecekken, sadece gözlem yapmak için zaman var. Güneş ışığı, büyük bir değişim döneminde kariyeriniz ve profesyonel durumunuz, konular ve seçenekleriniz üzerinde kalacak, ancak şimdilik, hala bu değişikliği bekliyorsunuz.


Yengeç Burcu

28 Şubat 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, yarına kadar haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümünü terk edene kadar finans sektörünüzdeki Merkür ve Satürn ile dostane bir açı oluşturmayacak olsa da, zaten uyum içindeler. Bu, Merkür’ün para için akıllı kafasını ve Satürn’ün sert çizgisini Ay’ın sezgisel kenarı ile dengelemeye yardımcı oluyor. Hiçbir şeyin siyah ve beyaz olmadığını bilen Ay, satır aralarını okumayı kolaylaştırıyor.

Venüs ve Jüpiter, çalışma haftasının kalbinde zirveye ulaşacak olan kariyer sektörünüzdeki hizalanmalarına yaklaştıkça, bu, şansınızı arttırırken neyin mümkün olduğu hissini genişletmeye yardımcı oluyor. Şans ve çekim yasaları daha sıkı bir şekilde uyumlu hale geldikçe, yapamayacaklarınızdan çok yapabileceklerinize odaklanmanız gerekir.


Aslan Burcu

28 Şubat 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüzde geçen haftaki Yeni Ay’dan sonra, ancak Merkür hala üç gün uzaktayken, Güneş mali durumunuz ve para meseleleriniz üzerinde güneş ışığını tutarken sadece gözlem yapma şansı var. Merkür, kafanızı oyuna sokmak için gereken para için ama aynı zamanda Satürn’ün gelecek hafta oyunun kurallarını değiştiren dönüşüne hazırlanmak ve mali gücünüzü geri almak için çok gerçek bir şans için akıllı kafa ile geri dönecek.

Ay dün kariyer sektörünüzden ayrıldığında, size profesyonel içgüdülerinizden ve hayal gücünüzden daha fazlasını ve iş ve kariyer cephelerinde bir bilgi indirme bıraktı. Ayrılmadan önce iş sektörünüzdeki Plüton’un dostça bir yönü aylık bir olay olabilir, ancak her iki cephede de önünüzdeki büyük değişikliklerle bu, bağlantıda kalmanız gereken bir frekansa ayarlı olmanızı sağladı.


Başak Burcu

28 Şubat 2023 Salı Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, dün gelir sektörünüzdeki gezegenlerle dostane bir görünümden sonra sadece kariyer sektörünüzde değil, aynı zamanda Mars’la bir hizalanma, profesyonel tutkularınızı, mücadeleci ve rekabetçi ruhunuzu ateşlemeye yardımcı oluyor. Ay, yarın ayrılmadan önce iş sektörünüzde kalan iki gezegenle dostça bir açı oluşturduğunda, gelir, iş ve kariyer cephelerinde oyundaki dinamikler hakkında yepyeni bir anlayışa sahip olacaksınız.

Çalışma haftasının ilk günlerinde Ay’ın kariyer sektörünüzde olması bile bir avantajdır, profesyonel içgüdülerinizin ve hayal gücünüzün en baştan ateşlenmesini sağlar. Bununla birlikte, kozmosun savaşçı gezegeni ayrılmadan önce Ay son kez Mars’la aynı hizaya geldiğinden, bu size profesyonel tutkularınızı, dövüş ve rekabetçi ruhunuzu ve ayrıca barikatlar ve bariyerler üzerindeki savaşınızı nereye yönlendireceğiniz konusunda daha iyi bir okuma sunuyor. gerçek veya hayali.


Terazi Burcu

28 Şubat 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün finans sektörünüzden ayrılması, sizi her zaman finansal içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün körüklenmesi ve paketten çıkarılacak bir bilgi indirmesi ile baş başa bırakacaktı. Bu sıradan bir aylık ziyaret olsa da, paranın gezegeni Venüs’ün geri dönmesinden önceki son ziyaret olduğundan, bu, iletilen bilgilerin, içgörülerin ve mesajların paketten çıkarılması ve işlenmesinde acele etmemeyi önemli kılmaktadır.

Hem Ay’ın yarın kariyer sektörünüze dönmesi hem de Merkür’ün üç gün sonra iş sektörünüze dönmesi öncesinde, her iki cephede de bekle ve gör yaklaşımı çağrısı var. Güneş, iş durumunuza ve işle ilgili meselelere zaten güneş spot ışığına sahip ama o bile geri çekiliyor ve sizden sadece Merkür’ün dönüşünü değil, Satürn’ün gelecek hafta oyunun kurallarını değiştiren dönüşünü de gözlemlemek için zaman ayırmanızı istiyor.


Akrep Burcu

28 Şubat 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, Mars ayrılmadan önce finans sektörünüze son ziyaretini yaparken, bugünkü hizalanmaları finansal içgüdülerinizi, hayal gücünüzü, tutkularınızı ve mücadeleci ruhunuzu bir araya getiriyor. Bunu nereye yönlendireceğiniz konusunda size daha iyi bir okuma sağlamanın yanı sıra, bu, Mars’ın gerçek veya hayali barikatlar ve bariyerler üzerindeki savaşını ateşleyebilir.

Venüs, Jüpiter’i yarına kadar yakalayamayacak ve on yılı aşkın bir süredir iş sektörünüzdeki ilk hizalanmalarından bir gün önce olacak olsa da, şimdiden bir etki yaratacak kadar yakınlar. Şans ve çekim kanunları bir araya geldikçe bu, neyin mümkün olduğuna dair yeni bir anlayış yaratıyor. İşin büyümesi ve genişlemesi söz konusu olduğunda, ne yapamayacağınızdan çok ne yapabildiğinizle ilgilidir.


Yay Burcu

28 Şubat 2023 Salı Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yarın finans sektörünüze dönüşü, Mars’ın dönüşünden önce para konularını kontrol etmek için değerli bir şans getirecek olsa da, bugün odak noktası finansal çitin gelir tarafında. Bu, dün iş sektörünüzden ayrılmadan hemen önce gelir sektörünüzdeki Ay’ın dost yönünden Plüton’a bakış açısını işlemeniz için size zaman veriyor.

Ay’ın dün iş sektörünüzden ayrılması ve ayrılmadan önce gelir sektörünüzdeki Plüton’la dostane görünümü, size her zaman her iki cephede de paketini açmanız için bir bilgi yüklemesi bırakacaktı. Yine de, Venüs dönmeden ve Pluto gelir sektörünüzden ayrılmadan önce, Ay’ın iş sektörünüze yaptığı son ziyaretin ardından, siz bunu yaptıkça, sezgisel bir değişim duygusu güçlenecek.


Oğlak Burcu

28 Şubat 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür ve Satürn’ün birlikte son günlerinde gelir sektörünüzde Ay’ın iş sektörünüzde olması bile bir avantajdır. Ay’ın, Mars iş sektörünüzü terk etmeden önce son ziyaretini yapması ve gelir sektörünüzdeki tüm gezegensel faaliyetlerin rotasını tamamlamak üzere olması, bu size zirveye yeni çıkmaya başlayan bir dalgadan en iyi şekilde yararlanmak için gereken sezgisel avantajı sağlıyor. her iki cephede.

Bugün iş sektörünüzde Ay ve Mars aynı hizaya geldiğinden, bu size yılın en yoğun haftalarından bazılarına girerken iş tutkularını, mücadeleci ve rekabetçi ruhunu nereye kanalize edeceğiniz konusunda daha iyi bir okuma sunuyor. Ay’ın, Mars’ın seksen yıldaki en uzun ziyaretinden önceki son ziyareti sona eriyor ve gelir, iş ve kariyer cephelerindeki tüm farklı konuları bir araya getirmeye yardımcı oluyor ve size ne için savaştığınıza dair daha iyi bir fikir veriyor.


Kova Burcu

28 Şubat 2023 Salı Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş, gelir sektörünüzdeki son üç haftasına girerken, Merkür ve Satürn’ün dönüşünü beklerken çok az aciliyet ve hatta geri çekilme çağrısı var. Bu size gözlem yapmanız için zaman veriyor ve hiçbir şey için acele etmenize gerek kalmadan gelir durumunuz, meseleleriniz ve seçenekleriniz üzerindeki güneş ışığı ile gördüğünüz her şeyi alın.

Yeni çalışma haftasına girerken işe koyulmak isteseniz de istemeseniz de, profesyonel tanrılar sizi geri durmaya çağırıyor. Ay’ın yarın sadece iş sektörünüze dönmesi değil, Mars dönmeden önceki son ziyareti ve Güneş gelir sektörünüzdeyken tek ziyareti için önümüzdeki günlerde işler düzelmeye başlayacak.


Balık Burcu

28 Şubat 2023 Salı Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs, Jüpiter’i yarına kadar yakalayamayacak olsa da, on yıldan fazla bir süredir gelir sektörünüzdeki ilk hizalanması çalışma haftasının kalbinde zirveye ulaşırken, para ve şans gezegenleri şimdiden birbirlerinin yörüngesinde. Yaklaştıkça ve özellikle birleştikçe, nelerin mümkün olduğu duygusuyla birlikte şansınız da o kadar artacaktır.

Aynı zamanda, Venüs ve Jüpiter gelir sektörünüzde aynı hizaya gelmekten yalnızca bir gün uzaktayken, Ay, geçen ayki Dolunaydan sonra tam daire çizeceği iş sektörünüze yaklaşıyor. Hem gelir hem de iş cephelerinde, perde arkasında hafta sonuna kadar semeresini verecek çok şey oluyor ve o zamana kadar bekle ve gör yaklaşımı izlemenize izin veriyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.