Günlük Kariyer Burç Yorumları 24 Şubat 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 24 Şubat Cuma gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

24 Şubat 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Paranın gezegeni Venüs’ün gelir sektörünüze dönüşüne sadece üç hafta uzaklıkta olması ve ardından devam eden büyüme ile, Ay’ın bugün dönüşü kontrol etmek için değerli bir fırsat. Şimdilik, gelir cephesinde işler her zamanki gibi, ancak Pluto’nun kariyer sektörünüzdeki son dört haftasına girdiği gün, her iki cephede de önemli birkaç gün başlıyor.

Artık kariyer sektörünüzde daha hızlı gezegenler hareket ettiğine göre, bu, her profesyonel yılda yolculukla ilgili daha fazla hale geldiği noktadır. Yine de, burada yaklaşık 15 yıl geçirdikten sonra, değişim ve devrimin gezegeni Pluto, son dört haftasına girerken, ayrılmadan önce her seçeneği keşfetmeye baktığından, işler normalde olduğu kadar geri çevrilmiyor.


Boğa Burcu

24 Şubat 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın, Mars’tan ayrılmadan önce gelir sektörünüzü son ziyaretine sadece birkaç gün kala ve kozmosun savaşçı gezegeni hak ettiğiniz şey için savaşma çağrısını hızlandırırken, doğru profesyonel momentuma sahip olmak her zamankinden daha önemli. Kariyer sektörünüzde Merkür son yedi gününe ve Satürn son 12 gününe girerken, profesyonel olarak işleri yoluna koymak için gereken her şeye sahipsiniz.

Merkür kariyer sektörünüzdeki son yedi gününe ve Satürn son 12 gününe girerken onlar da bir hizalanmaya doğru ilerliyorlar. Bu, Merkür’ün ayaklarınızın üzerinde düşünme yeteneğini ve Satürn’ün birlikte sürdüğü sürece ne gerekiyorsa yapma kararlılığını getiriyor, tıpkı üç yıllık bir bölüm sona eriyor ama yepyeni bir bölüm sadece dört hafta uzakta.


İkizler Burcu

24 Şubat 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Değişimin ve devrimin gezegeni Plüton, yaklaşık 15 yılın ardından bugün finans sektörünüzdeki son dört haftasına giriyor ve 2008’de başladığı yolculuğunu sona erdiriyor. Pluto, yılın ilerleyen zamanlarında ve gelecek yıl birkaç aylığına geri dönecek, ancak yarım kalmış işleri halletmek ve zaten kaplanmış olan yerin üzerinde geri seyahat etmek için. Sonraki dört hafta, geri dönebileceğiniz, ancak seçeneklerinizi açık fikirlilikle keşfetme şansının olduğu yeni zemini keşfederek geçirilir.

Güneş’in kariyer sektörünüzdeki ilk tam gününde ve ayrılmadan önce Venüs’ün etkisini yakalamak için zamanında Yeni Ay, her şeyi güçlü bir şekilde başlatırken, artık yutturmaca sona erdiğine göre, yönünüzü bulma şansınız var. Güneş ışığı beş gündür sadece kariyeriniz ve profesyonel durumunuz, meseleleriniz ve seçenekleriniz üzerinde ama bu süre içinde köprünün altından çok sular geçti.


Yengeç Burcu

24 Şubat 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Pluto, yaşamımız boyunca finans sektörünüze ilk ziyaretinden sadece dört hafta uzaktayken, Merkür bugün son yedi gününe girerken ve Satürn bugün burada son 12 günündeyken, yepyeni bir bölüm devam etmeden önce bir ara verilecek. Önümüzdeki 12 gün içinde, ne kadar küçük adımlar olursa olsun finansal gücünüzü geri almak için sahip olduğunuz her şeyi ortaya koyma şansınız olan üç yıllık bir mali eğitim kampının hemen evinizdesiniz.

Venüs’ün ilk günlerinde Ay’ın kariyer sektörünüzden geçmesi bir avantajdı ve özellikle de tek avantajı buydu. Venüs’ün dönüşünden sadece birkaç gün sonra ve son üç haftasına girdiği gün Ay ayrılır, ancak sizi profesyonel içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün körüklediği ve kalbinizin size söylediği şeyle bağlantılı olarak bırakmadan önce değil.


Aslan Burcu

24 Şubat 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüzde Güneş’in ilk dolunay gününde bir Yeni Ay her şeyi güçlü bir şekilde başlatırken, aynı gün Venüs’ün ayrılmasıyla birçok bilgi aynı anda üzerinize geliyordu. Toz üzerinde dört gün yatıştı ve mali durumunuz ve para meselelerinize güneş spot ışığı ile her şey çok daha şeffaf hale gelmeye başlayacak.

Plüton’un yaklaşık 15 yıl sonra iş sektörünüzdeki son dört haftasına girdiği gün, Ay yalnızca kariyer sektörünüze dönmekle kalmaz, aynı zamanda Venüs’ün üç hafta sonraki dönüşüne hazırlanma şansı da bulur. Profesyonel tanrılar, kaynaklarını işten kariyer gelişimine kaydırmaya hazırlanıyorlar, ancak Ay bugün profesyonel içgüdülerinizi keskinleştirmek için geri dönüyor ve hala bir örtüşme var.


Başak Burcu

24 Şubat 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, para gezegeni Venüs buradayken finans sektörünüze tek ziyaretini tamamlamadan önce, cüce gezegen Eris ve asteroit Juno ile hizalanacak. Venüs ve Jüpiter gibi büyük bir gezegen olmasa da, Eris kozmosun savaşçı prensesi ve Juno bağlılığın kraliçesi olduğundan, bu, finansal tutkularınızı ve savaşma ruhunuzu ve kararlılık duygunuzu ateşlemeye yardımcı oluyor.

Satürn ve Merkür, iş sektörünüzün yanındaki hizalanmalarına değil, çıkış kapısına da yaklaşırken. Ancak bundan önce, Ay’ın kariyer sektörünüze dönüşü, Mars ayrılmadan önceki son ziyareti ve Merkür ve Satürn iş sektörünüzden ayrılmadan önceki son ziyareti de dahil olmak üzere, köprünün altından çok sular geçecek. Bu, önümüzdeki hafta iş ve kariyer cephelerinde pek çok şeyin bir araya geldiğini görecek.


Terazi Burcu

24 Şubat 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, finans sektörünüze olağan aylık ziyareti için bugün geri dönüyor; bu, her dört haftada bir, finansal içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslerken duygusal ve sezgisel olarak daha meşgul olmanızı sağlayabilir. Paranın gezegeni Venüs ile bu ziyarette olağandışı bir şey olmasa da, sadece üç hafta uzaklıkta, dikkat etmek çok daha önemli.

Çalışma sektörünüzde Güneş’in ilk dolu gününde Yeni Ay’ı yaşarken ve aynı gün Venüs’ün ayrılmasıyla bu ayki uzun ziyarete güçlenmiş bir başlangıç ​​yapılırken, aynı zamanda çok fazla gürültü vardı. Hafta başındaki yoğun trafiğin dağılmasıyla birlikte, keskin ve keskin içgüdüleriniz, sezgileriniz, içgüdüleriniz ve hayal gücünüz devreye girdiğinde, her şey daha şeffaf hale geliyor.


Akrep Burcu

24 Şubat 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, finans sektörünüze son ziyaretini Mars’ın ayrılmasına üç gün kalaya kadar yapmayacak olsa da, bu rekor kıran ziyaretini eve getirmek için gereken son parçaları sağlayacağından, şimdiden içgüdülerinize dikkat etmeye başlamanız gerekiyor. . Henüz savaşçı gezegenin frekansını almıyor olabilirler, ancak aldıkları zaman hazır olacaklar ve hazır olacaklar.

Venüs buradayken Ay’ın iş sektörünüze tek ziyaretinin son saatlerinde bugün cüce gezegen Eris ve asteroit Juno ile hizalanıyor. Son iki gün içinde Venüs ve Jüpiter ile hizalandıktan sonra, önümüzdeki üç hafta boyunca bazı hızlandırılmış iş büyümesine ve genişlemesine yardımcı olacak gezegenler, bu, Eris’in savaşçı ruhunu ve Juno’nun kararlılık duygusunu karışıma getiriyor.


Yay Burcu

24 Şubat 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Pluto, gelir sektörünüze yaklaşık 15 yıllık bir ziyaretin son dört haftasına girerken, Mars finans sektörünüze yaklaşıyor. Neyse ki Mars, Plüton ayrıldıktan iki gün sonra gelecek ve para tanrıları kaynaklarını diğer tarafa kaydırmadan önce, finansal çitin gelir tarafına mümkün olduğunca fazla dikkat gösterme şansı verecek.

Ay, iş sektörünüze olağan aylık ziyareti için bugün geri dönüyor ve iş cephesinde her zamanki gibi iş yaparken, Venüs’ün üç hafta sonra dönmesinden önceki bu son ziyaret, giriş yapmak için önemli bir şans. iş cephesindeki aktivite, önümüzdeki birkaç gün, işler bu yıl erken bir başlangıç ​​yapmadan önce önemli bilgileri, içgörüleri ve mesajları almak için bir şans olacak.


Oğlak Burcu

24 Şubat 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Pluto şu anda yaşam sektörünüze ilk ziyaretinden sadece dört hafta uzaktayken, Merkür bugün son yedi gününe girerken ve Satürn bugün burada son 12 günündeyken, onlar sadece gitmiş olmayacaklar, aynı zamanda gezegende bir boşluk olacak. 2020’den beri ilk kez buradaki aktivite.

Ay’ın, Mars ayrılmadan önce iş sektörünüze son ziyaretinden sadece üç gün uzakta olduğu için, içgüdülerinizin size ne söylediğine daha fazla dikkat etmeye başlamanız gerekiyor. Altıncı hissiniz henüz Mars’ın frekansına ayarlanmamışken ve içgüdülerinizin size ne söylediğini algılamanızı zorlaştıran bir statik olabilir, bu uyum sağlamak için bir şanstır, böylece önemli olana hazır olursunuz.


Kova Burcu

24 Şubat 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş’in ilk dolunay döneminde gelir sektörünüzde bir Yeni Ay yaşanırken, aynı gün Venüs’ün de ayrılmasıyla birlikte, kısa sürede birçok bilgi üzerinize gelmeye başladı. Ay ayrıldıktan iki gün sonra heyecan ortadan kalktı ve Güneş beş gün önce geri döndüğünden, artık güneş ışığının gelir durumunuz, meseleler ve seçenekleriniz üzerinde olduğunu daha sessizce gözlemleme şansı var.

Ay’ın gelir sektörünüzü terk etmesinden iki gün sonra, burada bir Yeni Ay’ı tamamlıyor ve aynı zamanda kariyer sektörünüzdeki Güney Düğümü ile dostane bir açı yapıyor, Güneş onun izinden gidiyor. Haftanın başlarında Yeni Ay olarak hizalanan Güneş, aynı rotayı izliyor ve yarın aynı açıyı oluşturuyor olacak. Bu sefer, para ile işlerin profesyonel olarak nereye gittiği arasındaki bağlantıya dair daha fazla içgörü ile.


Balık Burcu

24 Şubat 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs gelir sektörünüzdeki son üç haftasına girerken, Ay tek ziyaretini para gezegeni buradayken tamamlıyor. Venüs daha dört gün önce geri döndü, Ay size hem para için burnunuzu bilemeniz hem de onun önümüzdeki haftaları olabildiğince kazançlı hale getirme arayışını destekleyecek gezegenler hakkında bilgi edinmeniz için erken bir şans veriyor.

Bu hafta her iki profesyonel evinizde de herhangi bir hareketlilik olmasa da, Ay’ın iş ve kariyer sektörlerinizi son ziyaretinden sonra, profesyonel içgüdülerinize güvenmek için ihtiyacınız olan her şeye sahipsiniz. Bu, paranın gezegeni Venüs buradayken Ay tek ziyaretini tamamlarken paraya daha fazla odaklanmanıza izin veriyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.