Günlük Kariyer Burç Yorumları 23 Şubat 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 23 Şubat Perşembe gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

23 Şubat 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yarın gelir sektörünüze dönmesine giden yolda, bu, açık fikirli olurken antenlerinizi açık tutmak için her ay önemli bir noktadır. Yine de, Ay dönmeden önce bile, altıncı hissiniz, yarından itibaren daha net bir okuma alacağınız önünüzdeki değişiklikleri fark ederek, büyüyen bir beklenti duygusu var.

Yaklaşık 15 yıl sonra Plüton gelecek ay kariyer sektörünüzden ayrılacak olsa da, o zamana kadar köprünün altından çok sular akacak ve buna gelir, iş ve kariyer cepheleri de dahildir. Aynı zamanda, değişim ve devrim gezegeni şimdi daha önce hiç geçilmemiş zemini geçerken, yılın orta aylarında aynı zemine geri dönecek ve her şeyi ilk seferde doğru yapma korkusunu ortadan kaldıracaktır.


Boğa Burcu

23 Şubat 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Kariyerdeki Merkür ile gelir cephesindeki Mars arasında bugün zirveye ulaşan dostane bir açı, her ikisi için de önemli bir zamanda geliyor. Bu, çalışma haftasının kalbinde size bir avantaj sağlarken, bu, Merkür’ün profesyonel anlayışını Mars’ın hak ettiğiniz şey için artan mücadele dürtüsüyle bir araya getirme şansı.

Hem çalışma haftasının hem de Merkür’ün kariyer sektörünüzdeki son tam haftasının kalbinde, gelir sektörünüzdeki Mars ile uyumu zirve yapıyor. Bu, kariyer cephesinde Mars’ı destekleyen uzun bir gezegensel faaliyet dizisinin sonuncusu ve iyiliğine karşılık vermeye hazır. Kariyer cephesindeki tüm gezegensel faaliyetler iki hafta içinde sona erecekken, Mars bir ay daha burada ve bugünkü karşılaşma, profesyonel tanrıların vagonlarını onunkine bağlama şansı ile.


İkizler Burcu

23 Şubat 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Pluto’nun finans sektörünüze yaklaşık 15 yıllık ziyaretini tamamlaması nedeniyle, Mars’ın gelir sektörünüze dönmesinden sadece iki gün önce, bu mali yılın dinamiklerini tamamen alt üst edecek. Bu gelecek aya kadar olmayacak ve siz zaten profesyonel olarak buna hazırlanırken, şimdilik para tanrılarının odak noktası hala finansal çitin yanında, daha çok ne yaptığınız ve parayı nasıl yönettiğinizle ilgili. sahip olmak.

Ay’ın dün kariyer sektörünüzden ayrılması, sizi duygusal ve sezgisel olarak daha meşgul bırakmaktan ve profesyonel içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün ateşlenmesinden daha fazlasını yaptı. Üç gün önceki Yeni Ay’dan gelen ivme ve bunun tetiklediği şey etkisini göstermeye devam ederken, Güneş henüz ilk günlerinde Venüs’ün profesyonel arzularını gerçeğe dönüştürebilecek kaynakları ve seçenekleri keşfetmeye başlıyor.


Yengeç Burcu

23 Şubat 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüzdeki son tam haftasının kalbinde, haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümünde Merkür’ün Mars ile hizalanması zirve yapıyor ve zamanlama bundan daha iyi olamazdı. Merkür, Güneş hareket ettikten sonra yarım kalmış işleri halletmenize yardımcı olmak ve aynı zamanda Satürn’ün son haftalarında kafanızı oyunda tutmak için gereken para için akıllı kafaya sahip olmanızı sağlamak için devam ediyor. Mars, sizi sezgisel olarak meşgul ve motive ederek bunu dengelemeye yardımcı olur.

Ay’ın çalışma haftasının kalbinde kariyer sektörünüzde olması bile bir avantajdır ve Venüs buradayken tek ziyaretiniz olduğunda daha da fazladır. Venüs sadece üç gün önce geri döndü ve Jüpiter ile aynı hizaya gelmesine bir hafta kala, Ay bugün bir önizleme sunuyor. Dün kalbi, sezgiyi, içgüdüleri ve hayal gücünü aynı sayfaya koyduktan sonra, bugün Jüpiter’in profesyonel gelişim ve genişleme arayışına bir pencere açarken aynı zamanda profesyonel içgüdülerinizi keskinleştirin.


Aslan Burcu

23 Şubat 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

U dönüşleri yapan gezegenler, programın ilerisinde seyahat eden diğerleri ve yıllardır yapılmayan nadir ziyaretler yapmaya daha hazır olan gezegenlerin bir kombinasyonu, gelir, iş ve kariyer cephelerinde büyüyen bir beklenti duygusu yaratmak için bir araya geliyor. Heyecan ve kaygı aynı şeyi hissettirebilir, ancak sizin durumunuzda, altıncı hissinizin ortaya çıkardığı kesinlikle heyecandır.

Ay’ın yarın kariyer sektörünüze dönüşüne giden yolda, bu, bekle ve gör yaklaşımı benimserken antenlerinizi açık tutmak için her ay önemli bir noktadır. Bu, tıpkı kariyer cephesindeki gezegensel aktivitenin hızlanmaya hazır olması gibi, iş cephesindeki gezegensel aktivitenin küçülüp bir mola vermeye hazırlandığı sırada gelir. Önümüzdeki birkaç gün size her ikisini de daha iyi okumanızı sağlayacak.


Başak Burcu

23 Şubat 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Henüz ilk günler olsa da, paranın gezegeni Venüs buradayken, Ay’ın finans sektörünüze tek ziyareti, mevcut kaynaklara daha derin bir dalış yapmak için bir şanstır. Venüs daha üç gün önce geri döndü, ancak bugün şans ve genişleme gezegeni Jüpiter ile hizalanan Ay ile dün hizalandıktan sonra, şimdiden artan bir güven duygusu var.

Çalışma haftasının tam kalbinde, işteki Merkür ile kariyer cephesindeki Mars arasında dostane bir yön doruğa çıkar ve tüm kaynaklarınızı bir araya getirir. Bu günü iş ve kariyer meseleleri için iyi bir gün haline getirmenin yanı sıra, Merkür’ün soğukkanlılığını koruma yeteneği ile Mars’ın ateşli coşkusunun bir araya gelmesi, siz bu profesyonelin en belirleyici haftalarından bazılarına girerken doğru dengeyi yaratıyor. yıl.


Terazi Burcu

23 Şubat 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yarın finans sektörünüze dönüşüne giden yolda, bu, açık fikirli olurken antenlerinizi açık tutmak için her ay önemli bir noktadır. Bu, sıradan bir aylık ziyaret olacak olsa da, önümüzdeki ay finansal cephede son heyecan verici yeni gelişmeler olduğundan ve daha fazlasının yolda olması nedeniyle, dikkat etmek her zamankinden daha önemli.

Ay’ın dün iş sektörünüzden ayrılması, size iş ve işle ilgili konularda sezgisel bir okuma ve çalışma haftasının ortasında keskin içgüdüleriniz bırakmaktan fazlasını yaptı. Bir Yeni Ay olarak, bunun tetiklediği şey, Güneş’in ilk günlerinde oynamaya devam edecek ve güneş spot ışığı iş durumunuza ve işle ilgili konulara henüz kaymışken, bu sizin duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlayacaktır.


Akrep Burcu

23 Şubat 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars, finans sektörünüzde geçirdiği altı ay boyunca çok fazla destek gördü, ancak Merkür’ün bugün zirveye ulaşan dostça bir yönü, gelecek ay ayrılmadan önceki son doğrudan teması. Mars, finansal tutkularınızı ve savaşma ruhunuzu beslemek için çalışırken şimdiden ateşlendi, ancak soğukkanlılığı savaşçı gezegenin ateşli yaklaşımıyla birleştiren şey, Merkür’ün zihinsel odaklanması ve ayaklarınızın üzerinde düşünme yeteneğidir.

Ay’ın iş sektörünüzde, çalışma haftasının kalbinde olması bile bir avantajdır, bugün Jüpiter ile hizalanması, bazı şanslı önseziler getirirken bir tetikleyici görevi görebilir. Ancak, Ay’ın tek ziyareti Venüs buradayken ve henüz ilk günlerinde olduğu için, bu kalp, sezgi, içgüdü ve hayal gücünü aynı sayfaya koymaya yardımcı oluyor.


Yay Burcu

23 Şubat 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Yaklaşık 15 yıl sonra Pluto gelecek ay gelir sektörünüzden ayrıldığında, sadece iki gün sonra Mars finans sektörünüze geri dönecek ve bu mali yılı hemen ardından çevirecektir. Üç ay sonra tekrar tersine dönecek, ancak şimdilik, güvenle ilerlemek için gereken tüm kaynaklara sahip olduğunuz, odak hala mali çitin gelir tarafındayken.

Ay’ın yarın iş sektörünüze dönüşüne giden yolda, bekle ve gör yaklaşımı benimserken antenlerinizi açık tutmak için bu, herhangi bir ayda önemli bir noktadır. Bu, sıradan bir aylık ziyaret olacak olsa da, bazı olağanüstü zamanlara doğru ilerliyorsunuz ve her şey yıl içinde olduğundan çok daha erken açılacak. Yarın Ay geri döndüğünde boru hattından neyin geldiğini daha iyi anlayacaksınız.


Oğlak Burcu

23 Şubat 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür’ün gelir sektörünüzdeki son tam gününün tam ortasında, iş sektörünüzde Merkür’ün Mars’a dost yönü zirve yapıyor ve çalışma haftasının kalbinde zamanlama bundan daha iyi olamazdı. Bununla birlikte, bu, Merkür’ün para için akıllı kafasının, Mars’ın iş cephesindeki ateşli coşkusuyla güçlerini birleştirme şansından daha fazlasıdır, ancak uzun bir yolculuktan sonra her ikisinin de doğruca eve geldiği bir zamanda.

İş sektörünüzde geçen altı ayın ve doğrudan hareket halindeki beş haftanın ardından hız ve ivme kazanıyor, Mars destansı ziyaretinin en yoğun haftalarına giriyor. Önünüzde uzanan yılın en yoğun haftaları ile birlikte, gelir sektörünüzdeki Merkür’ün dostane bir yönü, daha akıllıca çalışmayı kolaylaştıracak bir şey olan para için akıllı kafasından yararlanma şansıdır.


Kova Burcu

23 Şubat 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün gelir sektörünüzden ayrılması, size para için keskin bir burundan daha fazlasını bıraktı. Asıl avantaj sadece üç gün önce Yeni Ay’dan gelen momentum değildi, aynı zamanda Ay’ın burada olması ve Venüs’ün ne istediğinizi bilmeye odaklanmasından Güneş’in bunu yapma işine geçiş yaparken duygusal olarak meşgul olmanız. gerçeklik.

Ay dün gelir sektörünüzden ayrıldığında, paranın nerede olduğu konusunda size daha iyi bir fikir vermenin yanı sıra Yeni Ay olarak bunun yarattığı ivme, kariyer sektörünüzdeki Güney Düğümü’nün dostça bir yönü sizi daha çok bıraktı. profesyonel olarak farkında. Bu, Ay’ın her aylık ziyarette yapacağı bir şeydir, ancak Güneş’in hafta sonu aynı şeyi yapmasından hemen önce gelir.


Balık Burcu

23 Şubat 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün gelir sektörünüze döndükten kısa bir süre sonra Venüs ile hizalandıktan sonra, Ay bugün burada Jüpiter ile hizalanıyor. Para ve şansın gezegenleri Venüs ve Jüpiter önümüzdeki haftaya kadar aynı hizaya gelmeyecek olsa da, Ay’ın ikisi de aynı anda buradayken tek ziyareti, size önümüzdeki haftaları bir parça yapmak için çalışan gezegenler hakkında bir okuma veriyor. yılın potansiyel olarak en kazançlısı.

Gelir cephesinde artan ivmeyi desteklemek için iki profesyonel evinizden hiçbirinde gezegensel bir aktivite olmasa da, Ay bununla çoktan ilgilendi. Geçen hafta kariyer sektörünüzü ziyaret ettikten ve önceki hafta iş sektörünüzde bir Dolunay yaşadıktan sonra, profesyonel olarak her şeyin zirvesinde kalmak için gereken tüm bilgileri zaten indirme şansınız oldu. Ancak bu, içgüdülerinize güvenmeyi her zamankinden daha önemli hale getiriyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.