Günlük Kariyer Burç Yorumları 22 Şubat 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 22 Şubat Çarşamba gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

22 Şubat 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, gelir sektörünüze normal aylık ziyaretinden hala iki gün uzakta, ancak şimdiden dikkat etmeye başlamanız gerekiyor. Bu, gelir cephesinde yıl içinde oldukça yavaş bir nokta, ancak normalde olduğu gibi birkaç ay daha bu şekilde kalmak yerine, bu, Ay’ın sadece haftalar uzaklıkta olan heyecan verici yeni gelişmelerden önceki son ziyareti olacak.

Hafta sonu Ay’ın kariyer sektörünüzden ayrılmasının ardından, Merkür’ün ayrılmasından bu yana ilk kez, burada Plüton’un son haftalarına güvenle geçmek için gereken her şeye sahipsiniz. Keskin profesyonel içgüdüleriniz ve kafanızı oyunda tutma ve hızlı düşünme yeteneğiniz ile artık her şey geçmişten çok geleceği kucaklamakla ilgilidir.


Boğa Burcu

22 Şubat 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Satürn kariyer sektörünüzdeki son iki haftasına girerken, buradaki Merkür ile gelir sektörünüzdeki Mars arasındaki dostane açı zirveye ulaşır. Mars ve Satürn, son altı ayda iki kez aynı açıya geçtiler ve gelecek ay üçüncü kez bir araya gelecekler, ancak bu ikisi de ayrıldıktan sonra olacak. Bunun yerine, Merkür bir kez daha gelir ve kariyer cephelerinde işleri birleştiren bir köprü görevi görüyor ve bu sefer, tıpkı her ikisinin de iflas etmesi gibi.

Yaklaşık üç yıl sonra, Satürn bugün kariyer sektörünüzdeki son iki haftasına giriyor ve burada Merkür ile gelir sektörünüzdeki Mars arasında dostane bir açı başlıyor. Bu, son altı ayda kariyer sektörünüzde gezegenlerin geçit töreninin oluşturduğu aynı yönün devamıdır, ancak tıpkı Mars’ın gelecek ay ayrılmasıyla birlikte gelir, para ve profesyonel tanrılar işleri dikmeye hazırdır.


İkizler Burcu

22 Şubat 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Pluto gelecek ay finans sektörünüzden ayrıldığında, yaklaşık 15 yıl sonra ilk kez orayı boş bırakacak ve birkaç ay sonra geri çekilecek olsa da, yeryüzüne geri dönerken yarım kalmış işleri halletmek olacak. şimdi örtüyor. Hafta sonu Ay’ın ayrılmasından ve Merkür’ün size bıraktığı para için akıllı kafadan sonra, bu mali yılı devam etmesini istediğiniz rotaya sokmak için gereken her şeye sahipsiniz, ancak daha ince ayrıntılar üzerinde çalışmak için hala zamanla.

Venüs’ün yalnızca Güneş’in ilk dolunay gününde kariyer sektörünüzü terk etmesinden iki gün sonra değil, aynı zamanda Yeni Ay’ın zirvesindeyken Ay ayrılır ve yılın en iyi zamanlanmış ve önemli ziyaretlerinden birini tamamlar. Güneş, Venüs’ün bıraktığı yerden görevi devralırken, Satürn’ün dönüşünden sadece iki hafta sonra Ay sizi profesyonel içgüdüleriniz ve körüklenmiş hayal gücünüz ile baş başa bırakıyor ve Satürn’ün otuz yıldır ilk ziyareti oyunun kurallarını değiştirecek.


Yengeç Burcu

22 Şubat 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Satürn, finans sektörünüzdeki son iki haftasına ve üç yıllık bir mali temel eğitim kampına girerken, haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümünde buradaki Merkür ile Mars arasında dostane bir açı başlar. Bu, Satürn ve Mars’ın son altı ayda iki kez oluşturduğu yönün aynısıdır, finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü besleme şansı, ancak Merkür’ün para için akıllı kafası karışıma dahildir.

Venüs’ün kariyer evinize dönmesinden iki gün sonra ve tam da onun etkisini hissetmeye başladığınızda, Ay hem profesyonel içgüdülerinizi keskinleştirmek hem de duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlamak için geri dönüyor. Bugün Venüs ile hizalanma ile başlayan şey, Ay’ın önümüzdeki günlerde zaten burada bulunan dört gezegenle bağlantı kurmaya devam ederek tüm kaynaklarınızı vurgulayacağını görecek.


Aslan Burcu

22 Şubat 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Paranın gezegeni Venüs’ten iki gün sonra, sadece finans sektörünüzü terk etmekle kalmadı, Güneş’in buradaki ilk dolunay gününde bir Yeni Ay’ın kalbinde, Ay ayrılıyor. Ancak, finansal rüyayı canlı tutacak gezegen olan Neptün ile hizalanmadan önce değil. Artık finansal durumunuz ve para meseleleriniz üzerindeki güneş spot ışığı ile Ay, sizi finansal içgüdüleriniz ve yakıtlı hayal gücünüz ve güvenle ilerlemek için gereken her şeyle baş başa bırakır.

Ay’ın hafta sonu iş sektörünüzden ayrılışı ile iki gün sonra kariyer sektörünüze dönüşü arasında, işleri yoluna koyma ve aynı zamanda içgüdülerinizi dinleme şansı var. Pluto’nun iş sektörünüzü önümüzdeki hafta sonra terk etmesiyle, ancak o zamandan önce gelir, iş ve kariyer cephelerinde önemli gelişmeler olduğu için, sessiz olduğunuzda altıncı hissiniz yükselen bir beklenti duygusuna kavuşacaktır.


Başak Burcu

22 Şubat 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs finans sektörünüze döndükten iki gün sonra, para gezegenine Ay da katılıyor. Finansal güveninizi artırmak, finansal arzularınızı ve beklentilerinizi güncellemek ve bu arzuları gerçeğe dönüştürmek için çalışmak için paranın gezegeni misyonunu daha iyi okumanızı sağlayan, onların uyumudur. Ay, finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemenin yanı sıra, duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlayacaktır.

Satürn iş sektörünüze yaptığı yaklaşık üç yıllık ziyaretinin son iki haftasına girerken buradaki Merkür ile kariyer sektörünüzdeki Mars arasında dostane bir açı başlar. Çalışma haftasının kalbinde bu, iş ve kariyer cephelerindeki şeyleri bir araya getirmektir, tıpkı her iki cephedeki gezegenlerin de eve doğru ilerlemesi ve işleri eve götürmeye hazır olması gibi.


Terazi Burcu

22 Şubat 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, finans sektörünüze yaptığı olağan aylık ziyaretinden hâlâ iki gün uzaktayken, altıncı hissiniz bir beklenti duygusu ve dikkat etmeye başlama çağrısı alıyor olacak. Para meseleleri için genellikle yılın en hareketli aylarından hâlâ aylar uzakta olsanız da, yeni gelişmelere sadece haftalar kaldı. Bu, mali çitin gelir tarafında zaten inşa edilen desteğin tepesinde.

Venüs’ten iki gün sonra, yalnızca Güneş’in ilk dolunay gününde iş sektörünüzü terk etmekle kalmadı, aynı zamanda Yeni Ay’ın kalbinde Ay da ayrılarak yılın en iyi zamanlanmış ve önemli ziyaretlerini tamamlıyor. Bu, Güneş Venüs’ün kaldığı yerden görevi devralırken duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlarken, Satürn’ün sadece iki hafta uzakta olmasıyla bunun sadece bir basamak taşı olduğu hissini size bıraktı.


Akrep Burcu

22 Şubat 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Evdeki Merkür ile mali cephedeki Mars arasında dostane bir açı başlarken, bu, son altı ayda birçok gezegen tarafından tekrarlanan tanıdık bir karşılaşma, ama aynı zamanda sonuncusu. Aynı zamanda, Mars ateşlenirken ve seksen yılda finans sektörünüze yaptığı en uzun ziyaretinin son haftalarından en iyi şekilde yararlanmaya hazırken gelir ve Merkür’ün kafanızı oyunda tutma ve hızlı düşünme yeteneği ile birlikte gelir.

Venüs iş sektörünüze döndükten iki gün sonra ve siz hala onun etkisini hissetmeye başladığınızdan, Ay kontrol etme şansıyla geri dönüyor. Ay ve Venüs aynı hizaya geldiğinde bu, kalbi, sezgileri, içgüdüleri ve hayal gücünü aynı hizaya getirecek. sayfa ve yarın Jüpiter ile hizalanmaya gitmeden önce, size güven duygusunu hissetme şansı verir ve bunun yakıt doldurmaya başlamasının nelerin mümkün olduğuna dair bir fikir verir.


Yay Burcu

22 Şubat 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Plüton, gelir sektörünüzde tek başına ve Ay’ın bir ziyareti dışında, yaklaşık 15 yıl sonra değişim ve devrim gezegeni gelecek ay ayrılıncaya kadar bu şekilde kalacak. Hafta sonu Ay’ın ayrılışı ve Merkür’ün size bıraktığı para için akıllı kafa sayesinde, bu son haftaları değerlendirmek için gereken her şeye sahipsiniz. Özellikle Pluto ayrılmadan önce iş cephesindeki yeni gelişmelerle.

Ay, iş sektörünüze yaptığı olağan aylık ziyaretinden hala iki gün uzaktayken, altıncı hissiniz şimdiden bir beklenti duygusu ve aynı zamanda havadaki değişimi de seziyor olacak. İş cephesinde her şeyin normal şekilde hareket etmeye başlamasına hala birkaç ay varken, hem iş hem de kariyer cephelerindeki heyecan verici yeni gelişmeler sadece haftalar uzaklıktadır.


Oğlak Burcu

22 Şubat 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Satürn, gelir sektörünüzdeki son iki haftasına girerken, buradaki Merkür ile iş sektörünüzdeki Mars arasında dostane bir açı başlar. Bu, son altı ayda gelir sektörünüzden geçen birden fazla gezegen tarafından oynanan tanıdık bir karşılaşma ve aynı zamanda sonuncusu. Bu kez, Mars’ın iş cephesinde işleri ilerletme yönündeki artan dürtüsüyle bağlantı kuran şey, Merkür’ün akıllı para hırsıdır.

Gelir sektörünüzdeki Merkür ile iş sektörünüzdeki Mars arasında bugün başlayan dostane bir açı, son altı aydaki birçok olayın sadece sonuncusu. Gelir sektörünüzde hareket eden bir gezegen geçit töreni, Mars’a sürekli destek ve cesaret sağladı, ancak bu aynı zamanda sonuncusu. Bu kez, Mars’ın seksen yıl içinde iş sektörünüze yaptığı en uzun ziyaretin en yoğun haftaları olacak olana girerken, daha akıllıca çalışmanıza izin veren şey, Merkür’ün para için akıllı kafası.


Kova Burcu

22 Şubat 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs’ün yalnızca Güneş’in ilk tam gününde gelir sektörünüzü terk etmesinden iki gün sonra değil, aynı zamanda Yeni Ay’ın kalbinde, Ay bugün ayrılıyor. Venüs ayrılırken Ay’ın burada olması, para için burnunuzun keskin olmasını sağladı ve odak, Venüs’ün ‘ne’ye olan odağından Güneş’in ne zaman, nerede ve nasıl’a odaklandığından duygusal ve sezgisel olarak meşgul oldunuz. Bir Yeni Ay ve bunun yaratabileceği ileriye dönük momentum ek bir avantaj oldu.

Haftanın sonunda Mars, iki yıl sonra iş sektörünüze ilk ziyaretinden sadece dört hafta uzakta olacak, Güneş’in güneş spot ışığını iş durumunuza çevirmesinden aylar önce. Buna hala bir aydan fazla bir süre varken, Satürn’ün gelir sektörünüze dönmesinden iki hafta önce Ay, para tanrılarının önünüzdekilere hazırlandığı bir Yeni Ay’ı tamamlıyor.


Balık Burcu

22 Şubat 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs’ün geri dönmesinden iki gün sonra, herhangi bir yılın en kazançlı haftaları olabilecek haftalar başlayacak ve özellikle Jüpiter zaten buradayken, Ay geri dönüyor. Para ve şansın gezegenleri olan Venüs ve Jüpiter önümüzdeki haftaya kadar aynı hizaya gelmeyecekken, bugün Venüs ile hizalandıktan sonra Ay yarın Jüpiter ile hizalanmaya devam edecek ve size gelecek şeylerin erken bir tadına varacak. Ay, sıradan zamanlarda bile para için burnunuzu keskinleştirebilir ve tetik görevi görebilir.

Geçen hafta Ay’ın kariyer sektörünüzü ziyaretiydi, önceki hafta iş sektörünüzde Dolunay oldu ve bu hafta gelir sektörünüze dönüşü her şeyi özetliyor. Para gezegeninin gelir sektörünüze dönmesinden sadece iki gün sonra Ay geri dönüp Venüs’le aynı hizaya geldiğinde, bu profesyonel yılın en kazançlı haftalarından bazılarına güvenle geçmek için profesyonel içgörüye zaten sahipsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.