Günlük Kariyer Burç Yorumları 26 Şubat 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 26 Şubat Pazar gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

26 Şubat 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın her ay gelir sektörünüze dönüşü, kontrol etmek için her zaman önemli bir fırsattır ve size paranın nerede olduğu ve bilmeniz gereken diğer bilgiler, içgörüler ve mesajlar hakkında daha iyi bir fikir verir. Venüs dönmeden önceki bu son ziyaret her zaman dikkat etmeyi daha önemli hale getirecekti, ama özellikle bu aynı zamanda 15 yıl sonra Pluto’nun kariyer sektörünüzü terk etmesinden önceki son ziyaret olduğundan, size para ile nerede olduğu arasındaki ilişkiyi okumanızı sağlayacak. işler profesyonelce gidiyor.

Aylık ziyaretini gelir sektörünüze yapan Ay, kariyer sektörünüzde Pluto’ya dostça bir açıya yaklaştıkça dikkat etmeniz gereken önem artıyor. Bu, Plüton’un yaklaşık 15 yıl önce kariyer sektörünüze dönüşünden bu yana her dört haftada bir olan bir şey ama önümüzdeki ay ayrılarak, bu son karşılaşma size, önümüzdeki haftalarda yönünüzü bulmanıza yardımcı olabilecek, gelir ve kariyer konularında sezgisel bir okuma bırakıyor.


Boğa Burcu

26 Şubat 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yarın gelir sektörünüze geri dönmesine giden yolda, bu, herhangi bir ayda antenlerinizi açık tutmanız için önemli bir noktadır, ancak o dönene kadar, şeyleri fazla düşünmekten kaçının. Daha da fazlası, bu, Ay’ın seksen yıldaki en uzun ziyaretinin son dört haftasına giren Mars’tan ayrılmadan önceki son ziyareti olduğunda. Satürn ve Merkür kariyer sektörünüzü terk etmeden önceki son ziyaret olarak, gelir, iş ve kariyer cephelerinde çok önemli birkaç gün geliyor.

Aynı zamanda Merkür kariyer sektörünüzde son hafta sonunu geçiriyor ve Satürn burada son 10 gününe giriyor, onlar da bir hizalanmaya doğru ilerliyorlar. Pluto’ya hâlâ dört hafta varken bu, kariyer sektörünüzü yaklaşık üç yıldır ilk kez boş bırakacak, ancak geri adım atmadan ve bir sonraki bölüm başlamadan önce her şeyi yoluna koymadan önce elinizden gelen her şeyi önümüzdeki günlere koyma şansına sahip olacaksınız.


İkizler Burcu

26 Şubat 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars, gelir sektörünüzden hâlâ dört hafta uzaktayken ve Ay, önümüzdeki hafta oyunun gidişatını değiştirecek dönüşünden önce son ziyaretini yaparken, şimdiden sıraya girmenin zamanı geldi. Kariyer sektörünüzdeki Güneş ile iş sektörünüzdeki Güney Düğümü arasında para gezegeni Venüs’ün başladığı yerden devam eden ve boru hattından daha fazla desteğin gelmesiyle devam eden dostane bir açıdır, bu size profesyonel olmanız için zaman veriyor. üst üste ördekler.

Güneş sadece bir haftadır kariyer evinizde ama Ay’ın ziyareti, Yeni Ay ve Venüs’ün ayrılışı da dahil olmak üzere köprünün altından çok sular geçti bile. Toplu olarak bu, sizi geçen hafta bu zamandan çok daha fazla bilinçlendirdi, ancak Merkür önümüzdeki hafta geri dönüyor ve Satürn otuz yıldaki ilk ziyaretinden sadece 10 gün uzaktayken, bu profesyonel yılın sahip olduğu olasılıkları keşfetmeye başlamadınız bile.


Yengeç Burcu

26 Şubat 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür’ün finans sektörünüzdeki son haftasonunda olması ve Satürn’ün bugün yaklaşık üç yıllık ziyaretinin son 10 gününe girmesiyle, mali durumunuza ve para meselelerinize yoğun bir odaklanma sona eriyor. Bununla birlikte, Merkür ve Satürn aynı hizaya doğru hareket ederken, bu, kafanızı oyunda tutmanız ve mümkün olduğunca zihinsel olarak odaklanmanız için bir zamandır. Bu, Merkür’ün para için akıllı kafasının ve Satürn’ün ne gerekiyorsa yapma kararlılığının bir araya gelmesinden en iyi şekilde yararlanmak için bir şans.

Venüs kariyer sektörünüzdeki ilk haftasonuna geldiğinde köprünün altından çok sular geçmiştir ama bu, bundan sonra olacaklarla karşılaştırıldığında hiçbir şey değildir. Ay çoktan hareket etti ve Venüs ve o geldiğinde zaten burada bulunan dört gezegenle hizalandı, bu da size mevcut kaynaklar hakkında bir fikir veriyor. Yine de, olası profesyonel büyüme ve genişlemeyi gerçekten ortaya çıkaracak olan, Venüs’ün önümüzdeki hafta Jüpiter ile hizalanması olacak.


Aslan Burcu

26 Şubat 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş yedi gün önce finans sektörünüze döndüğünden beri köprünün altından çok sular geçti. Ay’ın hareket ettiği, Yeni Ay’ın meydana geldiği ve paranın gezegeni Venüs’ün ayrıldığı bu dönemde, sizi geçen hafta bu zamandan çok daha fazla netlikle baş başa bıraktı. Ancak, Merkür gelecek haftaya kadar kafanızı oyuna sokacak para için akıllı kafayla geri dönmeyecek ve Satürn hala 10 gün uzakta olduğu için, zihninizi ve seçeneklerinizi açık tutmanız da gerekiyor.

Hafta sonu Ay’ın iş sektörünüzde olması bir avantaj olabilir, çünkü çalışma haftasının gürültüsünden uzakta iç sesinizi dinlemek ve aynı zamanda olaylara bir perspektiften bakmak daha kolaydır. Venüs dönmeden önceki bu son ziyaret, yönünüzü bulmak için her zaman değerli bir fırsat olacaktı ve özellikle yarın ayrılmadan önce Plüton’a dostça bir açı olarak, değişim ve devrim gezegeni yaklaşık 15 yıl sonra ayrılmadan önceki son ziyaret olacak.


Başak Burcu

26 Şubat 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs finans sektörünüze daha altı gün önce döndü ama şimdiden köprünün altından çok sular geçti. O zamandan beri Ay hareket etti ve gelir sektörünüzdeki cüce gezegen Ceres ile bir çatışma, giren para ile giden para arasındaki dengeyi vurgularken, finansal çitin her iki tarafını da enerjilendirmeye yardımcı oldu. Ancak bu, önümüzdeki hafta Venüs’ün Jüpiter ile hizalanması için sadece bir hazırlık, on yıldan fazla bir süredir ilk kez finans sektörünüzde para ve şans gezegenlerini bir araya getiriyor.

Profesyonel tanrılar bile sizi bugünün maceralı ay titreşimlerini veya hafta sonu ruhunu kucaklama şansınızı kucaklamaya teşvik ediyor. Ay’ın yarın sadece kariyer sektörünüze dönmesi değil, aynı zamanda Mars ayrılmadan önceki son ziyareti ve Satürn çalışma sektörünüzden ayrılmadan önce, bu profesyonel yılın en önemli haftalarından birine geçmek üzeresiniz. Yine de bu aynı zamanda daha uzun vadeli görünmek için bir şans, Ay da son ziyaretini Pluto, hayatımızda ilk kez iş sektörünüze dönmeden önce haritanızın eğlenceli ve yaratıcı bir bölümünden ayrılmadan önce yapıyor.


Terazi Burcu

26 Şubat 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay finans sektörünüzü terk etmeden önce, finansal içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü dinlemeye devam etmeniz önemlidir, ancak hiçbir şeyi fazla düşünmeden. Bilinçaltınız bilgileri o anda işleyebileceğinizden daha hızlı indirebildiğinden, ne kadar çok dikkat ederseniz o kadar çok paketi açıp daha sonra işleyebilirsiniz. Her aylık ziyarette durum böyledir, ancak paranın gezegeni Venüs’ün geri dönmesinden önceki son ziyaret olduğu zaman olduğu gibi.

Güneş sadece bir haftadır iş sektörünüzde ama şimdiden köprünün altından çok sular geçti. Ay’ın ilerlediği, Yeni Ay’ın olduğu ve Venüs’ün ayrıldığı o dönemde, bunların hepsi birleşerek geçen hafta bu zamandan çok daha fazla farkındalıkla sizi terk etti. Bununla birlikte, bu, Merkür’ün önümüzdeki hafta oyuna geri dönme şansı ile geri dönmesi ve Satürn’ün otuz yıldaki ilk ziyaretinden sadece 10 gün uzakta olmasıyla, boru hattından aşağı inmekte olanlarla karşılaştırıldığında hiçbir şey değil.


Akrep Burcu

26 Şubat 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yarın finans sektörünüze dönmesine giden yolda, bu, herhangi bir şeyi fazla düşünmeden antenlerinizi açık tutmak için her ay önemli bir noktadır. Bu, Ay’ın yedi aylık destansı ziyaretini sona erdiren Mars’tan ayrılmadan önceki son ziyareti olduğunda daha da fazla. Yine de tutku gezegeni ve kozmosun savaşçı gezegeni son dört haftasına girerken, Ay’ın size bunu nereye yönlendireceğiniz konusunda daha iyi bir fikir vermesiyle birlikte, finansal tutkularınızı ve savaşma ruhunuzu şimdiden ateşliyor.

Hafta başında Venüs iş sektörünüze döndüğünden beri köprünün altından çok sular geçti, ancak önümüzdeki hafta daha da büyük gelişmelerle, hafta sonunda bir duraklama şansı var. Venüs döndüğünden beri Ay hareket etti, ancak dün cüce gezegen Ceres ile bir çarpışma oldu ve bu, iş şapkanızı ne zaman takıp ne zaman çıkarmanız gerektiğini tam zamanında hatırlattı. Önümüzdeki hafta Venüs Jüpiter ile aynı hizaya geldiğinde işler başlayacakken bu daha önemli olamazdı.


Yay Burcu

26 Şubat 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın iş sektörünüze, para getirisi gezegeni Venüs’ten önceki son ziyareti, iş cephesinde içgüdülerinizin size ne söylediğine dikkat etmek için bunu her zaman önemli bir zaman haline getirecekti, gelir sektörünüzdeki Plüton’un dostane bir yönü. aynı zamanda gelir cephesinde yönünüzü bulmak için bir şanstır. Bu, Plüton’un 2008’de geri dönmesinden bu yana her dört haftada bir Ay’ın yaptığı bir karşılaşma ama aynı zamanda ayrılmadan önceki son karşılaşma.

Hafta sonu Ay’ın iş sektörünüzde olması bir avantaj olabilir. Çalışma haftasının gürültüsünden uzakta, bu, içgüdülerinizin sezdiği şeyleri dinlemenizi kolaylaştıracak, hafta sonu boyunca çalışıp çalışmamanız ise her şeyi bir perspektife oturtabilir. Her aylık ziyaret önemli olsa da, Venüs dönmeden önceki bu son ziyaret ve gelecek ay gelir, iş ve kariyer cephelerinde çok şey oluyor, özellikle bu sefer.


Oğlak Burcu

26 Şubat 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür’ün gelir sektörünüzdeki son hafta sonunu geçirdiği ve Satürn’ün son 10 gününe girdiği aynı zamanda, onlar da burada bir otuz yıl daha son hizalanmalarına doğru ilerliyorlar. Yaklaşık üç yıl sonra Satürn ayrılıyor ve Merkür olağan yıllık ziyaretini yaparken, bu, para için akıllı bir kafa ile sahip olduğunuz her şeyi yaptığınız her şeye koyma kararlılığını bir araya getiriyor. Bu, önümüzdeki birkaç günü bu mali yılın en önemli günlerinden biri haline getiriyor ve özellikle de gücünüzü geri almak söz konusu olduğunda.

Ay’ın yarın iş sektörünüze dönüşüne giden yolda, bekle ve gör yaklaşımı benimserken antenlerinizi açık tutmak için bu, herhangi bir ayda önemli bir noktadır. Hafta sonu ve bugünün eğlenceli ve yaratıcı ay titreşimleri bunu çok daha kolay hale getirirken, Mars son dört haftasına girerken ve ayrılmadan önce Ay’ın son ziyaretini beklerken, sizin neler olabileceğine daldığınızı görmek için can atıyor. yılın en yoğun haftaları.


Kova Burcu

26 Şubat 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş sadece yedi gündür gelir sektörünüzde ama şimdiden köprünün altından çok sular geçti, bu da size geçen hafta bu zamana göre çok daha fazla farkındalık veriyor. Bununla birlikte, bildiğinizi sandığınız kadar, Satürn’ün otuz yıldaki ilk ziyaretinden sadece 10 gün uzakta olması ve Merkür’ün gelecek hafta geri dönmesi ve oyuna kafanızı sokmanız için gereken parayı size akıllı bir şekilde vermesiyle, tam da istediğiniz noktadasınız. güçlü yeni bir yolculuğun başlangıcı.

Gelir sektörünüze dönüşünden bir hafta sonra Güneş ile kariyer sektörünüzdeki Güney Düğümü arasındaki dostane bir yön olarak, ikisi arasında bir başka farkındalık katmanı daha olacak. Ay, haftanın başlarında aynı dostça yönü ve ayın başlarında Venüs’ü oluşturduktan sonra, bu, bunun zaten sağladığı şeye katkıda bulunur. Bununla birlikte, hem gelir hem de iş cephelerinde boru hattından daha fazla gezegenin gelmesiyle, bu hala gelişmekte olan bir hikaye.


Balık Burcu

26 Şubat 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir sektörünüzdeki son haftasonuna girerken Venüs, para ve şans gezegenlerini burada ilk kez bir araya getirecek olan önümüzdeki hafta Jüpiter ile hizalanmadan önce yeniden gruplanan para gezegeni ile şimdiden çok şey deneyimledi ve tanık oldu. on yıl. İster ayın başında Ay’ın geçmesi, ister dün finans sektörünüzde cüce gezegen Ceres ile bir çarpışma olsun, Venüs şimdiden size gelir ihtiyaçlarınız, öncelikleriniz ve seçenekleriniz hakkında daha iyi bir fikir veriyor.

Önümüzdeki hafta sonu bu zamanlar Ay’ın yalnızca iş sektörünüze geri dönmeyeceğini, aynı zamanda ayın başlarında bir Yeni Ay’dan tam bir daire çizerek her şeyin bittiğini göreceğini bilmek, bekle ve gör yaklaşımına izin verir. Özellikle Ay’ın dönüşü arasında olduğu gibi, önümüzdeki hafta gelir sektörünüzde para ve şansın gezegenleri olan Venüs ve Jüpiter arasında bir hizalanma var. Ay geri döndüğünde, gelecek hafta bu zamana kadar gelir ve iş cephelerinde nelerin mümkün olduğuna dair yepyeni bir anlayışla her ikisi için de dostça bir görünüm oluşturacak.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.