Günlük Kariyer Burç Yorumları 25 Şubat 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 25 Şubat Cumartesi gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

25 Şubat 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bir yandan Ay, gelir sektörünüze sıradan bir aylık ziyaret yapıyor, bu da para için burnunuzu keskinleştirebilecek ve tetikleyici görevi görebilecek bir şey. Ay, ay düğümlerini geçerken bu, gelen para ile giden para arasındaki dengeyi daha şeffaf hale getirebilir. Öte yandan Ay’ın para gezegeni Venüs’ten önceki son ziyareti geri döndüğü için dikkat etmek her zamankinden daha önemli.

Ay, gelir sektörünüze olağan bir aylık ziyaret yaparken, bu sadece Venüs’ün dönmesinden önceki son ziyaret değil, Plüton’un kariyer sektörünüzdeyken son ziyaretidir. 2008’de Pluto’nun dönüşünden bu yana, Ay’ın her dört haftada bir gelir sektörünüze dönüşü onları uyumlu hale getirdi ve bu, her profesyonel yılın kazançlı bir yönde ilerlemesine yardımcı oldu. Bu, Ay’ın son ziyareti olurken, Venüs, Pluto ayrılmadan önce yerini doldurmak için devreye girecek ve bu ortaklık her zamankinden daha önemli olacak.


Boğa Burcu

25 Şubat 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

İş şapkanızı ne zaman takacağınızı ve ne zaman çıkaracağınızı ne kadar iyi bildiğinizi test eden paranın gezegeni Venüs’tür ve Ay’ın gelirinize son ziyaretini yapmasına sadece iki gün kala gelir. yıl için sektör. Bu profesyonel yılın en belirleyici günlerinden bazılarının kalbinde, Mars’ın daha akıllıca çalışmanın anahtarı olan paraya odaklanması var.

Venüs ile cüce gezegen Ceres arasındaki, iş şapkanızı ne zaman takacağınızı ve test için ne zaman çıkaracağınızı ne kadar iyi bildiğinizi ortaya koyan bir çatışma, kariyer sektörünüzdeki gezegenleri etkilemiyor olsa da, bundan fayda sağlayacaklar. Merkür ve Satürn hem kariyer sektörünüzde bir uyumlanmaya hem de çıkış kapısına doğru ilerlerken, daha akıllıca çalışmaya ve zamanınızı ve enerjinizi şimdi ve uzun vadede en fazla etkiye sahip olabileceği yere koymaya yönelik artan bir ihtiyaç var.


İkizler Burcu

25 Şubat 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, haritanızın sezgisel ve yaratıcı kısmından ayrılana kadar finans sektörünüzdeki Plüton’la dostane bir açı oluşturmayacak olsa da, bu onları aynı zamanda uyumlu hale getirdi. Bu, tam da değişim ve devrim gezegeni son dört haftasına girerken gelir ve Ay finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemeye yardımcı olur.

Güneş’in geçen hafta kariyer sektörünüze dönüşü, güneş ışığını kariyerinize ve profesyonel durumunuza, konulara ve seçeneklere yöneltmiş olabilir, ancak o sırada yoğun trafik, ancak şimdi her şeyin daha şeffaf hale geldiği anlamına geliyor. Bu, iş sektörünüzde Ay’ın Güney Düğüme dostane yönü ile her ikisine de ışık tutan iş cephesini içerir.


Yengeç Burcu

25 Şubat 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür ve Satürn, finans sektörünüzdeki son günlerini, para için akıllı bir kafa ile finansal gücünüzü geri almak için azmi birleştirme şansı olarak kullanırken, kariyer sektörünüzün ilk günlerinde Venüs diğer tarafı veriyor. mali çit bir destek. Paranın gezegeni olarak Venüs, gelecek hafta gelir sektörünüzdeki Dolunaydan tam bir dönüş yapacağı zaman için doğru profesyonel momentumu yaratmanıza yardımcı oluyor.

Ay’ın dün kariyer sektörünüzden ayrılması, sizi profesyonel içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün körüklemesi ve paketten çıkarılacak bir bilgi indirmesi ile baş başa bırakmaktan daha fazlasını yaptı. Venüs buradayken tek ziyaret olarak ve Jüpiter ile hizalanmaya yaklaştıkça, bu, içgüdülerinize güvenmenizi kolaylaştırır. Bu aynı zamanda herhangi bir iş/yaşam dengesi sorununun açığa çıkmasını daha şeffaf hale getirecek ve dolayısıyla çözülmesini kolaylaştıracaktır.


Aslan Burcu

25 Şubat 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş ışığı şu anda finansal durumunuz ve para meseleleriniz üzerindeyken ve Venüs’ün finans sektörünüzden son zamanlarda ayrılması size net bir yetki bıraktı, çünkü finansal çitin gelir tarafında henüz gezegensel bir aktivite yok. Ceres gelecek ay kariyer sektörünüzde paranın gezegeni olan Venüs’ü bulmak için gelir sektörünüze geri döndüğünde bu durum değişecek. Bu, kariyer sektörünüzde Ay’a sahip olmanızı, ilk önce profesyonel yönlerinize kavuşmanız için bir şans haline getirir.

Ay, kariyer evinize aylık sıradan bir ziyaret yapıyor olabilir, ancak Venüs dönmeden ve Pluto iş sektörünüzden ayrılmadan önceki bu son ziyaret, bu profesyonel yılın dinamiklerinin değişmeye hazırlandığını ilk kez hissetmenizdir. Şimdiye kadar iş ve iş meselelerinin üstünde durmak işlerin devam etmesini sağladı, ancak bu, profesyonel içgüdülerinizin bugün ipuçlarını toplamaya başlamasıyla birlikte, kariyer büyümesine ve genişlemesine geçmek üzere.


Başak Burcu

25 Şubat 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ne olursa olsun, dün Ay’ın finans sektörünüzden ayrılması, her zaman sizi duygusal ve sezgisel olarak daha meşgul hissettirecek ve finansal içgüdüleriniz ile hayal gücünüz ateşlenecekti. Her aylık ziyarette durum böyle olurdu, ancak paranın gezegeni Venüs buradayken tek ziyaret olarak, bu size doğru zamanda doğru içgörü sağlar.

Hafta sonuna girerken Ay’ı haritanızın maceralı bir bölümünde görmek, bunu bir devre kesici veya yangın önleyici olarak kullanma şansı ile daha iyi bir zamanlama olamazdı. Ay’ın hem Mars ayrılmadan hem de Merkür ve Satürn yalnızca iş sektörünüzü terk etmekle kalmayıp aynı zamanda bir hizaya girmeden önce kariyer sektörünüze yaptığı son ziyaretine sadece iki gün kaldı. yenilenmiş ve A oyununuzu oynamaya hazır.


Terazi Burcu

25 Şubat 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, finans sektörünüze aylık olağan ziyaretini yaparken, bugün mükemmel bir zamanlamayla ay düğümlerinden geçiyor. Bu, gelen para ile giden para arasındaki herhangi bir denge sorununu daha şeffaf hale getirecek bir şeydir, ancak finansal içgüdüleriniz işteki Güneş ile gelir cephesindeki Güney Düğümü arasındaki dostça bir açı kadar keskin olduğundan, bu aynı zamanda Potansiyel daha şeffaf.

Haftaya yoğun bir başlangıcın ardından, Güneş iş sektörünüzdeki ilk haftasının sonuna yaklaştığı için işler çok daha az telaşlı. Bu, işleri daha şeffaf hale getiriyor ve bugün, Güneş gelir sektörünüzdeki Güney Düğümü için dostane bir yön oluşturduğundan, hem gelir hem de iş cephelerini içeriyor. Bu, Ay’ın haftanın başlarında ve Venüs’ün ayın başlarında oluşturduğu görünümle aynı, ancak bu sefer çok daha şeffaf.


Akrep Burcu

25 Şubat 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finansal tutkularınızı ve savaşma ruhunuzu ateşlemek için geçen Ağustos ayında normalde altı haftalık bir görev için geri döndükten sonra, Mars’ın finans sektörünüze seksen yıldır yaptığı en uzun ziyareti nihayet sona eriyor. Ancak, önümüzdeki ayın sonlarına kadar ve Ay, Mars ayrılmadan önceki son ziyaretinden sadece iki gün uzaktayken, bu son haftaların nasıl değerlendirileceğini daha iyi anlayacaksınız.

Ay’ın dün iş sektörünüzden ayrılması, her zaman size iş ve işle ilgili konularda daha iyi bir okuma bırakacaktı, içgüdüleriniz keskin ve duygusal ve sezgisel olarak daha meşgul hissedeceksiniz. Bu seferki fark şu ki, artık daha iyi okuyabildiğiniz ve hızlanmaya başlayan iş büyümesinde ve genişlemede hepsinin farklı bir rol oynadığı beş gezegeni geride bırakıyorsunuz.


Yay Burcu

25 Şubat 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Plüton gelir sektörünüzü dört hafta daha terk etmeyecekken, Ay ayrılmadan önce iş sektörünüze son ziyaretini yapıyor. Son 15 yıldır Ay’ın aylık ziyaretleri, gelir ve iş konularını birbirine bağlayan ve bağlamaya devam edecek olan Plüton’a her zaman dostane bir yön kattı. Ay tekrar iş sektörünüze dönmeyecekken, paranın gezegeni Venüs, aciliyet olmadan iş sektörünüze dönüşü öncesinde dikkat etmeyi önemli hale getiriyor.

Bir yandan, Ay’ın iş sektörünüzde olması size iş ve işle ilgili konularda sezgisel bir okuma sunarken, bilinçaltınızın bilgileri, içgörüleri ve mesajları indirmesine izin verir. Bu aylık ziyaretin farkı, Ay son ziyaretini Venüs dönmeden ve Pluto gelir sektörünüzden ayrılmadan önce yaptığı için dikkat etmenin ne kadar önemli olduğudur.


Oğlak Burcu

25 Şubat 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş ve Ay’ın gelir sektörünüzden gitmiş olması, ancak size bıraktıkları şeffaflık ve paranın karşılığının ödenmemesi nedeniyle, Merkür ve Satürn’ün buradaki son günlerinden en iyi şekilde yararlanmak için gereken her şeye sahipsiniz. Merkür gelecek hafta ayrılana kadar aynı hizaya gelmeyecek olsalar da, para için akıllı kafası ve şimdi atılabilecek küçük adımlara odaklanması, Satürn’ün ne gerekiyorsa yapma kararlılığıyla birleşmeye başlıyor.

Venüs ile cüce gezegen Ceres arasındaki bir çatışma, bugün her zaman iş/yaşam dengenizi test edecekti, ancak Ay’ın haritanızın eğlenceli ve yaratıcı bir bölümünde yer alması, dengeyi hayatın meşgul tarafından uzaklaştırmaya yardımcı olacaktır. mükemmel zamanlama ile. Ay’ın, Mars ayrılmadan önce iş sektörünüze son ziyaretine sadece iki gün kala, işler çok daha yoğun hale gelecek ve bu, iş/yaşam dengesini bir öncelik haline getirmek için mükemmel bir zaman haline geliyor.


Kova Burcu

25 Şubat 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Geçen hafta sonu gelir sektörünüze geri dönmek için sıkışık bir başlangıcın ardından, tıpkı iş sektörünüzdeki Güney Düğümünün dostane bir yönü iş cephesinde aynı şeyi yaptığı gibi, Güneş de temiz hava kazanıyor. Bu, Venüs’ün haftanın başlarında gelir sektörünüzden ve Ay’dan geçerken oluşturduğu yönün aynısıdır, ancak güneş ışığı her şeyi daha da şeffaf hale getiriyor.

Gelirdeki Güneş ile kariyer cephesindeki Güney Düğümü arasındaki dostane açı, Ay’ın haftanın başlarında ve Venüs’ün ayın başlarında aynı açıyı oluşturmasıyla, çok daha fazla şeffaflık var. bu zaman. Bu, Güneş’in kazançlı yön duygusu ile Güney Düğümü’nün profesyonel yön duygusu arasında kilitlenmeye yardımcı oluyor.


Balık Burcu

25 Şubat 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün gelir sektörünüzden ayrılması, size paranın nerede olduğuna dair daha iyi bir fikir vermekten fazlasını bıraktı. Bu ziyaret sadece Venüs buradayken ve özellikle önümüzdeki hafta burada Jüpiter ile aynı hizaya girerken, Ay’ın para ve şans gezegenleriyle bağımsız olarak bağlantı kurduğunu gördü, tam da potansiyel olarak en kazançlı gezegenlerden bazılarını yaratmak için güçlerini birleştirmek üzereyken. yılın haftaları.

İletişim sektörünüzde Ay’a sahip olmak, bunu konuşmalar ve iletişimin tüm yönleri için iyi bir gün yapmaktan daha fazlasını yapıyor. Ay, haritanızın bu akıllı ve entelektüel açıdan anlayışlı bölümünde hareket ederken, sezgisel üstünlüğünden hiçbir şey kaybetmez, bu da sizi bugün oyununuzda zirvede tutacak bir sezgi ve mantık, hayal gücü ve zeka karışımına erişmenizi kolaylaştırır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.